سوالات کاربردی پیرامون کشاورزی دقیق

کشاورزی دقیق

کشاورزی دقیق


سوالات کاربردی پیرامون کشاورزی دقیق

سوال شماره 1:

وظایف و مسئولیت های اصلی شغلی کارمند “تکنسین کشاورزی دقیق” چیست؟

پاسخ:

وظایف تکنسین کشاورزی دقیق این است که نقشه های عملکرد محصول را با نقشه داده های آزمایش خاک ، الگوهای کاربرد شیمیایی یا سایر اطلاعات برای تهیه برنامه های مدیریت محصول خاص سایت مقایسه کند. جمع آوری و تجزیه و تحلیل داده های مکانی برای تعیین پیامدهای کشاورزی از عواملی مانند کیفیت خاک ، زمین ، بهره وری مزرعه ، کودها و شرایط آب و هوایی. نقشه های ایجاد ، لایه لایه و تجزیه و تحلیل داده های دقیق کشاورزی ، مانند عملکرد محصول ، ویژگی های خاک ، برنامه های ورودی ، زمین ، الگوهای زهکشی یا تاریخچه مدیریت مزرعه را نشان دهد. شبکه های نمونه برداری از خاک را توسعه دهید یا سایت های نمونه برداری را با استفاده از فن آوری فضایی برای آزمایش خاک بر روی ویژگی هایی مانند نیتروژن ، فسفر و محتوای پتاسیم ، ph و عناصر ریز مغذی شناسایی کنید. تقسیم مزارع کشاورزی به مناطق مرجع ،براساس ویژگی های خاک و پتانسیل های تولید؛ ثبت و نگهداری سوابق اطلاعات دقیق کشاورزی؛ با استفاده از ضبط کننده های داده های میدانی و سیستم های اطلاعات جغرافیایی اساسی (gis) اطلاعات مربوط به ویژگی­های خاک یا مزرعه ، داده های عملکرد یا مرزهای مزرعه را جمع آوری کند. استفاده و کاربردهای فن آوری فضایی ، مانند سیستم موقعیت یابی جهانی (GPS) ، سیستم های اطلاعات جغرافیایی (gis) ، سیستم های هدایت خودکار تراکتور ، برنامه های ورودی شیمیایی با نرخ متغیر ، تجهیزات نقشه برداری و نرم افزار نقشه برداری رایانه را نشان می دهد. گزارش هایی را تهیه کند که خلاصه بهره وری و سودآوری میدانی را به صورت گرافیکی یا جدولی تهیه کند. استفاده از دانش مقررات دولت هنگام توصيه هاي كشاورزي. در صورت لزوم برای کمک فنی با تولیدکنندگان تجهیزات تماس بگیرید.تجزیه و تحلیل تصاویر سنجش از دور برای شناسایی روابط بین کیفیت خاک ، تراکم سایبان محصول ، بازتاب نور و تاریخ آب و هوا؛ نقشه ها را بکشد، یا مانند نقشه های خاک، کانتور، یا نقشه ها را بخواند. با استفاده از داده های سنجش از دور و سیستم موقعیت یابی جهانی (GPS) مختصات مکانی را شناسایی کنید. سنسورها، کنترل های مکانیکی، سیستم های هدایت وسیله نقلیه مبتنی بر GPS یا تنظیمات رایانه را نصب ، کالیبره یا نگهداری کند. مناطق مورد نیاز برای درمان آفت کش ها را با تجزیه و تحلیل داده های مکانی برای تعیین حرکات حشرات و الگوهای آسیب شناسایی کنید. بر اساس تجزیه و تحلیل داده های مکانی ، بهترین نوع محصول یا نرخ بذر را برای مناطق خاص تهیه کند. پردازش و تجزیه و تحلیل داده های مانیتور برداشت برای تهیه نقشه های عملکرد. برنامه تجهیزات مزرعه ، مانند تجهیزات کاشت با نرخ متغیر یا سمپاش سموم دفع آفات، بر اساس ورودی از کاوش محصول و تجزیه و تحلیل تنوع شرایط مزرعه.

 

سوال شماره 2:

مهارت های مورد نیاز کارمند تکنسین کشاورزی دقیق برای موفقیت در کار خود چیست؟

پاسخ:

توجه کامل به صحبت های دیگران، صرف وقت برای فهم نکات مطرح شده ، پرسیدن سوالات  به جای مناسب و قطع نکردن در زمان های نامناسب، استفاده از منطق و استدلال برای شناسایی نقاط قوت و ضعف راه حل های جایگزین، نتیجه گیری یا رویکرد به مشکلات، درک جملات و پاراگرافهای نوشته شده در اسناد مربوط به کار، صحبت با دیگران برای انتقال اطلاعات ، شناسایی مشکلات پیچیده و بررسی اطلاعات مربوط به توسعه و ارزیابی گزینه ها و پیاده سازی راه حل ها.

سوال شماره 3 مصاحبه:

توانایی های خود را برای کار با ما به عنوان یک تکنسین دقیق کشاورزی شرح دهید؟

پاسخ:

من توانایی دیدن جزئیات از فاصله نزدیک (در فاصله چند متری ناظر) ، گوش دادن و درک اطلاعات و ایده های ارائه شده از طریق کلمات و جملات گفتاری، برقراری ارتباط اطلاعات و ایده ها را دارم تا دیگران اطلاعات را درک کنند ، بخوانند و ایده هایی که به صورت کتبی ارائه می شوند ، قوانین کلی را برای مشکلات خاص اعمال می کنند تا پاسخ هایی منطقی ارائه دهند.

سوال شماره 4 مصاحبه:

عناصر دانشی که از تحصیل ، آموزش و تجربه کاری خود کسب کرده اید چه عواملی هستند که می توانند از حرفه­ی شما در صنعت کشاورزی پشتیبانی کنند؟

پاسخ:

دانش تابلوهای مدار، پردازنده­ها، تراشه ها، تجهیزات الکترونیکی و سخت افزار و نرم افزار کامپیوتر، از جمله برنامه ها و برنامه نویسی ، اصول و فرایندهای ارائه خدمات مشتری و شخصی. این شامل ارزیابی نیاز مشتری ، رعایت استانداردهای کیفیت خدمات و ارزیابی رضایت مشتری ، حساب ، جبر، هندسه، حساب، آمار و کاربردهای آنها، ساختار و محتوای زبان انگلیسی شامل معنی و هجی کلمات، قوانین ترکیب، و دستور زبان، ارگانیسم های گیاهی و حیوانی ، بافت ها ، سلول ها ، عملکردها ، وابستگی های متقابل و تعاملات آنها با یکدیگر و محیط.

سوال شماره 5 مصاحبه:

سبک کار مورد نیاز (تکنسین کشاورزی دقیق یا خود) را چگونه توصیف می کنید؟

پاسخ:

سبک کار من مطابق با آنچه شغل صندوقدار احتیاج دارد مطابقت دارد: صادق بودن و اخلاقی بودن ، دقت در انجام جزئیات و دقیق بودن در انجام کارها ، قابل اعتماد بودن، مسئولیت پذیری، و قابل اعتماد بودن، و انجام تعهدات، تجزیه و تحلیل اطلاعات و استفاده از منطق برای حل مسائل مربوط به کار و مشکلات، تمایل به پذیرش مسئولیت ها و چالش ها.

 

 

کشاورزی دقیق


Warning: ltrim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/gisland1/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4494

Warning: ltrim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/gisland1/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4494

Warning: ltrim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/gisland1/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4494

آزمون خاک در کشاورزی دقیقآشکارسازی در کشاورزی دقیقآموزش GIS در شیرازآموزش Rsآموزش سنجش از دور در شیرازآموزش سیستم اطلاعات جغرافیایی در شیرازآموزش کشاورزی دقیق در شیرازالگوی کشاورزی دقیقانقلاب کشاورزیپایان نامه کشاورزی دقیقپروسه های زراعی در کشاورزی دقیقپهنه‌بندی عملکرد محصول در کشاورزی دقیقتحلیل صنعت کشاورزی ایرانتکنولوژی در کشاورزی دقیقداده های حاصل از دورسنجی در کشاورزی دقیقدانش خاک کشاورزیدکتر سعید جوی زادهسنجش از راه دورسنجش از راه دور در کشاورزی دقیقسنجش در کشاورزی دقیقسیستم تعیین مختصات جغرافیاییسیستم مدیریت تلفیقی در کشاورزیسیستم های GPSسیستم‌های GISسیستم‌های مکان یابی در کشاورزی دقیقعملکرد کشاورزی دقیقفعالیتهای مدیریتی در کشاورزیکتاب کشاورزی دقیقکشاورزی پایدارکشاورزی دقیقکشاورزی سنتیکنترل بازده ر کشاورزی دقیقمؤسسه چشم انداز شیرازمراحل اولیه کشاورزیمفهوم جدید در کشاورزی امروزیمکانیزاسیون کشاورزینقشه در کشاورزی دقیقوضعیت کشاورزی سنتی

10 نظرات

دیدگاهتان را بنویسید