برای برقراری ارتباط بین نقشه با هر نوع فایل در کامپیوتر می‌توان از Hyperlink استفاده کنید. Hyperlink ابزاری است که به‌وسیله آن به دو روش link to a dacument  و link to a URL می‌توانید مدارک موردنظر خود را از قبیل عکس، فیلم و یا یک سایت اینترنتی را به یک یا چند عارضه متصل و هر موقع که خواستید آن را نمایش دهید.

این روش بیشتر برای ارائه های مباحث در کنفرانس های، نشست ها و… می‌باشد. با این روش بهتر می‌توانید کارهای عملی و تحقیقاتی خود را به مدیران و کارفرمایان نشان دهید. در کارهای تحقیقاتی به جای استفاده از پاورپوینت می‌توان از این دستور (Hyperlink) استفاده نمود.

روش ایجاد Hyperlink در ArcMap

روش اول:
برای انجام Hyperlink ابتدا ابزار Identify را فعال نموده و پس از ظاهر شدن پنجره مربوطه، عارضه‌ی موردنظر را انتخاب کنید. از جدول Identify بر روی نام عارضه راست کلیک کرده و گزینه‌ی Add Hyperlink را انتخاب کنید. (تصویر 21-1)

روش ایجاد Hyperlink در ArcMap تصویر 21-1

پنجره‌ای به همین نام باز می‌شود. (تصویر 21-2)

روش ایجاد Hyperlink در ArcMap

تصویر 21-2

از پنجره بازشده از طریق گزینه Link to a Document قادر خواهید بود ارتباطی را بین عارضه موردنظر و یک فایل و از طریق گزینه Link to a URL با یک آدرس اینترنتی برقرار کنید.
در پنجره Add Hyperlink گزینه Link to a Document را فعال کنید. بر روی آیکن Browse کلیک و به مسیر عکس یا سایر مدارک موردنیاز رفته و انتخاب کنید. سرانجام بر روی ok کلیک کنید. (تصویر 21-3)

روش ایجاد Hyperlink در ArcMap

تصویر 21-3

در این صورت آیکون Hyperlink در منوی Tools فعال می‌شود. بر روی این آیکون کلیک کنید. (تصویر 21-4)

روش ایجاد Hyperlink در ArcMap

تصویر 21-4
در این موقع محدوده عارضه مربوطه آبی رنگ می‌شود. بر روی آن کلیک کنید تا عکس متصل شده به عارضه نمایش داده شود.( تصویر 21-5)

روش ایجاد Hyperlink در ArcMap

تصویر 21-5

روش دوم:
در روش دوم Hyperlink کردن، شما ابتدا باید جدول لایه اطلاعاتی موردنظر را آماده کنید. بر روی نام لایه موردنظر راست کلیک کنید تا جدول اطلاعات توصیفی لایه موردنظر باز شود.
سپس به قسمت options رفته و گزینه Add Field را انتخاب تا پنجره آن باز شود. ساختار فیلد را متنی تعریف کنید و بر روی ok کلیک کنید. (تصویر 21-6)

روش ایجاد Hyperlink در ArcMap

تصویر 21-6
در این حالت یک فیلد به جدول لایه اضافه می‌شود. Editor را فعال و گزینه Start Editing را انتخاب و آدرس‌های موردنظر را در جدول تایپ کرده و تغییرات را ذخیره کنید. (تصویر 21-7)

روش ایجاد Hyperlink در ArcMap

تصویر 21-7

سپس بر روری نام لایه دو بار کلیک کنید تا پنجره layer properties باز شود. بر روی سربرگ display کلیک کنید. در جعبه Hyperlink گزینه Suport Hyperlinks using field را فعال کنید. در این قسمت گزینه URL برای نشان دادن سایت اینترنتی و گزینه Document برای نشان دادن عکس، فیلم و .. می‌باشد. در این قسمت گزینه URL فعال و بر روی OK کلیک کنید. (تصویر 21-8)

روش ایجاد Hyperlink در ArcMap

تصویر 21-8

بر روی آیکن Hyperlink کلیک کنید در این موقع عارضه‌ها به رنگ آبی می‌شود. کرسر موس را بر روی عارضه موردنظر برده و کلیک کنید تا سایت موردنظر باز گردد. (تصویر 21-9)

روش ایجاد Hyperlink در ArcMap

تصویر 21-9

برگرفته از کتاب آموزش جامع و عملی  ArcGIS مقدماتی و پیشرفته/ همراه با داده های تمرینی و نرم افزار

مولفان: سعید جوی زاده/ منیژه براهیمی / مسلم شمشیری/ میلاد قمرزاده

انتشارات آکادمیک-1398

تلفن تماس سفارش کتاب: 07132341477-09382252774

وبسایت: www.gisland.org

لینک سفارش کتاب:   http://ketabpage.ir/shop/

سیستم اطلاعات جغرافیایی


Warning: ltrim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/gisland1/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4494

Warning: ltrim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/gisland1/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4494

Arc GISArc MapArc scanDigit  کردنEditorgisGIS readyGIS آشنایی با کتبGIS آشنایی با مجلات معتبر جی ای اسآرک جی آی اسآرک مپآشنایی با مجلات معتبرآشنایی با مجلات معتبر جی ای اسآشنایی با نرم افزار GISآشنایی با نرم افزار جی ای اسآشنایی با نرم افزارهای متن باز GISآشنایی با نرم افزارهای متن باز جی ای اسآموزش GISآموزش GIS در ادارات و سازمانها در شیرازآموزش GIS در شیرازآموزش Web GIS در شیرازآموزش تحلیل فضایی با GISآموزش تحلیل فضایی با جی ای اسآموزش تخصصی GIS در شیرازآموزش تخصصی جی ای اس در شیرازآموزش جی ای اسآموزش جی ای اس در ادارات و سازمانها در شیرازآموزش جی ای اس در شیرازآموزش درون یابی با استفاده از GISآموزش درون یابی با استفاده از جی ای اس در تهرانآموزش مقاله نویسی ISI در حوزه جی ای اسآموزش مقاله نویسی ISI در حوزهGISآموزش مکان یابی با GISآموزش مکان یابی با جی ای اسآموزش مکانیابی با AHP در شیرازآموزش وب جی ای اس در شیرازآموزشگاه GISآموزشگاه GIS در شیرازآموزشگاه جی ای اسآموزشگاه جی ای اس در شیرازتجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از GISتجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از جی ای استدریس خصوصی GIS در شیرازتدریس خصوصی جی ای اس در شیرازتهیه نقشه با استفاده از GISتهیه نقشه با استفاده از جی ای استهیه نقشه تراکم در GISتولید مدل رقومی ارتفاعی زمین در GISتهیه نقشه تراکم در جی ای استولید مدل رقومی ارتفاعی زمین در جی ای اسداده های توصیفی در GISداده های توصیفی در جی ای اسداده های مکانی در GISداده های مکانی در جی ای اسدانلود Arc Hydroدانلود Xtoolsدانلود داده های Shapefile ایراندانلود داده های شیپ فایل ایراندانلود نرم افزار GISدانلود نرم افزار جی ای اسدانلود نرم افزارهای متن باز GISدانلود نرم افزارهای متن باز جی ای اس GISدوره GISدوره GIS در شیرازدوره آموزش Arc Hydro در شیرازدوره آموزش آرک هیدرو در شیرازدوره آموزشی GIS در شیرازدوره آموزشی جی ای اس در شیرازدوره جی ای اس در شیرازدیجیت کردن در GISرقومی سازی در GISسعید جوی زادهسیستم اطلاعات جغرافیاییسیستم اطلاعات مکانیکاربرد  GIS در علوم خاککاربرد GIS در برنامه ریزی شهریکاربرد GIS در زمین شناسیکاربرد GIS در کشاورزیکاربرد GIS در گردشگریکاربرد GIS در محیط زیستکاربرد GIS در منابع آبکاربرد GIS در هیدرولوژیکاربرد جی ای اس GIS در برنامه ریزی شهریکاربرد جی ای اس GIS در پزشکی کاربرد جی ای اس GIS در جغرافیاکاربرد جی ای اس GIS در زمین شناسیکاربرد جی ای اس GIS در علوم خاککاربرد جی ای اس GIS در کشاورزیکاربرد جی ای اس GIS در گردشگریکاربرد جی ای اس GIS در محیط زیستکاربرد جی ای اس GIS در منابع آبکاربرد جی ای اس GIS در هیدرولوژیکاربردGISدر پزشکی کاربرد GIS در جغرافیاکارگاه آموزش GIS در شیرازکارگاه آموزش جی ای اس در شیرازکارگاه آموزش مکانیابی با AHP در شیرازکلاس GISکلاس GIS در شیرازکلاس جی ای اس در شیرازمدرسGISمدل رقومی ارتفاعی زمینمدلسازی با استفاده از GISمدلسازی با استفاده از جی ای اسمراحل رقومی سازی نقشهمشاوره پایان نامه GISمشاوره پایان نامه جی ای اسمعرفی کتب جی ای اسمعرفی کتبGISمعرفی مجلات معتبر GISمعرفی مجلات معتبر جی ای اسمنیژه براهیمیموسسه آموزشی GISموسسه آموزشی GIS در شیرازموسسه آموزشی جی ای اسموسسه چشم انداز هزاره سوم مللنماد گذاری نقشه تراکم در جی ای اسنمادگذاری نقشه تراکم در GISوکتوری کردن یک نقشه اسکن شدهوکتوری نمودن لایه‌های رستری به روش اتوماتیکوکتوری نمودن لایه‌های رستری به روش نیمه اتوماتیک

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید