آموزش مکان یابی در GIS با منطق فازی (حضوری و آنلاین)-موسسه چشم انداز-آموزش کاربردی GIS و RS
آموزش مکان یابی در GIS با منطق فازی(حضوری و آنلاین ) توسط موسسه چشم انداز و با تدریس خوب دکتر سعید جوی زاده انجام می شود.اطلاعات دوره آموزش مکان یابی در GIS با منطق فازی در زیر آمده است.دوره آموزش مکان یابی در GIS با منطق فازی(حضوری و آنلاین ) یکی از دوره های ویژه موسسه چشم انداز است.
آموزش مکان یابی در GIS با منطق فازی:
مقدمه
درباره منطق فازی:
اصطلاح «فازی» (Fuzzy) به معنی گنگ و نامشخص است. در زندگی عادی نیز گاهی با موقعیتیهایی مواجه میشویم که نمیدانیم تصمیم درست یا نادرست کدام است و عملکرد صحیح از چشممان مخفی شده. در این هنگام، «منطق فازی» (Fuzzy Logic) یک پیشنهاد منطعف و با ارزش ارائه میدهد. به این ترتیب برای هر موقعیتی میتوان میزان عدم قطعیتی تعیین کرد. به همین علت گاهی به منطق فازی، منطق مشکک هم میگویند زیرا نتایج آن با شک و تردید ایجاد شدهاند.
منطق فازی، امروزه به حل بسیاری از مسائل مربوط به تصمیمگیری کمک کرده است بطوری که در بیشتر مواقع، بهترین تصمیم براساس ورودیها را تولید میکند. منطق فازی، برمبنای تصمیمگیریهای انسانی پایهریزی شده است و به صورتی میتوان آن را توسعه «منطق ارسطویی» (Aristotle Logic) یا «منطق بولی» (Boolean Logic) دانست. امروزه برمبنای منطق فازی، «اعداد فازی» (Fuzzy Numbers)، «محاسبات فازی» (Fuzzy Arithmetic) و حتی روشهای آماری فازی (Statistical Fuzzy Tools) نظیر خوشهبندی فازی ایجاد شده است. دستگاهها و رایانههایی تولید شده که دارای عملکرد به مراتب بهتر نسبت به دستگاههای مشابه با منطق بولی هستند
منطق فازی (Fuzzy Logic)
مفهوم و مطالعه در مورد منطق فازی از سال ۱۹۲۰ آغاز شد ولی عبارت منطق فازی اولین بار توسط پروفسور لطفی عسگرزاده (1921-2017) در سال ۱۹۶۵ در دانشگاه برکلی به کار رفت. ایشان با توجه به منطق به کار رفته در دستگاههای دیجیتال، متوجه شد که این دستگاهها توانایی شبیهسازی تفکرات و ایدههای ذهن انسان را دارا نیستند و نمیتوانند مانند انسان فکر کنند زیرا منطق دیجیتال برای هر تصمیم فقط دو وضعیت «درست» (True) و «غلط» (False) را در نظر میگیرد، در حالیکه تفکر انسانی درجاتی از درستی یا نادرستی را برای تصمیم محسوب میکند.
میتوان رویکرد منطق فازی را به شکلی تصور کرد که به جای در نظر گرفتن دو وضعیت مثلا سیاه یا سفید، طیفی از رنگ خاکستری را جایگزین کرد که از یک طرف به رنگ سفید و از طرف دیگر به رنگ سیاه محدود میشود. در حوزههای مختلفی مانند «هوش مصنوعی» (Artificial Intelligence) و «نظریه کنترل» (Control Theory) از منطق فازی استفاده میشود. بنابراین با استفاده از منطق فازی در این زمینهها، رایانهها قادر هستند براساس دادههای غیرقطعی و غیرصریح، محاسبات و تصمیمسازی کنند.
مکان یابی نوعی از تجزیه و تحلیل GIS است که برای تعیین بهترین مکان برای مسئله یا چیزی مورد استفاده قرار می گیرد. بعنوان مثال مکان یابی پارکینگ ها،مکان یابی مدارس،مکان یابی دفن پسماند،مکان یابی ایستگاه آتش نشانی و….
همچنین از تعیین بهترین مکان می توان برای زیستگاه ایده آل برای گونه های گیاهی یا جانوری خاص استفاده کرد. هنگام تجزیه و تحلیل مکان یابی در GIS ، کاربران باید معیارهای مختلفی را تعیین کنند تا براساس این معیارها ، بهترین یا ایده آلترین مکان ها را رتبه بندی شوند.
منطق فازی یکی از روش های استاندارد برای انتخاب مکان مناسب است. در منطق فازی مقادیر عضویت را از صفر تا یک اختصاص می دهند. 0 نشان دهنده عدم عضویت یا یک مکان نامناسب است ، در حالی که 1 نشان دهنده عضویت بالا یا یک مکان مناسب است. انتخاب مکان مناسب با استفاده از منطق فازی با سایر روش های مکان یابی متفاوت است زیرا به جای یک احتمال یک مکان ایده آل را نشان می دهد و معمولاً برای یافتن زیستگاه ایده آل برای گیاهان و حیوانات یا سایت های دیگر که بطور اختصاصی توسط کاربر انتخاب نشده اند یا استفاده می شود استفاده می شود.
مزایای استفاده از سیستمهای منطق فازی
ساختار سیستمهای منطق فازی، ساده و قابل درک است. همچنین منطق فازی امروزه در مقیاس تجاری و آزمایشگاهی بسیار به کار گرفته میشود. از طرفی کنترل بهتر و موثرتر ماشینها و صرفهجویی در هزینهها را با استفاده از منطق فازی میتوان امکانپذیر کرد. ممکن است به منطق فازی به دلیل نادقیق بودن نتایج حاصل، خرده گرفته شود ولی به دلیل قابل قبول بودن نتایج حاصل شده، میتوان آن را با اطمینان استفاده کرد، بخصوص اگر با ورودیها نادقیق مواجه باشیم.
همچنین در زمینه کنترل میتوان براساس منطق فازی، برنامهریزی را به شکل انجام داد که با از کار افتادن حسگرها فرآیند تولید متوقف نشود. به این ترتیب در همین زمینه، بالا بردن کارایی سیستمها با منطق فازی امکانپذیر است بطوری که با استفاده از حسگرهای ارزان قیمت فرآیند کنترل سیستم به خوبی و با هزینه کم صورت میپذیرد. در انتها، شاید بتوان بهترین دلیل استفاده از منطق فازی را حل مسائل پیچیده با راه حلهای موثرتر و سادهتر در نظر گفت.
معایب سیستمهای منطق فازی
از آنجایی که برمبنای قوانین از پیشتعیین شده، فرآیند تصمیمسازی برمبنای منطق فازی صورت میگیرد، اگر این قوانین دچار نقص یا اشکال باشند، ممکن است نتایج اصلا قابل قبول نباشند. انتخاب تابع عضویت و قوانین پایه از مشکلترین قسمتهای ایجاد سیستمهای فازی است. از طرفی پیاده سازی منطق فازی در سختافزارهای رایج احتیاج به آزمایشها متعدد و زمانبر دارد. متاسفانه کارایی منطق فازی در بازشناسی الگو نسبت به شبکه عصبی در یادگیری ماشین کمتر است. به همین علت در علم داده (Data Science) به آن کمتر پرداخته میشود.
خصوصیات منطق فازی
بیش از ۵۰ سال از ابداع دکتر لطفی زاده در منطق فازی میگذرد و مقالات بسیاری در این زمینه زیر نظر ایشان یا با ارجاع به مقاله اصلی نوشته شده است و جنبههای مختلف این منطق و محاسبات بر مبنای اعداد فازی مورد بررسی قرار گرفته است. در ادامه این نوشتار به معرفی برخی از خصوصیات منطق فازی میپردازیم.
- پیادهسازی انعطافپذیر و سادگی الگوریتمها در روشهای «یادگیری ماشین» (Machine Learning)
- امکان شبیهسازی منطق و طرز تفکر انسانی
- امکان ایجاد دو راه حل یا پاسخ برای یک مسئله
- مناسب برای حل مسائلی با پاسخهای تقریبی
- نگاه فرآیندی به استنتاج به همراه استفاده از قیدها و شرطهای منعطف در منطق فازی
- امکان ایجاد توابع غیرخطی با پیچیدگیهای دلخواه
- وجود وابستگی شدید به نظر محقق در ایجاد مدلهای منطق فازی
چه مواقعی نباید منطق فازی را استفاده کرد
مشخص است که نمیتوان منطق فازی را یک راه حل جامع برای همه مسائل دانست. بنابراین مهم است که بدانیم در چه مواقعی نباید از منطق فازی استفاده کرد. در لیست زیر به معرفی زمینههایی میپردازیم که بهتر است از منطق فازی استفاده نشود.
- اگر دادهها و فضای نتایج برای منطق فازی مناسب نیستند.
- زمانی که از حواس پنچگانه استفاده میشود، منطق فازی کارساز نیست.
- اگر روشهای کنترل و تصمیمگیری بدون منطق فازی به خوبی کار میکنند، پس احتیاجی نیست که آنها را به منطق فازی تبدیل کنیم.
ساختار منطق فازی
منطق فازی دارای چهار بخش اصلی است که در ادامه معرفی شدهاند. همچنین در نمودار زیر نحوه ارتباط این بخشها به خوبی دیده میشود.
قوانین پایه: این بخش، شامل همه قاعدهها و شرایطی است که به صورت «اگر…آنگاه» توسط یک متخصص مشخص شدهاند تا قادر به کنترل تصمیمات یک «سیستم تصمیمگیری» (Decision-making system) باشند. با توجه به روشهای جدید در نظریه فازی، امکان تنظیم و کاهش قواعد و قوانین بوجود آمده است به طوری که با کمترین قوانین میتوان بهترین نتیجه را گرفت.
فازی سازی: در گام فازی سازی، ورودیها به اطلاعات فازی تبدیل میشوند. به این معنی که اعداد و ارقام و اطلاعاتی که باید پردازش شوند، به مجموعهها و اعداد فازی تبدیل خواهند شد. دادههای ورودی که مثلا توسط حسگرها در یک سیستم کنترل، اندازهگیری شدهاند، به این ترتیب تغییر یافته و برای پردازش برمبنای منطق فازی آماده میشوند.
موتور استنتاج یا هوش: در این بخش، میزان انطباق ورودیهای حاصل از فازی سازی با قوانین پایه مشخص میشود. به این ترتیب براساس درصد انطباق، تصمیمات مختلفی به عنوان نتایج حاصل از موتور استنتاج فازی تولید میشود.
برگرداندن از فازی: در آخرین مرحله نیز نتایج حاصل از استنتاج فازی که به صورت مجموعهها فازی هستند به دادهها و اطلاعات کمی و رقمی تبدیل میشوند. در این مرحله شما با توجه خروجیها که شامل تصمیمات مختلف به همراه درصدهای انتطباقهای متفاوتی هستند، دست به انتخاب بهترین تصمیم میزنید. معمولا این انتخاب برمبنای بیشترین میزان انطباق خواهد بود.
منطق فازی و احتمال
همانطور که گفته شد، در منطقی فازی درجه قطعیت یا میزان درستی یک گزاره توسط یک عدد در فاصله ۰ تا ۱ بیان میشود. در نظریه احتمال نیز برای وقوع یک پیشامد از عددی بین ۰ تا ۱ استفاده میکنیم. به این ترتیب به نظر میرسد که انطباقی بین این دو مفهوم و البته با کاربرد متفاوت وجود دارد. بنابراین اگر با دید نظریه احتمال بگوییم: «با احتمال ۹۰٪، یک فرد، عینکی هستند.»، میتوان آن را در منطق فازی به صورت: «درجه عضویت فردی به گروه افراد عینکی برابر با 0.9 است.» نشان داد. به این ترتیب میتوان گفت که احتمال، یک مدل ریاضی برای پدیدههای نامشخص و تصادفی است و از طرفی منطق فازی نیز مدلی برمبنای ریاضیات است که برای تعیین حقیقت برای هر پدیده، از مقداری به عنوان «میزان درستی» (Truth Degree) استفاده میکند.
منطق فازی و منطق بولی
در این بخش نیز به مقایسه دو منطق فازی و منطق بولی که گاهی به منطق دیجیتال نیز معروف است، میپردازیم. در منطق بولی درستی هر گزاره براساس دو مقدار «درست» (True) و «نادرست» (False) تعیین میشود. در حالیکه در منطق فازی درستی هر گزاره منطقی براساس «درجه عضویت» (Degree of Membership) مشخص خواهد شد. البته گاهی با تفکیک گزارهها به جملات سادهتر میتوان ارزش درستی را به صورت منطق فازی تغییر دارد ولی نمیتوان ارزش گزارهها را در منطق فازی به صورت فقط دو وضعیت درست یا نادرست تبدیل کرد.
در منطق بولی، درستی یک گزاره و نقیض آن، همزمان برقرار نیست، درحالیکه در منطق فازی میتوان براساس درجه عضویت، درستی هر دو گزاره و نقیض آن گزاره را مشخص کرد. به بیان دیگر به کمک ترکیب گزارهها در منطق بولی گزاره P∨∼P≡TP∨∼P≡T است. به این معنی که ترکیب فصلی هر گزاره با نقیض خودش، یک گزاره همیشه درست یا تاتولوژی ایجاد خواهد کرد. در حالیکه در منطق فازی، ترکیب فصلی هر گزاره با نقیضش دارای درجه قطعیت است که لزوما یک گزاره همیشه درست نخواهد بود.
نظریه فازی و کلاسیک مجموعهها
در نظریه کلاسیک مجموعهها، براساس قانون عضویت مشخص میشود که نشان میدهد هر شئ به یک مجموعه تعلق دارد یا خیر. در نتیجه محدوده یک مجموعه و اعضای آن کاملا شفاف و قابل تعیین است. در حالیکه در نظریه مجموعهها با رویکرد فازی، تعلق هر شئ به یک مجموعه با درجه عضویت که مقداری بین 0 تا 1 است تعیین میشود. برای مثال، اگر a یک شئ باشد، میتواند با درجه عضویت 0.3 به مجموعه A تعلق داشته باشد و با درجه عضویت 0.7 به مجموعه B متعلق باشد. بنابراین کرانهای یک مجموعه فازی به روشن، قابل تعیین نیست و نمیتوان به طور قطع در مورد حدود یا اعضای یک مجموعه قضاوت کرد.
یک مثال مقایسهای برای منطق فازی و منطق بولی
منطق بولی یا دیجیتال، در بسیاری از سیستمهای باینری به کار میرود. البته منطق فازی نیز امروزه در سیستمهای کنترل بسیار کارا و موثر ظاهر شده است. در ادامه به بررسی و مقایسه منطق فازی و منطق بولی با استفاده از یک مثال میپردازیم. فرض کنید یک سیستم فازی طراحی شده است که توسط آن میتوان میزان امانتداری افراد را مشخص کرد. در مقابل براساس یک سیستم دیجیتال یا منطق بولی نیز امانتداری افراد اندازهگیری و تعیین میشود. به نمودار زیر و تفاوت نتایج حاصل از این دو سیستم توجه کنید. مشخص است که نمیتوان در مورد امانتداری افشین در منطق فازی به طور قطع نظر داد در حالیکه در منطق دیجیتال این کار به راحتی امکانپذیر است.
مزایای استفاده از سیستمهای منطق فازی
ساختار سیستمهای منطق فازی، ساده و قابل درک است. همچنین منطق فازی امروزه در مقیاس تجاری و آزمایشگاهی بسیار به کار گرفته میشود. از طرفی کنترل بهتر و موثرتر ماشینها و صرفهجویی در هزینهها را با استفاده از منطق فازی میتوان امکانپذیر کرد. ممکن است به منطق فازی به دلیل نادقیق بودن نتایج حاصل، خرده گرفته شود ولی به دلیل قابل قبول بودن نتایج حاصل شده، میتوان آن را با اطمینان استفاده کرد، بخصوص اگر با ورودیها نادقیق مواجه باشیم.
همچنین در زمینه کنترل میتوان براساس منطق فازی، برنامهریزی را به شکل انجام داد که با از کار افتادن حسگرها فرآیند تولید متوقف نشود. به این ترتیب در همین زمینه، بالا بردن کارایی سیستمها با منطق فازی امکانپذیر است بطوری که با استفاده از حسگرهای ارزان قیمت فرآیند کنترل سیستم به خوبی و با هزینه کم صورت میپذیرد. در انتها، شاید بتوان بهترین دلیل استفاده از منطق فازی را حل مسائل پیچیده با راه حلهای موثرتر و سادهتر در نظر گفت.
معایب سیستمهای منطق فازی
از آنجایی که برمبنای قوانین از پیشتعیین شده، فرآیند تصمیمسازی برمبنای منطق فازی صورت میگیرد، اگر این قوانین دچار نقص یا اشکال باشند، ممکن است نتایج اصلا قابل قبول نباشند. انتخاب تابع عضویت و قوانین پایه از مشکلترین قسمتهای ایجاد سیستمهای فازی است. از طرفی پیاده سازی منطق فازی در سختافزارهای رایج احتیاج به آزمایشها متعدد و زمانبر دارد. متاسفانه کارایی منطق فازی در بازشناسی الگو نسبت به شبکه عصبی در یادگیری ماشین کمتر است. به همین علت در «علم داده» (Data Science) به آن کمتر پرداخته میشود.
خلاصه
- عبارت فازی (مشکک) به معنی چیزی است که واضح یا روشن نیست.
- عبارت فازی اولین بار در سال 1965 توسط پروفسور لطفی زاده (لطفعلی رحیماوغلو عسگرزاده) در دانشگاه برکلی در کالیفرنیا معرفی شد.
- سیستمهای مبتنی بر منطق فازی یک فرایند چهار مرحلهای، شامل قوانین پایه، فازی سازی، موتور استنتاج فازی (هوش) و برگرداندن از فازی است.
- برعکس منطق دیجیتال دو مقداری، منطق فازی درجات درستی به هر گزاره نسبت میدهد.
- در نظریه مجموعههای کلاسیک، حدود هر مجموعه کاملا تعیین شده است در حالیکه برای اعضای یک مجموعه در نظریه فازی، درجه عضویت ملاک تعلق است.
- نظریه مجموعههای کلاسیک در طراحی سیستمهای دیجیتال به خوبی به کار رفته است در حالیکه مجموعههای فازی در بحث سیستمهای کنترل فازی استفاده میشوند.
- حوزههای استفاده از منطق فازی از صنایع سنگین مثل خودرو سازی و سیستمهای کنترل تا دستگاهها و وسایل خانگی گسترده شده است.
- هرچند اولین بار منطق فازی در آمریکا معرفی شد ولی بعدها ژاپنیها آن را توسعه دادند و در بسیاری از صنایع و محصولات خود از آن استفاده کردند.
آموزش مکان یابی در GIS با منطق فازی
آموزش مکان یابی در GIS با منطق فازی، مهم ترین و اصلی ترین بخش یک کار تحقیقی و پژوهشی در زمینه پروژه هایی است که قصد دارند یک گزینه مناسب را از بین دیگر گزینه ها انتخاب کنند.
یک محقق مکانی باید مهارت ها و تکنیک های اساسی آموزش مکان یابی در GIS با منطق فازی را بداند .
آموزش مکان یابی در GIS با منطق فازی به عنوان پایه تمامی تحلیل های مکانی و تحلیل های فضایی که منجر به انتخاب یک مکان و یک تصمیم درست می شود .
آموزش مکان یابی در GIS با منطق فازی به عنوان ابزاری مهم و کارآمد برای یک پژوهشگر سیستم اطلاعات جغرافیایی است که برای عملیاتی کردن و اجرای کردن تحقیقات مرتبط با مکان یابی و تصمیم گیری های مکانی مى باشد.
موسسه چشم انداز با بهرهگیری از توان مدرسان حرفه ای و کارآزموده و با تجربه دوره آموزش مکان یابی در GIS با منطق فازی را به صورت کاملاً کاربردى برگزار مى نماید.
[su_note note_color=”#ffbd66″]لطفا فکر کنید: آیا میخواهید اصول آموزش مکان یابی در GISبا منطق فازی را یاد بگیرید؟ آیا میخواهید نحوه استفاده از فرایند آموزش مکان یابی در GISبا منطق فازی را در سامانه های سیستم اطلاعات جغرافیایی(GIS) را بیاموزید؟ آیا دوست دارید که خودتان با استفاده از آموزش مکان یابی در GISبا منطق فازی پایان نامه و رساله خودتان را بنویسید؟ آیا دوست دارید با استفاده از آموزش مکان یابی در GISبا منطق فازی یک مشکل دنیای واقعی را حل کنید؟ آیا میخواهید به مهارتهای مکان یابی دست پیدا کنید که شما را برای انجام پروژه های مکان یابی آماده میسازد؟ آیا قصد دارید که با یادگیری آموزش مکان یابی در GISبا منطق فازی جذب شرکت ها و ادارات شوید؟[/su_note]
آیا قصد دارید که با یادگیری آموزش مکان یابی در GISبا منطق فازی به کسب درآمد بپردازید؟
در دوره آموزش مکان یابی در GIS با منطق فازی توسط دکتر سعید جوی زاده اصول صحیح مکان یابی در سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) با منطق فازی را یاد می گیرید.ما در دوره آموزش مکان یابی در GIS با منطق فازی قصد داریم که شما را به جمع حرفه ای هدایت کنیم.
با شرکت در دوره آموزش مکان یابی در GIS با منطق فازی، شما با کسب مهارت در تحلیل ها تحلیل مکانی مرتبط با مکان یابی ،و با انجام چند پروژه واقعی در زمینه مکان یابی کارآزموده و با تجربه می شوید.
چه چیزی باعث میشود که دکتر سعید جوی زاده صلاحیت تدریس دوره آموزش مکان یابی در GIS با منطق فازی را داشته باشد؟
دکتر سعید جوی زاده بیش از 20 سال تجربه در آموزش سیستم های اطلاعات جغرافیایی،انواع روش های مکان یابی،سنجش از دور،زمین آمار،آمار فضایی و..را دارد. همچنین دکتر سعید جوی زاده با برگزاری بیش از 700 کارگاه آموزشی در کشور رکوردار کارگاه های مکانی در ایران است.و بارها در اکثر دانشگاه های کشور کارگاه های مکان یابی را با روش های مختلف برگزار کرده است.
دکتر سعید جوی زاده بیش از 1800 فیلم اموزشی در زمینه سیستم اطلاعات جغرافیایی ، سنجش از دور،آمارمکانی،زمین آمار،مکان یابی و… تهیه کرده است و بعنوان مدرس در دانشگاه های کشور نیز مشغول به فعالیت است.در دوره آموزش مکان یابی در GISبا منطق فازی دکتر سعید جوی زاده به شما کمک می کند که با روشی ساده و کاربر پسند بتوانید مکان یابی را از صفر تا صد را بخوبی فرا بگیرید.
در پایان دوره آموزش مکان یابی در GIS با منطق فازی شما مجهز به مجموعهای از مهارتهای تصمیم پیری و مکان یابی می شوید.
آموزش مکان یابی در GIS با منطق فازی شامل موضوعات مختلفی از جمله معرفی روش منطق فازی،تاریخچه روش منطق فازی ، اهمیت روش منطق فازی ، کاربردهای روش منطق فازی ،نحوه محاسبه روش منطق فازی ،کار با توابع منطق فازی ،محاسبات منطق فازی ،وارد کردن داده ها به محیط سیستم اطلاعات جغرافیایی و…را یاد خواهیم گرفت.
در دوره آموزش مکان یابی در GIS با منطق فازی ما از دادههای واقعی مربوط به کشور ایران استفاده خواهم کرد تا به شما یک تجربه عملی از انجام یک پروژه مکان یابی را ارایه دهیم.در دوره آموزش مکان یابی در GIS با منطق فازی ما با استفاده مثال های کاربردی مربوط به کشور ایران پردازش و تجزیه و تحلیل دادههای مکان یابی را به شما یاد خواهیم داد.
دوره آموزش مکان یابی در GIS با منطق فازی علاوه بر یادگیری مفاهیم اولیه، تئوریها و اصطلاحات، شما همچنین مراحل پردازش و تحلیل و تفسیر خروجی های روش منطق فازی را نیز یاد خواهید گرفت.ما تجارب چندین ساله خود را در انجام پروژه های مکان یابی با شما به اشتراک می گذاریم.
در دوره آموزش مکان یابی در GIS با منطق فازی تمام دادههای استفاده شده در دوره آموزش به شما هدیه داده خواهد شد تا نگرانی از این بابت نداشته باشید .
مدرس:دکتر سعید جوی زاده
مدت زمان:10 ساعت
تلفن تماس با مدرس:09382252774
شروع کلاس : یک هفته بعد از ثبت نام
مبلغ سرمایه گذاری:300000هزار تومان
توجه :با شرکت در دوره آموزش مکان یابی در GISبا منطق فازی از مشاوره های رایگان دکتر سعید جوی زاده تا آخر عمر بهره مند خواهید شد.و وقتی پروژه مکان یابی جدیدی را شروع می کنید برای دکتر ارسال و ایشان شما را راهنمایی می کند.یا در رابطه با پروژه مکان یابی خود و مشکلاتی که دارید با تیم تحقیقاتی ما تماس می گیرید.
سؤالات متداول درباره دوره آموزش مکان یابی در GIS با منطق فازی:
آیا مطالب آموزش مکان یابی در GIS با منطق فازی برای من کاربردی است؟
چیزی که درباره این دوره مهم است دقیقا «کاربردی» بودن آن است. به این معنا که ما قصد داریم ابتدا با مباحث تئوریک و مفاهیم بنیادی و اساسی مکان یابی،روش منطق فازی،سیستم اطلاعات جغرافیایی آشنا شوید و بعد هدف ما این است که مهم ترین و متمایزترین تکنیک ها و مهارت های منطق فازی که شما برای پروژه های مکان یابی و تحلیل های فضایی را که لازم دارید را در اختیار شما و با شما به اشتراک بگذاریم . به همین دلیل، دوره آموزش مکان یابی در GIS با منطق فازی دکتر سعید جوی زاده، همگی دارای یک دستورالعمل کاربردی و اجرایی هستند که برای شما طراحی شده تا دقیقا بدانید از چه نقطه ای باید شروع کنید و چطور پیش بروید و در نهایت به کجا برسید.و در نهایت با مشاوره رایگان ایشان قدم در جاده حرفه ای بگذارید .
برای شرکت در آموزش مکان یابی در GIS با منطق فازی باید چه چیزهایی بدانیم؟
در دوره دوره آموزش مکان یابی در GIS با منطق فازی نیازی به هیچ پیش زمینه و دانشی خاصی نیست. پس از صحبت با مشاوران دوره اگر پیش نیازی لازم باشد به شما تقدیم میشود.و کارشناسان ما در خدمت شما خواهند بود.
دوره آموزش مکان یابی در GIS با منطق فازی در کجا برگزار میشود؟
تمامی دوره آموزش مکان یابی در GIS با منطق فازی به صورت حضوری در شیراز برگزار میگردد و دوستان دیگر شهرهای کشور میتوانند در دوره آموزش مکان یابی در GIS با منطق فازی آنلاین شرکت کنند و یا بسته آموزشی برای آنها تهیه نماییم. دوره آموزش مکان یابی در GIS با منطق فازی آنلاین به همراه مشاوره های رایگان برای شما .
آیا مباحث دوره آموزش مکان یابی در GIS با منطق فازی همیشه در خاطر ما خواهد ماند؟
شرکتکنندگان در دوره آموزش مکان یابی در GIS با منطق فازی میتوانند تمامی این اطلاعات را در خاطر بسپارند ولی بهتر است یادداشت برداری و مرور مطالب حداکثر تا چند ماه انجام شود.برای این که دوره آموزش مکان یابی در GIS با منطق فازی بهتر در خاطره شما بماند فیلم آموزشی دوره آموزش مکان یابی در GIS با منطق فازی بصورت ویدئویی و فایل صوتی به شما تقدیم می شود.
داده ها و نرم افزارهای مورد نیاز دوره آموزش مکان یابی در GIS با منطق فازی را از کجا تهیه کنم؟
در دوره آموزش مکان یابی در GISبا منطق فازی تمامی داده ها و فایل های نرم افزاری در اختیار کاربران گذاشته می شود تا هنگام تمرین با مشکلی روبرو نشوند.داده ها و فایل های مورد نیاز در دوره آموزش مکان یابی در GIS با منطق فازی از طریق ایمیل و لینک دانلود به کاربران ارسال می شود.
سطح مطالب دوره آموزش مکان یابی در GIS با منطق فازی چگونه است؟
در دوره آموزش مکان یابی در GIS با منطق فازی سطح مطالب از پایه و مفاهیم بنیادی مکانیابی و سیستم اطلاعات جغرافیایی و روش منطق فازی شروع میشود و به مطالب پیشرفته و آخرین دستاوردها در روش های تصمیم گیری چند متغیره و منطق فازی خاتمه مییابد.در آموزش مکان یابی در GISبا منطق فازی ما فرض را بر این می گذاریم که کاربران در این باره هیچ چیز نمی دانند.و نگرانی از این بابت وجود ندارد .
من در زمینه مکان یابی در GIS با منطق فازی و سیستم اطلاعات جغرافیایی هیچ تجربه ای ندارم، آیا آموزش مکان یابی در GISبا منطق فازی برای من مفید خواهد بود؟
اغلب دانشجویانی که در دوره آموزش مکان یابی در GISبا منطق فازی ما شرکت می کنند، به دنبال آن هستند که مهارت های و تکنیک های لازم را برای انجام پروژه ها و تحلیل های مکانی و مکان یابی را فرا بگیرند تا در نهایت بتوانند بدون تکیه بر دیگران و به طور مستقل، پروژه ها،پایان نامه و رساله خود را در زمینه مکان یابی انجام دهند. به همین دلیل، دوره در GISبا منطق فازی به شکلی طراحی شده که از صفر تا صد مکان یابی را در اختیار دانشجو و کاربران علوم مکانی و رشته های مرتبط با سیستم اطلاعات جغرافیایی قرار می دهد . دکتر سعید جوی زاده فرض را بر این می گذارد که مخاطبینش اطلاع چندانی از مکان یابی و سیستم های اطلاعات جغرافیایی ندارند، و بر همین اساس آموزش مکان یابی در GISبا منطق فازی را به صورت گام به گام پیش می برد. بنابراین نگران نباشید؛ اگر هیچ تجربه ای در آموزش مکان یابی در GISبا منطق فازی و سیستم اطلاعات جغرافیایی و انجام پروژه های مکان یابی با سیستم اطلاعات جغرافیایی ندارید، مطمئن باشید دوره آموزش مکان یابی در GISبا منطق فازی، اولین تجربه ارزشمند شما در زمینه مکان یابی خواهد بود که مشکل تان در زمینه انجام پروژه های مکان یابی را حل خواهد کرد.
بعد از دوره آموزش مکان یابی در GISبا منطق فازی چه کار کنیم؟
بعد از اتمام دوره آموزش مکان یابی در GISبا منطق فازی، هر یک از کاربران می توانند مشکلات مکان یابی خودشان را با تیم تحقیقاتی ما منعکس نمایند و به مدرس دوره ارسال کنند تا مورد ارزیابی و نقاط قوت و ضعف آنها شناسایی و به رفع مشکل آنها پرداخته شود
آموزش مکان یابی در GIS با منطق فازی برای چه کسانی مناسب است؟
دوره آموزش مکان یابی در GISبا منطق فازی برای دانشجویان کارشناسی،کارشناسی ارشد و دکتری که قصد دارند پایان نامه و رساله خود را بنویسیند و برای علاقه مندان به مکان یابی و روش های تصمیم گیری چند متغیره و سیستم اطلاعات جغرافیایی که قصد دارند در شرکت ها و سازمان های دولتی مشغول به کار شوند.
چرا باید در آموزش مکان یابی در GISبا منطق فازی شرکت کنید؟
آموزش مکان یابی در GISبا منطق فازی یکی از معدود دوره های تحلیل مکانی در ایران است که بصورت کاملا حرفه ای و مباحث تئوری و عملی مکان یابی و سیستم اطلاعات جغرافیایی را در کنار هم جمع کرده و با مثال های کاربردی و گام به گام شما را به سمت حرفه ای شدن پیش می برد.
آیا با ثبت نام در دوره آموزش مکان یابی در GISبا منطق فازی، به جز شرکت در دوره آموزش مکان یابی در GISبا منطق فازی، خدمات دیگری هم دریافت خواهم کرد؟
بله. مجموعه ای از خدمات جانبی هم برای شرکت کنندگان در دوره آموزش مکان یابی در GIS با منطق فازی در نظر گرفته شده است، به این شرح:
– عضویت رایگان در باشگاه مشتریان موسسه چشم انداز و تیم تحقیقاتی دکتر سعید جوی زاده
– ارائه بسته آموزشی مکمل به کسانی که علاقه مندند منابع علمی و آموزشی در بحث آموزش مکان یابی داشته باشند. (این بسته شامل هزینه جداگانه است(
– ارایه گواهینامه برای شرکت کنندگان در دوره آموزش مکان یابی در GISبا منطق فازی در صورت تمایل به داشتن گواهینامه، باید هزینه گواهی را نیز جداگانه پرداخت نمایید)
– دریافت کوپن تخفیف 30 درصدی بقیه دوره های آموزشی موسسه چشم انداز
– دریافت مشاوره رایگان دکتر سعید جوی زاده تا آخر عمر در زمینه روش های تصمیم گیری و مکان یابی
گواهینامه دوره آموزش مکان یابی در GISبا منطق فازی :شرکت کنندگان در دوره آموزش مکان یابی در GISبا منطق فازی، می توانند در صورت تمایل «گواهینامه شرکت در دوره آموزش مکان یابی در GIS با منطق فازی با مهر موسسه آموزشی و تحقیقاتی چشم انداز را دریافت کنند.
دوره آموزش مکان یابی در GISبا منطق فازی برای چه کسانی مناسب است؟
این دوره مناسب همه کاربران و پژوهشگرانی است که به نوعی با مکان یابی و تحلیل های فضایی و مکانی سروکار دارند.بخصوص دانشجویانی که با روش های تصمیم گیری چند متغیره بخصوص منطق فازی و مکانی کار می کنند و پایان نامه ها و رساله دکتری آنها درباره مکان یابی و روش های تصمیم گیری است .
همه کسانی که قصد دارند با انجام پروژه های مکان یابی و روش های تصمیم گیری کسب درآمد کنند.
مدرس دوره آموزش مکان یابی در GISبا منطق فازی چه کسی است؟
دکتر سعید جوی زاده مدیر موسسه علمی تحقیقاتی چشم انداز هزاره سوم ملل و عاشق مجموعه علوم جغرافیایی است. وی معتقد است که دشمنان اصلی بشریت ترس، شک و بی هدفی هستند. کارشناسی جغرافیای طبیعی را در سال 1381 از دانشگاه یزد، کارشناسی ارشد جغرافیای طبیعی گرایش اقلیم شناسی محیطی را از دانشگاه خوارزمی در سال 1384 و مدرک دکتری خود را در سال 1398 در رشته اقلیم شناسی از دانشگاه خوارزمی اخذ کرده است. عنوان رساله ایشان “تحلیل فضایی خشکسالی در ایران” است. او متخصص سیستم های اطلاعات جغرافیایی(GIS) و سنجش از دور(RS) وآمار فضایی است. از سال 1381 مشغول تدریس در دانشگاه ها و مراکز دولتی و خصوصی است. وی همه ساله کارگاه های تخصصی را برای علاقه مندان به GIS و RS برگزار می کند. کتاب هایی مفید و کاربردی را در زمینه سیستم های اطلاعات جغرافیایی و سنجش از دور و آمار فضایی را به رشته تحریر درآورده است.علاوه بر این کتاب های ارزشمندی را در زیمنه اصول نگارش مقالات علمی،پروپزال نویسی و…را نیز به رشته تحریر در آورده است. هم اکنون نیز بروی سیستم های پهباد و برنامه نویسی پیشرفته در سیستم های اطلاعات جغرافیایی و سنجش از دور مشغول به فعالیت است. علاوه بر این سعید جوی زاده علاقه مند به مطالعات خشکسالی و بلایای طبیعی است و در زمینه خشکسالی نیز کتاب های متعددی را به رشته تحریر درآورده است. از آرزوهای دکتر جوی زاده همه گیر شدن سیستم های اطلاعات جغرافیایی و سنجش از دور و آمار فضایی در بین مردم و نهاد هادی تصمیم گیری است.
سرفصل دوره آموزش مکان یابی در GISبا منطق فازی :