تلفن هوشمند، موقعیت جغرافیایی تلفن همراه و خریدبااستفاده از GISعنوان پستی است که قرار است با شما به اشتراک بگذارم. امیدوارم که این پست مورد پسند شما قرار گیرد.
تلفن همراه و حتی بیشتر گوشی های هوشمند با سهولت یافتن راه خود برای همه، امکان توزیع GPS بین مردم را فراهم کرده است. نحوه بازدید از نیویورک با استفاده از روش GPS و GIS نشان داده شده است (Gong و همکاران،2012). این روش برای تسهیل بازدید از شهرها به یک تکنیک جدید بازاریابی منطقه ای تبدیل شده است (به فصل 4 مراجعه کنید)، و برخی شهرها از آن استفاده می کنند.
استفاده از تلفن های هوشمند روز به روز در حال افزایش است تا جایی که گاهی به یک اعتیاد واقعی تبدیل می شود (دارسین 2016). پذیرش آن با استفاده از TAM (مدل پذیرش فناوری) مدل سازی شد که به آن لذت درک شده که بر قصد استفاده از آن تأثیر می گذارد و رضایت پس از استفاده که بدیهی است تنها بر خریداران تأثیر می گذارد، اضافه شد (Agrebi و Jallais،2015). مطالعات دیگر نشان داده است و این مورد توجه بازاریابان است که فناوری اطلاعات و ارتباطات تلفن همراه لذت خرید را برای برخی از مصرف کنندگان که “کاربر تلفن همراه” نیز هستند، و به عبارت دیگر علاقه مندان به تلفن های هوشمند، افزایش داده است (Pantano و Naccarato،2010). بین لذت درک شده و ارزش لذت برانگیز خرید از طریق تلفن همراه و بین خرید از طریق تلفن همراه و قصد استفاده از تلفن هوشمند برای این نوع خرید، رابطه مثبت و معناداری وجود داشت. از نقطه نظر مفیدتر، بین کالاهای مکانی و زمانی و ارزش مفید ذخیره سازی m و همچنین تسلط کاربر (مصرف کننده) بر تکنیک و این ارزش مفید، رابطه مثبت و معناداری وجود دارد که به نوبه خود با این فایده گرایی رابطه مثبت و معناداری دارد. ارزش (Cliquet وهمکاران، 2013). به نظر می رسد این تلفن هوشمند به راحتی زمانی اضافه می کند که نشان داده شده است قصد استفاده از تلفن همراه سنتی را دارد (Kleijnen و همکاران،2007)، راحتی فضایی مربوط به استفاده ساده از GPS، اگرچه این عبارت نیاز به تأیید دارد مطالعات دیگر بنابراین می توان استدلال کرد که ذخیره سازی m می تواند ارزش مفید و لذت بخشی را برای مصرف کننده بدون ایجاد مشکل از نظر تلاش شناختی، نگرانی در مورد حریم خصوصی و خطرات درک شده (مالی، فنی یا عدم عملکرد ؛ کلیکت و همکاران،2013).
اما موقعیت جغرافیایی چیست؟ جغرافی دانان آن را چنین تعریف می کنند:
فرآیندی […] که به طور خودکار موقعیت جغرافیایی را به یک فرد یا شی در زمان واقعی از طریق اتصال به شبکه در طی یک تراکنش یا ارتباط اختصاص می دهد. (ژولیو،2011). این مفهوم، که در ابتدا بر اساس یک فناوری فوق العاده پیچیده آمریکایی، GPS طراحی شده بود، امکان ردیابی سفرهای افراد را تا زمانی که تلفن هوشمند خود را روشن نگه داشته باشند، میسر می سازد. چنین نظارتی بدون طرح مسائل اخلاقی جدی پیش نمی رود. GPS یکی از عناصر اساسی موفقیت تلفن های هوشمند است، زیرا به افراد و سایت ها امکان می دهد مکان یابی جغرافیایی شوند، چه ثابت (سایت) و چه تلفن همراه (افراد). درک مفهوم موقعیت جغرافیایی مستلزم آگاهی از کاربردهای مربوط به جغرافیایی تلفن های هوشمند است. مصرف کنندگان عمدتا از مکان یابی برای کاربردهای فضایی مانند موارد دیگر استفاده می کنند:
– کمک در مسیرهای پیاده روی و رانندگی ؛
– مکان یابی مغازه ها و رستوران ها
یک مطالعه مقایسه ای بین جوانان ژاپنی و فرانسوی بر اساس مصاحبه های نیمه ساختار یافته به دنبال “چگونه و چرا” تجربیات کاربران تلفن های هوشمند بود، زیرا می دانستیم ژاپن دارای بالاترین ضریب نفوذ این ابزارها به نام “keitai” در ژاپن است، جایی که ما صحبت می کنیم. از یک “فرهنگ کیتایی” واقعی. یک روش کیفی برای رسیدگی به این موضوع بر اساس مصاحبه های نیمه ساختار یافته (Cliquet وهمکاران، 2014) اجرا شد. هشت مورد استفاده از تلفن هوشمند در طول مصاحبه ها مشخص شد: در مدیریت زندگی روزمره، به عنوان یک همراه خرید، برای موقعیت جغرافیایی، اجتماعی شدن (از طریق شبکه های اجتماعی)، بهره وری حرفه ای (دستور کار، ایمیل ها، برنامه ها و غیره)، اطلاعات و سرگرمی. نتایج نشان می دهد که در زندگی واقعی، تلفن هوشمند عمدتا به عنوان یک ابزار اطلاعات، ارتباطات و مکان استفاده می شود.
بنابراین به نظر می رسد که ارزش استفاده از تلفن هوشمند بیشتر است زیرا نیازهای مصرف کننده را در زمان مناسب، در مکان مناسب و در موقعیت مناسب برآورده می کند. دلایل بسیار خوبی برای تبدیل این ابزار به عنصر اساسی بازاریابی وجود دارد، بنابراین بازاریابی موبایلی توسعه یافته است.
افزایش استفاده از تلفن های هوشمند توسط مصرف کنندگان در تجربه خرید آنها باعث می شود شرکت ها، صرف نظر از بخشی که در آن فعالیت می کنند، برنامه های کاربردی مرتبط با موقعیت مکانی را توسعه دهند. ما دیدیم چرا. باید دید چگونه.
برگرفته از کتاب:
ژئومارکتینگ (بازاریابی مکانمحور)
چطور با فاکتور مکان، سودآوری کسب و کارمان را افزایش دهیم؟
مترجم:دکتر سعید جوی زاده،مهندس زینب زرگری
7 نظرات