هدف: ارزیابی سطح نظارت، نظارت و قیمومیت مورد انتظار در محلههای مسکونی از زمان کار اولیه جیکوبز «چشم در خیابان» و «فضای قابل دفاع» نیومن موضوع مورد توجه بوده است. این مقاله در مورد استفاده از ایزویست ها (چند ضلعی های دو بعدی که نشان دهنده ویژگی های میدان بینایی است) در درک حوادث “شکستن و ورود” در یپسیلانتی، میشیگان گزارش می دهد. رویکرد: دو معیار مرتبط با جرم شناسی محیطی مورد ارزیابی قرار گرفت: دسترسی و قابلیت نظارت. یافتهها: یافتهها نشاندهنده ارتباط بین حوادث جرم و معیارهای دسترسی بصری است. با این حال، سطح مالکیت خانه برای تعامل با مدلهای پیشبینیکننده، نشاندهنده تأثیر احتمالی «قیمت» پیدا شد. شکل هندسی ایزویست همچنین ممکن است نشان دهد که در یک مسیر خاص، احتمال ارتکاب جرم در کجا بیشتر است. اصالت: نتایج این پتانسیل را دارد که به مجریان قانون در شناسایی «نقاط داغ» و برنامه ریزان شهری در درک مفاهیم طراحی شهری بر جرم کمک کند.
کلید واژه ها:
ایزویست ها ; نظارت ؛ جرم و جنایت ؛ نقاط داغ ؛ نحو فضا ; تجزیه و تحلیل نمودار دید ; قیمومیت ; شکستن و وارد شدن
1. مقدمه
تحقیقات پیشگیری از جرم از زمان توسعه مکتب کلاسیک جرم شناسی در قرن هجدهم موضوع مورد توجه بوده است. اگرچه در رویکردهایشان متفاوت است، اما نظریههای اولیه را میتوان به دو بخش تقسیم کرد: آنهایی که بر کنشگر و آنهایی که بر کنش تمرکز دارند. برای مثال، نظریه های مکتب جرم شناسی کلاسیک به بازدارندگی به عنوان راهی برای پیشگیری از جرم معتقد بودند [ 1 ]. مجرمان اراده آزاد برای ارتکاب عمل خود را دارند و در سنجش خطرات ارتکاب جرم از روش محاسباتی استفاده می کنند. تئوری های دیگر بر رشد مجرم تمرکز داشتند و عواملی را پیشنهاد می کنند که ممکن است بر این پیشرفت تأثیر بگذارند، مانند بزرگ شدن در یک محله از نظر اجتماعی بی نظم. فقر و بیثباتی همگی نمونههایی از یک محله بیسازمان اجتماعی هستند.2 ، 3 ]. بنابراین، پرداختن به مشکلاتی که منجر به ایجاد محلههای نابسامان اجتماعی میشود، میتواند ابزار مؤثری برای پیشگیری از جرم باشد.
اخیراً، جرم شناسانی که بر خود عمل تمرکز دارند، نظریه های جدیدی را ارائه کرده اند که جرم را با مکان مرتبط می کند. به عنوان مثال می توان به نظریه فعالیت معمول، نظریه انتخاب منطقی و پیشگیری از جرم از طریق طراحی محیطی (CPTED) اشاره کرد. این نظریه ها بر فرصت هایی تمرکز می کنند که منجر به جرم و جنایت می شود. به عنوان مثال کوهن و فلسون [ 4 ] پیشنهاد می کنند که اهداف مناسب اغلب در طول کارهای روزمره یک مجرم با انگیزه شناسایی می شوند. برای تعیین مکان اهداف مناسب، فلسون [ 5 ] استدلال می کند که مجرمان ابتدا به دنبال “فرار از نظارت” هستند، سپس مکان هایی را جستجو می کنند که به خوبی نگهداری نمی شوند، و سوم آنها تمایل دارند به دنبال مکان هایی باشند که نظارت ندارند [ 6 ، 7 ، 8 ]]. نمونههایی از مکانهایی که فاقد نظارت هستند شامل مکانهایی است که توسط اجارهکنندگان، زمینهای خالی یا سازههای متروک اشغال شدهاند [ 5 ]. چندین مطالعه همچنین از این ایده حمایت می کنند که ثابت شده است که ثبات مسکونی که توسط مالکیت خانه و مدت اقامت نشان داده می شود در کاهش جرم و جنایت [ 2 ، 9 ، 10 ] و ترس از جرم [ 11 ، 12 ، 13 ] بسیار مهم است، زیرا دلبستگی به مکان را افزایش می دهد. [ 14 ]، کارآمدی جمعی [ 15 ، 16 ] و احساس انسجام در میان همسایگان [ 17 ].
محققان نظریه انتخاب عقلانی استدلال می کنند که انتخاب منطقی مجرم بر اساس پاداش ها و خطرات مرتبط با جرم آنها است [ 18 ]. به عنوان مثال، در یک سرقت مسکونی، قرار گرفتن در معرض همسایگان یا رهگذران این خطرات را افزایش می دهد، در حالی که توانایی دسترسی یا ترک سریع ملک مورد نظر این خطرات را کاهش می دهد [ 19 ]. CPTED که توسط جرمشناس C. Ray Jeffery [ 20 ] معرفی شد، بعداً توسط نیومن برای گنجاندن چهار مدل محیطی [ 21 ] که کلید افزایش آن خطرات و افزایش سطوح سرپرستی هستند، عملیاتی شد. اینها عبارتند از: نظارت طبیعی، کنترل دسترسی، قلمرویی و نگهداری. هالیس، فلسون و ولز [ 22] (ص 76) قیمومیت را این گونه تعریف می کند: «وجود یک عنصر انسانی که عمداً یا غیرعمداً عمل می کند تا مجرم بالقوه را از ارتکاب جرم علیه یک هدف در دسترس باز دارد».
غیر جرم شناسانی که تحقیقات خود را بر کاهش جرم از طریق طراحی متمرکز کرده اند عبارتند از: جین جاکوبز [ 23 ] و اسکار نیومن [ 24 ].]. هم جیکوبز و هم نیومن اهمیت نظارت طبیعی را تشخیص می دهند. نظریه جیکوبز برخورد با غریبهها را تشویق میکند که دائماً «چشم به خیابان» نگاه کنند، در حالی که نظریه نیومن بر جدایی بین مناطق عمومی و خصوصی متمرکز است تا ساکنان بتوانند فعالیتهای مشکوک غریبهها را شناسایی و گزارش کنند. برای دستیابی به هر یک از این اهداف، جاکوبز ترکیب کاربریهای زمین، برای تشویق فعالیت 24 ساعته، و طول بلوکهای محلهای شهری کوتاه و تقاطعهای متعدد را برای افزایش حرکت و فعالیت توصیه میکند. از سوی دیگر، نیومن طرفدار درجه بندی در سلسله مراتب بین مناطق خصوصی و عمومی است، جایی که مناطق عمومی جدایی واضح از مناطق نیمه خصوصی و خصوصی دارند. بر مالکیت روشن تاکید شده است. جغرافی دانان رفتاری، و به طور خاص تر حامیان شهرسازی کرونو،25 ، 26 ].
حجم قابل توجهی از تحقیقات در مورد اندازه گیری دسترسی [ 27 ، 28 ] و دید [ 29 ، 30 ] در رابطه با جرم وجود دارد. بیشتر این مطالعات بر دزدی از منازل متمرکز شده است [ 31 ]. برخی از مطالعات با محدودیت هایی همراه هستند [ 32 ]. ابتدا، برخی بر روی ملک تمرکز کردند، در حالی که برخی دیگر بر محیط نزدیک ملک تمرکز کردند. دوم، بیشتر مطالعات بر ویژگیهای محیطی یا ویژگیهای جمعیت شناختی متمرکز بودند، اما نه هر دو. سوم، روش سیستماتیکی برای اندازه گیری دسترسی و دید وجود نداشته است.
تحقیق گزارش شده در این مقاله بررسی می کند که چگونه ویژگی های فضایی محیط ممکن است به حوادث فعالیت مجرمانه کمک کند. تمرکز این تحقیق اندازهگیری عینی ویژگیهای دسترسی و دید بخشهای خیابان در محلههای مسکونی در یپسیلانتی، میشیگان، در رابطه با حوادث شکستن و ورود بود، در حالی که متغیرهای جمعیتشناختی اجتماعی کنترل میشد. به طور خاص، دو سؤال کلیدی این مطالعه به شرح زیر است: (1) به نظر می رسد چه ویژگی های فضایی در جذاب کردن مکان های هدف برای مجرمان نقش دارد؟ (2) آیا می توان این ویژگی های فضایی، مانند دسترسی بصری و کنترل بصری را با تجزیه و تحلیل مبتنی بر ایزویست اندازه گیری کرد؟
2. ادبیات پیشینه
2.1. دسترسی و جرم و جنایت
دسترسی به اهداف بالقوه به عنوان بخشی از فعالیت های معمول مجرمان در بسیاری از مطالعات جرم شناسان و برنامه ریزان ظاهر شده است. با این حال، تعریف دسترسی در گروه های تحقیقاتی متفاوت است [ 33 ، 34 ]. در یک مطالعه عمده توسط ویزبورد، گروف و یانگ [ 35آنها علاوه بر اندازهگیری متغیرهای جمعیتشناختی اجتماعی (نظریه بیسازمانی اجتماعی)، دسترسی به بیش از 24000 بخش خیابان در سیاتل را نیز اندازهگیری کردند و آنها را با بیش از 1.6 میلیون سابقه جرم مقایسه کردند (دادههای سالهای 1989 تا 2004). در مطالعه خود، آنها دسترسی را از طریق تعداد پیوندهای حمل و نقل اتوبوس در یک بخش خیابان و اینکه آیا بخش خیابان به عنوان یک جاده شریانی در نظر گرفته می شود، اندازه گیری کردند. آنها دریافتند که برای هر ایستگاه اتوبوس، شانس برای نقاط داغ جرم و جنایت در بخش های خیابان دو برابر می شود و برای هر جاده شریانی، شانس برای نقاط داغ جرم بیش از ده برابر افزایش می یابد.
محققان دیگر از الگوریتم های مختلفی برای اندازه گیری دسترسی استفاده کرده اند. یکی از این تکنیک ها از نظریه نحو فضا استخراج شده است و دسترسی را بر اساس مفهوم دید اندازه گیری می کند. اگرچه رویکردها و برنامه های تحلیلی مبتنی بر رایانه برای اندازه گیری دید وجود دارد (تحلیل خطوط محوری، تجزیه و تحلیل نمودار بصری (VGA) و موارد دیگر)، همه آنها با نقشه 2 بعدی شهر یا منطقه (یا ساختمان) انتخاب شده شروع می شوند. سپس فضا با واحدهای فرعی نمایش داده می شود (مانند نمایش هر خیابان از شهر با کمترین و طولانی ترین خطوط مستقیم دید که به عنوان خطوط محوری شناخته می شوند). سپس دسترسی با استفاده از سه معیار ارزیابی میشود: یکپارچگی جهانی، یکپارچهسازی محلی و اتصال. ادغام جهانی میزان دسترسی به یک خط محوری را از تمام خطوط محوری دیگر در شهر اندازه گیری می کند. ادغام محلی به دسترسی از یک محله از خیابان ها در یک فاصله مشخص از بخش خیابان (به عنوان مثال، سه بخش خیابان دورتر) می پردازد. در نهایت، اتصال، مجاورتهای بیواسطه بخش خیابان را بررسی میکند – چه تعداد از بخشهای خیابان دیگر به طور مستقیم به این بخش متصل هستند. این روش به محقق اجازه می دهد تا به طور عینی این احتمال را که یک بخش خیابان خاص دسترسی آسان به مکان های دیگر را در مقایسه با سایر بخش های خیابان فراهم می کند، ارزیابی کند. هنگام در نظر گرفتن فعالیت مجرمانه، سهولت دسترسی ممکن است هم دسترسی به یک هدف و هم فرار از فرصت ها را از هدف تسهیل کند. اتصال، مجاورتهای بیواسطه بخش خیابان را بررسی میکند – چه تعداد از بخشهای خیابان دیگر مستقیماً به این بخش متصل هستند. این روش به محقق اجازه می دهد تا به طور عینی این احتمال را که یک بخش خیابان خاص دسترسی آسان به مکان های دیگر را در مقایسه با سایر بخش های خیابان فراهم می کند، ارزیابی کند. هنگام در نظر گرفتن فعالیت مجرمانه، سهولت دسترسی ممکن است هم دسترسی به یک هدف و هم فرار از فرصت ها را از هدف تسهیل کند. اتصال، مجاورتهای بیواسطه بخش خیابان را بررسی میکند – چه تعداد از بخشهای خیابان دیگر مستقیماً به این بخش متصل هستند. این روش به محقق اجازه می دهد تا به طور عینی این احتمال را که یک بخش خیابان خاص دسترسی آسان به مکان های دیگر را در مقایسه با سایر بخش های خیابان فراهم می کند، ارزیابی کند. هنگام در نظر گرفتن فعالیت مجرمانه، سهولت دسترسی ممکن است هم دسترسی به یک هدف و هم فرار از فرصت ها را از هدف تسهیل کند.
کار قبلی نویسندگان این مقاله استفاده از تکنیک تحلیل خطوط را در محاسبه سطح دسترسی 2117 خط محوری در Ypsilanti، میشیگان مستند کرده است [ 36 ، 37 ]. برای این تجزیه و تحلیل، نویسندگان متغیرهای اجتماعی جمعیت شناختی شامل درصد صاحب خانه، ترکیب جوانان، تحصیلات و درآمد را، همه در سطح گروه بلوکی، و همچنین کنترل طول صف را کنترل کردند. نتایج تحقیق نشان می دهد که این عوامل در بررسی انواع مختلف جرایم به طور جداگانه تأثیرات متفاوتی داشته اند (تحقیق به بررسی شکستن و ورود، سرقت، سرقت وسیله نقلیه موتوری و سرقت می شود). هنگامی که شکستن و ورود مورد بررسی قرار گرفت، مالکیت خانه تأثیر ادغام محلی و اتصال را بر شکستن و ورود تعدیل کرد (نگاه کنید بهشکل 1 برای مشاهده ماهیت این تعامل). آنچه این یافتهها نشان میدهد این است که مسیرهای یکپارچه/متصل محلی (تعداد اتصالات بیشتر به دیگر بخشهای خیابان در منطقه محلی) با نرخ جرم و جنایت بالاتر همراه است. با این حال، با سطوح بالاتر مالکیت خانه، سطوح سرقت منزل کمتر است. ممکن است دسترسی نشاندهنده افزایش سهولت راههای فرار باشد، یا ممکن است نشانهای از این باشد که متخلفان به احتمال زیاد در طول فعالیتهای معمول خود با هدف خود آشنا میشوند [ 36 ، 37 ]]. وقتی سرقت مورد بررسی قرار گرفت، طول خط تأثیر اتصال را بر حوادث سرقت تعدیل کرد. در همین تحقیق، زمانی که نویسنده بر سه محله از یک شهر تمرکز کرده بود، نتایج مشابهی تأیید شد. این تکنیک به نویسنده اجازه داد تا طول بخش خط و تعداد اهداف بالقوه را در طول یک خط کنترل کند [ 37 ].
هیلیر و صهباز [ 38 ] روش جدیدی را برای بررسی جرم با استفاده از بخش خیابان به عنوان واحد تحلیل معرفی کردند. محققان بخشها را بر اساس تعداد اقامتگاهها جمعآوری کردند، سپس با تقسیم تعداد سرقتها بر تعداد اقامتگاههای آن گروه، نرخ سرقت (بهجای شمارش) برای هر گروه از بخشها تعیین شد. تعداد کل گروه ها (همچنین به عنوان نوارهای خطر نامیده می شود) 47 بود. یافته های آنها نشان داد که میزان سرقت در بخش های خیابانی یکپارچه با تعداد سکونت گاه کمتر و در بخش های یکپارچه خیابان با تعداد سکونت گاه کم است (که نشان دهنده اهمیت قیمومیت است). نس و لوپز [ 39] از همین تکنیک ها در دو شهر هلند استفاده کرد. در مجموع هشت باند ساخته شد. در مطالعه آنها، معیارهای نحوی فضا برای دسترسی نتایج متفاوتی را نشان دادند. سرقتهای مسکونی در خیابانهایی اتفاق افتاد که دارای یکپارچگی کمتر (ساکتتر با کنترل اجتماعی کمتر)، در حالی که سرقت از وسایل نقلیه در خیابانهایی که یکپارچهتر هستند (مسافرتتر با دسترسی سریعتر به مسیرهای فرار) رخ داد.
سامرز و جانسون [ 40] همچنین به رابطه بین جرم مالکیت و معیارهای نحوی فضایی دسترسی برای ارزیابی اینکه آیا این اقدامات با توزیع انواع مختلف جرایم خشونت آمیز مرتبط هستند، نگاه کرد. آنها در مجموع 447 تخلف را در یک دوره 5 ساله در لندن تجزیه و تحلیل کردند. بخش های خیابان (که در تحقیقات آنها به عنوان بخش های بین تقاطع ها تعریف شده است) به عنوان واحد تجزیه و تحلیل در نظر گرفته شد و رگرسیون دوجمله ای منفی با تورم صفر به دلیل عدم جرم مرتبط با 95٪ از بخش های خیابان استفاده شد. یافتههای آنها نشان داد که بخشهای خیابانی که از نظر یکپارچگی بالا هستند، و بخشهای نزدیک به آنهایی که از نظر یکپارچگی بالا هستند، در معرض خطر بالاتری از جرم و جنایت بودند، که نشان میدهد اثر حرکت از طریق حرکت به بخشهای مجاور نیز کشیده شده است. این تحقیق همچنین نشان داد که اگر یک بخش به صورت محلی بسیار مرتبط باشد، خطر جرم کمتر است.
وارد و همکاران [ 34 ] ناهماهنگیهایی را در میان یافتههای مطالعاتی که به رابطه بین دسترسی و جرم نگاه میکنند (مخصوصاً برای نرخ سرقت) نشان میدهد. وارد و همکاران به پیروی از نظریه های سنتی در جرم شناسی. [ 34 ] اهمیت مطالعه تعاملات بین دسترسی و متغیرهای اجتماعی-دموگرافیک را ضروری میدانند، زیرا شواهدی وجود دارد که نشان میدهد دسترسی ممکن است تأثیر متفاوتی در زمینههای اجتماعی مختلف داشته باشد. به عنوان مثال، Matijosaitiene [ 41] نتایج متفاوتی را هنگام مقایسه توزیع فضایی سرقت و سرقت از وسایل نقلیه موتوری در نیوهون، CT و کاوناس، لیتوانی یافت. سرقت و سرقت در مسیرهای بسیار متصل در نیوهیون رخ داد، در حالی که در کاوناس جنایات مشابهی در مسیرهایی اتفاق افتاد که لزوماً خودشان خیلی یکپارچه نبودند، اگرچه به مسیرهای بسیار یکپارچه متصل بودند. در حالی که نویسنده تفاوت در کیفیت های فیزیکی در هر دو شهر را به اصول CPTED نسبت می دهد، مشخص نیست که آیا سرقت ها در هر دو شهر ویژگی های مشابهی از دیدگاه تئوری انتخاب عقلانی دارند یا خیر. مطالعات متعدد دیگر ارتباط مثبتی بین انواع مختلف جرم و ادغام یافتند [ 42 ، 43 ]. با این حال، هیچ یک از این مطالعات برای متغیرهای جمعیت شناختی کنترل نمی شود.
برای این منظور، وارد و همکاران. [ 34] نرخ سرقت را در 401 محله در جکسونویل، فلوریدا بررسی کرد. امتیاز دسترسی یا اتصال به هر محله بر اساس نسبت تعداد کل بخشهای خیابان در آن محله به تعداد کل تقاطعها اضافه شد. محققان همچنین شاخصی برای چندین متغیر اجتماعی جمعیت شناختی مانند بی ثباتی مسکونی (درصد مالکیت خانه) و کمبود متمرکز (درصد سیاه پوست، درصد بیکاری و درصد زیر خط فقر) ایجاد کردند. بی ثباتی مسکونی در مدل آنها اثر پیامدی را نشان نداد. با این حال، مشخص شد که اتصال با افزایش نرخ سرقت در محلههای کم تمرکز مرتبط است، اگرچه در محلههای با تمرکز بالا اثر معکوس داشت [ 31 ].
کیم و چوی [ 44 ] دو نوع تحلیل آماری (رگرسیون پواسون و رگرسیون دو جمله ای منفی) را برای بررسی رابطه بین معیارهای نحوی فضا و جرم در بوسان، چین به کار بردند. در این مدل، نسبت دوربین مداربسته، نسبت زنانه، نسبت جمعیت بالای 65 سال، تمرکز ساکنان و واحدهای تجاری را شامل میشود. نتایج نشان داد که مسیرهای ادغام شده در سطح جهانی و محلی با تعداد اتصالات کم با جرم همراه است. جای تعجب نیست که وجود دوربین مدار بسته با سطوح پایین تر جرم همراه بود. نتایج بیشتر نشان داد که زنان و جمعیت بالای 65 سال بیشتر قربانی جرایم می شوند. نویسندگان توصیه کردند که استفاده از رگرسیون دو جمله ای منفی برای این نوع مطالعه مناسب تر است. تحقیق دی بلا و همکاران. [ 45] رویکرد مشابهی را برای تحلیل جنایات در 83 خیابان در جنوا، ایتالیا دنبال کرد. آنها همچنین دریافتند که ادغام از نظر آماری عامل مهمی در جنایات غارتگرانه، آتش سوزی و آسیب اموال است. با این حال، در مطالعه آنها، در حالی که تعداد ساکنان با سطوح بالاتر جرم مرتبط است، تعداد مغازه ها و طول خیابان قابل توجه نبود.
به طور خلاصه، ناهماهنگی های مستندی در میان یافته های مطالعات نحوی فضا و جرم [ 34 ] وجود دارد که به احتمال زیاد به دلیل عدم کنترل طول [ 35 ، 40 ]، کنترل نکردن متغیرهای جمعیت شناختی و عدم بررسی انواع مختلف جرایم به طور جداگانه [ 34] است. 44 ]. مطالعاتی که بر جرایم دارایی متمرکز شدهاند، از بخشهای خیابان بهعنوان واحد تحلیل خود استفاده کردند و متغیرهای اجتماعی جمعیتشناختی در مطالعه خود به طور کلی نشان دادند که جرایم دارایی در بخشهای خیابانی بسیار متصل یا یکپارچه محلی در محلههای کم تراکم متمرکز یا محلههای محروم یا محلههایی با درصد مالکیت خانه کمتر رخ داده است. [ 34 ، 35 ، 36، 37 ].
2.2. دید و جنایت
بندیکت (1979) مفهوم «ایزویست» را معرفی کرد. این یک نمایش دو بعدی از منطقه است که می تواند به صورت بصری 360 درجه اطراف یک مکان نقطه را نظارت کرد. دیویس و بندیکت [ 46 ] وسیله ای را برای محاسبه و توصیف میدان های بصری یا «ایزویست ها» به صورت ریاضی معرفی کردند. آنها یک مدل محاسباتی برای نمایش فضا ارائه کردند که در آن “نقطه x در فضای P، ایزویست در x، Vx، زیر مجموعه P قابل مشاهده از x است.” [ 47] (ص 49). علاوه بر این، آنها شرح مفصلی از الگوریتمهای مورد استفاده در محاسبه ویژگیهای مختلف ایزویستها، مانند مساحت و محیط ارائه کردند. در همان مقاله، نویسندگان توصیه کردند که از آنجایی که محاسبه ریاضی ایزویست ها ممکن شده است، این مفهوم ممکن است برای جوامع تحقیقاتی روانشناسی و معماری مفید باشد. به طور خاص، نویسندگان توجه ما را به ارتباط احتمالی بین ایزوویست ها (قابلیت مشاهده) و وقوع جرم جلب کردند. مجرمان می خواهند از کشف ناگهانی دیگران در امان باشند و می خواهند نامحسوس باشند.
یک کار اولیه که رابطه دید با جرم را توصیف می کرد در کار پایان نامه کمپ [ 48 ] در مورد سرقت های بانک ظاهر شد. کمپ استدلال میکرد که بیشتر توجه در آن زمان بر فعالیت و دستگیری مجرم متمرکز بود تا آسیبپذیری هدف. کمپ یافتههای خود را از مصاحبه شخصی با بیش از 300 سارق بانک [ 48 ] از یک نمونه تصادفی از سارقان بانک که در زندانهای فدرال محبوس شده بودند، گزارش کرد. این سرقت ها نشان دهنده بانک های مختلف از شهرها و ایالت های مختلف بود. کمپ تصور خود را در مورد مواجهه بصری و کنترل بصری در بانک ها با مقایسه بانک هایی که سرقت شده بودند با بانک هایی که سرقت نشده بودند، تقویت کرد. کمپ [ 48] نتایج زیر را به دست آورد: اول اینکه هم موقعیت مکانی و هم خصوصیات فیزیکی بانک از مهمترین دلایل دزدان برای انتخاب بانک بوده است. دوم، در حین سرقت، سارقین سعی کردند بدون ظاهر با جمعیت ترکیب شوند و نگران بودند که توسط کارکنان بانک قابل مشاهده باشند.
در سال 1985، آرکیا [ 49 ] نظریه ای در مورد دسترسی و قرار گرفتن در معرض بصری ارائه کرد، که نشان می دهد با حرکت افراد در فضا، دسترسی بصری و قرار گرفتن در معرض آنها تغییر می کند. منطقه ای با دسترسی بصری بالا سطوح بالایی از آگاهی از محیط اطراف را فراهم می کند و منطقه ای با نوردهی بصری بالا به دیگران این فرصت را می دهد تا بر فعالیت فرد نظارت کنند. Archea یافتههای مطالعات قبلی در مورد سرقت از بانک را بررسی و تجزیه و تحلیل کرد و به این نتیجه رسید که مجرمان مکانهای بانکی هدف را بر اساس ویژگیهای قابل رویت آنها انتخاب میکنند: دسترسی بالا (توانایی مرتکب برای نظارت مستمر بر فضای اطراف) و قرار گرفتن در معرض کم (مکانهایی که دیگران ممکن است نظارت کنند). مجرم).
استفاده قبلی از تحلیل ایزوویستی در مطالعات جرم در پایان نامه کارشناسی ارشد توسط هرد [ 50 ] ظاهر شد. هرد انواع مختلفی از جرایم فرصت (سرقت، سرقت، و همچنین شکستن و ورود) را در هفت مکان همگن (به عنوان مثال، اندازه زمین، سال ساخت، حصارهای چوبی در اطراف حیاط خلوت، درآمد) در آستین، تگزاس بررسی کرد [ 50 ]. هرد 800 تا 1000 نقطه ایزویست را در هر بلوک ایجاد کرد و میانگین را برای خواص ایزویست مختلف ثبت کرد. نتایج نشاندهنده همبستگی مثبت بین ویژگیهای ایزوویستی (مساحت، واریانس و پراکندگی) و حوادث جرم است، که نشان میدهد جرایم بیشتر در فضاهایی که کنترل بصری ندارند مانند پارکینگهای بزرگ و خیابانها بدون نظارت مستقیم مسکونی رخ میدهند.
Pereira Bezerra de Melo Junior و Canuto da Silva [ 51 ] از رویکرد مشابهی برای بررسی ویژگیهای ایزوویستی مکانهایی استفاده کردند که سرقت و سرقت را در محلهای در Recife، برزیل تجربه کردند. نتایج تحلیل همبستگی نشان داد که جرایم در مناطقی با مقادیر انسداد کم، ناحیه ایزویست پایین تر، محیط ایزویست پایین تر و ادغام بصری پایین رخ داده است. نویسندگان پیشنهاد می کنند که مجرمان مکان هایی را ترجیح می دهند که به آنها اجازه می دهد کنترل بیشتری بر میدان بینایی در یک محیط داشته باشند.
اخیراً، عزیز [ 52 ] تجزیه و تحلیل نمودار دید را برای یک پارک 38200 متر مربعی ساخته است. تمام پوشش گیاهی بالای سطح چشم و سایر عناصر معماری به گونه ای برنامه ریزی شده بودند که موانعی را برای خطوط دیدنی نشان دهند. یافتهها نشان داد که فضاهای یکپارچه بصری و بههم پیوسته بصری کمترین میزان را در بین انواع جرم (آشغالریزی) ثبت کردند. فعالیتهای مجرمانه مانند آزار و اذیت، خرابکاری و زبالهریزی در مناطقی که از نظر بصری متوسط و به هم متصل هستند، رخ داده است. جنایات جدی تری در مناطقی با کمترین ادغام و اتصال اتفاق افتاد.
مطالعات دیگری که ویژگیهای ایزوویستی را بررسی کردند، بر ترس از جنایت متمرکز بودند. به عنوان مثال، لی و ها [ 53] از تجزیه و تحلیل مبتنی بر ایزویست در بررسی رابطه بین دید و ترس از جرم در شش مدرسه در منطقه سونگپا سئول استفاده کرد. در مجموع 1114 دانش آموز قربانی جنایت در این منطقه مدرسه گزارش شده است. بر اساس دادههای 418 پرسشنامه نظرسنجی، نویسندگان در مجموع 858 مکان را شناسایی کردند که ترس از جرم در آنها بالا بود. یافتههای آنها نشان داد که نواحی با ارتباط بصری بسیار بالا و مناطق با ارتباط بصری بسیار پایین به شدت با ترس بالاتر از جرم مرتبط هستند. مناطقی با ارتباط بصری بسیار بالا اغلب در زمینهای بازی مدارس نمایش داده میشوند که میتواند برای مردم جذابیتی برای تجمع باشد (و شاید ترس بیشتری از جرم ایجاد کند)، در حالی که مناطقی با ارتباط بصری بسیار پایین ممکن است فاقد سرپرستی لازم برای جلوگیری از وقوع جرم باشند. جنایت از وقوع
کلوم و نوبانی [ 54] همچنین یک تجزیه و تحلیل نمودار دید روی دو ساختمان دانشگاه انجام داد. آنها آمادگی اساتید برای اجرای آموزش پیشگیری از تیراندازی فعال “دویدن، پنهان کردن و مبارزه” مورد تایید فدرال را در رابطه با درک آنها از مسیریابی، پیچیدگی طرح، و قرار گرفتن در معرض بصری اندازه گیری کردند. علاوه بر نقشه برداری از اعضای هیأت علمی با وظایف تدریس در این دو ساختمان، شش نهاد مختلف مجری قانون نیز در این نظرسنجی شرکت کردند. یافتهها نشان میدهند که اقدامات محلی و جهانی ایزوویستی به طور قابلتوجهی با درک اساتید از سهولت راهیابی و ارزیابی آنها از موثر بودن این دو طرح ساختمان در آمادگی آنها در برابر تیراندازان فعال مرتبط است. سازمانهای مجری قانون تاکید کردند که چقدر مهم است که چیدمان ساختمان دارای سلسله مراتبی از دسترسی بصری برای افسران باشد تا بتوانند اتاق به اتاق ساختمان را پاک کنند. این یافتهها همچنین بازتاب ایدههای نیومن در ارائه سلسله مراتبی از فضاها از عمومی به خصوصی است.24 ].
اکثر تحقیقات گذشته که تحلیلهای مبتنی بر ایزویست را به کار میبردند، بر توضیح مفهوم راهیابی و درک مردم از چیدمان ساختمانها یا چیدمان خیابانها به صورت مکانی متمرکز شدهاند. از منظر جرم شناسی، تحقیقاتی که با استفاده از تحلیل مبتنی بر ایزوویست، الگوهای توهین آمیز یک جنایتکار را توضیح می دهند، پتانسیل بالایی دارد. این مقاله در مورد استفاده از تجزیه و تحلیل مبتنی بر ایزویست در کاوش حوادث سرقت منزل (شکستن و ورود) گزارش می دهد.
3. روش ها
این تحقیق اکتشافی یافتههای یک بخش منتشر نشده از یک پایاننامه دکترا را گسترش میدهد که از تکنیکهای نحو فضایی برای بررسی جرم در یپسیلانتی، میشیگان استفاده میکرد [ 37 ]]. همانطور که در بخش پسزمینه اشاره شد، یافتههای قبلی نشان میدهد که مسیرهای یکپارچه/مرتبط محلی (تعداد اتصالات بیشتر به دیگر بخشهای خیابان در منطقه محلی) با نرخ سرقت منزل بالاتر همراه است. با این حال، با سطوح بالاتر مالکیت خانه، سطوح سرقت منزل کمتر است. سایر متغیرهای جمعیت شناختی مانند تمرکز جوانان، سطح درآمد متوسط و ترکیب نژادی در این مدل پیش بینی کننده نبودند. در این مقاله، نتایجی در مورد رابطه بین اقدامات مبتنی بر ایزویست و سرقت منزل (شکستن و ورود) ارائه شده است. محل مطالعه Ypsilanti بود، شهری واقع در منطقه متروپولیتن دیترویت، با جمعیتی حدود 22362 نفر در زمان مطالعه. در سال 2003، 338 حادثه شکستن و ورود گزارش شده است.
این مطالعه بر ویژگیهای فضایی (دسترسی بصری و کنترل بصری) بخشهای خیابان، همانطور که با تجزیه و تحلیل مبتنی بر ایزوویست اندازهگیری میشود، و اینکه چگونه این ویژگیهای فضایی ممکن است در جذابکردن مکانهای هدف برای مجرمان کمک کنند، تمرکز دارد. برای این مطالعه، سه محله از یپسیلانتی انتخاب شد که از خانه های تک خانواری با ویژگی های معماری مشابه تشکیل شده بودند. به عنوان مثال، نوع و توزیع روشنایی در سه محله ثابت بود. شرایط جاده و محوطه سازی مشابه بود. دسترسی به امکانات رفاهی مانند پارک ها، ایستگاه های اتوبوس، و فروشگاه های مواد غذایی نیز مشابه بود. با این حال، طرح فضایی کلی هر محله متفاوت بود. محله اول با طرحی نیمه منحنی مشخص می شود. تقریباً 75٪ از ساکنان آن صاحب خانه هستند و درآمد متوسط 56029 دلار آمریکا دارند. تنها 8 درصد از ساکنان آن آفریقایی آمریکایی هستند. محله دوم نیز دارای طرحی نیمه منحنی است. تقریباً نیمی از ساکنان آن صاحب خانه هستند و درآمد متوسطی بین 19000 تا 29000 دلار دارند. علاوه بر این، اکثریت ساکنان این کشور آفریقایی آمریکایی هستند. محله سوم دارای طرح شبکه ای است. بیش از 70 درصد ساکنان صاحب خانه هستند و درآمد متوسط آنها بین 40000 تا 47000 دلار است. آمریکایی های آفریقایی تبار کمتر از 9 درصد از ساکنان آن را تشکیل می دهند. البته شایان ذکر است که برخی از این محله ها از دو تا سه گروه بلوکی تشکیل شده اند. این محلهها به این دلیل انتخاب شدند که تنها سه محله مسکونی با مسکن تکخانواری (برای کنترل نوعشناسی) بودند و همگی در دسترسی آسان به جاده اصلی بودند. محله دوم نیز دارای طرحی نیمه منحنی است. تقریباً نیمی از ساکنان آن صاحب خانه هستند و درآمد متوسطی بین 19000 تا 29000 دلار دارند. علاوه بر این، اکثریت ساکنان این کشور آفریقایی آمریکایی هستند. محله سوم دارای طرح شبکه ای است. بیش از 70 درصد ساکنان صاحب خانه هستند و درآمد متوسط آنها بین 40000 تا 47000 دلار است. آمریکایی های آفریقایی تبار کمتر از 9 درصد از ساکنان آن را تشکیل می دهند. البته شایان ذکر است که برخی از این محله ها از دو تا سه گروه بلوکی تشکیل شده اند. این محلهها به این دلیل انتخاب شدند که تنها سه محله مسکونی با مسکن تکخانواری (برای کنترل نوعشناسی) بودند و همگی در دسترسی آسان به جاده اصلی بودند. محله دوم نیز دارای طرحی نیمه منحنی است. تقریباً نیمی از ساکنان آن صاحب خانه هستند و درآمد متوسطی بین 19000 تا 29000 دلار دارند. علاوه بر این، اکثریت ساکنان این کشور آفریقایی آمریکایی هستند. محله سوم دارای طرح شبکه ای است. بیش از 70 درصد ساکنان صاحب خانه هستند و درآمد متوسط آنها بین 40000 تا 47000 دلار است. آمریکایی های آفریقایی تبار کمتر از 9 درصد از ساکنان آن را تشکیل می دهند. البته شایان ذکر است که برخی از این محله ها از دو تا سه گروه بلوکی تشکیل شده اند. این محلهها به این دلیل انتخاب شدند که تنها سه محله مسکونی با مسکن تکخانواری (برای کنترل نوعشناسی) بودند و همگی در دسترسی آسان به جاده اصلی بودند. با درآمد متوسط بین 19000 تا 29000 دلار. علاوه بر این، اکثریت ساکنان این کشور آفریقایی آمریکایی هستند. محله سوم دارای طرح شبکه ای است. بیش از 70 درصد ساکنان صاحب خانه هستند و درآمد متوسط آنها بین 40000 تا 47000 دلار است. آمریکایی های آفریقایی تبار کمتر از 9 درصد از ساکنان آن را تشکیل می دهند. البته شایان ذکر است که برخی از این محله ها از دو تا سه گروه بلوکی تشکیل شده اند. این محلهها به این دلیل انتخاب شدند که تنها سه محله مسکونی با مسکن تکخانواری (برای کنترل نوعشناسی) بودند و همگی در دسترسی آسان به جاده اصلی بودند. با درآمد متوسط بین 19000 تا 29000 دلار. علاوه بر این، اکثریت ساکنان این کشور آفریقایی آمریکایی هستند. محله سوم دارای طرح شبکه ای است. بیش از 70 درصد ساکنان صاحب خانه هستند و درآمد متوسط آنها بین 40000 تا 47000 دلار است. آمریکایی های آفریقایی تبار کمتر از 9 درصد از ساکنان آن را تشکیل می دهند. البته شایان ذکر است که برخی از این محله ها از دو تا سه گروه بلوکی تشکیل شده اند. این محلهها به این دلیل انتخاب شدند که تنها سه محله مسکونی با مسکن تکخانواری (برای کنترل نوعشناسی) بودند و همگی در دسترسی آسان به جاده اصلی بودند. با درآمد متوسط بین 40000 تا 47000 دلار آمریکا. آمریکایی های آفریقایی تبار کمتر از 9 درصد از ساکنان آن را تشکیل می دهند. البته شایان ذکر است که برخی از این محله ها از دو تا سه گروه بلوکی تشکیل شده اند. این محلهها به این دلیل انتخاب شدند که تنها سه محله مسکونی با مسکن تکخانواری (برای کنترل نوعشناسی) بودند و همگی در دسترسی آسان به جاده اصلی بودند. با درآمد متوسط بین 40000 تا 47000 دلار آمریکا. آمریکایی های آفریقایی تبار کمتر از 9 درصد از ساکنان آن را تشکیل می دهند. البته شایان ذکر است که برخی از این محله ها از دو تا سه گروه بلوکی تشکیل شده اند. این محلهها به این دلیل انتخاب شدند که تنها سه محله مسکونی با مسکن تکخانواری (برای کنترل نوعشناسی) بودند و همگی در دسترسی آسان به جاده اصلی بودند.
عکسهای هوایی برای ردیابی خطوط کلی تمام سازهها با استفاده از اتوکد – یک نرمافزار پیشنویس که معمولاً توسط رشتههای معماری و مرتبط با طراحی استفاده میشود، استفاده شد. علاوه بر این، از سه محله عکسبرداری و فیلمبرداری شد تا بتوان عناصر فیزیکی بالاتر از سطح چشم مانند درختان، درختچه های بیش از حد رشد کرده و حصارها را شناسایی کرد. تمام موانع بالای سطح چشم با استفاده از همان نرم افزار ردیابی شدند. طرح کلی سه محله بعداً به دو برنامه نرم افزاری مختلف صادر شد که انواع مختلفی از تجزیه و تحلیل را انجام می دهند: تجزیه و تحلیل ایزوویستی مسیر و تجزیه و تحلیل نمودار دید. جزئیات هر دو روش و برنامه در زیر مشخص شده است.
3.1. تحلیل ایزوویستی مسیر
همانطور که قبلا توضیح داده شد، ایزویست ناحیه قابل مشاهده ای است که یک نقطه دید را احاطه کرده است. در این مطالعه، یک مسیر به صورت دستی برای هر مسیر قابل دسترسی در سه محله با استفاده از Syntax 2D ترسیم شد، برنامه ای که توسط Turner و همکاران توسعه داده شد. [ 55 ]. مسیر ایزویست تجزیه و تحلیل ویژگی های بصری گروهی از ایزویست ها است که در یک فاصله از پیش تعیین شده در طول یک مسیر تنظیم شده اند. در محله اول در مجموع 11 مسیر و در محله دوم 13 مسیر و در محله سوم 16 مسیر وجود داشت. این برنامه تقریباً در هر 13 فوت یک نقطه ایزویست در امتداد هر مسیر ایجاد کرد، وضوحی که میانگین سرعت راه رفتن تقریباً 13 فوت را در هر 3 ثانیه ثبت می کرد. همه 40 مسیر در مجموع 1048 مکان نقطه ایزویست ایجاد کردند. شکل 2نمونه ای از این مسیرها را نشان می دهد. این تجزیه و تحلیل قادر به ثبت اقدامات محلی از هر مکان ایزویست مانند مساحت، محیط، انسداد و حداکثر طول شعاعی ایزویست بود. دو معیار آخر در اندازه گیری دسترسی بصری و نوردهی مهم هستند. انسداد نسبت بین لبه های مسدود شده دید و مقدار ناحیه قابل مشاهده از یک مکان دید را بیان می کند. انسداد بیشتر نشان می دهد که بخش های بالاتر میدان بینایی توسط یک مانع بینایی مسدود شده است (از دید). حداکثر شعاعی ایزویست نشان دهنده طولانی ترین خط دید در یک ایزویست است.
3.2. تجزیه و تحلیل نمودار دید
نویسندگان همچنین تجزیه و تحلیل نمودار دید را بر روی هر یک از سه محله انجام دادند تا ویژگی های بصری را از سطح محله درک کنند. برای ساخت یک نمودار دید، یک شبکه روی کل منطقه محله پوشانده شده است. سپس ایزویست ها از هر تقاطع شبکه تولید می شوند. اندازه شبکه (فاصله های افقی و عمودی بین مکان های ایزویست) معمولاً به وضوح مورد نیاز تجزیه و تحلیل، ماهیت مطالعه (به عنوان مثال، حرکت عابر پیاده در مقابل حرکت وسیله نقلیه)، و زمان محاسبات مورد نیاز بستگی دارد. در این تحلیل، مانند تحلیل مسیر، مکان های ایزویست نیز در فاصله 13 فوت قرار گرفتند.
تجزیه و تحلیل نمودار دید با استفاده از Depthmap 4.06، برنامه ای که توسط Alasdair Turner در دانشگاه کالج لندن [ 56 ] توسعه یافته است، انجام شد. Depthmap 27890 نقطه شبکه برای محله اول، 36239 نقطه شبکه برای محله دوم و 33898 نقطه شبکه برای محله سوم ایجاد کرد. این برنامه برای محاسبه رابطه بصری این نقاط شبکه با یکدیگر در همسایگی طراحی شده است. با چنین پیشرفتی در فناوری، محاسبه ویژگیهای فضایی این ایزویستها مانند اتصال و ادغام ممکن شده است.
در این پایگاه، واحد تحلیل مسیر (مقایسه با بخش های خیابان) بود. علاوه بر ویژگیهای ایزویست محلی مانند مساحت و محیط در امتداد هر مسیر، تجزیه و تحلیل نمودار دید به محققان این امکان را میدهد تا ویژگیهای ایزویست در سطح همسایگی مانند اتصال و ادغام را به هر یک از ایزویستهای (نقطه شبکه) که مسیر ایزویست را تشکیل میدهند، متصل کنند. . متغیرهای جمعیت شناختی اجتماعی در سطح گروه بلوک در دسترس بودند و در هر مسیر در داخل محله اصلاح شدند (هر محله به طور متوسط 2 تا 4 گروه بلوکی داشت).
4. نتایج
تجزیه و تحلیل با استفاده از SAS9.4 انجام شد. محققان داده ها را برای ارتباط بین اقدامات مختلف ایزوویستی و حوادث “شکستن و ورود” بررسی کردند. تجزیه و تحلیل رگرسیون دو جمله ای منفی تمام 1084 مکان ایزویست را با حوادث شکستن و ورود در سه محله مقایسه کرد. PROC GENMOD روشی بود که برای مدل های معادلات تخمین تعمیم یافته (GEE) استفاده شد. GENMOD مزیت آزمایش دنبالهای از مدلها را با یک متغیر وارد شده در هر زمان ارائه میکند تا زمانی که همه متغیرهای مورد علاقه قابل توجه باشند. بنابراین، چندین مدل از نظر کفایت با استفاده از معیارهای ارزیابی خوبی برازش مورد آزمایش قرار گرفتند. در مدلها، ما چندین متغیر اجتماعی جمعیتشناختی مانند مالکیت خانه، تمرکز جوانان، سطح تحصیلات و درآمد متوسط را آزمایش کردیم. ما همچنین معیارهای دید مختلف مانند ناحیه و پارامتر ایزویست، فشردگی ایزویست، و همچنین کنترل و کنترل پذیری را آزمایش کردیم. مدل با بهترین برازش نشان داد که شکستن و ورود به طور مثبت با اتصال و انحراف استاندارد انسداد، و منفی با انحراف استاندارد حداکثر شعاعی ایزویست مرتبط است (نگاه کنید بهجدول 1 ). شایان ذکر است که متغیرهای اجتماعی جمعیت شناختی در مدل اول مشخص نشدند زیرا مشخص شد که درصد مالکیت با انسداد همبستگی بالایی دارد (r = -0.33805، p = 0.03). هنگامی که دو متغیر با هم مرتبط هستند (اثر همخطی احتمالی)، ارزیابی اثر مستقل هر متغیر دشوار می شود. تجزیه و تحلیل آماری بیشتر همچنین همبستگی احتمالی بین درآمد و مالکیت خانه را نشان داد (ضریب همبستگی 0.76، P <0.0001)، که نشان می دهد صاحبان خانه درآمد بالاتری نسبت به سایر گروه ها دارند. با این حال، در یک مدل جداگانه، یک ارتباط منفی بین درصد صاحبان خانه و موارد شکستن و ورود پیدا شد ( جدول 2 را ببینید ).
این نتایج نشان میدهد که شکستن و ورود به احتمال زیاد در مسیرهای بسیار متصل در گروههای بلوک با درصد کمتری از صاحبان خانه اتفاق میافتد. علاوه بر این، مسیرهای هدف دارای انحراف استاندارد انسداد بالاتر و حداکثر انحراف استاندارد شعاعی ایزویست کمتر از سایر مسیرها هستند. از آنجایی که انحراف معیار میزان نزدیکی مقادیر به میانگین را اندازه میگیرد، پس دامنه انسداد بیشتر نشان میدهد که وقتی فرد در امتداد یک مسیر حرکت میکند، تنوع زیادی در مقادیر نماهای “پنهان” وجود دارد. این نشان دهنده الگوهایی است که به طور بالقوه به راحتی از خیابان کنترل نمی شوند (چشم در خیابان) و ممکن است فرصت های بیشتری برای پنهان کردن یا فرار فراهم کنند. حداکثر انحراف شعاعی ایزویست نشان می دهد که حداکثر شعاعی ایزویست، طولانی ترین نمای، با حرکت در مسیر تغییر می کند (طولانی ترین نمای نسبتاً ناپایدار است). ارتباط منفی با حوادث جنایی نشان می دهد که مجرمان ممکن است به دنبال مکان هایی باشند که نماهای ثابت (پایدار) طولانی تری را برای نظارت ارائه می دهند. محققان نمودارهای جعبه ای را برای نشان دادن تفاوت بین انحراف استاندارد برای هر دو انسداد و حداکثر طول شعاعی برای مسیرهایی که شاهد حداقل یک جنایت علیه مسیرهایی بودند که جرم نداشتند (نگاه کنید بهشکل 3 ). از تجزیه و تحلیل نمودارهای جعبه اشاره شد که جعبه نسبتاً کوتاه برای مسیرهای با جرم است، که نشان میدهد همه مسیرهای درون این گروه دارای مقادیر انحراف استاندارد مشابه هستند که برای انسداد بالا و برای طول شعاعی ایزویست پایین است. برای بررسی بیشتر تأثیر این متغیرها بر جرم و جنایت، تحقیق توصیه می شود.
علاوه بر استفاده از رگرسیون دو جمله ای منفی برای تجزیه و تحلیل داده ها، محققان تجزیه و تحلیل خود را با بررسی ویژگی های ایزوویستی و شرایط فیزیکی اطراف هر مکان حادثه جنایت در تمام مسیرها تقویت کردند. با استفاده از تصاویر ماهوارهای دوبعدی و سهبعدی Google Earth و نوارهای ویدیویی از بازدیدهای محل از این محلهها، مشاهده شد که انسداد عمدتاً بر اساس مکان گاراژها و هرگونه شکاف یا منافذ دیگر بین دیوارها/حصارها متفاوت است. انسداد تمایل به افزایش در مکان هایی دارد که گاراژ خانه به سمت پشت ملک قرار دارد (به ویژه برای آنهایی که ورودی های باریک دارند). هنگامی که گاراژ همسطح با خانه قرار دارد، میزان انسداد کمتر می شود. اگر برخی از گاراژها (به ویژه آنهایی که ورودی های باریکی دارند) پشت خانه قرار داشته باشند،شکل 4 سناریوهای مختلف را نشان می دهد. علاوه بر این، انسداد در نواحی اطراف خانههایی که لبههای مسدود بیشتری دارند و برای پنهان کردن ایدهآل هستند، بیشتر است. شکل 5 نمونه خوبی از انسداد بالاتر است. شکاف بین یک حصار و یک گاراژ واقع در پشت یک خانه یک لبه مسدود کننده ایجاد می کند. از سوی دیگر، شکل 6 ، نمونه خوبی از انسداد کمتر است که توسط یک مرز دیوار واقعی در پشت خانه ایجاد میشود و هیچ فرصتی برای پنهان شدن در پشت سطوح دیوار باقی نمیگذارد.
به طور مشابه، موقعیت هایی که تمایل به ارائه محدوده بیشتر برای حداکثر شعاعی ایزویست داشتند، موقعیت هایی بودند که ثبات کمتری در نماهای طولانی داشتند. ارتباط منفی با شکستن و ورود نشان می دهد که مجرمان ممکن است به دنبال مناطقی بگردند که در آن نماهای طولانی نسبتاً ثابت است، شاید منعکس کننده نیاز آنها برای کنترل بصری منطقه باشد. بر اساس این نتایج، خانهها میتوانند در برابر سرقتها ایمنتر باشند، حتی اگر در خیابانهای کمتر مرتبط محلی قرار بگیرند، جایی که تنوع زیادی در نماهای مسدود وجود ندارد (انسداد)، و نماهای طولانی ثابت (حداکثر شعاعی ایزویست) وجود ندارد.
5. بحث
ما از این تحلیل ها چه آموختیم؟ این یافتهها ممکن است حس راحتی را به محلههایی با درصد مالکیت خانه بالاتری ارائه دهد، حتی اگر در خیابانهای محلی به هم متصل باشند. احتمالاً صاحبان خانه نگرانی های سرزمینی بیشتری نشان می دهند و بنابراین فعالیت های مشکوک بیشتر گزارش می شوند. همانطور که مطالعات قبلی نشان دادند [ 2 ، 9 ، 10 ، 14 ]، مالکیت خانه با ثبات، آشنایی و امنیت همراه است. گردش مالی کمتر مسکونی با افزایش انسجام اجتماعی در میان همسایگان همراه است. صاحبان خانه هایی که افراد بیشتری را می شناسند تمایل بیشتری به مکان نشان می دهند [ 14]. خیابان هایی که به صورت محلی به هم متصل هستند، احتمالاً ترافیک بیشتری را برای عابران پیاده از داخل محله ایجاد می کنند. این یافتهها را میتوان با تأثیرات «سطوح مورد انتظار سرپرستی» مرتبط دانست. اگر سطوح بالاتری از مالکیت خانه وجود داشته باشد (که نشان دهنده جمعیت پایدارتر است)، در شرایط ارتباط با سطوح بالا و متوسط (حمایت از «همسایگان بیشتر»، «فضای قابل دفاع» و «چشم در خیابان»)، احتمال شکستن و ورود وجود دارد. پایین تر بودن
ویژگی های فیزیکی اطراف خانه ها نیز در تسهیل نقش نگهبانی از محله خود مهم است. برای به حداکثر رساندن سطوح نگهبانی مورد انتظار، مهم است که تشخیص دهیم که چگونه دید با آرایش فیزیکی اشیاء در فضا محدود می شود. این تحقیق نشان داد که احتمال وقوع حوادث جنایی در مکانهایی در امتداد خیابانی که تغییرات قابلتوجهی در میدان ایزویست وجود دارد، بیشتر است – خواه مکانی که افزایش زیادی داشته باشد یا کاهش زیادی در دید نسبت به بقیه مسیر. همانطور که در این تحقیق مشاهده می شود، شکاف های بین نرده ها و گاراژها نمونه هایی از مکان هایی هستند که این تغییرات ناگهانی ممکن است رخ دهد. این مکانها میتوانند فرصتی برای پنهانسازی فراهم کنند و در عین حال امکان کنترل بصری بالا برای مرتکب و دسترسی کمتر بصری را برای نگهبان فراهم کنند. مکان هایی که دید کلی بالاتری در مقایسه با مناطق مجاور دارند، ممکن است به عنوان مکان هایی شناسایی شوند که مرتکب دید بالاتری (از دید ناظران بالقوه) و راه های فرار آسان تری دارد. این نتایج مشابه یافته های Heard [50 ]، که مناطق باز را به عنوان مکان های هدف بالقوه و همچنین مکان هایی که نظارت مسکونی در آنها محدود است، شناسایی می کند.
این یافته ها همچنین ایده های اصلی نیومن در مورد کنترل دسترسی در محله را منعکس می کند. محلهها نباید بهعنوان میانبر برای رسیدن از نقطه A به نقطه B عمل کنند. اگر بخشهای خیابان در این محلهها در سطح جهانی یکپارچه باشند، منطقی است که از دیدگاه سارق، مسیرهای بسیار یکپارچه در شهر ممکن است مقدمهای برای اهداف بالقوه باشد. در داخل همسایگی محلی، اگرچه خانههایی که در مسیرهای بسیار متصل هستند (معیار محلی) ممکن است به احتمال زیاد به عنوان هدف شناسایی شوند، صرفاً به این دلیل که تمایل دارند حرکت عابران پیاده و ترافیک زیادی را ایجاد کنند، در حمایت از ایدههای جیکوبز، این مسیرهای متصل نیز بیشتر تولید میکنند. “چشم به خیابان”. در محله هایی در مسیرهای بسیار متصل، با درصد مالکیت خانه بالاتر،
تحلیل اکتشافی در این تحقیق عوامل فضایی، بصری و جمعیت شناختی را در یک چارچوب تحلیلی واحد گرد هم می آورد. این نوع تجزیه و تحلیل نشان می دهد که شرایط خاصی وجود دارد که شانس رخ دادن یک رویداد را در یک مکان خاص در یک محله مسکونی افزایش می دهد. تجزیه و تحلیل شکستن و ورود نشان داد که یک جرم به احتمال زیاد در مسیرهای محلی به خوبی به هم متصل می شود که در آن نماهای مسدود (انسداد) سازگار نیست، نماهای طولانی (حداکثر شعاعی ایزویست) سازگار است، و درصدهای پایینی از مالکیت خانه وجود دارد. اگرچه محققان سایر عوامل مهم اجتماعی جمعیت شناختی (که در تحقیقات نظریه پردازان بی سازمانی اجتماعی ظاهر شده اند) را ادغام کردند، حجم نمونه برای نشان دادن نقش این متغیرها بسیار محدود بود.
6. نتیجه گیری
این مطالعه اکتشافی نشان میدهد که مجرمان تحت تأثیر ملاحظات فضایی قرار میگیرند و از جمله نگرانیهای آنها هنگام انتخاب هدف، ویژگیهای محیطی است که بر دسترسی، نظارت و سطوح مورد انتظار از سرپرستی تأثیر میگذارد. دسترسی با اتصال مسیرهای همسایگی بیان میشود، قابلیت نظارت با ویژگیهای ایزوویستی اندازهگیری میشود، و سرپرستی با درصدی از مالکان خانه در سطح گروه بلوک پیشنهاد میشود.
با این حال، نیاز به مطالعه بیشتر وجود دارد زیرا نتایج این تحلیل دو موضوع بالقوه مهم را در مطالعه جرم روشن میکند: اول، ویژگیهای دید خیابانها احتمالاً برای تصمیمگیری مجرمان در هنگام انتخاب یک جرم مهم هستند. محل مورد نظر؛ ثانیاً، دسترسی، معیارهای دید، و جمعیتشناختی اجتماعی محیطهای مسکونی اغلب در تعامل هستند و باید در تحلیل جرم با هم مورد مطالعه قرار گیرند.
همچنین در این مطالعه نشان داده شد که هم دسترسی بصری و هم قرار گرفتن در معرض را می توان به طور عینی با استفاده از معیارهای نحوی فضا مانند تجزیه و تحلیل مبتنی بر ایزویست اندازه گیری کرد. برخی از ادبیات قبلی به اهمیت دسترسی و مواجهه در مطالعه جرم اشاره کرده اند. با این حال، این اقدامات قبلاً به راحتی عملیاتی نشده است. مشکل در تجزیه و تحلیل میزان تأثیر اقدامات بصری بر جرم این است که اغلب بین محیط های ترجیح داده شده توسط مجرمان و محیط های ترجیحی توسط ساکنان و سایر کاربران همپوشانی وجود دارد. دسترسی بصری ممکن است به رهگذر احساس امنیت بدهد، در حالی که در عین حال ممکن است عاملی برای غافلگیری قربانی و راهی برای فرار فراهم کند. تحقیقات بیشتر در مورد این اقدامات بالقوه مهم مورد نیاز است.
7. مفاهیم برای تحقیقات آینده
به نظر می رسد معیارهای نحوی فضایی دسترسی و دید، ابزار نویدبخش جدیدی را برای بررسی اثرات ویژگی های چیدمان فضایی و حوادث شکستن و ورود اضافه می کند. این مطالعه سه کمک تجربی به مطالعات مکان جرم دارد: اول، از نظریههای جرمشناسی اصلی مانند نظریه فعالیتهای معمول، نظریه جغرافیای رفتاری و نظریه بیسازمانی اجتماعی پشتیبانی میکند. همچنین نشان می دهد که پیکربندی فضایی پیامدهای مهمی در رابطه با سرقت منزل دارد. با این حال، میزان ارتباط سرقت از خانه با این فرصت ها نیز تحت تأثیر سطوح مالکیت خانه است. بنابراین، تحلیل جرم در چارچوب یک مدل قوی که ویژگیهای اجتماعی جمعیتشناختی، فضایی و بصری شبکههای خیابانی را در یک چارچوب واحد در نظر میگیرد، اهمیت پیدا میکند.
منابع
- Freilich، JD Beccaria و پیشگیری از جرم موقعیتی. جنایت. Justice Rev. 2015 , 40 , 131-150. [ Google Scholar ] [ CrossRef ]
- شاو، سی. مک کی، اچ. بزهکاری نوجوانان و مناطق شهری . انتشارات شیکاگو، دانشگاه شیکاگو: شیکاگو، IL، ایالات متحده آمریکا، 1942. [ Google Scholar ]
- کوبرین، م. برانیک، ن. هیپ، جی آر (دوباره)مفهومسازی بومشناسی محله در نظریه بیسازمانی اجتماعی: از رویکرد متغیر محور به رویکرد محلهمحور. جنایت دلینق. 2021 ، 68 ، 2008-2032. [ Google Scholar ] [ CrossRef ]
- کوهن، LE; فلسون، ام. تغییرات اجتماعی و روند نرخ جرم و جنایت: رویکرد فعالیت معمول. صبح. اجتماعی Rev. 1979 , 44 , 588-608. [ Google Scholar ] [ CrossRef ]
- Felson, M. Crime and Nature ; انتشارات Sage: Thousand Oaks، CA، USA، 2006. [ Google Scholar ]
- فلسون، ام. د ملو، SN; Boivin, R. خطر تجاوز به عنف در فضای باز و نزدیکی به ایستگاه های اتوبوس، کافه ها و محل سکونت. قربانی خشونت 2021 ، 36 ، 723-738. [ Google Scholar ] [ CrossRef ] [ PubMed ]
- مویر، ای. هارت، تی سی؛ رینالد، دی.م. استوارت، الف. گونهشناسی نگهبانان حومه شهر: درک نقش مسئولیت، فرصتها و فعالیتهای معمول در تسهیل نظارت. جنایت قبلی جامعه ایمن 2019 ، 21 ، 1-21. [ Google Scholar ] [ CrossRef ]
- رابینسون، سی دی نظریه فعالیت معمول و 13 دلیل چرا: 13 دلیل: نظریه فعالیت معمول. در نظریه های جرم از طریق فرهنگ عامه ; دالی، SE، اد. انتشارات بین المللی Springer: چم، سوئیس، 2021; صص 107-122. [ Google Scholar ]
- لی، HD; بواتنگ، FD; کیم، دی. Binning، C. ثبات مسکونی و اعتماد به پلیس: یک حوزه مورد مطالعه از تحقیقات نگرشی پلیس. صبح. جی. جنایت. عدالت 2020 ، 45 ، 88-101. [ Google Scholar ] [ CrossRef ]
- سوزر، MA; Merlo, AV تأثیر پلیس جامعه بر میزان جرم و جنایت: آیا تأثیر پلیس جامعه در سازمانهای مجری قانون بزرگ و کوچک متفاوت است؟ تمرین پلیس Res. 2013 ، 14 ، 506-521. [ Google Scholar ] [ CrossRef ]
- هاردینز، دبلیو. اسنفان، تی. Pauwels، LJR; وینکه، وی. ویلمز، اس. تحلیل چندسطحی اثربخشی جمعی، اختلال همسایگی و سرمایه اجتماعی فردی بر رفتار اجتنابی. جنایت دلینق. 2019 ، 65 ، 994–1021. [ Google Scholar ] [ CrossRef ]
- 12 لی، HD; Reyns، BW; کیم، دی. ماهر، سی. ترس از جرم خارج از غرب: عوامل تعیین کننده ترس از مالکیت و جنایت خشونت آمیز در پنج ایالت. بین المللی J. مجرم وجود دارد. Comp. Criminol. 2020 ، 64 ، 1299-1316. [ Google Scholar ] [ CrossRef ]
- مروزلا، ت. داهل، TO; هیون، سی. رابینسون، سی. آرچیبولد، کالیفرنیا؛ مارسل، الف. ترس از جنایت در شهرک نفتی در داکوتای شمالی غربی. J. Crime Justice 2018 ، 41 ، 364-381. [ Google Scholar ] [ CrossRef ]
- براون، جی. براون، بی. Perkins، DD دلبستگی را در محله ای احیاکننده قرار دهید: سطوح تجزیه و تحلیل فردی و بلوکی. جی. محیط زیست. روانی 2003 ، 23 ، 259-271. [ Google Scholar ] [ CrossRef ]
- سوات، ام ال. Varano، SP; اوچیدا، سی دی; Solomon، SE ترس از جنایت، بی ادبی، و اثربخشی جمعی در چهار محله میامی. جی. جنایت. عدالت 2013 ، 41 ، 1-11. [ Google Scholar ] [ CrossRef ]
- یوان، ی. مکنیلی، اس. پیوندهای اجتماعی، اثربخشی جمعی، و ترس خاص جنایت در محلههای سیاتل. ویکت مجرمان 2015 ، 12 ، 90-112. [ Google Scholar ] [ CrossRef ]
- گائو، جی. کورسارو، ن. استوارت، ای. برانسون، آر. بررسی تأثیرات سطح کلان بر عدالت رویه ای و مشروعیت پلیس. جی. جنایت. عدالت 2012 ، 40 ، 333-343. [ Google Scholar ] [ CrossRef ]
- کورنیش، دی بی؛ کلارک، آر . وی . Springer: Secaucus، NJ، USA، 1986. [ Google Scholar ]
- لی، KH; Kim, JW یک مطالعه تجربی در مورد نشانه های محیطی که بر جستجوی هدف و فرآیند انتخاب سارقان مسکونی تأثیر می گذارد. جی آرچیت. Inst. کره 2000 ، 16 ، 83-90. [ Google Scholar ]
- جفری، CR پیشگیری از جرم از طریق طراحی محیطی . انتشارات سیج: بورلی هیلز، کالیفرنیا، ایالات متحده آمریکا، 1971. [ Google Scholar ]
- جفری، CR CPTED، گذشته، حال و آینده. بین المللی جنایت قبلی از طریق محیط زیست دس Newsl. 1999 ، 3 ، 1-8. [ Google Scholar ]
- هالیس، من؛ فلسون، ام. ولز، پیش از میلاد، نگهبان توانا در نظریه فعالیت های معمول: ارزیابی مجدد نظری و مفهومی. جنایت قبلی جامعه ایمن 2013 ، 15 ، 65-79. [ Google Scholar ] [ CrossRef ]
- جیکوبز، جی . مرگ و زندگی شهرهای بزرگ آمریکا . Random House: نیویورک، نیویورک، ایالات متحده آمریکا، 1961. [ Google Scholar ]
- نیومن، O. فضای دفاعی . مک میلان: نیویورک، نیویورک، ایالات متحده آمریکا، 1972. [ Google Scholar ]
- مارینو، ام. توماز، ای. هنریکس، سی. چاوشی، SH مفهوم شهر 15 دقیقه ای و فضاهای کاری جدید: چشم انداز برنامه ریزی از اسلو و لیسبون. یورو طرح. گل میخ. 2022 ، 1-23. [ Google Scholar ] [ CrossRef ]
- موکاک، پ. ماتلویکووا، ک. ماتلویچ، آر. پنز، جی. پاچورا، پ. Mishra, PK; کوستیلنیکووا، ک. Demkova، M. مفهوم شهر 15 دقیقه ای به عنوان یک جایگزین توسعه پایدار شهری: یک طرح کلی از چارچوب های مفهومی و شهرهای اسلواکی به عنوان یک مورد. فولیا جئوگر. 2022 ، 64 ، 69-89. [ Google Scholar ]
- آرمیتاژ، آر. سارقان در مورد پیشگیری از جرم از طریق طراحی محیطی (CPTED): بازنگری در ارتباط از دیدگاه مجرم. امن J. 2018 ، 31 ، 285-304. [ Google Scholar ] [ CrossRef ]
- گراف، ای آر. LaVigne، NG نقشه برداری از یک سطح فرصت برای سرقت مسکونی. J. Res. جنایت دلینق. 2001 ، 38 ، 257-278. [ Google Scholar ] [ CrossRef ]
- آرمیتاژ، آر. دزدی خانگی: پاسخ سارقان به هدف قرار دادن جذابیت. در کاهش سرقت ؛ Tseloni, A., Thompson, R., Tilley, N., Eds.; Springer: Cham, Switzerland, 2018; صص 45-75. [ Google Scholar ]
- آرمیتاژ، آر. جویس، سی. چرا خانه من؟’: بررسی تأثیر طراحی مسکن مسکونی بر تصمیم گیری سارق. در بازسازی بازسازی پیشگیری از جرم از طریق طراحی محیطی (CPTED) ؛ آرمیتاژ، آر.، اکبلوم، پی.، ویرایش. تیلور و فرانسیس: آکسفوردشایر، بریتانیا، 2017. [ Google Scholar ]
- نوبلز، م. وارد، جی. تیلر، آر. تأثیر بافت محله بر الگوهای مکانی و زمانی سرقت. J. Res. جنایت دلینق. 2016 ، 53 ، 711-740. [ Google Scholar ] [ CrossRef ]
- مونتویا، ال. یونگر، ام. Ongena، Y. رابطه بین املاک مسکونی و اطراف آن و سرقت منزل در روز و شب. محیط زیست رفتار 2016 ، 48 ، 515-549. [ Google Scholar ]
- کاپولا، اف. گریمالدی، م. Fasolino، I. یک رویکرد پیکربندی برای اندازهگیری دسترسی به مکان به عنوان ابزار تحلیلی برای آسیبپذیری ریسک جرم. نوآوری. مقررات شهری طرح. 2021 ، 146 ، 501-509. [ Google Scholar ]
- وارد، JT; اشراف، MR; یوستین، تی جی; Cook, CL قرار دادن پیوند دسترسی-سرقت در محله در بافت اجتماعی-ساختاری. جنایت دلینق. 2014 ، 60 ، 739-763. [ Google Scholar ] [ CrossRef ]
- ویزبرد، دی. گراف، ای آر. یانگ، اس. درک و کنترل نقاط داغ جرم: اهمیت کنترلهای اجتماعی رسمی و غیررسمی. قبلی علمی 2014 ، 15 ، 31-43. [ Google Scholar ] [ CrossRef ]
- نوبانی، ل. واینمن، جی. نقش نحو فضا در شناسایی رابطه بین فضا و جنایت. در مجموعه مقالات پنجمین سمپوزیوم بین المللی نحوی فضایی، دلفت، هلند، 13 تا 17 ژوئن 2005. ون نس، ا.، اد. Techne Press: دلفت، هلند، 2005; صص 413-422. [ Google Scholar ]
- Nubani, L. Targets for Crime: اندازه گیری ویژگی های فضایی و بصری مکان های جرم با استفاده از نحو فضایی. Ph.D. پایان نامه، دانشگاه میشیگان، آن آربر، MI، ایالات متحده آمریکا، 2006. [ Google Scholar ]
- هیلیر، بی. Sahbaz, O. تجزیه و تحلیل با وضوح بالا از الگوهای جرم و جنایت در شبکه های خیابانی شهری: یک طرح آماری اولیه از یک مطالعه در حال انجام در یک محله لندن. در مجموعه مقالات پنجمین سمپوزیوم بین المللی نحوی فضایی، دلفت، هلند، 13 تا 17 ژوئن 2005. ون نس، ا.، اد. Techne Press: دلفت، هلند، 2005; ص 451-478. [ Google Scholar ]
- ون نس، ا. López، M. متغیرهای فضایی در مقیاس کلان و خرد و توزیع سرقت های مسکونی و سرقت از اتومبیل: بررسی فضا و جرم و جنایت در شهرهای هلند آلکمار و گودا. J. Space Syntax 2010 , 1 , 314. [ Google Scholar ]
- سامرز، ال. جانسون، SD آیا پیکربندی شبکه خیابانی بر جایی که خشونت جدی در فضای باز رخ می دهد تأثیر می گذارد؟ استفاده از نحو فضا برای آزمایش نظریه الگوی جرم جی. کوانت. Criminol. 2017 ، 33 ، 397-420. [ Google Scholar ] [ CrossRef ]
- Matijosaitiene، I. ترکیبی از CPTED و نحو فضا برای تجزیه و تحلیل جرم. جوامع ایمن 2016 ، 15 ، 49-62. [ Google Scholar ] [ CrossRef ]
- دی فیلیپی، اف. کوسینا، جی جی؛ Martinuzzi, C. ادغام منابع مختلف داده برای رسیدگی به امنیت شهری در مناطق غیررسمی. مطالعه موردی کیبرا، نایروبی. پایداری 2020 ، 12 ، 2437. [ Google Scholar ] [ CrossRef ]
- سحاجرمانی، د. پورکایااستا، س. رنجیت، جی. تعیین همبستگی بین دسترسی به خیابان و جرایم با استفاده از تحلیل گراف شبکه نحوی فضا. در مجموعه مقالات سی و نهمین کنفرانس آسیایی سنجش از دور، کوالالامپور، مالزی، 15 تا 19 اکتبر 2018؛ انجمن آسیایی سنجش از دور (AARS): کوالالامپور، مالزی، 2018. [ Google Scholar ]
- کیم، اچ جی. چوی، ی. مطالعه ای در مورد تأثیر نحو فضا و ویژگی های شهری بر وقوع جرم با استفاده از رگرسیون دو جمله ای منفی. KSCE J. Civ. محیط زیست مهندس Res. 2016 ، 36 ، 333-340. [ Google Scholar ]
- دی بلا، ای. کورسی، م. لپوراتی، ال. Persico, L. پیکربندی فضایی محیط های جرم شهری و مدل سازی آماری. محیط زیست طرح. ب مقعد شهری. علوم شهر 2017 ، 44 ، 647-667. [ Google Scholar ] [ CrossRef ]
- بندیکت، ام ال برای گرفتن فضا: ایزویست ها و میدان های ایزویست. محیط زیست طرح. B 1979 ، 6 ، 47-65. [ Google Scholar ] [ CrossRef ]
- دیویس، LS; بندیکت، ML مدلهای محاسباتی فضا: میدانهای ایزویست و ایزویست. محاسبه کنید. نمودار فرآیند تصویر 1979 ، 11 ، 49-72. [ Google Scholar ] [ CrossRef ]
- کمپ، جنرال موتورز هیچ چیز برای از دست دادن: مطالعه سرقت بانک در آمریکا. Ph.D. پایان نامه، دانشگاه ییل، نیوهیون، سی تی، ایالات متحده آمریکا، 1968. [ Google Scholar ]
- Archea, JC استفاده از لوازم معماری در انجام اعمال مجرمانه. جی آرچیت. طرح. Res. 1985 ، 2 ، 245-259. [ Google Scholar ]
- Heard, L. Space, Place and Opportunistic Crime: A Study Using Isovists and Space Syntax. پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه تگزاس در آستین، آستین، تگزاس، ایالات متحده آمریکا، 2004. [ Google Scholar ]
- پریرا بزرا د ملو جونیور، اس. Canuto da Silva، R. کاربرد ایزویست های دوبعدی و سه بعدی و تجزیه و تحلیل نمودار دید برای ارزیابی آسیب پذیری شهری در برابر جرم: مورد Boa Viagem، در Recife. در مجموعه مقالات بیست و دومین کنفرانس انجمن گرافیک دیجیتال ایبروآمریکایی، سائو کارلوس، برزیل، 7 تا 9 نوامبر 2018؛ صص 308-315. [ Google Scholar ]
- عزیز، نحو فضایی NAAE به عنوان ابزاری برای اندازه گیری ایمنی در پارک های کوچک شهری-مطالعه موردی پارک راد ال فراگ در قاهره، مصر. Landsc. آرشیت. جلو. 2020 ، 8 ، 42-59. [ Google Scholar ] [ CrossRef ]
- لی، اس. ها، م. دوگانگی دید: آیا دید ترس از جرم را در محیط های بیرونی مدارس افزایش می دهد یا کاهش می دهد؟ J. آرشیت آسیایی. ساختن. مهندس 2015 ، 14 ، 145-152. [ Google Scholar ] [ CrossRef ]
- کلوم، ک. نوبانی، ال. یک قدم جلوتر از تیراندازان فعال: آیا ساختمان های دانشگاه ما آماده هستند؟ ساختمانها 2018 ، 8 ، 173. [ Google Scholar ] [ CrossRef ]
- ترنر، جی. واینمن، جی. پسرا، س. یونگ، اس.کی. Senske, N. Syntax 2D 1.3.0.7 ; دانشگاه میشیگان: Ann Arbor، MI، ایالات متحده آمریکا، 2006. [ Google Scholar ]
- Turner, A. Depthmap 4.06 ; دانشگاه کالج لندن: لندن، انگلستان، 2004. [ Google Scholar ]

شکل 1. نمودار تعامل اتصال و مالکیت خانه در شکستن و ورود. توجه: هنگامی که اتصال بالا باشد و درصد مالکیت خانه بالا باشد، میزان جرم و جنایت کمتر است.

شکل 2. خروجی ایزویست مسیر نمونه در همسایگی اول. مناطق سایه دار نمایانگر میزان دید کلی یا مقدار اطلاعات بصری موجود در هنگام طی کردن آن مسیر هستند.

شکل 3. نمودارهای جعبه ای مقایسه انحراف استاندارد برای ایزویست حداکثر شعاعی و انحراف استاندارد برای انسداد برای مسیرهای حاوی جرم علیه مسیرهای بدون جرم در هر سه محله.

شکل 4. این چهار سناریو موقعیت گاراژها را در رابطه با خانه نشان می دهد.

شکل 5. طرح کلی نشان می دهد که چگونه حصار در پشت خانه با گاراژ همسطح است. این یک مثال خوب از نحوه پایین نگه داشتن انسداد است.

شکل 6. طرح کلی نشان می دهد که چگونه حصار در پشت خانه فرصتی برای کاهش سرپرستی غیررسمی ایجاد می کند. این مثال خوبی از افزایش مقادیر در انسداد است.
بدون دیدگاه