موضوع مقاله و پایان نامه GIS : هزار موضوع جذاب در GIS و RS

موضوع مقاله و پایان نامه GIS

موضوع مقاله و پایان نامه GIS : هزار موضوع جذاب در GIS و RS

موضوع مقاله و پایان نامه GIS : هزار موضوع جذاب در GIS و RS:موضوعات پیشنهادی پایان نامه رشته سنجش(RS) از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی( GIS):1000 موضوع کاربردی که توسط دکتر سعید جوی زاده گردآوری و طوفان فکری شده است .

آموزش GIS در زمین شناسی و معدنhttps://gisland.org/course/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-gis/

انتخاب موضوع پایان نامه رشته سنجش(RS) از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی( GIS) استرس زاترین تجربه نویسندگی است که ممکن است یک دانشجوی  تحصیلات تکمیلی در دوران تحصیلی خود با آن مواجه شود. انتخاب موضوع پایان نامه رشته سنجش(RS) از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی( GIS) می تواند ناخوشایند و آزاردهنده تلقی شود، زیرا به شما نیاز دارد که زمان زیادی را صرف جمع آوری اطلاعات، ایده های طوفان فکری، سازماندهی افکار خود و در نهایت نوشتن مقاله و پایان نامه در رشته سنجش(RS) از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی( GIS)کنید. علاوه بر مهارت های نوشتاری، نوشتن تحقیق به مهارت های درک مطلب نیز نیاز دارد. بسیاری از نوشته ها بر اساس کارهای انجام شده توسط افراد دیگر خواهد بود تا درک بهتری از آنچه می نویسید داشته باشید. در نوشتن مقاله تحقیقاتی خود، مهم است که اطلاعات را از هیچ منبعی به طور مستقیم کپی و جایگذاری نکنید، بلکه سعی کنید پس از تجزیه و تحلیل کار دیگران، نکاتی را که دیگران بیان کرده اند، ترجمه یا خلاصه کنید.

جی آی اس گامی فراتر از نقشه ها

از آنجایی که انتخاب موضوع پایان نامه رشته سنجش(RS) از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی( GIS) چالش برانگیز است، دانشجویان ممکن است برای نوشتن پایان نامه یا پایان نامه خود از خدمات راهنمای تکالیف GIS کمک بگیرند.

تیم تحقیقاتی و دفتر پژوهش سیستم اطلاعات جغرافیایی(GIS )و سنجش از دور (RS)مشاورین هوش پیروزی در رسالت اجتماعی و پژوهش خود اقدام به جمع آوری موضوعات کاربردی در زمینه پایان نامه و رساله دکتری در زمینه سیستم های اطلاعات جغرافیایی و سنجش از دور کرده است .

ما یک کارشناس نویسندگی را منصوب می کنیم که تجربه نگارش/تحقیق گسترده در نگارش پایان نامه/پایان نامه داشته باشد و علاقه زیادی به نوشتن مقالات دانشگاهی GIS و سنجش از دور دارد. اگر قبلاً نوشتن پایان نامه GIS خود را شروع کرده اید، ممکن است خوب باشد که برای بازنگری سریع از مشاوره دکتر سعید جوی زاده  کمک بگیرید. پژوهشگران بخش  GIS ما دارای صلاحیت بالایی هستند و خدمات نگارشی را به شما ارائه می دهند که بر اساس نیازهای شما سفارشی شده است.

راه های ارتباطی با ما :

کافی است که با شماره زیر تماس بگیرید و از خدمات مشاوره ای ما در زمینه GIS و RS بهره بگیرید:

09382252774

09120438874

جی آی اس گامی فراتر از نقشه ها

فرآیند نگارش پایان نامه GIS

سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) یکی از مهمترین ابزارهای تحلیلی است که در بسیاری از حوزه‌های علمی، صنعتی و دولتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. پایان‌نامه‌های GIS برای دانشجویان رشته‌های مختلف، از جمله جغرافیا، مهندسی، محیط زیست، زمین‌شناسی و برنامه‌نویسی، بسیار مهم هستند.

یک پایان نامه GIS می‌تواند شامل موضوعات مختلفی باشد، از جمله تحلیل داده‌های جغرافیایی، مدل‌سازی فضایی، تحلیل پوشش‌های زمینی، تحلیل آب و هوا، تحلیل محیط زیستی و مکانی، تحلیل شبکه‌های جاده‌ای و حمل‌ونقل، تحلیل داده‌های ارتباطی و اجتماعی و غیره.

برای نوشتن یک پایان نامه GIS، دانشجویان باید با مفاهیم پایه این فناوری آشنا باشند و توانایی تحلیل داده‌های جغرافیایی را داشته باشند. همچنین، آن‌ها باید به دانش رایانه، برنامه‌نویسی و مهارت‌های تحلیلی دیگر نیز تسلط داشته باشند.

در پایان‌نامه GIS، دانشجویان می‌توانند از نرم‌افزارهای مختلف GIS مانند ArcGIS، QGIS و GRASS GIS استفاده کنند. همچنین، آن‌ها می‌توانند از روش‌های مختلف تحلیلی مانند تحلیل شبکه، تحلیل فضایی و تحلیل آماری استفاده کنند.

این راهنما شما را در نوشتن یک پایان نامه/پایان نامه GIS خوب راهنمایی می کند. فرآیند نوشتن به مراحل زیر تقسیم می شود:

آموزش نرم افزار QGIS

1. موضوع مناسب را برای نوشتن پایان نامه یا پایان نامه خود انتخاب کنید:

یکی از مهم ترین مراحل نوشتن یک مقاله خوب، داشتن موضوع مرتبط و مناسب است. شما می توانید هر موضوع مرتبط با GIS مناسب و همچنین موضوعات دیگری مانند موضوعات نرم افزار GIS، نوشتن مقاله GIS و موارد دیگر را انتخاب کنید.

نکته بعدی این است که بدانید موضوع شما برای نوشتن پایان نامه یا پایان نامه مناسب است یا خیر. قبل از نوشتن پایان نامه یا پایان نامه باید موارد خاصی را در نظر بگیرید. آنها شامل اما نه محدود به:

  1. مناسب برای نگارش پایان نامه یا پایان نامه: برخی از موضوعات را می توان بر اساس مهارت های نگارشی و موضوع شما به صورت پایان نامه یا پایان نامه نوشت. اگر موضوع GIS خوبی را انتخاب کنید، به احتمال زیاد نوشتن شما بسیار آسان خواهد بود، اما اگر موضوع GIS اشتباهی را انتخاب کنید که برای نوشتن یک مقاله عمیق مناسب نیست، ممکن است نوشتن آن دشوار باشد.
  2. نوع نگارش: پایان نامه نویسی از مدل تحقیق نویسی پیروی می کند در حالی که پایان نامه نویسی کمی متفاوت است و نیاز به نگارش سنگین دارد. دانشجویانی که برای اولین بار پایان نامه خود را می نویسند، ممکن است نیاز به گرفتن چند نمونه از نگارش پایان نامه یا پایان نامه GIS داشته باشند تا نحوه کار نوشتن پایان نامه یا پایان نامه GIS را بیاموزند.

2. تحقیق

تحقیق مرحله مهمی است که نمی توانید در نوشتن پایان نامه یا پایان نامه از آن بگذرید. لازم است زیرا شما باید اطلاعاتی را در مورد موضوع خود بیابید که ممکن است برای نوشتن مقاله شما مفید باشد و به نوشته خود عمق بیشتری بخشد. از آنجایی که GIS یک زمینه بزرگ است، جستجوی منابع اطلاعاتی قابل اعتماد می تواند بسیار چالش برانگیز باشد، اما اگر قبلاً در مورد موضوع مناسب تصمیم گرفته اید، به دست آوردن اطلاعات مرتبط بسیار آسان خواهد بود.

3. نگارش پیش نویس:

پس از نوشتن نکات بر اساس تحقیقات خود، باید پیش نویس نوشته خود را تهیه کنید یا طرح کلی ایجاد کنید. شما می توانید نکات اصلی و جزئیات آنچه را که از تحقیق خود دریافتید را یادداشت کرده و سپس با جمع آوری تمامی اطلاعات آن را دوباره بنویسید. به این ترتیب از هر نوع اشتباه یا نوشتن آن از حافظه جلوگیری خواهید کرد.

4. نگارش نهایی:

هنگامی که نوشتن مقاله GIS خود را شروع می کنید، با چندین مسئله/مشکلات نوشتاری مواجه می شوید که حل آنها در ابتدا ممکن است چالش برانگیز باشد.

به عنوان مثال، اگر شما در حال نوشتن یک پایان نامه و تلاش برای نوشتن یک چکیده هستید، پیش نویس اول می تواند شامل چندین مشکل باشد، مانند کمبود فضای کافی برای نوشتن همه چیز یا نوشتن چیزی که به نوشته شما مرتبط نیست. حل مسائل نوشتاری و نوشتن یک مقاله خوب نیاز به صبر و تمرین دارد.

5. سبک نوشتن:

سبک نگارش پایان نامه دکتری رسمی تر از نوشتن مقاله است، اما سبک های نگارش در دانشگاه های مختلف متفاوت است.

دوره آموزش ArcGIS

6. دستورالعمل های قالب بندی:

هنگام نوشتن پایان نامه یا پایان نامه باید دستورالعمل های نگارشی خاصی را دنبال کنید. برای نگارش پایان نامه GIS، سبک نگارش با توجه به سبک نگارش دانشگاه محل نگارش پایان نامه متفاوت است.

7. مراجع:

شیوه ارجاع مورد استفاده برای نگارش مقاله با روشی که برای نگارش پایان نامه یا مقاله استفاده می شود متفاوت است.

8. ویرایش و تصحیح:

نوشتن پایان نامه یا پایان نامه یک فرآیند طولانی نگارش است و نوشتن بدون ویرایش و تصحیح نگارش شما را غیرحرفه ای جلوه می دهد. ویرایش و تصحیح برای نوشتن یک مقاله خوب مهم است.

9. ارائه:

ارائه نوشته نیز به اندازه خود نوشته مهم است. نوشته شما باید به گونه ای ارائه شود که به راحتی قابل خواندن باشد و بتواند مقاله نوشتاری با استاندارد بالایی تولید کند که می تواند به عنوان نگارش نهایی برای نوشتن پایان نامه یا پایان نامه در نظر گرفته شود.

10. ارزیابی:

پس از نوشتن مقاله GIS خود، باید ارزیابی کنید که آیا نوشته شما تمام شرایط لازم برای نوشتن مقاله مطالعاتی عمیق را دارد یا خیر. برای نگارش پایان نامه GIS، روش های ارزیابی در نگارش پایان نامه یا نگارش پایان نامه متفاوت است.

11. نگارش نهایی:

اگر نوشتن یک ارزیابی را به پایان رسانده اید، زمان آن رسیده است که نسخه نهایی را با مهارت ها و دانش تازه کسب شده خود بنویسید. به عنوان آخرین مرحله، شما باید مقاله خود را پس از نوشتن پایان نامه GIS یا پایان نامه GIS ارسال کنید.

آموزش مقاله نویسی

موضوعات پیشنهادی پایان نامه رشته سنجش(RS) از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی( GIS):

مقالات تحقیقاتی GIS خوب با موضوعات مقاله قابل تحقیق شروع می شوند در حالی که انتخاب یک موضوع قابل تحقیق ممکن است کار سختی باشد، بخش سیستم اطلاعات جغرافیایی و سنجش از دور  مشاورین هوش پیروزی  با تهیه لیستی از 1000 موضوع مقاله تحقیق جامع GIS کار را برای شما آسان تر می کند. 

  1. نقشه برداری
  2. مخابرات و خدمات شبکه
  3. تجزیه و تحلیل تصادف و تجزیه و تحلیل نقاط داغ
  4. برنامه ریزی شهری
  5. برنامه ریزی حمل و نقل
  6. تجزیه و تحلیل اثرات زیست محیطی
  7. کاربردهای کشاورزی
  8. مدیریت و کاهش بلایا
  9. جهت یابی
  10. برآورد خسارت سیل
  11. مدیریت منابع طبیعی
  12. بانکداری
  13. مالیات
  14. نقشه برداری
  15. زمين شناسي
  16. مدیریت و نگهداری دارایی ها
  17. برنامه ریزی و توسعه جامعه
  18. صنایع لبنی
  19. مدیریت آب آبیاری
  20. کنترل و مدیریت آفات

آموزش-گوگل-ارث-1-600x375

در زیر لیستی از بهترین موضوعات مقاله تحقیق پایان نامه/پایان نامه GIS آمده است:

  1. یک برنامه GIS سفارشی برای منابع زمین برای سیستم اطلاعاتی (IRIS).
  2. یک برنامه GIS سفارشی برای ایجاد و تجزیه و تحلیل ویژگی های خشکسالی با استفاده از شاخص های مختلف بر اساس داده های RS و GIS.
  3. تجزیه و تحلیل مناسب بودن سایت سیستم اطلاعات جغرافیایی برای پردازش اتانول در ایلینوی.
  4. یک برنامه GIS برای ارزیابی، نقشه برداری، و کمی کردن ارزش های اجتماعی خدمات اکوسیستمی.
  5. یک رویکرد GIS برای تخمین مکان‌های بهینه پشت بام برای سلول‌های فتوولتائیک متصل خارج از شبکه.
  6. یک رویکرد GIS برای درک الگوهای استقرار می سی سی پی در دره رودخانه مرکزی ایلینویز.
  7. یک رویکرد مبتنی بر GIS برای پیش‌بینی خطر سیل شکست سد.
  8. یک مدل حمل و نقل مبتنی بر GIS برای دفع زباله جامد.
  9. یک برنامه مدل GIS پشتیبانی از تجزیه و تحلیل خطر لرزه ای برای مناطق شهری ایران
  10. یک ابزار نیمه اتوماتیک GIS برای طبقه بندی و نقشه برداری خاک های تالاب.
  11. فناوری GIS و روشی برای ارزیابی مشکلات زیست محیطی از تغییرات کاربری/پوشش زمین.
  12. ابزار GIS برای ارزیابی و بهبود NEXRAD و کاربرد آن در مدل‌سازی هیدرولوژیکی پراکنده.
  13. یک سیستم پشتیبانی تصمیم گیری مبتنی بر GIS برای تعیین کوتاه ترین و ایمن ترین مسیر آتش سوزی در جنگل ها.
  14. یک سیستم پشتیبانی تصمیم گیری مبتنی بر GIS برای ارزیابی امنیت محیطی منطقه ای و کاربرد آن در فلات تبت.
  15. تجزیه و تحلیل حوضه فضایی تفکیک شده مبتنی بر GIS با استفاده از داده های رادار.
  16. یک مدل فرسایش و تحویل رسوب در دامنه تپه ای مبتنی بر GIS و کاربرد آن در مناطق مختلف ایران
  17. تجزیه و تحلیل چشم انداز مبتنی بر GIS کربن آلی محلول در جریان های آب زیرزمینی شمالی.
  18. یک روش مبتنی بر GIS برای استخدام خانگی در یک مطالعه آینده نگر مواجهه با آفت کش ها.
  19. یک روش مبتنی بر GIS برای برجسته کردن عدم تعادل عرضه/تقاضای چوب سوخت در سطح محلی.
  20. یک روش مبتنی بر GIS برای تخمین آسیب احتمالی آتشفشان و کاربرد آن در مناطق مختلف ایران
  21. یک روش مبتنی بر GIS برای تعریف کمی یک منطقه حفاظت شده مجاور در یک حفره کارست کم عمق.
  22. مدلی مبتنی بر GIS برای بازسازی هیدرولوژیکی و هیدرولیکی سیلاب‌های تاریخی در مناطق شهری.
  23. ارزیابی چند معیاره مبتنی بر GIS برای کمک به مدیریت ریسک Pinus Pinaster Ait. جنگل ها
  24. یک رویکرد مدلسازی چند منبعی و چند جعبه ای مبتنی بر GIS (GMSMB) برای ارزیابی آلودگی هوا در مناطق مختلف ایران
  25. ابزاری مبتنی بر GIS برای تجزیه و تحلیل خطر تجمع زیستی و کاربرد آن برای مطالعه بی‌فنیل‌های پلی کلره در دریاچه‌های بزرگ.
  26. یک مدل داده ترکیبی برای دینامیک GIS: کاربرد در دینامیک ژئومورفولوژیکی دریایی.
  27. یک ارزیابی چند معیاره مبتنی بر GIS برای بهینه‌سازی سایت‌های تأسیسات زیست توده با محیط موازی.
  28. یک مدل جدید مبتنی بر GIS برای استخراج خودکار تجاوز به تپه های شنی.
  29. مطالعه موردی-شاهدی مبتنی بر جمعیت نیترات آب آشامیدنی و ناهنجاری‌های مادرزادی با استفاده از سیستم‌های اطلاعات جغرافیایی (GIS) برای توسعه تخمین‌های مواجهه در سطح فردی.
  30. بررسی مقدماتی چالش های یادگیری GIS در تحقیقات بین رشته ای.
  31. یک رویکرد سنجش از دور و GIS برای مطالعه بازیابی بلندمدت پوشش گیاهی یک جنگل کاج متاثر از آتش سوزی در مناطق مختلف ایران
  32. بررسی و چارچوبی برای طبقه بندی تحقیق و توسعه فعلی در مطالعات سیستم های اطلاعات جغرافیایی مرتبط با سلامت (GIS).
  33. مروری بر کاربردهای تنوع جغرافیایی و سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS) در تحقیقات مصرف داروهای تجویزی.
  34. مروری بر تحقیقات در مورد اکوسیستم مناطق خشک با استفاده از RS-GIS در چین.
  35. تجزیه و تحلیل مناسب بودن سایت مزارع بادی در مناطق مختلف ایران .
  36. یک رویکرد اجتماعی-اکولوژیکی برای مدل‌سازی کم‌هزینه GIS برای برنامه‌ریزی زیرساخت معدن منطقه‌ای.
  37. مطالعه فضایی، اجتماعی و زیست محیطی سل در چین با استفاده از فناوری آماری و GIS.
  38. بررسی مرکز تخلیه سیل با استفاده از GIS و تکنیک سنجش از دور.
  39. بررسی پراکندگی رادیونوکلئید توسط سیستم‌های رودخانه‌ای با استفاده از تکنیک‌های GIS و سنجش از دور.
  40. بررسی توزیع مکانی و زمانی الگوی بهره برداری از اراضی روستای در ایران با استفاده از RS & GIS.
  41. مطالعه ای در مورد سیستم های پشتیبانی تصمیم گیری فضایی برای پیشگیری از HIV/AIDS بر اساس فناوری COM GIS.
  42. تحلیل دیدگاهی سایت های بالقوه نیروگاه با استفاده از GIS در مناطق مختلف ایران
  43. یک سیستم WebGIS بر اساس سیستم پردازش داده های ماهواره ای برای کاربردهای دریایی.
  44. اقدام پژوهی: نظریه و کاربردها در زمینه GIS و RS
  45. پرداختن به الزامات GIS شبکه های گرمایش آب گرم شهری در  مناطق مختلف ایران
  46. تعدیل مشکلات داده های زمین لغزش GIS در مناطق مختلف ایران
  47. تمرین پیشرفته GIS: برآورد فرسایش ساحل و تپه های شنی در سواحل ایران
  48. تمرین پیشرفته GIS: پیش بینی شاخص فرسایش باران با استفاده از تحلیل رگرسیون.
  49. فناوری پیشرفته: آموزش توسعه GPS و GIS برای تولیدکنندگان کشاورزی.
  50. ارزیابی سایت جنگل کاری / احیای جنگل در یک حوضه با استفاده از ژئو انفورماتیک.
  51. تحلیل برنامه ریزی کاربری اراضی کشاورزی بر اساس ویژگی های زمین با استفاده از سنجش از دور و سیستم های اطلاعات جغرافیایی.
  52. ارزیابی ریسک خشکسالی کشاورزی با استفاده از سنجش از دور و GIS در مناطق مختلف ایران
  53. مدل‌های اکوسیستم کشاورزی برای مطالعه پایداری بلند مدت: رویکرد GIS/RS.
  54. الگوریتم‌ها و تکنیک‌های پردازش تصاویر زمینی به‌دست‌آمده در استریو/مونو.
  55. تراز کردن مرزهای آبهای بین المللی در یک سیستم جغرافیایی مرجع.
  56. کاهش تراکم ترافیک با استفاده از بهترین استفاده ممکن از شبکه حمل و نقل موجود و جمع آوری داده ها برای بهبود تصمیم گیری برای اصلاح شبکه.
  57. یک ابزار پشتیبانی تصمیم گیری ArcGIS برای انتخاب سایت صخره های مصنوعی (ArcGIS ARSS).
  58. یک مدل داده مبتنی بر GIS یکپارچه برای تحلیل و مدیریت حمل و نقل عمومی شهری چندوجهی.
  59. یک GIS یکپارچه – مدل برنامه ریزی فاصله ای-احتمالی برای مدیریت برنامه ریزی کاربری زمین در شرایط عدم قطعیت.
  60. یک سیستم کاربردی GIS یکپارچه برای جذب داده های رطوبت خاک.
  61. یک رویکرد یکپارچه سنجش از راه دور و GIS برای نظارت بر مناطق تحت تأثیر گزارش‌گیری انتخابی.
  62. چارچوب یکپارچه GIS شهری برای ارتقای سکونتگاه های غیررسمی
  63. یک شبکه هوشمند پیشنهادی برای ارزیابی شاخص آسیب‌پذیری لرزه‌ای شبکه‌های فاضلاب در چارچوب GIS.
  64. بررسی تکنیک‌های پوشش GIS و PCA برای ارزیابی کیفیت محیط شهری: مطالعه موردی در مناطق مختلف شهری ایران
  65. یک برنامه اندروید آفلاین-آنلاین برای نقشه برداری رویدادهای خطر با استفاده از فناوری های منبع باز WebGIS.
  66. یک برنامه اندروید آفلاین-آنلاین Web-GIS برای جمع آوری سریع داده ها از خطر و خطر زمین لغزش.
  67. یک رویکرد بهینه سازی برای تعمیم نقشه برداری.
  68. تجزیه و تحلیل و تفسیر ویژگی های طیفی عمق نوری آئروسل از اندازه گیری های زمینی و داده های ماهواره ای.
  69. تحلیل یک حوزه آبخیز در رابطه با خاک و پوشش گیاهی.
  70. تحلیل تغییرات اقلیمی و محیطی با استفاده از سیستم اطلاعاتی- محاسباتی CLEARS Web-GIS.
  71. تحلیل اثرات کاربری اراضی / پوشش اراضی بر کیفیت آب در مناطق مختلف ایران
  72. تجزیه و تحلیل متغیرهای محیطی و فرآیندهای سطح زمین با استفاده از داده‌های Land Sat-Tm و زمانی NOAA AVHRR.
  73. تجزیه و تحلیل داده های با وضوح بالا برای استخراج خودکار ساختمان.
  74. تجزیه و تحلیل تأثیر تغییر پوشش زمین بر رویدادهای سیل با استفاده از سنجش از دور، GIS و مدل های هیدرولوژیکی.
  75. تجزیه و تحلیل نرم افزار متن باز GIS.
  76. تجزیه و تحلیل الگوی منظر استفاده از دریا بر اساس GIS: مطالعه موردی :مناطق مختلف ایران
  77. تجزیه و تحلیل اثرات سایه بر ویژگی های پوشش زمین با استفاده از داده های فراطیفی با وضوح بالا.
  78. تجزیه و تحلیل تغییرات مکانی- زمانی کاربری اراضی شهری سنجش از دور و GIS.
  79. تجزیه و تحلیل و تجسم بارش و رطوبت خاک در ArcGIS.
  80. تجزیه و تحلیل پایگاه های داده ژئوشیمیایی سازمان زمین شناسی ایران با استفاده از GIS: برنامه های کاربردی برای ارزیابی منابع معدنی ملی.
  81. تجزیه و تحلیل مناسب بودن برای گسترش شهری تحت شهرنشینی سریع ساحلی با تکنیک های سنجش از دور و GIS.
  82. کاربرد تکنیک‌های سنجش از دور برای اکتشاف آب‌های زیرزمینی در زمین‌های سنگ سخت نیمه‌خشک – یک رویکرد سیستماتیک.
  83. کاربرد و اعتبار سنجی یک مدل GIS برای تجزیه و تحلیل آسیب پذیری سونامی محلی و خطر مرگ و میر.
  84. کاربرد GIS در برنامه ریزی دانشگاه: ایجاد یک پایگاه داده فضایی به کمک تصمیم فضایی.
  85. کاربرد داده کاوی در سیستم اطلاعات مدیریت علم و فناوری مبتنی بر WebGIS.
  86. کاربرد سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) در سیستم اطلاعات مدیریت لجستیک دارو (LMIS) در سطح ناحیه در مالاوی: فرصت ها و چالش ها.
  87. کاربرد سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) در یادگیری تجربی دانش آموزان در مورد تغییر اقلیم و پایداری.
  88. استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) برای مدل سازی مهاجرت هیدروکربن.
  89. کاربرد سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS) برای زیست پذیری: مطالعات موردی آژانس های حمل و نقل منتخب.
  90. کاربرد تکنیک های ژئوفضایی در نقشه برداری ریخت شناسی – پدولوژی.
  91. کاربرد GIS و مدل های ریاضی یکپارچه در برآورد بهره وری چوب جنگلی و کارایی مصرف انرژی خورشیدی.
  92. کاربرد GIS و فناوری تجسم در مدل‌سازی آب زیرزمینی در مقیاس منطقه‌ای در مختلف ایران
  93. استفاده از GIS به عنوان ابزاری برای تجزیه و تحلیل بارندگی و توسعه یک ابزار مبتنی بر وب در دسترس جهانی از نتایج.
  94. کاربرد GIS در بررسی ابعاد فضایی کارایی در رقابت پذیری مناطق.
  95. کاربرد GIS در سیستم پشتیبانی تصمیم گیری سرمایه گذاری مستقیم خارجی.
  96. کاربرد GIS در بهبود مدیریت تولید قهوه.
  97. کاربرد GIS در برنامه ریزی کاربری اراضی.
  98. کاربرد GIS در نظارت بر مصرف و توزیع مواد غذایی
  99. کاربرد GIS در برنامه ریزی و مدیریت انتخابات.
  100. کاربرد GIS در بهداشت عمومی در هند: بررسی، تحلیل و توصیه‌های مبتنی بر ادبیات.
  101. کاربرد GIS در تحلیل های زمانی و مکانی شیوع تب زرد
  102. کاربرد فناوری نقشه برداری سریع GIS در پایش بلایا.
  103. کاربرد فناوری GIS برای حل وظایف شهرسازی.
  104. کاربرد فناوری GIS در سلامت عمومی: موفقیت ها و چالش ها.
  105. کاربرد GIS در مدل های اصلاح شده پراکندگی انتشار خودرو.
  106. کاربرد GIS برای پیش‌بینی نقاط داغ مالاریا بر اساس تناسب زیستگاه در مناطق مختلف ایران
  107. استفاده از مدل های مبتنی بر GIS برای تعیین منطقه پرواز پهپاد برای پشتیبانی از فعالیت های جستجو و نجات.
  108. کاربرد روش مبتنی بر GIS در طبقه بندی و شناسایی کاربری اراضی شیب.
  109. استفاده از سنجش از دور مادون قرمز حرارتی با وضوح بالا و GIS برای ارزیابی اثر جزیره گرمایی شهری.
  110. استفاده از تکنیک های InSAR و GIS برای ارزیابی فرونشست زمین در دشتهای مختلف ایران
  111. کاربرد داده های Landsat 5-TM و GIS برای مطالعات زیستگاه در مناطق مختلف ایران
  112. کاربرد تحلیل چند معیاره و GIS در توسعه اکوتوریسم.
  113. کاربرد تکنیک‌های GIS مبتنی بر شطرنجی در مکان‌یابی محل‌های دفن زباله.
  114. کاربرد سیستم سنجش از دور و اطلاعات جغرافیایی (GIS) برای مدیریت مناطق ساحلی.
  115. استفاده از سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی برای تشخیص تغییرات و به روز رسانی نقشه ها با استفاده از تکنیک نقشه برداری موبایل.
  116. کاربرد سنجش از دور و GIS برای اولویت‌بندی سوله‌ها با توجه به شدت فرسایش خاک.
  117. استفاده از سنجش از دور و GIS در محل دفن زباله (دفن زباله) انتخاب مکان و ارزیابی اثرات زیست محیطی در اطراف مناطق شهری ایران
  118. کاربرد سنجش از دور و GIS در مطالعه جمعیت در مناطق مختلف شهری و روستایی ایران
  119. کاربرد تکنیک‌های سنجش از دور و GIS برای پایش پوشش جنگلی در مناطق مختلف ایران
  120. کاربرد سنجش از دور برای نقشه‌برداری زیستگاه صخره‌های مرجانی و تغییرات آن‌ها با عمق‌سنجی.
  121. استفاده از تکنیک‌های سنجش از دور، GIS و MCA برای تعیین مناطق چشم‌انداز آب زیرزمینی در مناطق مختلف ایران
  122. کاربرد RS & GIS برای موجودی محصول در منطقه کشت مخلوط.
  123. استفاده از تکنیک های RS & GIS برای تشخیص تغییرات در شرایط زمین در اثر زلزله.
  124. کاربرد فناوری های ماهواره ای و GIS برای نقشه برداری پوشش زمین و کاربری زمین در حاشیه روستایی- شهری – مطالعه موردی.
  125. کاربرد تصاویر ماهواره ای برای نقشه برداری پوشش زمین و تشخیص تغییر.
  126. کاربرد مدل‌سازی داده‌های مکانی و سیستم‌های اطلاعات جغرافیایی (GIS) برای شناسایی گزینه‌های مکان‌یابی بالقوه برای منابع مختلف تولید برق.
  127. کاربرد فناوری فضایی در تحقیق و کنترل مالاریا: برخی بینش‌های جدید.
  128. کاربرد GIS سرزمینی در مطالعه محیط طبیعی مناطق تحت بهره برداری معدن.
  129. کاربرد فرآیند تحلیل سلسله مراتبی فازی بهبود یافته برای ارزیابی خطر زمین لغزش بر اساس RS و GIS.
  130. کاربرد GIS واقعیت مجازی در برنامه ریزی شهری: مطالعه موردی :مناطق مختلف ایران
  131. کاربرد رویکرد Web-GIS برای مطالعه تغییر اقلیم.
  132. استفاده از WebGIS برای ارزیابی ریسک ترافیک.
  133. تحقیقات کاربردی در مورد GIS زمانی در سیستم مدیریت اطلاعات حمل و نقل.
  134. کاربردها و مسائل GIS به عنوان ابزاری برای مدلسازی مهندسی عمران.
  135. کاربرد داده ها و روش های سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS) در پژوهش های مرتبط با چاقی.
  136. کاربردهای سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS) برای تجزیه و تحلیل نویز ترافیک بزرگراه: مطالعات موردی آژانس های حمل و نقل منتخب.
  137. کاربردهای سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS) برای تجزیه و تحلیل نویز ترافیک بزرگراه.
  138. کاربرد سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS) برای حمل و نقل و تغییرات اقلیمی.
  139. کاربردهای GIS و فناوری های پایگاه داده برای مدیریت پایگاه داده ویژگی های کارست.
  140. کاربردهای GIS و سایر مهارت‌های تحقیقاتی ژئوفیزیک برای توسعه و آموزش تجربی در منطقه بارای، کامبوج.
  141. کاربردهای GIS در تحقیقات منابع انرژی زیست توده.
  142. کاربردهای فناوری تصویربرداری در تحقیقات پرتو.
  143. کاربردهای GIS سیار در جنگلداری در مناطق مختلف ایران
  144. کاربردهای سنجش از دور و GIS (سیستم اطلاعات جغرافیایی) در تحلیل جرم شهر های محتلف ایران .
  145. کاربردهای تداخل سنجی SAR در تحقیقات علوم زمین و محیط زیست.
  146. بکارگیری تکنیک‌های GIS در تشخیص تقاضای غذا در آینده و برنامه‌ریزی چگونگی برآوردن نیازهای یک جمعیت رو به رشد و به طور فزاینده مرفه.
  147. بکارگیری GIS برای ایجاد مدلی برای خطر آتش سوزی جنگل.
  148. بکارگیری تکنیک های GIS در مدیریت ریسک و بلایا.
  149. طراحی معماری سیستم اطلاعات مدیریت گنجینه گیاهی ملی بر اساس GIS.
  150. مناطق احتمال آب گرفتگی و برآورد جمعیت متاثر در صورت وقوع سیل.
  151. نقشه برداری مناطق تغذیه مصنوعی آب زیرزمینی با استفاده از سنجش از دور و GIS: مطالعه موردی در مناطق مختلف ایران
  152. ارزیابی تحرک زمین لغزش با استفاده از GIS: در مناطق مختلف ایران
  153. ارزیابی خطر فرسایش خاک با استفاده از RUSLE از طریق یک برنامه دسکتاپ و وب منبع باز GIS.
  154. ارزیابی کیفیت داده های مکانی مطالعات GIS مشارکتی: مطالعه موردی در مناطق مختلف ایران
  155. ارزیابی تغییرپذیری مکانی در رطوبت خاک با استفاده از شاخص خشکی پوشش گیاهی دما از داده‌های ماهواره MODIS.
  156. ارزیابی آسیب پذیری زیست محیطی منابع دریایی با توجه به نشت نفت به عنوان عامل استرس خارجی.
  157. ارزیابی جمعیت و تعداد ساختمانهای متاثر از نویز یک مزرعه بادی با استفاده از GIS.
  158. ارزیابی توسعه پایدار احیای سواحل با استفاده از برنامه GIS.
  159. ارزیابی آسیب پذیری شبکه خیابان های شهری در برابر زلزله با استفاده از GIS.
  160. ارزیابی و نقشه برداری از ذخایر کربن بالای زمین با استفاده از تصاویر ماهواره ای با وضوح بالا.
  161. ارزیابی جرایم و مسائل ایمنی در پارک ها.
  162. ارزیابی نیاز آبی محصولات کشاورزی در طرح آبیاری بالابر.
  163. ارزیابی شرایط محیطی مناطق شهری در یک جزیره با استفاده از سنجش از دور و GIS.
  164. ارزیابی دینامیک پوشش جنگلی و مدل سازی پیش بینی در جنگل های ایران
  165. ارزیابی مناطق بالقوه آب زیرزمینی با استفاده از فاکتور چند تأثیرگذار (MIF) و GIS.
  166. ارزیابی آسیب پذیری آب های زیرزمینی با استفاده از مدل DRASTIC و GIS.
  167. ارزیابی سهام در حال رشد و ارزیابی پیامدهای اجتماعی و اقتصادی با استفاده از سنجش از دور و GIS.
  168. ارزیابی منطقه خطر خشکسالی هواشناسی با استفاده از GIS.
  169. ارزیابی پویایی جمعیت در کاربری/پوشش زمین در مناطق روستایی.
  170. ارزیابی پتانسیل برداشت آب باران با استفاده از GIS.
  171. ارزیابی فرسایش خاک با استفاده از مدل راسل با استفاده از سنجش از دور و GIS.
  172. ارزیابی غرقابی سطحی و زیرسطحی در مناطق فرماندهی آبی.
  173. ارزیابی استفاده پایدار از منابع زمین در حوزه آبخیز با استفاده از RS و GIS.
  174. ارزیابی پتانسیل منابع آب برای استفاده مشترک گاو و بز توسط GIS.
  175. ارزیابی تغییرپذیری فضایی فرسایش پذیری خاک با استفاده از زمین آمار و GIS.
  176. تقویت شبکه نظارت بر سطح آب زیرزمینی ایندیانا: مکان‌یابی بهینه چاه‌های اضافی برای رسیدگی به شکاف‌های نمونه‌برداری مکانی و طبقه‌ای.
  177. توصیف خودکار منظر رودخانه: ابزارهای مبتنی بر GIS برای تحقیق، ارزیابی و مدیریت در مقیاس آبخیز.
  178. استخراج خودکار جاده در یک محیط شهری با استفاده از داده های چند طیفی با وضوح بالا
  179. فناوری اتوماسیون با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS).
  180. فراتر از صحراهای غذا: ارزیابی تأثیر تغییر در دسترس بودن حمل و نقل عمومی بر دسترسی فضایی به غذا.
  181. شناسایی تنوع زیستی در سطح چشم انداز با استفاده از سنجش از دور ماهواره ای و GIS.
  182. انتخاب سایت نیروگاه های بیوگاز ادغام روش های کمک تصمیم گیری چند معیاره و تکنیک های GIS.
  183. تخمین پارامترهای بیوفیزیکی جنگل با استفاده از سنجش از دور SAR قطبی.
  184. الگوهای مقیاس وسیع در CDOM و غلظت کل ماده آلی آبهای داخلی – بینش از سنجش از دور و GIS.
  185. بافر کردن خطوط انتقال پیشنهادی که مناطقی برای خط انتقال پاکسازی خواهند شد.
  186. ساخت یک پایگاه داده GIS برای یک محیط شهری معمولی.
  187. ساخت رگرسیون فضایی به مدل هایی برای تخمین رابطه بین متغیرهای فضایی.
  188. سیستم اطلاعات کاداستر برای مدیریت عنوان با استفاده از GIS.
  189. ارزیابی تناسب اردوگاه با استفاده از تجزیه و تحلیل تصمیم گیری چند معیاره مبتنی بر GIS.
  190. یاب امکانات پردیس با استفاده از GIS.
  191. آیا می توانیم از GIS به عنوان سیستم مدیریت میراث یک شهر تاریخی استفاده کنیم؟
  192. ظرفیت سازی برای تحقیق و آموزش در فناوری و سیستم های GIS/GPS.
  193. مطالعات موردی در سیستم های اطلاعات جغرافیایی برای پورتال های اینترنتی.
  194. تکامل چشم انداز سنوزوئیک در شمال سوئد: تفسیر ژئومورفولوژیکی در چارچوب GIS.
  195. تجزیه و تحلیل تشخیص تغییر منطقه معدن با استفاده از InSAR.
  196. تشخیص و ارزیابی تغییر خاک های متاثر از نمک با استفاده از تکنیک های سنجش از دور و GIS.
  197. بررسی ویژگی‌های سیستم‌های کشاورزی و جنگلداری و ارزیابی استخرهای کربن با استفاده از RS و GIS.
  198. ویژگی‌های شوری خاک و تأثیر آن بر محصول گندم با استفاده از داده‌های فراطیفی فضایی.
  199. شناسایی محیط کشت گندم با استفاده از سنجش از دور و GIS.
  200. اخذ حق بیمه بالاتر در مناطق سیل خیز با استفاده از رادار.
  201. برنامه ریزی مشارکتی شهروندی از طریق استخراج عکس در مناطق مختلف شهری ایران
  202. طبقه بندی داده های ابرطیفی هوابرد با استفاده از رویکردهای طبقه بندی مختلف.
  203. طبقه بندی داده های سنجش از دور فراطیفی برای تمایز بین شرایط محصول، تنوع و مرحله.
  204. مطالعات تغییر اقلیم در بنگلور با استفاده از داده های سنجش از دور چند منبعی و GIS.
  205. تأثیر آب و هوا و آموزش GIS با استفاده از کاربردهای واقع بینانه مجموعه داده های موضوعی Data.gov در یک کتاب کار مبتنی بر درس ساختاریافته.
  206. طبقه بندی شهری مبتنی بر اقلیم با استفاده از داده های رصد زمین.
  207. روندهای اقلیمی با تمرکز بر مناطقی که احتمال بیشتری برای تجربه سیل، خشکسالی و روند دما و بارندگی وجود دارد.
  208. پلتفرم GIS سه بعدی وب مبتنی بر ابر ایران
  209. رایانش ابری و کاربردهای آن در GIS
  210. مطالعه فرم ساحلی و کاربری اراضی و تغییرات آنها با استفاده از داده های سنجش از دور چند زمانی.
  211. جمع‌آوری و نقشه‌برداری از حوادث ترافیکی برای ارزیابی اینکه آیا واحدها باید در مکان‌های خاصی پراکنده یا متمرکز شوند.
  212. ارتباط و پیاده سازی داده های GIS در مدیریت آتش نشانی.
  213. برنامه ریزی فضای باز مبتنی بر جامعه: کاربردهای GIS.
  214. مطالعه تحلیل تطبیقی ​​GIS منبع باز در ایران.
  215. ارزیابی تطبیقی ​​تکنیک‌های تشخیص تغییر دیجیتال برای مناطق شهری.
  216. مطالعه تطبیقی ​​الگوریتم های دانش محور برای تعمیم خودکار شبکه جاده ای.
  217. مقایسه مدل‌های زیستگاه مبتنی بر GIS برای کاربرد در EIA و SEA.
  218. مقایسه پیش‌بینی کاربری اراضی با طرح‌های توسعه فضایی.
  219. مقایسه اقدامات فضایی محیط ساخته شده برای تحقیقات بهداشتی با استفاده از GIS.
  220. مقایسه بین تصاویر هوایی با وضوح بالا و طبقه بندی داده های LIDAR از سایبان و چمن در محلات مختلف شهری در ایران
  221. مقایسه تکنیک های نقشه برداری زمینی و هوایی در طراحی و تحلیل آثار مهندسی.
  222. مقایسه طبقه بندی تاج درخت شهری با تصاویر ماهواره ای با وضوح بالا و داده های سه بعدی برگرفته از LIDAR و حسگرهای استریوسکوپی.
  223. مطالعات جامع فرآیندهای هیدروژئوشیمیایی و وضعیت کیفی آب‌های زیرزمینی با ابزارهای خوشه‌ای، تحلیل گروه‌بندی و روش مجموعه فازی با استفاده از بستر GIS.
  224. در نظر گرفتن استفاده از انرژی چرخه زندگی و انتشار گازهای گلخانه ای برای بهبود برنامه ریزی زیرساخت جاده ای.
  225. ملاحظات نحوه مطالعه فرآیندهای یادگیری زمانی که دانش آموزان از GIS به عنوان ابزاری برای توسعه مهارت های تفکر فضایی استفاده می کنند.
  226. مدل شبیه‌سازی پیوسته با استفاده از داده‌های ماهواره‌ای با وضوح بالا تعبیه‌شده با تکنیک GIS برای نمایش کل سیستم هیدرولوژیکی روی رایانه.
  227. کنترل رواناب ضایعات اسیدی از معادن با گرفتن توپوگرافی زمین، سن معدن، و مجاورت جریان.
  228. تبدیل مختصات ابزار انتخابی برای GIS.
  229. COSMO-SkyMed و برنامه های GIS.
  230. ایجاد و اعتبارسنجی اقدامات GIS طراحی شهری برای تحقیقات سلامت.
  231. ایجاد نقشه های املاک و مستغلات با استفاده از GIS.
  232. مطالعه تعادل آب محصول و خاک با استفاده از سنجش از دور و GIS.
  233. موجودی محصول و تجزیه و تحلیل الگوی برش، با استفاده از داده های سنجش از راه دور.
  234. فهرست محصول با پردازش دیجیتال داده های ماهواره ای با وضوح چند فضایی – مطالعه موردی.
  235. برآورد عملکرد محصول گندم با ادغام RS، زمین و عوامل مدیریتی.
  236. تجزیه و تحلیل تغییر سیستم و برنامه ریزی تنوع محصول با استفاده از RS و GIS.
  237. محدود کردن انرژی امواج با نقشه برداری و ایجاد صخره های مرجانی و دیگر زیستگاه های ساحلی به عنوان یک راه حل مبتنی بر طبیعت.
  238. برنامه GIS سفارشی شده برای سیستم اطلاعات توریستی دهرادون (DTIS) با استفاده از Map-Object و Visual Basic Environment.
  239. طراحی پایگاه داده با GIS در مدیریت جنگل چند منظوره مبتنی بر اکوسیستم در آرتوین، ترکیه.
  240. برنامه ریزی برنامه داده محور برای دستورالعمل GIS.
  241. داده‌های ارزیابی کیفیت آب‌های زیرزمینی با کاربرد ArcGIS در مناطق مختلف ایران ، ایران.
  242. تغییرپذیری آئروسل مقیاس ده ساله در مناطق مختلف ایران در طول موسمی پس از موسمی.
  243. طبقه بندی درخت تصمیم گونه های جنگلی با استفاده از رویکرد ناپارامتریک.
  244. تعریف مناطق جمع‌آوری زباله، یافتن سرویس‌های مناسب در هنگام تحویل زباله یا ایستگاه انتقال.
  245. تعیین مرزهای متمایز که در آن گیاهان قادر به رشد هستند همانطور که توسط شرایط آب و هوایی تعریف شده است.
  246. ترسیم مناطق بالقوه آب زیرزمینی با استفاده از GIS و سنجش از دور.
  247. ترسیم شیب های ناپایدار در بخشی از حوضه رودخانه با استفاده از RS & GIS.
  248. استقرار Survey123 برای مطالعات GIS فیلد موبایل و جمع آوری داده ها.
  249. استقرار نیروها و تجهیزات نظامی برای مبارزه با مناطق به صورت هوشمند با جستجوی تصاویر شناسایی فشرده و بارگذاری سریع.
  250. تحقیق داده های عمقی GIS بر اساس الگوریتم تحلیل خوشه ای.
  251. طراحی و تحلیل کاربرد سیستم پیش‌بینی مخاطرات جغرافیایی بر اساس GIS در مخزن سه دره.
  252. تحقیق طراحی درباره سیستم اطلاعات برنامه ریزی و مدیریت مناطق ساحلی بر اساس فناوری اطلاعات GIS و پایگاه داده.
  253. طراحی و پیاده سازی ابزار آنلاین GIS برای مدارس.
  254. تخریب فضای سبز شهری شهرهای هند: مطالعه دو بخش کلکته از طریق GIS و سنجش از دور.
  255. تعیین منطقه تجاری بر اساس مدت زمانی که یک مشتری باید برای رسیدن به فروشگاه رانندگی کند – فاکتورگیری در محدودیت‌های سرعت خیابان، حجم ترافیک و سایر امپدانس‌ها.
  256. تعیین رویدادهای با احتمال بالاتر بر اساس داده های تاریخی و تحلیل فضایی.
  257. تعیین توزیع مکانی-زمانی گونه‌های علوفه زنبور عسل در مناطق مختلف ایران  فهرست‌بندی زمینی با پشتیبانی از برنامه‌های GIS و تحلیل تصویر ماهواره‌ای سنجش از دور.
  258. تعیین جمعیت های متاثر از نژادپرستی زیست محیطی با استفاده از GIS.
  259. تعیین هزینه فرصت موثر مربوط به جنگل زدایی و درآمد بالقوه کشاورزی با IDRISI GeOSIRIS برای REDD.
  260. تعیین مناسب ترین مناطق برای تغذیه مصنوعی آب زیرزمینی از طریق یک روش یکپارچه PROMETHEE II-AHP در محیط GIS.
  261. توسعه یک روش مدل‌سازی پایداری ژئوانفورماتیک-مهندسی با استفاده از داده‌های میدانی و محیط GIS.
  262. توسعه شاخص تناسب زمین برای مصارف کشاورزی در اراضی خشک از دیدگاه زمین شناسی با استفاده از GIS.
  263. توسعه یک برنامه بازیافت زباله های الکترونیکی در روستایی های مختلف ایران .
  264. توسعه و آزمایش یک ابزار آنلاین برای آموزش مفاهیم GIS کاربردی در تصمیم گیری فضایی.
  265. توسعه ابزارهای تصمیم گیری مبتنی بر GIS در مورد آلودگی رادیولوژیکی خاک کشاورزی.
  266. توسعه سیستم همسان سازی داده های زمین برای ادغام بهینه مشاهدات سنجش از دور با مدل هیدرولوژیکی.
  267. توسعه تمرین معلم کارآموز با سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS).
  268. توسعه و کاربرد ادغام PRISM مبتنی بر GIS از طریق یک رویکرد پلاگین.
  269. توسعه یک سیستم نقشه برداری دقیق ژئومورفولوژیکی و پایگاه ژئودیتابیس GIS در ایران.
  270. توسعه GIS ژئوتکنیکی برای مشخصه‌های زیرسطحی با قابلیت مدل‌سازی سه بعدی.
  271. توسعه یک GIS مبتنی بر وب برای نقشه برداری امکانات بهداشتی.
  272. توسعه یک برنامه GIS وب برای تجسم و تجزیه و تحلیل جامعه خارج از بیمارستان الگوهای ایست قلبی.
  273. توسعه یک سیستم مانیتورینگ و ارزیابی محیطی مبتنی بر وب GIS برای دریای سیاه: کاربرد در مناطق مختلف ایران
  274. توسعه یک رابط GIS منبع باز برای تخمین رواناب سطحی و کاربرد آن.
  275. توسعه ابزار GIS برای حل مسئله عرضه – تقاضا با استفاده از روش تقریب وگل.
  276. توسعه GIS مرجع زمینی برای ارزیابی نقشه های پوشش زمینی در مناطق مختلف زیست محیطی و حفاظت شده در ایران
  277. توسعه وب GIS برای پردازش پیچیده و تجسم مجموعه داده های جغرافیایی آب و هوا به عنوان بخشی جدایی ناپذیر از محیط تحقیقات مجازی اختصاصی.
  278. توسعه خدمات GIS مبتنی بر وب برای مدیریت پایدار منابع خاک در سطح مزرعه.
  279. تداخل سنجی دیفرانسیل SAR و کاربردهای آن برای پایش مخاطرات زمین
  280. تشخیص الگوهای آب و هوا با مطالعه آب و هوای قدیمی: یک رویکرد GIS.
  281. توزیع سیستم تامین آب در شهر تهران با استفاده از تحلیل شبکه GIS.
  282. مستندسازی میراث فرهنگی با استفاده از سیستم اطلاعات و مدیریت مبتنی بر GIS.
  283. مستندسازی، استفاده از تکنیک‌های GIS در حفاظت از یک سایت میراث جهانی.
  284. حساسیت ساحل تلماسه در مناطق مختلف ایران  با استفاده از GIS.
  285. تجزیه و تحلیل دینامیکی، تبدیل، انتشار و کاربردهای داده های علمی چند بعدی در بستر ArcGIS.
  286. رویکرد دینامیکی پهنه‌بندی آگرواکولوژیک با استفاده از سنجش از دور و GIS.
  287. هشدار اولیه برای پیش بینی طوفان مسیر و نقطه سقوط احتمالی.
  288. پیش سازهای زلزله با استفاده از داده های ماهواره ای مانند دمای سطح زمین و ناهنجاری های گرانشی.
  289. پیش سازهای زلزله با مشاهدات مبتنی بر ماهواره و آزمایش های زمینی
  290. تأثیر کاربری زمین و تغییر پوشش زمین بر فرآیندهای هیدرولوژیکی.
  291. تأثیر تفکیک فضایی بر استخراج سطح پوشش برف در حوضه های مختلف آبریز ایران .
  292. روش مدل محور مبتنی بر GIS کارآمد برای مدیریت ریسک سیل و کاربرد آن در ایران مرکزی
  293. تدوین یک برنامه پیچیده GIS در یک حوضه آبریز.
  294. تدوین نقشه های اقلیمی با استفاده از GIS.
  295. فعال کردن ابزارهای GIS مبتنی بر وب برای اینترنت و دستگاه‌های موبایل برای بهبود و گسترش قابلیت دسترسی به داده‌های ناسا و قابلیت تجزیه و تحلیل برای کاربردهای انرژی تجدیدپذیر و کشاورزی.
  296. ارزش گذاری پر انرژی زیست توده: مطالعه موردی با استفاده از GIS
  297. افزایش فعالیت های ترویجی و تحقیقاتی از طریق استفاده از وب GIS.
  298. افزایش قابلیت‌های GIS برای شبکه‌های علوم زمین با وضوح بالا.
  299. تجزیه و تحلیل محیطی با استفاده از GIS یکپارچه و داده های سنجش از دور – برخی نیازها و اولویت های پژوهشی.
  300. کاربردهای زیست محیطی مبتنی بر فناوری GIS و GRID.
  301. اثرات زیست محیطی آلودگی هوا با استفاده از سنجش از دور و GIS.
  302. عوامل محیطی حاکم بر پویایی جمعیت ملخ های مرتعی: اولین کاربرد GIS و سنجش از دور در مناطق مختلف ایران
  303. هماهنگی محیطی و ارزیابی بیلبوردهای تبلیغاتی با تکنیک فتوگرامتری دیجیتال و قابلیت های GIS.
  304. نقشه برداری خطرات زیست محیطی با استفاده از GIS و AHP.
  305. ارزیابی اثرات زیست محیطی برای توسعه پایدار در مناطق کوهستانی با استفاده از تکنیک های سنجش از دور و GIS.
  306. ارزیابی زیست محیطی شهرنشینی با استفاده از GIS و تجزیه و تحلیل تصمیم گیری چند معیاره.
  307. تجزیه و تحلیل خطر فرسایش توسط GIS در ارزیابی اثرات زیست محیطی.
  308. کاربردهای ESRI از فناوری GIS: توسعه منابع معدنی.
  309. ایجاد کنترل های GPS و تعیین مختصات WGS84 و محلی.
  310. تخمین ذرات معلق در هوا بر روی خشکی و اقیانوس با استفاده از اندازه گیری های چند گوشه و قطبش.
  311. برآورد خطر ویروس هانتا در جنوب آرژانتین: یک رویکرد مبتنی بر GIS ترکیبی از موارد انسانی و توزیع میزبان.
  312. تخمین منطقه منبع گرده و بهره وری گرده در مناظر فرهنگی جنوب ایران – توسعه یک ابزار پالینولوژیکی برای تعیین کمیت پوشش گیاهی گذشته با استفاده از GIS.
  313. تخمین تبخیر و تعرق محصول با استفاده از داده های تصاویر Landsat 8.
  314. برآورد تبخیر و تعرق محصول با استفاده از رویکرد تعادل انرژی سنجش از دور.
  315. برآورد تلفات خاک با استفاده از مدل USLE با استفاده از تکنیک های GIS و سنجش از دور.
  316. برآورد اجزای تعادل آب بر اساس حوضه رودخانه در سناریوهای اقلیمی فعلی و آینده.
  317. تخلیه منطقه اطراف نهر صدف با استفاده از تکنیک های جغرافیایی.
  318. ارزیابی جریان منابع طبیعی تجدیدپذیر و بهره وری اولیه خالص با رویکرد GIS-Energy.
  319. ارزیابی و نقشه برداری تاسیسات فیزیکی با استفاده از RS & GIS.
  320. ارزیابی AirGIS: یک سیستم مدل‌سازی آلودگی هوا و قرار گرفتن در معرض انسان مبتنی بر GIS.
  321. ارزیابی پایداری بیوفیزیکی کشاورزی دیم با استفاده از سنجش از دور و GIS.
  322. ارزیابی اثرات تغییرات کاربری اراضی بر کیفیت هوای کلانشهر های ایران با استفاده از سنجش از دور و GIS.
  323. ارزیابی ریسک فرسایش خاک با استفاده از فرآیند شبکه تحلیلی و GIS.
  324. ارزیابی تولید انرژی بادی در تگزاس با استفاده از سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS).
  325. کاوش در منظر دیجیتال: تجزیه و تحلیل GIS روابط اجتماعی در سوئد مرکزی در هزاره اول پس از میلاد.
  326. بهره برداری از مجموعه داده های LiDAR در ArcGIS Pro.
  327. بررسی تکنیک‌های تخصیص فضایی برای قرار دادن انبارهای غذا: در شهرستان های مختلف ایران
  328. بررسی تکنیک های بهینه سازی فضایی برای قرار دادن مانیتورهای جریان مورد استفاده در مطالعات RDII.
  329. بررسی علل و اثرات تغییر آب و هوا در جو، اقیانوس ها، زمین و زندگی ما از طریق استفاده از داده های ماهواره ای.
  330. گسترش فناوری GIS برای مطالعه ویژگی‌های کارست در مناطق مختلف ایران
  331. استخراج و تجزیه و تحلیل شاخص های مختلف تخریب زمین با استفاده از داده های سنجش از دور نوری و حرارتی.
  332. ایجاد نقشه خطر رویداد گرمای شدید با استفاده از رویکرد طبقه‌بندی مبتنی بر قانون.
  333. تسهیل تفکر فضایی در جغرافیای جهان با استفاده از GIS مبتنی بر وب.
  334. یافتن انواع پوشش گیاهی غالب وابسته به جنبه و مدل‌سازی افزایش فرسایش با استفاده از جنبه و پوشش گیاهی برای مشاهده چگونگی فرسایش شیب‌ها در طول زمان همراه با بارش، دما و دوره‌های رشد.
  335. نقشه برداری خطر سیل با استفاده از مدل هیدرولیک و GIS: مطالعه موردی در شهرهای مختلف ایران
  336. نقشه برداری سیلاب با استفاده از داده های سنجش از دور.
  337. Forensic GIS – نقش فناوری‌های مکانی برای بررسی جرم و ارائه شواهد.
  338. نقشه برداری و مدل سازی تراکم تاج پوشش جنگل با داده های اسکنر لیزری زمینی برای تخمین کربن جنگل با مقیاس بالا.
  339. پویایی پوشش جنگل و تجزیه و تحلیل آسیب پذیری زیست محیطی با استفاده از رویکرد جغرافیایی.
  340. ارزیابی تخریب جنگل با ترکیب داده های سنجش از دور نوری و SAR.
  341. تجزیه و تحلیل اکوسیستم جنگل با استفاده از GIS.
  342. مدل سازی خطر آتش سوزی جنگل با استفاده از سنجش از دور و GIS
  343. مدل سازی آسیب پذیری آتش سوزی جنگل.
  344. نوع جنگل و نقشه برداری تراکم با استفاده از داده های سنجش از دور ماهواره ای با وضوح بالا.
  345. GIS رایگان و ساده به عنوان مناسب برای نقشه برداری سلامت در یک محیط کم منابع.
  346. از کاوش ها تا وب: GIS برای باستان شناسی
  347. از زادگاه تا تمرین: نقشه برداری و تجزیه و تحلیل خط لوله دانشجویان پزشکی در دانشکده پزشکی دانشگاه ایندیانا.
  348. قابلیت های عملکردی- تحلیلی فناوری GIS در بررسی خطرات مصرف آب.
  349. سنجش جنگل زدایی با استفاده از تغییر پوشش زمین در زمان
  350. ایجاد سطوح پیش‌بینی‌کننده برای مدل‌سازی توزیع گونه‌های گیاهی با استفاده از داده‌های DEM با وضوح بالا.
  351. تولید مدل‌های دیجیتال زمین (DTM) تشخیص تغییر کاربری زمین از طریق فعالیت‌های معدن.
  352. تولید اطلاعات گردشگری برای شهر نایروبی با استفاده از سنجش از راه دور، GPS و GIS.
  353. ملاحظات ژئومحیطی در برنامه ریزی زیرساخت حمل و نقل.
  354. نقشه برداری ژئومحیطی میدان زغال سنگ Jharia با استفاده از تکنیک تداخل سنجی رادار دهانه مصنوعی (SAR).
  355. تجزیه و تحلیل دسترسی جغرافیایی – روش ها و کاربرد.
  356. تمرکز جغرافیایی سرخپوستان آسیایی در شیکاگو: 1980-2000.
  357. اپیدمیولوژی جغرافیایی سوزاک و کلامیدیا در یک نصب نظامی بزرگ: کاربرد یک سیستم GIS.
  358. اطلاعات جغرافیایی در فناوری های مرتبط با اینترنت.
  359. کاربردهای سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) در کالج جامعه چند سایتی.
  360. سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS): روشی نوظهور برای ارزیابی تقاضا و ارائه خدمات توانبخشی.
  361. سیستم های اطلاعات جغرافیایی به عنوان ابزاری برای حمایت از پایش و ارزیابی چشم انداز و پایداری منطقه ای.
  362. برنامه سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) برای پیش بینی سیل در Sungai Sembrong.
  363. سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS) به عنوان ابزاری برای تجزیه و تحلیل و ارتباطات داده های چند بعدی.
  364. فناوری‌های اطلاعات جغرافیایی – پشتیبانی تصمیم‌گیری برای تعمیر و نگهداری جاده در مناطق مختلف ایران .
  365. تجزیه و تحلیل ریسک زمین شناسی با استفاده از سنجش از دور و GIS.
  366. تنوع ژئومورفودی برگرفته از نقشه ژئومورفولوژیکی مبتنی بر GIS.
  367. نقشه برداری ژئومورفولوژیکی و هدف گیری آب زیرزمینی با استفاده از تکنیک RS & GIS.
  368. Geonucleus، نرم افزار رایگان برای مدیریت داده های نقشه برداری زمین شناسی در GIS.
  369. تحقیقات تجسم و ادغام اطلاعات زمین‌شناسی استان های مختلف در ایران  بر اساس موتور ArcGIS.
  370. رویکرد جغرافیایی در پیش‌بینی فرسایش خاک و بازده رسوب – مطالعه موردی در حوضه های آبریز کشور ایران
  371. به اشتراک گذاری داده های مکانی، تجزیه و تحلیل فضایی آنلاین و پردازش داده های تنوع زیستی هند در حوزه اینترنت GIS.
  372. فناوری های ژئوفضایی برای ارزیابی فضای سبز شهری.
  373. سیستم اطلاعات آب و هوای جغرافیایی یک رویکرد منبع باز وب GIS.
  374. کاربردهای مدل سازی GIS و شبیه سازی محصول در تحقیقات تغییر اقلیم.
  375. GIS- و نقشه برداری میدانی از تغییرات ژئومورفولوژیکی در یک منطقه عقب نشینی یخچال.
  376. GIS و نظریه بازی برای مدیریت منابع آب.
  377. خطر بلایای GIS و پایگاه ژئودیتابیس برای برنامه ریزی فضایی.
  378. GIS و سلامت: افزایش نظارت و مداخله بیماری از طریق اپیدمیولوژی فضایی.
  379. GIS و دانش محلی در مدیریت بلایا: مطالعه موردی نقشه برداری خطر سیل در ایران.
  380. کاربردهای GIS و سنجش از دور در ارزیابی تغییر در یک محیط ساحلی در منطقه دلتای نیجر در ایران.
  381. مدیریت برنامه های GIS برای افراد معلول.
  382. کاربرد GIS در مکزیک مدرن.
  383. طراحی سیستم برنامه کاربردی GIS برای نظارت بر اطلاعات.
  384. کاربردهای GIS برای عملیات نظامی در مناطق ساحلی.
  385. کاربردهای GIS در مدیریت زمین: از دست دادن زمین با کیفیت بالا برای توسعه در مناطق مختلف ایران
  386. کاربردهای GIS در مدیریت ساحلی در مناطق مختلف ایران
  387. کاربردهای GIS برای مدیریت طبیعت وحشی: کاربردها و محدودیت‌های بالقوه
  388. GIS به عنوان ابزاری برای بهبود دسترسی افراد دارای معلولیت
  389. ارزیابی GIS همنشینی گردشگری انبوه در محیط های حساس ساحلی.
  390. کاربرد سیستم اطلاعات مسافرتی پیشرفته در چین بر اساس GIS.
  391. ارزیابی پتانسیل زمین گرمایی مبتنی بر GIS.
  392. روش همپوشانی شبکه مبتنی بر GIS در مقابل رویکرد مدلسازی. مطالعه تطبیقی ​​پهنه بندی خطر زمین لغزش.
  393. ارزیابی و پهنه بندی خطر زمین لغزش مبتنی بر GIS.
  394. روش مبتنی بر GIS و سفارشی سازی نرم افزار برای تجزیه و تحلیل حساسیت زمین لغزش.
  395. مدل سازی هیدرولوژیکی جاسازی شده GIS: پروژه SID&GRID.
  396. تسهیلات و خدمات GIS در مرکز مطالعات سیاره‌ای رونالد گریلی.
  397. GIS در سه بعدی: ایجاد تجسم ارتفاع در نقشه ها و برنامه های تعاملی.
  398. GIS در آموزش علوم زمین- مطالعه ژئومورفومتری.
  399. GIS در ارزیابی تناسب زمین برای کمربند قندی.
  400. GIS در ترویج تفریح ​​و گردشگری: مطالعه موردی شهرستان هالی مختلف ایران
  401. GIS در کلاس درس: استفاده از سیستم های اطلاعات جغرافیایی در مطالعات اجتماعی و علوم محیطی.
  402. GIS در مدل سازی حمل و نقل.
  403. اشیاء یادگیری GIS: رویکردی به تجمع محتوا.
  404. پورتال مدیریت GIS برنامه مبتنی بر وب پروژه OLPC.
  405. نقشه برداری GIS و پایش مشکلات سلامت در میان سالمندان.
  406. همبستگی های محیطی اندازه گیری شده توسط GIS در حمل و نقل مدرسه فعال: مروری سیستماتیک از 14 مطالعه.
  407. روش شناسی GIS و مطالعه موردی در مورد ارزیابی پتانسیل خورشیدی در سطح سرزمینی.
  408. مدل سازی GIS برای ارزیابی خطر در مناطق مختلف ایران
  409. نمای چند رسانه ای GIS از سیاست محلی.
  410. برنامه ریزی حفاظت از خاک GIS.
  411. راه‌حل GIS مسئله مسیریابی چند منظوره خودرو (VRP) برای جمع‌آوری زباله جامد با استفاده از الگوریتم اکتشافی.
  412. پشتیبانی GIS برای بررسی آلودگی آب های زیرزمینی.
  413. GIS برای حمایت از تصمیمات مقرون به صرفه در مورد کاربردهای منابع تجدیدپذیر برای انرژی زمین گرمایی دمای پایین.
  414. ابزارهای GIS برای بهبود ایمنی عابر پیاده و دوچرخه.
  415. GIS، تضمین پارامترهای مطالعه ایمنی محیطی مناطق شهری منطقه مرکزی سیاه زمین.
  416. GIS4schools: رویکردی جدید در آموزش GIS.
  417. تجزیه و تحلیل دسترسی مبتنی بر GIS پناهگاه های اضطراری شهری.
  418. رویکرد مبتنی بر GIS برای تعریف تأسیسات انرژی زیستی مکان: مطالعه موردی در شمال اسپانیا بر اساس هزینه‌های تحویل نهایی و رقابت منابع بین تأسیسات.
  419. رویکرد مبتنی بر GIS برای برنامه‌ریزی انرژی‌های تجدیدپذیر شهرداری برای حمایت از احیای پس از زلزله: مطالعه موردی شهرهای مختلف ایران .
  420. رویکرد مبتنی بر GIS برای تجزیه و تحلیل پتانسیل تولید PV خورشیدی در مقیاس منطقه ای.
  421. رویکرد مبتنی بر GIS برای تخمین رواناب سطحی در حوضه های آبریز کوچک.
  422. تکنیک های آماری دو متغیره مبتنی بر GIS برای پتانسیل آب های زیرزمینی
  423. منبع جریان آوار مبتنی بر GIS و ارزیابی حساسیت روانی از داده‌های DEM.
  424. ارزیابی منابع انرژی تجدیدپذیر محلی بر اساس GIS.
  425. مدل‌سازی آسیب‌پذیری آب‌های زیرزمینی مبتنی بر GIS.
  426. سیستم فهرست تقاطع مبتنی بر GIS (GIS-IIS): یکپارچه سازی GIS، داده های سیگنال ترافیک و تصاویر تقاطع.
  427. تحقیقات طراحی منظر مبتنی بر GIS: باغ چشم انداز استورهد به عنوان یک مطالعه موردی.
  428. مدلسازی بوهای منتشر شده از کارخانه پردازش زباله بر اساس GIS.
  429. نقشه برداری خطر آلودگی و چارچوب ارزیابی دریاچه های کم عمق مبتنی بر GIS.
  430. ارزیابی چرخه حیات منطقه‌ای مبتنی بر GIS: چقدر کوچک است؟ روش شناسی و مطالعه موردی تولید برق.
  431. متدولوژی انتخاب سایت مبتنی بر GIS برای سیستم‌های انرژی تجدیدپذیر ترکیبی.
  432. انتخاب مکان توربین خورشیدی و بادی مبتنی بر GIS با استفاده از تحلیل چند معیاره.
  433. رگرسیون فضایی مبتنی بر GIS و پیش‌بینی کیفیت آب در شبکه‌های رودخانه‌ای.
  434. سیستم کاربردهای هیدرولیک و هیدرولیک مبتنی بر GIS برای مهندسی بزرگراه.
  435. GIS-فناوری به عنوان مکانیزمی برای مطالعه ساختارهای زمین شناسی.
  436. مطالعات دینامیک یخچال های طبیعی با استفاده از فناوری های زمین فضایی.
  437. مدل آتش‌سوزی پیش‌بینی‌کننده جهانی، تحلیل ریسک مبتنی بر GIS زمانی-مکانی با استفاده از توابع منطق فازی مبتنی بر داده‌ها.
  438. جمع آوری داده ها و نقشه برداری تصویر مبتنی بر GPS و GIS در مناطق مختلف در ایران
  439. GRASS GIS: اولین GIS متن باز موقت.
  440. ارزیابی پتانسیل فرسایش خاک بر اساس شبکه سلولی برای شناسایی مناطق بحرانی مستعد فرسایش با استفاده از USLE، GIS و سنجش از دور.
  441. تخمین تغذیه آب زیرزمینی با استفاده از روش نوسانات جدول آب و با کاربرد GIS.
  442. چشم انداز آب زیرزمینی، ارزیابی کیفیت و منابع برای آبیاری با استفاده از سنجش از دور و GIS.
  443. منابع آب زیرزمینی در زمین های ساحلی سنگ سخت: بینش ناهمگونی و تنوع فضایی.
  444. هدف‌گیری آب‌های زیرزمینی و پهنه‌بندی آلودگی آن در مناطق شهری و صنعتی با استفاده از تکنیک‌های سنجش از دور و GIS.
  445. هدف‌گیری آب‌های زیرزمینی با استفاده از سنجش از دور و GIS در یک دره.
  446. برآورد سهام در حال رشد با استفاده از داده های سنجش از دور با وضوح بالا و سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS).
  447. برآورد سهام در حال رشد با استفاده از سنجش از دور و GIS.
  448. قیمت‌های لذت‌گرا، رشد اقتصادی و وابستگی فضایی.
  449. کمک به مشتریان برای روشن نگه داشتن چراغ ها با دارایی ها و ویژگی هایی مانند قطب ها و ترانسفورماتورها در AutoCAD Map 3D.
  450. خانه، شغل و فضا: نقشه برداری و مدل سازی بازار کار.
  451. تالاب ها چگونه با سایر ویژگی های جغرافیایی مرتبط هستند؟ – استفاده از داده های WWW در GIS.
  452. رفتار تحرک انسان: تشخیص حالت حمل و نقل توسط داده های GPS.
  453. مدلسازی هیدرولوژیکی و هیدرولیک ادغام شده با GIS.
  454. جنبه های هیدرولوژیکی ارزیابی اثرات زیست محیطی برای پروژه برق آبی با استفاده از RS & GIS.
  455. پیامدهای هیدرولوژیکی اقلیم و کاربری اراضی/ تغییر پوشش زمین: سنجش از دور و رویکرد GIS در مقیاس حوضه.
  456. بررسی هیدرولوژیکی حوضه با استفاده از ورودی های سنجش از دور- مطالعه موردی یک حوضه.
  457. مدلسازی هیدرولوژیکی با استفاده از سنجش از دور و GIS.
  458. مدلسازی هیدرولوژیکی و ارزیابی خطر سیل در یک حوضه رودخانه.
  459. پردازش داده های فراطیفی برای نقشه برداری زمین شناسی.
  460. بهبود وضوح تصویر فراطیفی با استفاده از داده های با وضوح بالا.
  461. کاربرد تکنیک‌های سنجش از دور فراطیفی و GIS برای ارزیابی و نظارت بر تعاملات بین خطرات طبیعی و مخاطرات صنعتی.
  462. شناسایی دینامیک سیستم کشت در منطقه فرماندهی آبیاری از طریق تکنیک های RS و GIS.
  463. شناسایی منطقه تغذیه مصنوعی آب زیرزمینی با استفاده از رویکرد منطق فازی مبتنی بر GIS.
  464. شناسایی کریدورهای بیولوژیکی در مناظر بسیار تکه تکه شده از طریق ابزار GIS مطالعه موردی مناطق مختلف در ایران
  465. شناسایی مناطق بحرانی مستعد فرسایش و محاسبه میزان رسوب با استفاده از سنجش از دور و GIS.
  466. شناسایی پتانسیل استفاده از گرمای اضافی با استفاده از GIS: تجزیه و تحلیل مطالعات موردی برای  مناطق مختلف کشور ایران
  467. شناسایی مکان های مناسب برای سازه های برداشت آب.
  468. شناسایی الگوهای محیطی ساخته شده با استفاده از تحلیل خوشه ای و GIS: روابط با پیاده روی، دوچرخه سواری و شاخص توده بدن.
  469. شناسایی زمین های کشاورزی برای حفاظت در شهرستان های مختلف کشور
  470. شناسایی مکان های خطر آلودگی پراکنده برای آب های آلوده و زیستگاه های آبی با استفاده از GIS.
  471. شناسایی مهارت های مورد نیاز برای موقعیت های GIS: تحلیل محتوای آگهی های شغلی.
  472. نشان دادن بارندگی در نقشه وب سرویس ملی هواشناسی NOAA.
  473. تأثیر پایگاه‌های داده کاربری اراضی، خاک و DEM بر ارزیابی رواناب سطحی با ابزار پشتیبانی تصمیم‌گیری GIS.
  474. تأثیر سیاست های شهرنشینی و حفاظت از محیط زیست بر در دسترس بودن چوب: یک برنامه GIS.
  475. تأثیرات شهرنشینی بر هیدرولوژی با استفاده از فناوری ژئوفضایی.
  476. پیاده سازی ابزار تحلیل سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) مبتنی بر جاوا برای شبیه سازی زلزله.
  477. اجرای روش‌های کریجینگ در GIS سیار برای برآورد خسارت ساختمان‌ها در سناریوهای بحران.
  478. اجرای داشبورد عملیات برای تجسم کمی.
  479. پیاده سازی GIS در پیش بینی قیمت املاک و ارزش گذاری انبوه.
  480. بهبود امنیت و پایداری کرگدن ها در حفاظت از لوا با استفاده از GIS و نظارت بر زمان واقعی.
  481. گنجاندن نرم‌افزار آزاد/رایگان GIS و GPS در کارهای روتین خط انتقال نیرو.
  482. آلودگی هوای مرتبط با ترافیک فردی و آسم بزرگسالان با شروع جدید: یک مطالعه آزمایشی مبتنی بر GIS.
  483. استخراج اطلاعات و تجزیه و تحلیل تفسیر اهداف بالقوه معدنی بر اساس داده های ETM+ و فناوری GIS.
  484. نقشه برداری زیرساخت و ارزیابی عملکرد پروژه آبیاری با استفاده از سنجش از دور و GIS.
  485. نواحی خطر حساسیت گودال با استفاده از GIS و فرآیند تحلیل سلسله مراتبی.
  486. فن آوری های بازرسی و نظارت خطوط انتقال با سنجش از دور.
  487. رویکرد یکپارچه برای استخراج ساختمان از InSAR و تصویر نوری با استفاده از تکنیک های تجزیه و تحلیل شی گرا.
  488. رویکرد تلفیقی مبتنی بر چشم انداز سنجش از دور، GIS، و مدل سازی فیزیکی برای مطالعه اتصال هیدرولوژیکی تالاب ها به آب پایین دست: پیشرفت و چالش.
  489. استفاده یکپارچه از فتوگرامتری برد نزدیک و اسکنر لیزری زمینی برای نظارت بر زمین لغزش.
  490. استفاده یکپارچه از RS/GIS برای مکان یابی بهینه محل های دفن زباله MSW.
  491. استفاده تلفیقی از سنجش از دور ماهواره ای و GIS در برنامه ریزی بهینه کاربری اراضی برای توسعه کشاورزی.
  492. تلفیق تجسم سه بعدی و GIS در آموزش برنامه ریزی.
  493. ادغام نویز محیط با GIS برای دیدگاهی جدید در تصویربرداری و نظارت آتشفشان.
  494. ادغام BIM و GIS برای مدلسازی سه بعدی شهر: مورد IFC و CityGML.
  495. ادغام داده های CAD (DWG، DXF) در GIS و بالعکس.
  496. ادغام برنامه های سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS) در دوره های تجاری با استفاده از ماژول های جغرافیایی کسب و کار آنلاین.
  497. ادغام GIS در یک سیستم اداری آموزش پزشکی در سراسر کشور.
  498. ادغام GIS در برنامه درسی دوره راهنمایی: تأثیرات بر نمرات آزمون استاندارد شده دانش آموزان.
  499. ادغام ردپای آب با وضوح بالا و GIS برای ارتقای بهره وری آب در بخش کشاورزی: ​​مطالعه موردی محصولات زراعی در مناطق مختلف ایران
  500. ادغام اطلاعات بسیار دقیق در مورد هزینه های حمل و نقل، هزینه های انتقال، حجم ترافیک و ویژگی های اتصال شبکه در یک پلت فرم مبتنی بر GIS.
  501. ادغام تکنیک های ارزیابی چند معیاره مبتنی بر دانش با GIS برای انتخاب محل دفن زباله.
  502. ادغام چشم انداز توسعه شهری با GIS مانند برنامه ریزی شهری هوشمند، ابزارهای هوشمند، حمل و نقل هوشمند، کارهای عمومی هوشمند و مشارکت شهروندان.
  503. مدل های مبتنی بر عامل ادغام و GIS به عنوان یک آزمایشگاه پویا شهری مجازی.
  504. ادغام روش‌های GIS، الکترومغناطیسی و الکتریکی در تعیین حدود آب‌های زیرزمینی آلوده به تخلیه پساب.
  505. ادغام تحقیقات بلندمدت در یک مدل زیستگاه چشم انداز مبتنی بر GIS برای دارکوب قرمز.
  506. ادغام سنجش از دور با تکنیک های ژئوفیزیک برای اکتشاف آب های زیرزمینی در بخش هایی از موسوری.
  507. ادغام RS/GIS برای مدل‌سازی خطر آلودگی آب‌های سطحی.
  508. ادغام روش‌های سنجش از دور ماهواره‌ای و ژئوفیزیک برای شناسایی زمین لغزش.
  509. برنامه شیمی بیولوژیکی یکپارچه شامل استفاده از ابزارهای انفورماتیک، GIS و نرم افزارهای SAS می باشد.
  510. تجزیه و تحلیل تصادفات جاده ای مبتنی بر GIS هوشمند
  511. نقشه های تعاملی در مورد جنگ و صلح: یک برنامه WebGIS برای آموزش مدنی.
  512. کارگاه بین المللی تحقیقاتی ادغام GIS و مدلسازی محیطی: مشکلات، چشم اندازها و نیازهای پژوهشی.
  513. معرفی GIS در سطوح مختلف: طراحی برای تنوع.
  514. مدیریت و تحقیقات گونه های مهاجم با استفاده از GIS.
  515. وارونگی مدل انتقال تابشی برای تخمین پارامترهای محصول از داده های فراطیفی.
  516. بررسی خطوط میدان مغناطیسی به صورت سه بعدی با نقشه های میدان ژئومغناطیسی بین المللی
  517. بررسی خطاهای سوگیری سطحی در مدل تحقیق و پیش بینی آب و هوا (WRF) با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS).
  518. بررسی مدل‌های تصحیح زمین یعنی مدل مبتنی بر پلتفرم و اطلاعات حسگر Ephemeris، نقاط یا ویژگی‌های کنترل زمین مربوط به مدل و مدل ترکیبی.
  519. مدیریت آب آبیاری با استفاده از سنجش از دور و GIS.
  520. مسائل مربوط به تعریف معماری نرم افزار در یک محیط GIS.
  521. توانمندی زمین و تحلیل تعدیل کاربری زمین برای برنامه ریزی کاربری اراضی.
  522. نقشه برداری پوشش زمین با استفاده از یکپارچه سازی SAR و مجموعه داده های سنجش از دور نوری.
  523. تخریب زمین و آب و هوا در ایسلند – یک ارزیابی مکانی و زمانی.
  524. ارزیابی کیفیت زمین برای برنامه ریزی حفاظت با استفاده از سنجش از دور و GIS در حوزه آبخیز.
  525. ارزیابی تناسب زمین برای انتخاب مکان نیروگاه بادی با استفاده از ANP-DEMATEL در یک محیط GIS.
  526. شناسایی تغییر کاربری و پوشش زمین با استفاده از استفاده هم افزایی از داده های نوری و SAR.
  527. ارزیابی ریسک تغییر کاربری و تلفات خاک با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS).
  528. کاربری اراضی / نقشه برداری پوشش زمین و شناسایی مکان های مناسب برای توسعه آینده.
  529. دینامیک منظر: تحلیل های فضایی روستاها و مزارع در گوتلند 200-1700 پس از میلاد.
  530. تحلیل اکولوژیکی منظر یک پارک ملی با استفاده از سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی.
  531. پهنه بندی خطر کنار زمین و تعیین مناطق حساس جریان زباله: رویکرد RS و GIS.
  532. تجزیه و تحلیل خطر زمین لغزش منطقه مرکزی هیمالیا با استفاده از سنجش از دور و GIS.
  533. نقشه برداری و پایش زمین لغزش با استفاده از تکنیک GIS و تکنیک تداخل سنجی افتراقی SAR (DInSAR).
  534. تجزیه و تحلیل توزیع فضایی زمین لغزش با استفاده از GIS.
  535. نقشه برداری حساسیت زمین لغزش و مدل سازی جریان زباله.
  536. اثرات کاربری زمین و آب و هوای بیوانرژی: تعادل کربن سیستم‌های انرژی زیستی جنگلی سوئد – و – تطابق عرضه و تقاضای زیست توده زمین‌فضایی برای اروپا.
  537. آلودگی سرب: ارزیابی خطر برای شهرستان داگلاس با استفاده از GIS.
  538. استفاده از نرم افزار منبع باز R به عنوان موتور آماری برای هدایت ابزارهای تحلیل قدرتمند در ArcGIS.
  539. استفاده از عموم مردم با سیستم های اطلاعات جغرافیایی مشارکتی و حمل و نقل فعال.
  540. GIS محلی: توسعه و ارزیابی ژئوپورتال برای دولت های محلی و جوامع محلی.
  541. مکان یابی مراکز بهداشتی درمانی روستایی مجهز به بهداشت از راه دور با استفاده از GIS.
  542. مکان یابی مکان های مناسب برای دفن زباله های جامد شهری در شهرستان های فولتون، مک دونا و وارن، ایلینوی: با استفاده از تجزیه و تحلیل مناسب بودن GIS.
  543. خدمات مبتنی بر مکان برای تأسیسات در محیط GIS.
  544. مکان زیستگاه مناسب برای اعمال یک طرح مدیریتی برای هاوک های قرمز شانه در نیوجرسی موجود است.
  545. مرتبط کردن اطلاعات آب در مقیاس محلی به جهانی – نقش سیستم های اطلاعاتی برای مدیریت یکپارچه آب.
  546. مدیریت حوزه آبخیز سیلابی با استفاده از سنجش از دور و GIS.
  547. مدیریت داده های مکانی به عنوان یک دارایی سرمایه ای برای به اشتراک گذاری موثر، همکاری برای حمایت از تصمیم گیری کارآمد و موثر.
  548. نقشه برداری و پایش کاربری زمین/پوشش زمین و مرز دریاچه با استفاده از تکنیک های سنجش از دور و GIS.
  549. نقشه برداری از زیست توده چوبی روی زمین با استفاده از موجودی میدانی، سنجش از دور و مدل های زمین آماری.
  550. نقشه برداری و تجزیه و تحلیل آنفلوانزا بر اساس نسخه هایی که مشتریان برای پاسخگویی موثرتر به نیازهای کاربران انجام می دهند.
  551. نقشه برداری و تجزیه و تحلیل داده های جغرافیایی کد شده تولید شده توسط کاربر برای دریافت اجمالی از آنچه کاربران اینترنت (در مجموع) در مورد مکان های خاص فکر می کنند.
  552. نقشه برداری پارامترهای زیست محیطی استخراج زغال سنگ با تاکید ویژه بر فرونشست زمین با استفاده از تکنیک تداخل سنجی SAR.
  553. نقشه برداری انواع جنگل با استفاده از داده های چند سنسور زمانی
  554. نقشه برداری مناطق آسیب پذیر آب زیرزمینی با استفاده از رویکرد اصلاح شده DRASTIC.
  555. نقشه برداری از گونه های غالب درختان جنگلی با استفاده از داده های فراطیفی.
  556. نقشه برداری از داده های مجموعه نمونه: ابزار GIS برای محقق محصول طبیعی.
  557. نقشه برداری تکتو خطوط و تأثیر آنها بر فرآیندهای رسوب شناسی در یک محیط GIS.
  558. نقشه برداری از زمین های زراعی بلااستفاده با استفاده از تکنیک های GIS و سنجش از دور.
  559. نقشه برداری از نقاط گرم و سرد با قابلیت راه رفتن و تراکم هسته.
  560. نقشه برداری از منابع طبیعی مانند اورانیوم، فلزات، سنگ ها و سنگ های قیمتی.
  561. نگاشت دما با NetCDF چند بعدی که شامل ابعاد عرض جغرافیایی، طول جغرافیایی، ارتفاع و زمان است.
  562. نقشه برداری مناطق بالقوه برای تغذیه آب های زیرزمینی و ارزیابی آن در محیط های خشک با استفاده از رویکرد GIS.
  563. نقشه‌برداری از سایت‌های تجاوز و جنایت توسط خود مردم برای حل مکان‌هایی که یک ایستگاه پلیس باید واقع شود (و بیشتر).
  564. نقشه برداری از هنر در ایلینوی: نقش آژانس های محلی در توسعه اقتصادی جامعه.
  565. نقشه برداری تغییر موارد تایید شده و احتمالی ابولا در طول زمان.
  566. ترسیم تأثیر هجوم جنگل‌ها مانند سوسک کاج کوهی بر جنگل‌ها و اقتصاد.
  567. نقشه برداری حساسیت زمین لغزش های ناشی از زلزله با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی و عواملی مانند شیب، جنبه، انحنا و فاصله از زهکشی.
  568. نقشه برداری از زبان های جهان از طریق رسانه های اجتماعی و بسترهای میکرو وبلاگ نویسی.
  569. مدلسازی اکوسیستم دریایی فراتر از جعبه: استفاده از GIS برای مطالعه شارهای کربن در یک اکوسیستم ساحلی.
  570. مدل سازی توازن جرم و تجزیه و تحلیل داده های مبتنی بر GIS به عنوان ابزاری برای بهبود مدیریت سواحل.
  571. اندازه‌گیری دسترسی کاربری‌های زمین با استفاده از تحلیل تصمیم‌گیری چند معیاره مبتنی بر GIS با اکثریت فازی.
  572. مراکز تصویربرداری پزشکی در مرکزی ایندیانا: تجزیه و تحلیل تخصیص مکان بهینه با استفاده از GIS.
  573. جدول زمانی جلسات و مدیریت مسیرها برای انواع ویژه تحویل.
  574. آلودگی فلزی در خاک‌های شهری، حومه‌ای و پارک‌های کشور هنگ کنگ: مطالعه‌ای بر اساس GIS و آمار چند متغیره.
  575. ذرات فلزی در سیستم اطلاعات جغرافیایی: شناسایی و افزایش/افتادن ذرات در الکترودهای پوشش داده شده.
  576. روش‌شناسی برای ارزیابی خسارت مبتنی بر GIS برای محققان پس از بلایای بزرگ.
  577. روش‌هایی برای تجزیه و تحلیل داده‌های ماهواره‌ای چندحسگر و تشخیص راهنماهای اکتشاف مواد معدنی. مدل های سه بعدی منطقه شهری با استفاده از تکنیک های GIS.
  578. روش‌های بهبود و ارزیابی زیرساخت‌های داده‌های مکانی.
  579. نقشه برداری مواد معدنی با استفاده از طیف های میدانی و تصویری.
  580. نقشه برداری معدنی با استفاده از داده های ابرطیفی شبیه سازی شده از داده های چند طیفی.
  581. به حداقل رساندن تلفات با شناسایی خطرات بالقوه مانند شکوفه های جلبکی، اتروفیکاسیون و سونامی.
  582. به حداقل رساندن تأثیر خشکسالی با تجزیه و تحلیل توزیع فضایی بارندگی و حسگرهای زمان واقعی مانند SMAP، SMOS و رادار دیافراگم مصنوعی.
  583. نقشه برداری موبایل در به روز رسانی اطلاعات زیرساخت های شهری.
  584. رویکردهای مدلسازی و بهینه سازی در طراحی و مدیریت زنجیره های تولید مبتنی بر زیست توده.
  585. مدل سازی چرخه هیدرولوژیکی تالاب های طبیعی در رابطه با تغییر کاربری/پوشش زمین.
  586. مدل‌سازی تغییر فرآیند سطح و تکامل چشم‌انداز برای درک بهتر تعاملات طولانی‌مدت انسان‌ها و مناظر در مدیترانه با استفاده از GRASS GIS.
  587. مدلسازی دینامیک تغییر پوشش کاربری اراضی برای پیش بینی آینده.
  588. مدل‌سازی زمین لغزش‌های ناشی از رویداد طوفان با استفاده از رگرسیون لجستیک مبتنی بر GIS.
  589. مدل‌سازی آلودگی‌های غیرنقطه‌ای مانند فرسایش و رسوب‌گذاری خاک که اغلب توسط متغیرهایی مانند کاربری/پوشش زمین، توپوگرافی، خاک‌ها و بارندگی کنترل می‌شوند.
  590. مدل‌سازی تعامل آب سطحی و زیرزمینی با استفاده از SWAT و MODFLOW.
  591. مدل‌سازی پایداری شیب‌ها با استفاده از مدل‌های زمین‌شناسی و رقومی ارتفاع برای درک پتانسیل خطرات زمین لغزش ناشی از لرزه.
  592. مدلسازی پراکندگی پراکندگی جمعیت یک گونه از طریق نقشه های اشغال زمانی.
  593. مدل سازی زمان سفر در شبکه های شهری برای زمان سفر کارکنان.
  594. مدل‌سازی پوشش گیاهی، جوی، بارندگی و اکوسیستم‌ها برای بررسی تعاملات آنها به طور همزمان.
  595. مدل‌سازی جریان‌های آب و املاح در رابط‌های خشکی-دریایی و زمین-اتمسفر تحت محدودیت‌های داده.
  596. مدل سازی، نقشه برداری و تجسم عدم قطعیت های طغیان سیل.
  597. پایش تنوع زیستی در مناظر فرهنگی: توسعه روش‌های سنجش از دور و مبتنی بر GIS.
  598. نظارت بر توسعه مستعمرات در امتداد مرز ایالات متحده و مکزیک: یک برنامه کاربردی فرآیند با استفاده از GIS و سنجش از راه دور در داگلاس، آریزونا، و آگوا پریتا، سونورا.
  599. پایش آلودگی هوا با استفاده از سنجش از راه دور مایکروویو
  600. پایش کاربری غیر منطبق از زمین در امتداد جاده های اصلی با استفاده از RS و GIS.
  601. پایش غلظت THMs در سیستم توزیع و پهنه بندی آب اصفهان با استفاده از GIS.
  602. مانیتورینگ برج های انتقال هوایی با داده های ماهواره ای فعال و غیرفعال.
  603. پایش رشد شهری و تشخیص کاربری اراضی با GIS و سنجش از دور.
  604. تحلیل زمین ساختی مورف: رویکرد RS و GIS.
  605. فیلترهای مورفولوژیکی در دشت سیلابی برای داده های استخراج شده از DEM – با استفاده از حداقل دایره مرزی و شاخص یودن.
  606. تجزیه و تحلیل مورفومتریک در زمین بازالتی ایران مرکزی  مرکزی با استفاده از تکنیک های GIS: مطالعه موردی.
  607. ایجاد انگیزه در جهان برای انجام نقش خود با نقشه برداری از توزیع فضایی غلظت ازن.
  608. تحقیقات GIS متحرک در محیط داخلی: تحلیل فضایی و زمانی حیوانات کشاورزی.
  609. مدل‌سازی تصمیم‌گیری چند معیاره با استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی برای مناطق اکوتوریسم.
  610. مدل چند وجهی برای ارزیابی تأثیر یک خطر زمین بر اسکان انسانی و شبیه سازی سناریوی خسارت.
  611. همکاری چند رشته ای در آموزش GIS: مطالعه موردی کالج ها و دانشگاه های ایالات متحده.
  612. ارزیابی چند خطر با استفاده از GIS در مناطق شهری.
  613. داده های سنجش از دور چند سنسوری و تکنیک های GIS برای نظارت بر مناطق حفاظت شده.
  614. تجزیه و تحلیل آسیب پذیری طبیعی و زیست محیطی از طریق تکنیک های سنجش از دور و GIS.
  615. طبیعت و فرهنگ در آمازون ماقبل تاریخ: استفاده از GIS برای بازسازی فرآیندهای قوم شناسی باستانی از باستان شناسی، زبان شناسی، جغرافیا و تاریخ قوم.
  616. تجزیه و تحلیل و تجسم داده های علمی در زمان واقعی با پلت فرم ArcGIS.
  617. ابزارها و شاخص‌های مبتنی بر شبکه برای ارزیابی، برنامه‌ریزی و طراحی اکولوژیک منظر.
  618. بخش‌های جدید آگروفیزیک: کاربرد GIS و مقایسه گزینه‌های چند صفتی فازی (مروری).
  619. توسعه سیستم‌های اطلاعاتی با کارکرد GIS در انفورماتیک بهداشت عمومی: رویکرد مهندسی نیازمندی‌ها.
  620. سیستم کشت پیاز و مراکز توزیع فضایی در منطقه Tahoua/نیجر.
  621. هستی شناسی به عنوان طرح واره مفهومی هنگام مدل سازی نقشه های تاریخی برای ذخیره سازی پایگاه داده.
  622. باز کردن نرم افزار cyberGIS برای تحقیقات و آموزش زمین فضایی در عصر کلان داده.
  623. مدیریت یکپارچه آبخیزداری مبتنی بر GIS منبع باز.
  624. GIS منبع باز
  625. مسیریابی بهینه برای حمل و نقل زباله جامد شهری کارآمد با استفاده از برنامه ArcGIS در چین.
  626. بهینه سازی مراکز درمانی با استفاده از GIS.
  627. مکان یابی بهینه سدهای خاکی در مناطق ASAL با استفاده از GIS و MCDA.
  628. بهینه سازی پروفایل مصرف کننده با اطلاعات مبتنی بر مکان در مورد سن، قومیت، تحصیلات، مسکن و موارد دیگر.
  629. بهینه سازی انتخاب مسیر با در نظر گرفتن یک رویکرد ابتکاری و چندین لایه مانند محیط، خطرات جغرافیایی و مهندسی با استفاده از GIS.
  630. بهینه‌سازی مکان‌های تسهیلات، بنابراین تقاضای تخصیص یافته در حضور رقبا با استفاده از ابزارهایی مانند Location-Allocation در ArcGIS به حداکثر می‌رسد.
  631. پوشاندن داده‌های LiDAR با انتقال برای دیدن مکان و مقدار پوشش گیاهی.
  632. مروری بر کاربردهای GIS در تحقیقات پایش و ارزیابی مصب رودخانه.
  633. تقسیم دمای سطح زمین به اجزاء با استفاده از سنجش از دور حرارتی زاویه ای.
  634. مدیریت روسازی با استفاده از سیستم های اطلاعات جغرافیایی
  635. نفوذ به زمین با رادار برای مکان های دقیق تاسیسات زیرزمینی گاز، آب، برق و تلفن.
  636. معیارهای عملکرد زیرساخت جاده با استفاده از GIS – رویکرد تفکر چرخه حیات.
  637. توسعه فضایی فیزیکی: تجزیه و تحلیل GIS با تاکید بر اثرات زیست محیطی.
  638. تعیین منبع آلاینده های دریایی مانند زباله های صنعتی، کشاورزی و مسکونی با استفاده از GIS.
  639. مشخص کردن محرک‌های زمینه‌ای به ناامنی غذایی مانند شیوه‌های کشاورزی، تغییرات آب و هوا، و تغییر جمعیت.
  640. برنامه ریزی و کاوش عملیات حفاری با استفاده از GIS سه بعدی برای تجزیه و تحلیل داده ها و بازرسی بصری نتایج.
  641. برنامه ریزی زیرساخت کابل فیبر نوری از طریق نماهای شبکه که ظرفیت، تجهیزات و جمعیت شناسی مشتری را نشان می دهد.
  642. ترسیم نقاط سیستم شناسایی خودکار (AIS) روی نقشه در زمان واقعی.
  643. طرح توزیع فضایی کمک های بشردوستانه برای اهداف برنامه ریزی.
  644. ارزیابی آلودگی برای شیوه های پایدار در علوم و مهندسی کاربردی.
  645. به تصویر کشیدن داده های اقتصادی مانند اطلاعات بیکاری و نیروی کار در نقشه های موضوعی سری زمانی.
  646. انتخاب مکان بالقوه برای مخزن زباله های رادیواکتیو با استفاده از GIS.
  647. پیش بینی بازده محصول با استفاده از NDVI، آب و هوا، رطوبت خاک، انواع خاک و سایر پارامترها.
  648. پیش بینی مکان برای کاشت درختان شهری
  649. پیش بینی اثرات کشاورزی بر کیفیت آب با استفاده از مدل آلودگی غیر نقطه ای کشاورزی در MapWindow.
  650. پیش‌بینی هجوم آب کف: کاربرد روش شاخص آسیب‌پذیر AHP مبتنی بر GIS در معدن زغال‌سنگ Donghuantuo، چین.
  651. مدل سازی پیش بینی اکوسیستم های آبی در مقیاس های مختلف با استفاده از موازنه جرم و GIS.
  652. پلیس پیش بینی: مطالعه تطبیقی ​​سه تکنیک نقشه برداری نقطه داغ.
  653. پیش بینی پزشکان مراقبت های اولیه که در مناطق محروم پزشکی و روستایی مناطق مختلف کشور
  654. تهیه نقشه‌های فهرست زمین لغزش‌های ناشی از زلزله با استفاده از فناوری‌های سنجش از دور و GIS: اصول و مطالعات موردی.
  655. ارائه ارزیابی کاربری اراضی با استفاده از تحلیل تصمیم گیری چند معیاره برای برنامه ریزی شهری.
  656. پیش‌بینی جمعیت‌ها در سراسر جهان با نقشه سبک تراکم نقطه‌ای.
  657. چارچوب فضایی پیشنهادی برای توسعه کاربری اراضی در یک منطقه حساس به محیط زیست.
  658. ارائه مطالب آنلاین با دسترسی آزاد و جلسات عملی برای تمرینات GIS.
  659. ایستگاه های دوچرخه عمومی در ایندیاناپولیس: مطالعه تخصیص مکان.
  660. بهداشت عمومی، GIS و اینترنت.
  661. مشارکت عمومی در GIS از طریق برنامه های کاربردی موبایل.
  662. GIS کیفی و تجسم داده‌های فضای فعالیت روایی.
  663. Quantarctica: بسته منحصر به فرد، باز و مستقل GIS برای تحقیقات و آموزش قطب جنوب.
  664. کمی سازی اثرات آلودگی کشاورزی بر اقلیم و محیط زیست از طریق تکنیک های GIS.
  665. کمی سازی تغییرپذیری گازهای خانه سبز (GHG) با استفاده از حسگرهای فضایی.
  666. روشهای کمی و کاربردهای اجتماعی-اقتصادی در GIS.
  667. مطالعه کمی تغییر مکانی- زمانی الگوی منظر شهری بر اساس RS/GIS.
  668. توزیع نژادی جمعیت و سطوح درآمد مربوطه شهرستان داگلاس، نبراسکا، با استفاده از GIS.
  669. رادون در آبهای طبیعی: روشهای تحلیلی. همبستگی با پارامترهای محیطی. تخمین دوز تشعشع; و برنامه های GIS
  670. ادغام بیدرنگ داده های میدانی در یک بستر GIS برای مدیریت شرایط اضطراری هیدرولوژیکی.
  671. نقشه برداری بلادرنگ سیل برای واکنش اضطراری با ادغام موتور Google Earth با GIS.
  672. مدل داده های GIS بلادرنگ و بستر سرویس وب سنسور برای مدیریت داده های محیطی.
  673. برنامه نقشه بیدرنگ مبتنی بر وب برای نظارت بر تخلیه آب.
  674. بازسازی گذشته مدرسه با استفاده از تاریخ شفاهی و نقشه برداری GIS.
  675. پالایش توزیع فضایی شیوع آسم و تجسم عوامل محیطی در فضای باز با استفاده از GIS و کاربرد آن برای شناسایی ارتباطات متقابل.
  676. ارزیابی رطوبت منطقه ای خاک با استفاده از داده های ماهواره ای نوری.
  677. تکرار فرآیند برنامه ریزی، طراحی، ساخت، بهره برداری و نگهداری سیستم حمل و نقل.
  678. رابطه بین دمای سطح زمین و کاربری زمین/پوشش زمین.
  679. تخمین عدد منحنی مبتنی بر سنجش از دور و GIS برای مدل‌سازی رواناب بارندگی.
  680. سنجش از دور و یکپارچه سازی داده های سیستم اطلاعات جغرافیایی: منابع خطا و مسائل تحقیق.
  681. کاربرد سنجش از دور و GIS برای مطالعات زمین خطر.
  682. سنجش از دور و کاربرد GIS در تحلیل تغییرات تالاب.
  683. کاربردهای سنجش از دور و GIS در اکتشافات معدنی.
  684. کاربردهای سنجش از دور و GIS در مطالعات خطر لرزه ای در هیمالیا.
  685. کاربردهای سنجش از دور و GIS در مدل‌سازی فرسایش/برافزایش، پیش‌بینی و ترسیم نیمه خودکار مرز ساحلی.
  686. سنجش از دور و مطالعه مبتنی بر GIS برای اکتشاف مواد معدنی.
  687. سنجش از دور و GIS برای ارزیابی آب های زیرزمینی در مناطق سنگ سخت. برنامه های کاربردی برای مکان یابی چاه آب در مناطق مختلف کشور ایران
  688. سنجش از دور و GIS برای استفاده از زمین / نقشه پوشش و مدیریت یکپارچه زمین.
  689. تکنیک‌های سنجش از دور و GIS برای ارزیابی محتوای آب خاک به منظور بهبود عملکرد کشاورزی و کاهش تأثیر منفی بر آب‌های زیرزمینی.
  690. سنجش از دور و GIS: کاربردها برای ارزیابی پتانسیل آب های زیرزمینی در اریتره.
  691. کاربرد سنجش از دور در نقشه برداری، ارزیابی و پایش صخره های مرجانی.
  692. سنجش از دور برای تشخیص شکل و عملکرد چشم انداز ها در مناطق مختلف ایران
  693. سنجش از دور زوال جنگل در مناطق مختلف کشور ایران
  694. سنجش از دور/GIS: ابزاری استراتژیک برای مقررات و تحقیقات محیطی.
  695. انرژی های تجدیدپذیر در توسعه مسکونی یک رویکرد چند معیاره یکپارچه مبتنی بر GIS برای تولید غیرمتمرکز انرژی های تجدیدپذیر خرد در توسعه سکونتگاه های جدید.
  696. نمایش یک شبکه ابزارهای پیچیده در یک نمودار شماتیک ساده با شماتیک های ArcGIS.
  697. تحلیل پژوهشی ویژگی‌های زمانی و مکانی آسیب‌پذیری زیست‌محیطی در حوضه رودخانه Xianshui بر اساس GIS.
  698. بررسی کاربرد سرویس های GIS برای حل وظایف تحلیل فضایی.
  699. تحقیق در مورد استفاده جامع از منابع زمینی از معدن زغال سنگ در منطقه دشت بر اساس GIS: در مناطق مختلف کشور ایران
  700. تحقیق در مورد اکولوژی کشاورزی و تجزیه و تحلیل و مدلسازی محیط بر اساس RS و GIS.
  701. تحقیق در مورد کاربرد GIS و GPS در بازرسی و مدیریت شبکه خطوط لوله گاز شهری.
  702. تحقیق در مورد سیستم اطلاعات منطقه بندی عملکرد اکولوژیکی بر اساس WebGIS.
  703. تحقیق در مورد ارزیابی جامعه زیست پذیر بر اساس GIS.
  704. تحقیق در مورد مراکز لجستیک عمومی شهر ژنژو بر اساس GIS.
  705. تحقیق در مورد ساخت پلتفرم خدمات عمومی آلودگی ناگهانی محیطی بر اساس WebGIS.
  706. تحقیق در مورد روش ارزیابی حفره روستایی بر اساس فناوری RS و GIS: مطالعه موردی منطقه خودمختار Ningxia Hui در چین.
  707. تحقیق در مورد روش ارزیابی گودبرداری روستایی بر اساس فناوری RS و GIS.
  708. تحقیق در مورد سیستم امنیت اطلاعات در سیستم GIS برق در کاربرد موبایل.
  709. تحقیق در مورد تئوری و روش شناسی یکپارچه سازی GIS و MAS و کاربرد آن در شبیه سازی جریان های عابران پیاده در مرکز فعالیت جمعیتی شهر های مختلف کشور.
  710. تحقیق در مورد سیستم پشتیبانی تصمیم گیری فضایی شرکت دخانیات بر اساس GIS.
  711. پاسخگویی به جرایم با رویکرد داده محور و ارائه پاسخ های مناسب از طریق استقرار سریع پرسنل و منابع.
  712. واکنش سریعتر به شرایط اضطراری با سریعترین مسیر جغرافیایی.
  713. بازاندیشی GIS به سمت چشم انداز شهرهای هوشمند از طریق CityGML.
  714. بازیابی اطلاعات مبتنی بر PolSAR و InSARr برای طبقه‌بندی زمین/پوشش کاربری زمین.
  715. کشف شهرهای گمشده در زمین با استفاده از رادار نفوذی زمین و حسگرهای فروسرخ (LiDAR شهرهای گمشده را کشف می کند).
  716. ارزیابی تناسب زیستگاه کرگدن با استفاده از سنجش از راه دور و GIS.
  717. موجودی محصول برنج با استفاده از داده های SAR سنتینل موقت.
  718. پایش رسوب رودخانه با استفاده از سنجش از دور و GIS.
  719. بلایای جاده ای؟ مدل سازی و ارزیابی جاده های سوئد در شرایط آب و هوایی حیاتی با استفاده از GIS.
  720. اکولوژی جاده برای ارزیابی زیست محیطی.
  721. ارزیابی ریسک ریزش سنگ با استفاده از بررسی ژئوتکنیکی، داده های سنجش از دور و GIS.
  722. نقش GIS در سیستم اطلاعات مدیریت سلامت و طرح پزشکی.
  723. الحاق رومانی به اتحادیه اروپا: رویکرد انتقادی-ژئوپلیتیکی.
  724. رایان وایت: تحلیل جغرافیایی مکاتباتش.
  725. حفاظت از جمعیت های ناامن غذایی با ایجاد علل زمینه ای از طریق ذخیره سازی داده های ماهواره ای، جمع آوری شده با موبایل و GIS.
  726. پردازش داده های SAR برای تشخیص نشت نفت.
  727. پایش ماهواره ای رشد شهری و ارزیابی بر اساس شاخص تأثیرات زیست محیطی.
  728. سنجش از دور ماهواره ای و فناوری سیستم اطلاعات جغرافیایی در پهنه بندی کشاورزی-اکولوژیک برای توسعه پایدار کشاورزی.
  729. صرفه جویی در پول با سرمایه گذاری در یک سیستم مبتنی بر GIS برای تصمیم گیری.
  730. الگوریتم تشخیص حمله امنیتی برای سیستم GIS قدرت الکتریکی بر اساس برنامه موبایل.
  731. تجزیه و تحلیل حساسیت سیستم CALDAS: تخمین دمای سطحی و اهمیت جذب آب باران
  732. شرح حساسیت مقدار موثر بارندگی به کاربری اراضی با استفاده از ابزار GIS. مورد یک حوضه آبریز مدیترانه ای کوچک.
  733. حساسیت مدل‌های زیستگاه حیات وحش به عدم قطعیت در داده‌های GIS.
  734. کالیبراسیون حسگر در سایت های آزمایشی زمینی.
  735. پیش بینی برد کوتاه و متوسط ​​برای شرایط جوی شدید محلی.
  736. الگوریتم های پردازش سیگنال و ردیاب برای سنسور ارتفاع سنج، الگوریتم همبستگی برای رادیومتر دیافراگم مصنوعی و تجزیه و تحلیل عملکرد، الگوریتم استخراج ویژگی برای داده های مایکروویو.
  737. ساده‌سازی برنامه‌ریزی نوآورانه زمین و پشتیبانی تصمیم‌گیری با مدل‌ساز تغییر زمین IDRISI. این شامل ابزارهای ویژه برای ارزیابی استراتژی های کاهش تغییرات آب و هوایی REDD (کاهش انتشارات ناشی از جنگل زدایی و تخریب جنگل ها) است.
  738. شبیه سازی نظامی و آموزشی در یک محیط سه بعدی با استفاده از داده های GIS.
  739. شبیه سازی فرآیندهای خاک، آب و محصول برای درک بهتر بهره وری و پایش محصول با استفاده از ابزار مدل جذب محصول در GRASS GIS.
  740. شبیه سازی الگوهای مهاجرت وحشی آفریقای شرقی برای اکوسیستم سرنگتی-مارا در شرق آفریقا.
  741. تحقیق تک موضوعی: کاربردها در آموزش ویژه.
  742. تجزیه و تحلیل سایت برای مکان های خوراک خوک نظری.
  743. تجزیه و تحلیل مناسب بودن سایت برای توسعه نیروگاه های آبی در سطح پیش امکان سنجی با استفاده از ورودی های ژئو فضایی.
  744. تجزیه و تحلیل مناسب بودن سایت برای منطقه صنعتی با استفاده از سنجش از دور و GIS
  745. تجزیه و تحلیل مناسب بودن سایت برای مدیریت و دفع زباله جامد با استفاده از فناوری RS و GIS.
  746. تجزیه و تحلیل مناسب بودن سایت برای برج انتقال در مناطق تپه با استفاده از فناوری اطلاعات جغرافیایی.
  747. ارزیابی مناسب بودن سایت برای اکوتوریسم با استفاده از GIS و AHP.
  748. خدمات تحویل پیتزا در اوماها، نبراسکا: یک مطالعه GIS.
  749. تحلیل پایداری شیب کریدور مسیر بزرگراه با استفاده از تکنیک‌های سنجش از دور و GIS.
  750. مدل‌سازی رواناب ذوب برف با استفاده از تکنیک‌های سنجش از دور پیشرفته و GIS.
  751. ارزیابی آسیب پذیری اجتماعی خطر سیل با استفاده از تحلیل تصمیم گیری چند معیاره مبتنی بر GIS.
  752. ویژگی های خاک و ارزیابی قابلیت برای برنامه ریزی کاربری اراضی با استفاده از RS & GIS.
  753. ارزیابی فرسایش خاک و ارتباط آن با رخدادهای زمین لغزش با استفاده از داده های سنجش از دور و GIS.
  754. ارزیابی فرسایش خاک با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) و سنجش از دور (RS).
  755. ارزیابی فرسایش خاک با استفاده از معادله جهانی از دست دادن خاک (USLE) در یک چارچوب GIS.
  756. مدل‌سازی فرسایش خاک با USLE، GIS و سنجش از دور.
  757. ارزیابی ریسک فرسایش خاک با استفاده از RS و GIS.
  758. سناریوهای خطر فرسایش خاک در محیط مدیترانه با استفاده از RUSLE و GIS: یک مدل کاربردی برای کالابریا (جنوب ایتالیا).
  759. تخمین رطوبت خاک در حضور پوشش گیاهی با استفاده از داده های SAR زمانی چند قطبی Sentinel 1.
  760. ارزیابی شوری و غرقابی خاک با استفاده از سنجش از دور و GIS.
  761. ارزیابی تنوع فضایی خاک و قابلیت زمین با استفاده از سنجش از دور و GIS.
  762. تحلیل فضایی مدل GIS برای شناسایی خطرات ناشی از زمین لغزش.
  763. تحلیل فضایی الگوهای تقاضای برق در یونان: کاربرد یک چارچوب روش شناختی مبتنی بر GIS.
  764. تحلیل فضایی توزیع اساتید در یک منطقه شهرداری.
  765. تحلیل فضایی سهام مسکن شهری.
  766. تحلیل مکانی و زمانی تصادفات آهو و خودرو در یک پارک.
  767. بررسی پارامترهای کیفیت داده های مکانی و اتوماسیون با استفاده از پایتون.
  768. مدل سازی تصمیم گیری فضایی برای تحلیل و پیش بینی تغییرات پوشش زمین.
  769. مدل سازی تصمیم فضایی برای به هم پیوستگی رودخانه ها.
  770. سیستم پشتیبانی تصمیم گیری مکانی (SDSS) برای مدیریت سیل، با استفاده از ژئوانفورماتیک (تکنیک های مدل سازی ریاضی و آماری).
  771. سیستم پشتیبانی تصمیم گیری فضایی: برای شناسایی مکان مناسب برای برق آبی کوچک برای کوچک.
  772. برنامه ریزی توزیع و حفاظت فضایی تنوع زیستی بستر دریا.
  773. توزیع فضایی و استقرار توزیع کنندگان مبتنی بر جامعه در حال اجرای مدیریت یکپارچه موردی جامعه (iCCM): مطالعه نقشه برداری سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) در ماطق مختلف کشور ایران
  774. توزیع فضایی منابع آب و دسترسی به آب در مناطق مختلف ایران
  775. تحلیل یکپارچگی فضایی منابع میراث تاریخی و فرهنگی استان بر اساس سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS).
  776. برنامه ریزی فضایی برای شهرداری های روستایی پایدار: زمانی که تئوری و عمل به هم می رسند.
  777. ابزارهای پیش بینی فضایی برای تنوع زیستی در ارزیابی زیست محیطی.
  778. رابطه فضایی شیوع بیماری اسهال در زباله‌دان‌های باز.
  779. تغییرات فضایی در تابش نزدیک به زمین و دمای پایین – تعامل با پوشش گیاهی جنگل.
  780. مدل‌سازی هیدرولوژیکی توزیع‌شده فضایی: رطوبت حاصل از مدل‌های ارتفاعی دیجیتال برای تخمین کربن پیتلند.
  781. بینش‌های مدل‌سازی الکتریسیته صریح فضایی: کاربردها، مزایا، محدودیت‌ها و ابزاری باز برای مدل‌سازی برق‌رسانی جغرافیایی.
  782. فضا – الگوی زمانی دمای سطح زمین.
  783. فضایی – تغییرپذیری زمانی پارامترهای ابر و بارندگی در یک منطقه.
  784. تجزیه و تحلیل فضایی-زمانی توزیع مراکز فروش مواد غذایی در ایران
  785. تحلیل فضایی و زمانی رویدادهای گرمای شدید در مناطق مختلف کشور ایران
  786. ارزیابی مکانی – زمانی خطرات ایمنی مواد غذایی در سیستم‌های توزیع مواد غذایی کانادا با استفاده از GIS.
  787. تغییرات مکانی-زمانی شاخص تنش گرمایی در مناطق مختلف ایران .
  788. اعتبار سنجی آماری یک برنامه GIS مبتنی بر وب و کاربرد آن در مطالعات مرتبط با قلب و عروق.
  789. تحریک فرآیندهای تفکر فضایی با تجزیه و تحلیل روابط بین ویژگی های محیطی و سلامت و فراوانی زنبور عسل.
  790. ذخیره داده های پیاده رو در یک پایگاه داده با ویژگی هایی مانند عرض، نوع سطح و اولویت پاک کردن.
  791. تقویت امنیت غذایی از طریق مشاهدات یکپارچه زمین و ارزیابی‌های اکولوژیکی خدمات اکوسیستم.
  792. تحلیل ساختاری و زمین ساختی برای مطالعات پایداری شیب و زمین لغزش.
  793. مطالعات شوری آب های زیرزمینی، اثرات مرتبط و طرح های کاهش در مناطق ساحلی.
  794. مطالعه آلودگی صوتی تیومن با استفاده از GIS.
  795. بررسی کاربرد ArcView GIS در سیستم پشتیبانی تصمیم گیری واکنش اضطراری نیروگاه هسته ای.
  796. بررسی الگوی گردش خون و نقش آن بر انتقال گرما در لایه سطحی اقیانوس هند گرمسیری.
  797. بررسی سیستم پیش بینی زلزله شهر لانگ فانگ بر اساس GIS.
  798. بررسی تاثیر منابع آلودگی غیرنقطه‌ای بر محیط‌زیست بدنه‌های آبی.
  799. بررسی تخریب محیط زیست و شناسایی روند تغییرات محیطی از اطلاعات چند زمانی.
  800. مطالعه تأسیسات عمومی موجود در نیویورک با استفاده از تحلیل شبکه.
  801. بررسی دینامیک یخچالهای طبیعی با استفاده از سنجش از دور و GIS.
  802. بررسی آسیب پذیری آب های زیرزمینی در برابر آلودگی با استفاده از روش DRASTIC همراه با سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS): کاربرد در آب های زیرزمینی مناطق مختلف کشور ایران
  803. بررسی تاثیر پساب بر آب های زیرزمینی با استفاده از روش های سنجش از دور، GIS و مدل سازی.
  804. بررسی کاربرد GIS موبایل در زمینه GPR در تشخیص بیماری های جاده ای.
  805. بررسی نقشه نویز و ویژگی های آن در یک محیط کاری داخلی از طریق نرم افزار مبتنی بر GIS.
  806. مطالعه ژئودزی سیاره ای برای بهینه سازی در محاسبه اندازه گیری سطح (مختصات، فواصل، مساحت ها) بر روی کره ها یا کروی ها.
  807. مطالعه روی تجسم GIS در ارزیابی محیط زندگی انسان در تراکم شهری شنیانگ-دالیان.
  808. مطالعه بر روی معماری جهانی GIS و فن آوری های کلیدی آن.
  809. مطالعه رویکرد یکپارچه پیش‌بینی، هشدار و سیستم کنترل بهینه حوادث هسته‌ای مبتنی بر GIS.
  810. بررسی روش تشخیص تغییرات خطر زمین بر اساس ادغام سنجش از دور و GIS.
  811. بررسی ساختار فضایی خرده فروشی بر اساس GIS در شهر ووهان.
  812. بررسی ویژگی های شبکه پیچیده سیستم راه های شهری بر اساس GIS.
  813. مطالعه چشم‌انداز کریدور واحه در مناطق خشک بر اساس روش‌های RS و GIS – کاربرد جینتا واحه، چین.
  814. مطالعه کنترل مقدار کل آلاینده های جوی بر اساس GIS.
  815. سدهای زیرسطحی در مدیریت منابع آب: روش‌هایی برای ارزیابی و مکان‌یابی.
  816. مدل‌سازی زمین‌شناسی زیرسطحی با استفاده از GIS و داده‌های سنجش از دور.
  817. تجزیه و تحلیل مناسب برای بهترین مکان برای شهربازی با استفاده از GIS.
  818. تجزیه و تحلیل مناسب بودن راه اندازی یک مزرعه خورشیدی با استفاده از تکنیک های جغرافیایی.
  819. حمایت از بسیج دانش و استراتژی‌های تأثیر پژوهش در برنامه‌های گرنت.
  820. حمایت از تصمیم گیری بومیان آمریکا از طریق پیاده سازی GIS.
  821. بررسی و پهنه بندی خواص فیزیکی و شیمیایی خاک با استفاده از روش های زمین آماری در GIS.
  822. برنامه ریزی حمل و نقل پایدار با استفاده از GIS و سنجش از دور: یک رویکرد یکپارچه.
  823. مقابله با مشکلات بزرگی که باستان شناسان هر روز با آن روبرو هستند – جمع آوری مکان های فیزیکی یافته های کاوش های خود از تعداد زیادی مکان با استفاده از GIS.
  824. آموزش یکپارچه فناوری در مدارس مالزی: GIS، تجزیه و تحلیل SWOT.
  825. توزیع زمانی و مکانی امنیت اکولوژیکی در مناطق خشک بر اساس GIS.
  826. پشتیبانی زمانی برای سیستم های اطلاعات زمین در مدل سازی شی گرا.
  827. شناسایی زمین و ارزیابی ریسک فرسایش خاک برای اولویت‌بندی حوزه آبخیز با استفاده از سنجش از دور و GIS.
  828. مدل‌سازی زمین با GIS برای ژئومورفولوژی تکتونیکی: روش‌ها و کاربردهای عددی.
  829. کاربرد GIS و RS برای اپیدمی ها: مطالعه موردی شیوع آنفلوانزای مرغی بسیار بیماری زا در چین در سال های 2004-2005.
  830. کاربرد تحلیل دیدگاه GIS در مطالعات شهری رومی.
  831. کاربرد داده های سنجش از دور در مطالعات GIS استفاده از زمین، پوشش زمین و نقشه برداری گیاهی در ایالت هاوایی.
  832. ماهیت در حال تغییر GIS و ارائه آموزش رسمی GIS در انگلستان: مطالعه موردی.
  833. سهم GIS در نمایش و تجزیه و تحلیل داده های کیفیت آب جمع آوری شده توسط یک شبکه حسگر بی سیم.
  834. تقاطع GIS و اطلاعات سلامت: کارگاه آموزشی در مورد توسعه دستور کار تحقیقاتی برای بهبود کنترل سرطان.
  835. توسعه یک مدل جریان جریان مبتنی بر ENSO برای آبراه رودخانه ایلینویز.
  836. توسعه به اشتراک گذاری منابع آموزشی GIS در میان دانشگاه های مرکزی تایوان.
  837. تکامل سیستم حمل و نقل کوئینسی، ایلینوی و تأثیر آن بر الگوهای کاربری زمین شهری.
  838. کارکرد یک فناوری سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) در آموزش جغرافیا: کاربرد یک درس نمونه.
  839. کاربرد آینده پایگاه داده GML در GIS.
  840. جغرافیای مجرمین جنسی در آیووا
  841. تأثیر توسعه بر حرکت خط ساحلی در استون هاربر و آوالون نیوجرسی.
  842. تأثیر توسعه شهری و تحرک اجتماعی در سطح اجتماعی-اقتصادی: کاربرد GIS بر اکوسیستم های شهری.
  843. ادغام GPR، GIS و GPS برای مدل های مورفولوژیکی خاک سه بعدی.
  844. ادغام GPS، نقشه برداری پوشش گیاهی و GIS در مطالعات اکولوژیکی و رفتاری.
  845. پایگاه داده ملی زمین لغزش و GIS برای بریتانیای کبیر: ساخت و ساز، توسعه، اکتساب داده، کاربرد و ارتباطات.
  846. مکان های بالقوه دفن زباله در شهرستان آتلانتیک مدل سازی پروژه محل دفن زباله ACUA.
  847. رویکرد پروژه به GIS به عنوان یک فناوری کلاس درس یکپارچه: یک مطالعه موردی محیطی.
  848. تحقیق و توسعه سیستم اطلاعات مدیریت منابع آب مبتنی بر ArcGIS.
  849. تحقیق برنامه ریزی حفاظت منطقه ای مناطق تاریخی و فرهنگی شهری بر اساس GIS.
  850. تحقیق در مورد منصفانه بودن انتشار کربن برای انرژی چین بر اساس GIS.
  851. نقش GIS در مطالعات خطر لرزه ای شهری: کاربرد در شهر آلمریا (جنوب اسپانیا).
  852. نقش کتابداران میان رشته‌ای GIS و مدیریت داده در تقویت تحقیقات علمی معتبر در کلاس درس.
  853. نقش جاده ها در پاسخ هیدرولوژیکی: مدل سازی و ارزیابی برای حوضه های آبخیز سوئد با استفاده از GIS.
  854. مشکلات اجتماعی و استراتژی های GIS دولت در ایران .
  855. رابطه فضایی بین خرابی سیستم سپتیک و عوامل محیطی در شهر های مختلف ایران
  856. بررسی تغییرات سطح آب زیرزمینی دشت اردبیل با استفاده از GIS.
  857. بررسی آلودگی فلزی در خاک های شهری هنگ کنگ با استفاده از رویکرد مبتنی بر GIS.
  858. استفاده از سیستم اطلاعات مالاریا مبتنی بر GIS برای تحقیقات و کنترل مالاریا در ایران .
  859. استفاده از GIS و سنجش از دور در نقشه برداری تاج درخت شهری.
  860. استفاده از GIS برای کاربرد رویکرد پدیدارشناختی در تحلیل ریسک لرزه ای: مورد معماری مستحکم ایتالیا.
  861. استفاده از GIS برای کاربرد رویکرد پدیدارشناختی در تحلیل ریسک لرزه ای.
  862. استفاده از GIS در ارزیابی مواجهه با آلاینده های هوا.
  863. استفاده از GIS در برنامه ریزی برای یک سیستم مدیریت حمل و نقل هوشمند.
  864. استفاده از متدولوژی GIS در پرش شپش گیاهان.
  865. استفاده از GIS برای مطالعه تغییرات فضایی بیماری ها.
  866. استفاده از ابزار GIS برای مدیریت ایمنی زیرساخت های جاده ای.
  867. استفاده از ابزار GIS در تحقیقات گردشگری به عنوان مثال Wodzislaw Poviat.
  868. استفاده از واحدهای سیستم موقعیت یابی جهانی و ArcGIS Online برای مشارکت دادن دانش آموزان K-12 در تحقیقاتی که در جوامع محلی آنها انجام می شود.
  869. تأثیر بصری مزرعه بادی Taff Ely – مطالعه موردی با استفاده از GIS.
  870. رویکرد سه بعدی GIS برای مدیریت دارایی ها.
  871. تجزیه و تحلیل توپولوژیکی و مقیاس بندی داده های بزرگ جغرافیایی.
  872. به سوی یک روش ارزیابی GIS.
  873. به سوی پیاده سازی سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS): مطالعه موردی.
  874. ردیابی دارایی های استخراج در میدان با موبایل GIS.
  875. ردیابی بیماری و اطلاعات اپیدمیولوژیک در یک پایگاه داده فضایی.
  876. ردیابی مجرمان جنایی گذشته با الگوهای حرکتی GPS در ارتباط با مدارس و سایر نهادها.
  877. ردیابی رویدادهای آب و هوایی در پایگاه داده های فضایی مانند برف در صحرای صحرا یا جنوب الجزایر.
  878. تحلیل ترافیک و تصادفات جاده ای: مطالعه موردی حیدرآباد با استفاده از GIS.
  879. الگوی مسیر سفر برای مکان های توریستی در مصر.
  880. روندها در GIS: یک دیدگاه زیست محیطی.
  881. درک تحرک انسان با منابع داده های در حال ظهور: اعتبار سنجی، الگوهای فضایی و زمانی، و نابرابری مدال حمل و نقل.
  882. آشنایی با کاربرد سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS) در تحقیقات انفورماتیک سلامت.
  883. درک الگوهای شهری: رویکردهای کیفی و کمی.
  884. رده بندی پوشش زمین کاربری اراضی شهری عملکرد الگوریتم های یادگیری ماشینی (ML) و تشخیص تغییر.
  885. گسترش شهری و ارزیابی اثرات زیست‌محیطی آن منطقه حیدرآباد-سکندرآباد با استفاده از تکنیک‌های سنجش از دور و GIS.
  886. مدل‌سازی آب طوفان شهری در بخش‌هایی از مناطق مختلف کشور  با استفاده از ابزارهای جغرافیایی.
  887. اثر شهرنشینی بر هیدرولوژی حوزه آبخیز منطقه مورد مطالعه: حوزه رودخانه آسیایی
  888. استفاده از تکنیک های جغرافیایی برای ارزیابی تأثیر تغییر پوشش زمین بر رسوب.
  889. استفاده از فن آوری های زمین فضایی در مکان یابی یک تصفیه خانه فاضلاب.
  890. استفاده از فناوری های زمین فضایی در مدیریت برنامه ریزی شهری.
  891. استفاده از فناوری زمین فضایی در پایش تأثیر شهرنشینی بر دمای سطح زمین.
  892. استفاده از GIS و سنجش از دور در تحلیل سایت گمانه.
  893. استفاده از GIS به عنوان ابزاری برای بهبود مدیریت پسماند جامد در مناطق مختلف ایران.
  894. استفاده از GIS در تحلیل رشد شهری و جهت گسترش.
  895. استفاده از GIS در اجرای برنامه ریزی شهری و EIA.
  896. استفاده از GIS در بررسی مکان‌های شعب، مکان‌های رقیب، و ویژگی‌های جمعیتی برای شناسایی مناطقی که شایسته گسترش هستند یا تعیین سهم بازار.
  897. استفاده از GIS در انتخاب نیروگاه هسته ای
  898. استفاده از فن آوری های GIS برای تجزیه و تحلیل و پایش وقوع بیماری ها (سیستم اطلاعات بهداشت مکانی).
  899. استفاده از GIS برای نقشه‌برداری مکان‌های مناسب برای پروژه‌های انرژی بادی.
  900. استفاده از GIS برای اولویت‌بندی تلاش‌های پیشگیری و برنامه‌ریزی در هنگام آتش‌سوزی جنگل‌ها.
  901. استفاده از تکنیک های GIS/RS در حفظ منابع طبیعی و حفاظت از محیط زیست.
  902. استفاده از فناوری مدرن GIS در ارزیابی اثرات مکان ملک بر ارزش اجاره.
  903. استفاده از تکنیک های مدرن برای بررسی پویایی سکونتگاه های شهری با رشد سریع.
  904. استفاده از داده های زمانی چند ساله برای طبقه بندی انواع جنگل.
  905. استفاده از سنجش از دور برای نظارت بر کاربری زمین و تغییر پوشش زمین.
  906. استفاده از RS و GIS برای تشخیص تغییرات ناشی از اقدامات حفاظتی در طرح توسعه یکپارچه آبخیز.
  907. استفاده از پلاریمتری SAR ماهواره ای در موجودی محصولات زراعی.
  908. استفاده از گوشی های هوشمند در جمع آوری داده های مکانی
  909. استفاده از سنجش از دور مادون قرمز حرارتی در مطالعات مورفولوژی شهری.
  910. استفاده از نظارت پرندگان وحشی، داده های مورد انسانی و تجزیه و تحلیل فضایی GIS برای پیش بینی توزیع فضایی ویروس نیل غربی در یونان.
  911. ابزار GIS باز کاربر پسند برای همسان سازی داده ها در مقیاس بزرگ – مطالعه موردی مدل سازی هیدرولوژیکی.
  912. ابزار GIS باز کاربر پسند برای همسان سازی داده ها در مقیاس بزرگ.
  913. استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی – GIS – برای مدیریت خط لوله.
  914. استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی برای تعیین بهترین مکان برای باشگاه های بدنسازی در اوماها.
  915. استفاده از سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS) برای ارزیابی نقش محیط ساخته شده در تأثیرگذاری بر چاقی: واژه نامه.
  916. استفاده از سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS) برای شناسایی جوامعی که نیاز به توسعه بیمه سلامت دارند: گزارش شبکه تحقیقاتی مبتنی بر عمل OCHIN (PBRN).
  917. استفاده از سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS) به عنوان ابزاری برای مدیریت منابع آب: مطالعه موردی از یک طرح ایمنی آب مبتنی بر GIS در آلمان.
  918. استفاده از GIS و ژئوفیزیک در انتخاب حوضه های مناسب با سفره های آب شیرین برای یک استراتژی اکتشاف کارآمد.
  919. استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی و سنجش از دور برای پایش تخریب مجموعه جنگل ها.
  920. استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی و سنجش از دور برای نظارت بر تأثیر تغییرات کاربری زمین – پوشش زمین در پرورش گاو.
  921. استفاده از GIS و سنجش از دور برای آموزش علوم زمین در قرن بیست و یکم.
  922. استفاده از GIS برای توسعه رشد پایدار شهری
  923. استفاده از GIS برای تجزیه و تحلیل فضایی ضایعات رکتوم در سراسر جهان
  924. استفاده از GIS در طراحی، بهینه سازی، برنامه ریزی و نگهداری فعالیت های خدمات مخابراتی و شبکه.
  925. استفاده از GIS در حفظ صلح – بکارگیری کمک های بشردوستانه لازم، توسعه صلح در کشورهای جنگ زده و ارائه حمایت های لازم.
  926. استفاده از نقشه برداری GIS برای ارزیابی مراقبت از خانواده: یک تصویر ارزش هزار کلمه دارد.
  927. استفاده از GIS برای تخصیص تسهیلات خدمات خانواده به سایت هایی که کودک آزاری در آنها شایع تر است.
  928. استفاده از GIS برای تجزیه و تحلیل حرکات حیوانات در محیط دریایی
  929. استفاده از GIS برای تجزیه و تحلیل خاک، ارزیابی اطلاعات لرزه ای و ایجاد نمایشگرهای سه بعدی از ویژگی های جغرافیایی.
  930. استفاده از GIS برای تجزیه و تحلیل همبستگی بین خودکشی و درآمد
  931. استفاده از GIS برای مبارزه با گسترش آفات با شناسایی مناطق مداخله بحرانی و مداخلات کنترل هدف گذاری کارآمد.
  932. استفاده از GIS برای ایجاد یک شاخص ترس از پردیس UNO.
  933. استفاده از GIS برای ایجاد تکنیک های کشاورزی کارآمدتر، در کنار تجزیه و تحلیل داده های خاک به روش پیشرفته.
  934. استفاده از GIS برای تعیین پوشش تلفن همراه در تگزاس، ایالات متحده
  935. استفاده از GIS برای تعیین احتمال حمایت مشتریان از یک فروشگاه خاص بر اساس نزدیکی فروشگاه، رقابت و سایر عوامل.
  936. استفاده از GIS برای کشف تغییرات در چرخه آب محلی تالاب ها.
  937. استفاده از GIS برای بررسی حرکت جریان آب زیرزمینی از طریق مواد درشتی مانند شن و ماسه.
  938. استفاده از GIS برای ایجاد طرح‌های پیمایش تصادفی متوازن فضایی برای کاربردهای منابع طبیعی.
  939. استفاده از GIS برای کمک به حل مشکلات مالیاتی و به حداکثر رساندن درآمد دولت.
  940. استفاده از GIS برای شناسایی مکان های تصادف و بهینه سازی شبکه های جاده ای با استفاده از هوش داده.
  941. استفاده از GIS برای شناسایی مناطق بالقوه مستعد سیل. مطالعه موردی: رودخانه های مختلف ایران
  942. استفاده از GIS برای شناسایی مناطق تحت سرویس و تجزیه و تحلیل بازار در مناطق مختلف کشور
  943. استفاده از GIS برای فهرست کردن تمام پروژه های سرمایه ای با مراحل مختلف تکمیل.
  944. استفاده از GIS برای ترسیم منابع آلودگی هوا و اثرات آن بر محیط زیست و مردم.
  945. استفاده از GIS برای مدل‌سازی کودک آزاری برای ارزیابی مکان‌های اداره خدمات جوانان و خانواده.
  946. استفاده از GIS برای انجام تجزیه و تحلیل جرم در مناطق مختلف کشور
  947. استفاده از GIS برای برنامه ریزی برای یک جاده جدید یا مسیر راه آهن.
  948. استفاده از GIS برای ترسیم بیضی ها برای شیوع یک بیماری در طول زمان برای مدل سازی گسترش آن.
  949. استفاده از GIS برای افزایش آگاهی در مورد گرسنگی جهانی و مکان هایی که نیاز دارند.
  950. استفاده از GIS برای مطالعه خوشه های جرم و ایمنی در ایستگاه های زیرزمینی.
  951. استفاده از GIS برای مطالعه اکولوژی، زیرساخت های حمل و نقل و ارزیابی زیست محیطی.
  952. استفاده از GIS برای بررسی آسیب پذیری بلایای آتش سوزی.
  953. استفاده از GIS برای مطالعه درخشش جرم و ایمنی شهری در گره های حمل و نقل.
  954. استفاده از GIS برای مطالعه محیط محله و فعالیت بدنی.
  955. استفاده از GIS برای مطالعه مکان‌های بالقوه مزرعه بلوبری درمناطق مختلف کشور
  956. استفاده از GIS برای بررسی مشکل لجن و رسوب در سدهای مخزنی.
  957. استفاده از GIS برای مطالعه ارزیابی تغییرپذیری خورشیدی در محیط ساخته شده: توسعه مدل و کاربرد در ادغام شبکه
  958. استفاده از GIS برای مطالعه توزیع جهانی CO2.
  959. استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی برای مطالعه تأثیر انتشارات هوا بر سلامتی.
  960. استفاده از GIS برای مطالعه گسترش شهری در نیوجرسی: تغییرات در پوشش جنگلی برای شهرداری های منتخب
  961. استفاده از GIS برای ردیابی مسکن با درآمد کم و متوسط ​​در شهرهای مختلف ایران
  962. استفاده از GIS برای درک علل زمینه‌ای بیابان‌زایی مانند شیوه‌های نامناسب کشاورزی، جنگل‌زدایی و خشکسالی.
  963. استفاده از تکنیک های GIS/RS در کنترل و مدیریت آفات.
  964. استفاده از تصاویر ماهواره‌ای با وضوح بالا برای نقشه‌برداری ماکروپیت‌های آبزی در چندین دریاچه در مناطق مختلف ایران
  965. استفاده از هوش مکانی برای شناسایی مناطق خطر در زمان واقعی.
  966. استفاده از ابزارهای توسعه اپلیکیشن موبایل برای ساختن یک برنامه GIS.
  967. استفاده از ارزیابی چند معیاره و GIS برای تجزیه و تحلیل خطر سیل.
  968. استفاده از سنجش از دور و GIS در پرداختن به تصمیمات آینده در مورد فضاهای شهری کم استفاده.
  969. استفاده از شاخص‌های گیاهی سنجش از دور مانند NDVI، CTVI، NRVI و PVI برای نظارت بر تغییر پوشش گیاهی در طول زمان.
  970. استفاده از تصاویر سنجش از دور و GIS برای نظارت و تحقیق درباره تخم ریزی ماهی قزل آلا: مطالعه موردی مناطق مختلف کشور
  971. استفاده از ماهواره برای یافتن جزایر خالی از سکنه در سراسر جهان در مناطق مختلف ایران
  972. استفاده از مدل Rustle در تحلیل ریسک فرسایش خاک حوضه آبریز رودخانه های کشور ایران
  973. استفاده از Web GIS “اقلیم” برای سازگاری با تغییرات اقلیمی.
  974. استفاده از GIS مبتنی بر وب در جغرافیای انسانی مقدماتی.
  975. استفاده از GIS برای نمایش و تحلیل تقاضای پارکینگ در بازار قدیمی
  976. استفاده از دمای سطح دریا به دست آمده از ماهواره و کلروفیل سطح دریا برای شناسایی مناطق تولیدی در خلیج بنگال.
  977. استفاده از منابع باقیمانده زغال سنگ و برنامه ریزی کاربری زمین پس از معدن بر اساس روش بهینه سازی مبتنی بر GIS.
  978. استفاده از سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS) برای تجزیه و تحلیل الگوهای جغرافیایی و جمعیتی مربوط به مکان های بازیابی پرونده های پزشکی قانونی در مناطق مختلف کشور .
  979. استفاده از فناوری موبایل در آموزش GIS: مطالعه موردی استفاده از iPad و Ibooks در تمرینات میدانی و مکان یابی.
  980. استفاده از ابزار GIS در مدیریت نشت نفت.
  981. استفاده از ابزارهایی مانند Mapbox برای ایجاد نقشه های پایه زیبا با تمام جزئیات مناسب.
  982. تغییر در نسبت مساحت تجمع یخچال با استفاده از چشم انداز سلامت یخچال های طبیعی RS و GIS.
  983. نمايشگاه اول بانك ملي.
  984. تجسم، ادغام و تجزیه و تحلیل داده های ژئوشیمیایی چند عنصری.
  985. تجسم شبکه های فضایی پیچیده شبکه های سودمند به عنوان پایه ای برای مدیریت چرخه حیات دارایی های شبکه برای شرکت ها.
  986. تجسم توسعه اقتصادی با ArcGIS Explorer.
  987. تجسم کاربرد GIS در تحول به سوی توسعه پایدار و جامعه کم کربن.
  988. فعل و انفعالات آتشفشانی- یخبندان: کاربردهای GIS برای ارزیابی خطرات لاهار.
  989. تعادل آب یک حوضه آبریز: رویکرد سنجش از دور و GIS.
  990. مدل‌سازی کیفیت آب بر اساس تحلیل منظر: اهمیت هیدرولوژی ساحلی.
  991. برآورد نیاز آبی گیاهان زراعی با استفاده از داده های ماهواره ای موقت.
  992. GIS وب مبتنی بر حوضه: مطالعه موردی منطقه آبخیز پالوپو سولاوسی جنوبی، اندونزی.
  993. خدمات اطلاعات جغرافیایی مبتنی بر وب برای برنامه ریزی کاربری زمین.
  994. نرم افزار مبتنی بر وب GIS برای ذینفعان سلامت از IIRS.
  995. GIS مبتنی بر وب برای برنامه ریزی مشارکتی و مشارکت عمومی: یک کاربرد برای برنامه ریزی استراتژیک سایت های مزارع بادی.
  996. GIS مبتنی بر وب برای معلمان مدارس راهنمایی: استفاده از برنامه های نقشه برداری آنلاین برای ترویج پذیرش معلم.
  997. GIS مبتنی بر وب برای تشخیص الگوی فضایی: کاربرد در بروز مالاریا در ویتنام.
  998. علم و فناوری GIS مبتنی بر میدان موبایل بی‌سیم برای فرآیند مدیریت بحران.

آموزش-برنامه-نویسی-GISبا-پایتون-1-768x768

سوالات متداول در مورد موضوعات پایان نامه / پایان نامه GIS.

چگونه می توانم به یک موضوع تحقیقاتی GIS خوب برسم؟

شما به تازگی تحقیقات GIS خود را شروع کرده اید و نمی دانید از کجا شروع کنید. شما هیچ ایده ای برای انتخاب موضوع GIS ندارید! اگر شما مانند هزاران دانشجو قبل از خود هستید، این بخش ممکن است دقیقا همان چیزی باشد که شما نیاز دارید. در مشاورین هوش پیروزی  شما را راهنمایی می کنیم که چگونه به یک موضوع تحقیقاتی جالب و هیجان انگیز دست پیدا کنید.

اولین کاری که باید انجام دهید این است که بدانید حوزه موضوعی شما چیست. برای بسیاری از دانش‌آموزان، این می‌تواند دشوار باشد، بنابراین میز راهنمای تکالیف GIS دارای برخی زمینه‌های موضوعی ممکن است تا به شما ایده‌ای در مورد موضوعات مختلف موجود ارائه دهد.

یک سوال تحقیقاتی GIS خوب چیست؟

یک سوال تحقیق خوب باید مشکلی را که می خواهیم با تعریف سوال تحقیق خوب حل کنیم را مشخص کند. باید متمرکز، باز و خاص برای تحقیق ما باشد، در مورد مشکلی که حل می‌شود یا می‌خواهیم بدانیم بپرسیم. علاوه بر این، یک سوال پژوهشی خوب باید به وضوح در چند کلمه بیان شود، جامع باشد و حاوی ایده های جدید نباشد.

آیا می توانم در مورد موضوعات پیشنهادی تحقیق GIS کمک بگیرم؟

ما 1000 موضوع جامع در مورد پایان نامه GIS و موضوعات پایان نامه GIS ارائه کرده ایم. با این حال، هزاران موضوع دیگر وجود دارد که می توان درباره آنها نوشت. در میز راهنمای تکالیف GIS، ما می توانیم به شما کمک کنیم تا بهترین پایان نامه یا موضوع پایان نامه GIS را که متناسب با علایق موسسه شما باشد، انتخاب کنید.

ایده های رایج پایان نامه GIS چیست؟

تعداد پایان نامه های مربوط به سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS) طی چند سال اخیر افزایش یافته است. اما انتخاب موضوع پایان نامه خوب و جذاب هم برای دانشجویان و هم برای اساتید کار آسانی نیست. کلید یافتن یک موضوع پایان نامه خوب در GIS، درک دقیق کاری است که می خواهید انجام دهید، که نیاز به تفکر انتقادی دارد.

اولین و مهمترین قدم برای یافتن موضوع صحیح، انتخاب موضوعی است که مورد علاقه شماست. به هر حال، شما باید در حین تحقیق در مورد این موضوع حدود یک سال بحث کنید. اگر به موضوعات پایان نامه خود علاقه ای ندارید، نوشتن پایان نامه برای شما کار دشواری خواهد بود. از این رو، اگر منافع شما در توسعه یک نرم افزار جدید یا ایجاد یک بخش GIS باشد، نمی توانید کار را با موفقیت انجام دهید.

به عنوان مثال، اگر در مورد پویایی استفاده از GIS برای پشتیبانی تصمیم گیری بلادرنگ کنجکاو هستید، پایان نامه شما یک مزیت برای شما خواهد بود زیرا این یک مقوله به شدت مورد تحقیق در GIS است. با این حال، اگر علاقه شما به این موضوع نیست، باید زمان زیادی را صرف جستجوی اطلاعات و منابع جدید در مورد موضوع کنید.

آیا می توانم در مورد پایان نامه / پایان نامه GIS خود کمک بگیرم؟

مطمئناً می توانید در مورد پایان نامه یا پایان نامه GIS خود کمک بگیرید. با شماره دکتر سعید جوی زاده تماس بگیرید:

09382252774

100 موضوع پایان نامه GIS و شهر سازی

  1. تحلیل فضایی استفاده از زمین در شهر سازی
  2. مدل سازی شهری با استفاده از GIS
  3. تحلیل شبکه های جاده ای و حمل و نقل در شهر سازی با استفاده از GIS
  4. تحلیل تغییرات کاربری اراضی در شهر سازی با استفاده از GIS
  5. پایداری شهری و مدیریت منابع آب در شهر سازی با استفاده از GIS
  6. تحلیل تاثیرات سیلاب های شهری با استفاده از GIS
  7. تحلیل توزیع فضایی اماکن و مراکز خدماتی در شهر با استفاده از GIS
  8. تحلیل اثرات سطح بندی در شهر سازی با استفاده از GIS
  9. تحلیل فضایی اثرات تغییر آب و هوا در شهر سازی با استفاده از GIS
  10. تحلیل فضایی تاثیرات محیط زیستی در شهر سازی با استفاده از GIS
  11. برنامه ریزی شهری و توسعه مناطق شهری با استفاده از GIS
  12. تحلیل فضایی اثرات تغییرات جمعیتی بر شهر سازی با استفاده از GIS
  13. تحلیل فضایی تاثیرات ساخت و ساز در شهر سازی با استفاده از GIS
  14. تحلیل فضایی اثرات تغییرات اقتصادی بر شهر سازی با استفاده از GIS
  15. تحلیل فضایی تاثیرات هشدارهای طبیعی در شهر سازی با استفاده از GIS
  16. تحلیل فضایی تاثیرات تغییرات دما در شهر سازی با استفاده از GIS
  17. تحلیل فضایی تاثیرات تغییرات بارش در شهر سازی با استفاده از GIS
  18. تحلیل فضایی تاثیرات تغییرات روند رشد شهری در شهر سازی با استفاده از GIS
  19. تحلیل فضایی اثرات تغییرات اجتماعی بر شهر سازی با استفاده از GIS
  20. تحلیل فضایی تاثیرات تغییرات فرهنگی در شهر سازی با استفاده از GIS
  21. تحلیل فضایی تاثیرات تغییرات سیاسی در شهر سازی با استفاده از GIS
  22. تحلیل فضایی اثرات تغییرات فناوری بر شهر سازی با استفاده از GIS
  23. تحلیل فضایی تاثیرات تغییرات اقلیمی بر شهر سازی با استفاده از GIS
  24. تحلیل فضایی تاثیرات تغییرات زیست محیطی بر شهر سازی با استفاده از GIS
  25. تحلیل فضایی تاثیرات تغییرات اقتصادی بر توسعه شهری با استفاده از GIS
  26. تحلیل فضایی تاثیرات تغییرات جمعیتی بر توسعه شهری با استفاده از GIS
  27. تحلیل فضایی تاثیرات تغییرات فرهنگی بر توسعه شهری با استفاده از GIS
  28. تحلیل فضایی تاثیرات تغییرات سیاسی بر توسعه شهری با استفاده از GIS
  29. تحلیل فضایی تاثیرات تغییرات فناوری بر توسعه شهری با استفاده از GIS
  30. تحلیل فضایی تاثیرات تغییرات اقلیمی بر توسعه شهری با استفاده از GIS
  31. تحلیل فضایی تاثیرات تغییرات زیست محیطی بر توسعه شهری با استفاده از GIS
  32. تحلیل فضایی تاثیرات شبکه های آب و فاضلاب در شهر سازی با استفاده از GIS
  33. تحلیل فضایی تاثیرات تغییرات ترافیک در شهر سازی با استفاده از GIS
  34. تحلیل فضایی تاثیرات تغییرات نظام سازمانی در شهر سازی با استفاده از GIS
  35. تحلیل فضایی تاثیرات تغییرات ساختاری شهر در شهر سازی با استفاده از GIS
  36. تحلیل فضایی تاثیرات تغییرات معماری شهر در شهر سازی با استفاده از GIS
  37. تحلیل فضایی اثرات تغییرات نظام حمل و نقل در شهر سازی با استفاده از GIS
  38. تحلیل فضایی اثرات تغییرات روند توسعه شهری در شهر سازی با استفاده از GIS
  39. تحلیل فضایی اثرات تغییرات نظام سازمانی شهر در شهر سازی با استفاده از GIS
  40. تحلیل فضایی اثرات تغییرات ساختاری جمعیت در شهر سازی با استفاده از GIS
  41. تحلیل فضایی اثرات تغییرات فرهنگی جمعیت در شهر سازی با استفاده از GIS
  42. تحلیل فضایی اثرات تغییرات آب و هوا در شهر سازی با استفاده از GIS
  43. تحلیل فضایی اثرات تغییرات اجتماعی در شهر سازی با استفاده از GIS
  44. تحلیل فضایی اثرات تغییرات فناوری در شهر سازی با استفاده از GIS
  45. تحلیل فضایی اثرات تغییرات اقلیمی در شهر سازی با استفاده از GIS
  46. تحلیل فضایی اثرات تغییرات زیست محیطی در شهر سازی با استفاده از GIS
  47. تحلیل فضایی اثرات تغییرات اقتصادی در شهر سازی با استفاده از GIS

30 نظرات

دیدگاهتان را بنویسید