اطلاعات با ارزشی که از تصاویر ماهوارهای در کمترین زمان ممکن نسبت به دیگر روشهای کسب اطلاعات زمینشناسی و اکتشافی حاصل میشود، اهمیت استفاده از این اطلاعات را در اکتشاف کانسارها بیش از پیش آشکار ساخته است. نقشهبرداری از کانیهای مناطق دگرسانشده و شناسایی مناطق با شکستگی بالا از مهمترین کاربردهای دورسنجی در اکتشاف مواد معدنی است.
سنجنده استر در دسامبر سال 1999 میلادی با سه باند در محدوده مرئی/مادونقرمز نزدیک، شش باند در مادونقرمز کوتاه و پنج باند در محدوده حرارتیبه ترتیب با قدرت تفکیک مکانی 15متر، 30متر و 90 متر برای فراهم ساختن یک چشمانداز جدید از بررسی سطح زمین برای کاربردهای مختلف به فضا پرتاب شد. افزایش رزولوشن، بالا رفتن نسبت سیگنال به نویز، پوشش طیفی مؤثر و در دسترس بودن دادههای سنجنده استر آن را برای کاربردهای زمینشناختی…………………. ادامه مطلب در کتاب : پردازش تصاویر ماهوارهای در زمینشناسی و معدن (همراه با پروژه های کاربردی و داده های تمرینی)
مولفان: سعید جوی زاده/ منیژه براهیمی/ میلاد سکندری
انتشارات آکادمیک-1397
تلفن تماس سفارش کتاب: 07132341477-09382252774
سایت انتشارات: https://www.academicpress.co/
سایت آموزشی: https://crsgroup.ir
کانیهای مناطق دگرسانشده، اکتشاف، کانسارها، تصاویر ماهوارهای، سنجنده استر، سنجش از دور، RS، پردازش تصاویر ماهواره ای، پردازش تصاویر ماهوارهای در زمینشناسی و معدن، سیستم اطلاعات جغرافیایی، GIS ، زمین شناسی، معدن، GIS در زمین شناسی، GIS در معدن، RS در زمین شناسی ، RS در معدن، کتاب پردازش تصویر، سیستم اطلاعات مکانی، موسسه چشم انداز هزاره سوم ملل،آموزش جی ای اس, آموزشگاه جی ای اس،موسسه آموزشی جی ای اس، آموزش GIS، آموزشگاه GIS، موسسه آموزشی GIS، دوره GIS، کلاس GIS، مدرسGIS، سعید جوی زاده، موسسه آموزشی GIS در شیراز، تدریس خصوصی GIS در شیراز،