ژئومارکتینگ:استراتژی مکان یابی و نظریه نفوذبااستفاده از GIS

تاثیر فناوری دیجیتال بر قیمت گذاری بااستفاده از GISعنوان پستی است که قرار است با شما به اشتراک بگذارم. امیدوارم که این پست مورد پسند شما قرار گیرد.
تأثیر فناوری دیجیتال بر قیمت گذاری دو برابر است و هم به عرضه و هم به تقاضا مربوط می شود. از یک سو، شرکت ها از الگوریتم های پیچیده ای برای تمرین مدیریت بازده/درآمد استفاده می کنند (Legohérel و Poutier، 2011)، و از سوی دیگر، مصرف کنندگان می توانند به راحتی با استفاده از ابزار تلفن همراه خود اطلاعات بیشتری کسب کنند.

3.3.3.4.1. مدیریت سود/درآمد

مدیریت سود/درآمد به شرکتهای خدماتی خاص اجازه می دهد تا برای اطمینان از پر شدن هتل ها، هواپیماها و غیره سیاست قیمت گذاری را اعمال کنند. این مدیریت بیشتر جنبه های زمانی فعالیتهای آنها را مورد توجه قرار می دهد تا جنبه های فضایی. این شرکت ها زمان مناسب را برای تسریع در فروش محصولات خود و در نتیجه بهینه سازی درآمد خود انتخاب می کنند. با این حال، جنبه های فضایی تا آنجا که این سیاست های قیمت گذاری به طور کلی مکانهایی را که خطر از دست دادن درآمد بیشتر است، مورد هدف قرار نمی دهد: مقاصد شرکتهای حمل و نقل، مکانهای تفریحی، مناطق یا شهرها برای هتلها. یک برنامه برای ادغام چنین سیستمی در عوارض بزرگراه پیشنهاد شد (Nagae و Akamatsu، 2006). یک ایستگاه خدمات در روتردام با تغییر قیمت سوخت در هر ساعت بسته به ترافیک، مدیریت عملکرد را اعمال می کند.

3.3.3.4.2. مقایسه قیمت ها

از نظر مصرف کننده، انقلابی واقعی، که برخی خرده فروشان توانسته اند از آن استفاده کنند، به نظر می رسد با سیستم های مقایسه قیمت در حال شکل گیری است.
افزایش نقش در انتخاب مصرف کننده، و این عواقبی دارد که همیشه برای شرکت ها مطلوب نیست. استدلال شده است که اینها، و همچنین بسترهای معاملاتی و حراج های معکوس، پارادایم جدیدی را در روند قیمت گذاری ایجاد کرده اند (Kung وهمکاران، 2002). اینترنت امکان شفافیت بیشتر قیمت را فراهم می آورد، که می تواند شرکت ها را در سیاست های قیمت گذاری خود ممانعت کند، حتی اگر مدیریت بازدهی بتواند این مشکل را دور بزند و همچنین مزایده یا قیمت در صورت تقاضا (Desmet، 2000). در واقع این خطر وجود دارد که قیمت ها صرف نظر از فروشگاه واقع در یک فضای معین به سمت “قانون قیمت واحد” همگرا شوند و نشان داده شده است که این تحول شواهدی را در زمینه محصولات الکترونیکی دریافت می کند (بای و همکاران 2004). باید بین بخشهای مشتریان وفادار و غیر وفادار تمایز قائل شد:
مقایسه بین پخش کننده های خالص و خرده فروشان چند کاناله برای سه دسته محصول (کتاب، سی دی و دوربین دیجیتال) در دو کشور مختلف (چین و ایالات متحده) نشان داد که پراکندگی قیمت بازیکنان خالص در ایالات متحده کمتر از چین است.، نشان می دهد که بازار بالغ تری سریعتر از بازارهای نوظهور واکنش نشان می دهد (بوک و همکاران 2007): بنابراین خرده فروشی به دلیل محیط جغرافیایی آن کاملاً محدود به نظر می رسد. به نظر می رسد سطح و پراکندگی قیمت ها در بین بازیگران خالص کمتر از خرده فروشان چند کاناله است (Bock وهمکاران،2007). مقایسه قیمت ها می تواند ورود برخی از بازیگران خاص به بازار را در استراتژی ضربه و اجرا تشویق کند، چه در قالب جنگ چریکی که صاحبان فعلی را مجبور می کند قیمت ها را پایین نگه دارند (هاینز و تامپسون،2014): این نتیجه مروجین بازارهای قابل رقابت را تقویت می کند (باومول و همکاران،1982). در بازار به اصطلاح قابل رقابت، رقابت بالقوه ای که تهدید به ورود به آن می کند، بدون توجه به ساختار بازار (انحصاری یا الیگوپولیستی)، قیمت های رقابتی را بر بازیگران موجود تحمیل می کند.
مقایسه قیمتها بر ارزش قیمتهای به اصطلاح مرجع (مونرو،1979)، به ویژه برای محصولات غیر ظاهری، بر خلاف محصولات نمایان، تأثیر می گذارد (یونگ و همکاران،2014). اما این تأثیر باید با توجه به، از یک سو، نوع فروشگاه در صورتی که از قیمت بالایی برخوردار است تأکید شود و از طرف دیگر، نگرش مصرف کننده ای که ممکن است از خرده فروش به دنبال خدمات باشد (بدور و همکاران،2015) ؛ در این موارد، تأثیر مقایسه قیمت بیشتر خواهد شد و رفتار مکانی مصرف کننده تحت تأثیر قرار می گیرد.

برگرفته از کتاب:

ژئومارکتینگ (بازاریابی مکان‌محور)

چطور با فاکتور مکان، سودآوری کسب و کارمان را افزایش دهیم؟

مترجم:دکتر سعید جوی زاده،مهندس زینب زرگری

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید