آموزش جامع پایان نامه نویسی (حضوری و آنلاین)

دوره آموزش پایان‌نامه نویسی

آموزش جامع پایان نامه نویسی (حضوری و آنلاین)

این دوره به شما نکات و راهکارهایی را برای نوشتن موفقیت آمیز پایان نامه ارائه می دهد. در حالت ایده آل، شما باید این دوره را قبل از تکمیل پروپوزال پایان نامه خود مشاهده کنید. بخش خوبی از توصیه های ارائه شده در این دوره به شما می گوید که در طول فرآیند نوشتن پروپوزال و فرآیند جمع آوری داده ها چه کاری انجام دهید تا نوشتن شما روان تر شود.

شما در مورد فرمت های جایگزین برای نوشتن پایان نامه خود و نحوه استفاده از یادداشت های تحلیلی در مرحله جمع آوری داده ها برای کمک به شما در پایان به موقع یاد خواهید گرفت. وقتی نوبت به نوشتن پایان نامه می رسد، یاد می گیرید که چگونه یک جدول زمانی بسازید، برنامه ای برای انجام نگارش خود ایجاد کنید، و یاد می گیرید که چگونه از دیگران به روش هایی که از شما حمایت می کند (و گیج نمی شود) بازخورد دریافت کنید. در نهایت، کمی فکر می‌کنید که کجا می‌توانید کارتان را منتشر کنید و برای کارتان راه‌هایی فراتر از یک نسخه خطی سنتی در نظر بگیرید.

مدت زمان دوره
20 ساعت

پشتیبانی و رفع اشکال رایگان
یکسال پس از پایان دوره

با روش های زیر می توانید دوره را درخواست بدهید

ماجرای سفر هیجان انگیز پایان نامه نویسی

ماجرای سفر هیجان انگیز پایان نامه نویسی 

در طول زندگی خود سفرهای زیادی را آغاز کرده اید و در طول مسیر با افراد و ایده های جالب بسیاری ملاقات کرده اید و با آنها تعامل داشته اید. آموزش جامع پایان نامه نویسی به عنوان یک راهنمای سفر برای سفر تحصیلی شما در طول عمر، برای افرادی که در حال آماده شدن برای تحصیلات تکمیلی هستند، طراحی شده است. سفر در مرحله پایان نامه یا پایان نامه سفر خود یکی از جالب ترین، چالش برانگیزترین و (در حالت ایده آل) معنادارترین تجربیاتی خواهد بود که در زندگی شخصی و حرفه ای خود انجام خواهید داد.

موفقیت شما در این کار مهم در حرفه دانشگاهی و حرفه ای شما بر اساس توسعه و اجرای یک برنامه سفر واقع بینانه است. شما احتمالاً تعدادی از سفرهای کوچکتر را در طول مسیر در تحصیلات تکمیلی خود با موفقیت به پایان رسانده اید، مانند تکمیل یک پروژه دوره یا کار در یک تیم. اگر با خودتان صادق باشید، می‌دانید که ممکن است همیشه آنقدر که می‌توانستید (یا باید) وقت صرف نکرده‌اید تا به روشی آماده شوید که منجر به تکمیل بهینه آن پروژه شود. اکنون زمان آن فرا رسیده است که به طور کامل این واقعیت را بپذیرید که برنامه ریزی شما احتمالاً باید جزئی ترین و جامع ترین باشد که تا به حال ایجاد کرده اید، چه شخصی و چه حرفه ای.

در سرتاسر آموزش جامع پایان نامه نویسی، ما مراحل بسیاری را در مسیر پیشرفت و دفاع موفقیت‌آمیز یک پایان‌نامه یا پایان‌نامه شرح می‌دهیم. در حالی که در ابتدا ممکن است وظایف را ناآشنا و دشوار بیابید، ما مطمئن هستیم که تا زمانی که فرآیند را با موفقیت به پایان برسانید، شما نیز به سفر منحصر به فردی که تجربه کرده اید افتخار خواهید کرد. با به اشتراک گذاشتن داستان سفر خود با دیگران، می توانید با کسانی که در جستجوی مشابه هستند، با کسانی که قبلاً سفر را به پایان رسانده اند یا با کسانی که از تجربیات و مهارت های جدید خود برای ایجاد زندگی ایده آل خود استفاده می کنند ارتباط برقرار کنید. .

ماموریت ما در آموزش جامع پایان نامه نویسی این است که به دانشجویانی که در آستانه ورود به این مرحله مهم تحصیلات تکمیلی خود هستند، یک راهنمای مفید و نقشه راه برای مذاکره موفقیت آمیز در فرآیندهای تحقیق و نگارش ارائه دهیم. ما از فرآیند تکمیل پایان نامه به عنوان یک سفر جدید منحصر به فرد یاد می کنیم که مستلزم تسلط بر مهارت های بقا در طول مسیر است. به طور طبیعی، این توصیه سفر حکیمانه برای کسانی که پروژه پایان نامه را به عنوان بخشی از مدرک کارشناسی ارشد تکمیل می کنند، یا برای کسانی که برای اولین بار یک پروژه تحقیقاتی آکادمیک در سطح حرفه ای ایجاد می کنند، مرتبط است. محققان مستقل همچنین ممکن است این تجربیات را برای سازماندهی پروژه های مقاله مجلات، حفظ تلاش های مشترک نوشتن، یا توسعه علایق تحقیقاتی جدید مفید بیابند.

همانطور که همه کسانی که قبلاً سفر کرده اند موافقند، یک برنامه با نقشه راه ضروری ترین ابزار سفر است و بسیاری از ما آرزو می کنیم کاش زودتر و با جزئیات بیشتر دنبال می کردیم!

مانند مهم‌ترین کارهایی که در زندگی انجام می‌دهید، داشتن یک پیش‌نمایش واقع‌بینانه از آنچه وارد آن می‌شوید، و همچنین یک برنامه عملی برای کار در جهت اهدافتان، شما را با اطمینان بیشتر به سمت موفقیت هدایت می‌کند. با شرکت در آموزش جامع پایان نامه نویسی، درک آگاهانه و «هوشمندانه خیابانی» از روند پایان نامه به دست خواهید آورد. شما یک برنامه درست را پیدا خواهید کرد تا شما را به سمت مقاصد مورد نظرتان راهنمایی کند: تحقیق موفق، نگارش و دفاع از پایان نامه یا پایان نامه خود. تکمیل برنامه تحصیلات تکمیلی شما؛ اعطای مدرک علمی شما؛ و شاید حتی شغل رویایی شما. این راهنما به شما کمک می کند تا برای اتمام کار تمرکز کنید.

موفقیت شما در این تلاش مستلزم آن است که یک برنامه پیشگیرانه برای سفر خود ایجاد و به درستی اجرا کنید و یاد بگیرید که چگونه از رایج ترین جنبه های فرآیندی که دیگران آن را چالش برانگیز یافته اند زنده بمانید. در سال‌های گذشته، اکثر افرادی که برای یک سفر طولانی جاده‌ای یا تعطیلات آماده می‌شوند، معمولاً از قبل وقت می‌گذارند تا مسیر خود را به‌دقت برنامه‌ریزی کنند، از جمله زمانی که حرکت می‌کنند، جاده‌هایی که می‌روند، جایی که توقف می‌کنند یا محل اقامت شبانه را تهیه می‌کنند. و انتظار دارند چقدر زود به مقصد برسند. با این حال، امروزه بسیاری از مسافران برای برنامه ریزی پیشگیرانه سفر وقت نمی گذارند. در عوض، آنها در ماشین خود می پرند و در حین رفتن درخواست کمک برای سفر می کنند، شاید از طریق یک برنامه در تلفن هوشمند خود، با تکیه بر جستجوی سریع وب از نظرات در مورد مقاصد احتمالی،

در حالی که این رویکرد واکنشی مناسب برای برنامه ریزی ممکن است شما را به مقصد سفر مورد نظرتان برساند، به عنوان یک استراتژی پایان نامه مضر است زیرا هم ناکارآمد و هم بدون تمرکز است. این تلاش تحقیقاتی مطمئناً سفری خواهد بود بر خلاف هر سفر دیگری که شما تلاش کرده اید! بنابراین، ما در عوض یک رویکرد فعال را توصیه می کنیم. یک تجزیه و تحلیل برنامه ریزی شده، دقیق و سنجیده از جایی که باید بروید و چگونه ممکن است به آنجا برسید، به شما کمک می کند تا با حداقل تعداد مشکلات و موانع به اهداف خود برسید. به همین ترتیب، توجه شما به مهارت های لازم برای بقای سفر، به خصوص اگر از قبل از آنها آگاه شده باشید، به روشن شدن مسیر شما کمک می کند. این کتاب هم انگیزه‌ها و هم ابزارهای تأملی را که برای برنامه‌ریزی از قبل، تا جایی که ممکن است با جزییات، برای جاه‌طلبانه‌ترین سفر علمی شما به آن نیاز دارید، فراهم می‌کند.

بخش های مختلف  آموزش جامع پایان نامه نویسی از یک توالی منطقی پیروی می‌کنند که به شما در آماده‌سازی، شروع و پیمایش مراحل پایان‌نامه یا پایان‌نامه کمک می‌کند. البته ممکن است در صورت نیاز وارد راهنما شوید و بعداً در نقطه دیگری از سفر خود برگردید! شما متوجه خواهید شد که مواجه شدن با تعدادی چالش یا مسیرهای انحرافی در سفرهای خود، حتی با بهترین ترتیبات سفر، قابل انتظار است. با این حال، با توسعه و پیروی از یک برنامه واقع بینانه و پیشگیرانه، از چالش ها یا موانع مهمی که متأسفانه برخی از نامزدها با آن مواجه شده اند، اجتناب خواهید کرد. در سرتاسر کتاب، تجربیات و پیشنهاداتی را که اغلب توسط خود دانشجویان یا مشاوران پژوهشی آنها ذکر شده است، بازگو می کنیم. طبیعتاً جزئیات خاصی را حذف کرده ایم

موضوعات، جنسیت ها و موقعیت ها، به منظور محافظت از هویت واقعی همه. هدف ما این است که با دانستن نحوه رسیدگی به مسائل مختلفی که ممکن است در طول فرآیند به وجود بیایند، اطلاعات عملی کافی از کسانی که قبلاً آمده‌اند و واقعاً می‌خواهند شما موفق شوید، به شما بدهیم. بحث صریح ما در مورد مهارت های لازم برای بقا برای داوطلبان پایان نامه و پایان نامه به شما کمک می کند تا پروژه خود را به طور مؤثر تکمیل کنید و در نتیجه مدرک پیشرفته خود را دریافت کنید.

بسیاری از مسافران پایان نامه یا پایان نامه در مورد عمق و جزئیات مورد نیاز برای انجام موفقیت آمیز این نوع کار انکار کرده اند. آن‌ها اغلب ناامید می‌شدند و زمان زیادی را صرف تلاش برای پایان دادن به این فرآیند می‌کردند (اگر اصلاً این کار را انجام نمی‌دادند)، یا با قرار گرفتن در موقعیت‌های استرس‌زا، انرژی ذهنی و فیزیکی گرانبهایی را از دست می‌دادند. برخی نگران فرآیندی بودند که می توانستند به روشی بسیار بهتر سازماندهی کنند، و برخی دیگر به دلیل نداشتن برنامه های مکتوب، تمرکز یا پیگیری در یک سری مراحل غیرضروری یا تجدید نظرهای غیرمولد متوقف شدند. در بدترین نتایج، بسیاری از دانش‌آموزان زمان و هزینه زیادی را صرف این فرآیند کرده‌اند، اما به هر دلیلی نتوانسته‌اند دست‌نوشته‌ای را تهیه کنند یا مدرکی را دریافت کنند.

راهنمایی در آموزش جامع پایان نامه نویسی در نظر گرفته شده است تا شما را به عنوان یک نامزد پایان نامه یا پایان نامه قادر سازد تا این فرآیند چالش برانگیز را با موفقیت طی کنید. بر روی چندین جنبه کلیدی یک سفر موفق تمرکز خواهد کرد، از جمله مراحل مختلف فرآیند تحقیق و افراد و منابعی که در طول مسیر با آنها کار خواهید کرد. البته ابزارها و استراتژی های خاصی توسط برنامه های خودتان مشخص می شود و برای موفقیت شما بسیار مهم خواهد بود. با این حال، در بسیاری از انواع برنامه‌ها، مسائل مشترک میان نامزدها به اشتراک گذاشته می‌شود، بنابراین ارزش آن را دارد که بدانید چه چیزی را باید انتظار داشت و احتمالاً از چه چیزی اجتناب کرد. ما علاوه بر بحث در مورد مسئولیت های شما در طول فرآیند پایان نامه، نقش مشاور یا سرپرستان تحقیقاتی شما، اعضای کمیته و نامزدهای دیگر را نیز در نظر خواهیم گرفت. روابط کاری که با این افراد ایجاد می کنید به تأثیر مثبت بر تجربیات شما در طول سفر کمک می کند. داشتن درک درستی از تجربیاتی که ممکن است شما و پیشینیانتان به اشتراک بگذارید، به افزایش آگاهی شما و بهبود ارتباطات شما در مورد فرآیند کمک می کند.

ممکن است آموزش جامع پایان نامه نویسی را برای اولین بار پس از تکمیل دوره های مورد نیاز خود و وارد شدن به مرحله پژوهشی برنامه تحصیلات تکمیلی خود انتخاب کنید. در حالت ایده آل، شما شروع به تفکر و برنامه ریزی جدی برای پایان نامه یا پایان نامه خود در حین تکمیل الزامات دوره قبلی خود کرده اید. ممکن است در حین تکمیل پروژه های دوره قبلی، جنبه هایی از موضوعات تحقیقاتی ممکن را بررسی کرده باشید. با توجه به اینکه از شما خواسته می شود زمان زیادی را در حوزه تحقیقاتی که برای تمرکز مراحل باقی مانده از پروژه پایان نامه خود انتخاب کرده اید صرف کنید، واقعاً می خواهید این تصمیم مهم را تنها پس از مشورت آگاهانه و آگاهانه بگیرید. از طرف دیگر، ممکن است آموزش جامع پایان نامه نویسی را پس از تعیین موضوع مقاله و گروه تحقیقاتی و مسیر سفرتان پیدا کرده باشید. در هر صورت، به یاد داشته باشید که برای یادگیری چیزهایی که می تواند شما را از پیروی از مراحل ضروری در برنامه و سفر به سمت اهدافتان منحرف کند، زمانی تلف نمی شود. یادگیری در مورد “چه کارهایی که نباید انجام دهید” قبل از اشتباهات احتمالی، زمان ارزشمندی است که به خوبی سپری می شود، حتی اگر هرگز به همان سطح از تفاوت های دیگران را تجربه نکنید.

فرایند انجام یک پایان نامه چگونه است؟

بدون شک یکی از مهم مشکلات  هر دانشجویی که در حال فارق التحصیلی دوران تحصیلات تکمیلی  است، فرایند تهیه پایان نامه و رساله دکتری  می باشد. آیا تا به حال به این فکرکرده اید  که اصلا پایان نامه نویسی و رساله نویسی چگونه است؟ و چرا پایان نامه و رساله دکتری  نقش مهمی در فارغ التحصیلی یک دانشجو ی تحصیلات تکمیلی دارد؟ پیش از همه این ها بهتر است مختصر توضیحی در مورد پایان نامه و رساله دکتری بدهیم.پایان نامه کارشناسی ارشد که در اصطلاح به آن تز هم می گویند، یک نوشته علمی و تحقیقاتی  است و توسط پژوهشگری یا دانشجویی که برای تهیه آن داوطلب شده ارائه می گردد. دانشجوی تحصیلات تکمیلی  این تز باید حتما زیر نظر یکی اعضای هیئت علمی که معمولا یکی از اساتید دوران کارشناسی ارشد یا دکتری است  باشد. دانشجو باید برای انتخاب موضوع پایان نامه هم باید بسیار دقت داشته باشید، چراکه باید برای جمع آوری داده یا اطلاعات و محتوای آن مدت ها تحقیق کرد. همین موضوع سبب شده تا پایان نامه یا رساله به یک منبع اطلاعاتی با ارزش تبدیل شود چراکه پایان نامه، یک فعالیت علمی مهم به حساب می آید و نقش مهمی در اکثر دانشگاه ها و مراکز علمی جهان دارد.نگارش پایان نامه و رساله دکتری  از جمله موارد تخصصی و علمی است که اغلب دانشجویان در نحوه نگارش علمی آن با مشکلاتی روبه رو هستند، از انتخاب عنوان گرفته تا نگارش بخش های مختلف رساله یا پایان نامه و اصلاحات تخصصی مربوط به آن و در نهایت تدوین و ارائه یک تحقیق خوب. دانشجویان برای تهیه و تدوین پایان نامه با مسائل بسیاری روبه رو هستند که در پاره ای موارد چالش هایی برای آنها محسوب می شود.

مراحل اخذ،تدوین و دفاع از پایان نامه

  • انتخاب موضوع پایان نامه
  • انتخاب استاد راهنما و مشاور
  • تکمیل فرم انتخاب موضوع پایان نامه و ارائه به مدیر گروه
  • تکمیل پروپوزال زیر نظر استاد راهنما و مشاور و ارائه پروپوزال به گروه تخصصی
  • تصویب پرپوزال در گروه تخصصی و ارسال به پژوهش دانشکده
  • صدور کد برای پایان نامه
  • نگارش پایان نامه
  • اعلام آمادگی دفاع و داوری پایان نامه
  • برگزاری جلسه دفاع از پایان نامه
  • ثبت نمره نهایی

از مهمترین دستاوردهای دوره پایان نامه نویسی می توان به موارد زیر اشاره نمود :

  • نوشتن پایان نامه به صورت عملی بعد از هر جلسه
  • بادگیری  نوشتن بخش مختلف و فصول مختلف رساله و پایان نامه
  • ارتقاء سطح علمی و مهارتی محققان
  • آشنایی با روش های میانبر برای نوشتن رساله و پایان نامه
  • اصلاح نقائص و مشکلات احتمالی در ساختار پایان نامه و رساله دکتری 
  • نحوه ارائه پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری 

پس از پایان دوره پایان نامه نویسی ، می دانید که چگونه

  • ایده های خود را برای نوشتن جملات روشن و پاراگرافهای منسجم ساختار دهید
  • از سبک نوشتاری دانشگاهی استفاده کنید که با زبان دقیق ، مختصر و رسمی مشخص می شود
  • گزارش تحقیقات قبلی و ارزیابی اهمیت آن
  • تشخیص و استفاده از تکنیک های مختلف در متون دانشگاهی از جمله تعریف و مثال.

چند توصیه مهم و کاربردی ما به شما در نوشتن پایان نامه :

کارهایی که باید انجام دهید :

      • موضوع تحقیقی را که اشتیاق دنبال کردن آن دارید، شناسایی کنید.
      • درک کاملی از فعالیت های مختلف فرآیند تحقیق ایجاد کنید.
      • الزامات هویت، مهلت‌ها و زمان‌بندی‌ها.صلاحیت ها و علاقه خود را برای انجام پروژه تحقیقاتی پیشنهادی ارزیابی کنید.
      • مسئولیت ها و تعهدات فعلی و احتمالی آینده را در نظر بگیرید که بر زمان در دسترس شما برای اختصاص ادن به فعالیت های تحقیقاتی تأثیر می گذارد.
      • انتظارات بخش دانشگاهی، کالج، و/یا دانشگاه خود را در رابطه با تعهد خود به فرآیند تحقیق، از جمله هرگونه پاسخ مجدد، درک کنید.
      • در مورد توانایی خود برای متعهد شدن کامل به یادگیری تمام جنبه های این فرآیند واقع بین باشید.
      • پس از تأمل و مشورت وجدانی، هر یک از فعالیت های تحقیقاتی لازم را برای کمک به تکمیل پایان نامه یا پایان نامه خود انجام دهید.
  • اجازه دهید دیگران، از جمله اعضای هیئت علمی، در انتخاب موضوع تحقیق شما تأثیر ناپذیری بگذارند.
  • بدون صرف زمان و تلاش برای تعیین موضوع مناسب که برای شما مناسب است، موضوع تحقیق را انتخاب کنید.
  • تعهد زمانی که برای تکمیل پایان نامه یا پایان نامه خود باید انجام دهید را دست کم بگیرید.
  • ناتوانی در ارزیابی صحیح سایر مسئولیت ها، تعهدات و تعهدات زمانی که برای رقابت و محدود کردن زمانی که باید به خود اختصاص دهید.

فعالیت های تحقیقاتی.

  • قبل از اینکه تصمیمات مهمی در مورد پروژه تحقیقاتی خود بگیرید، اهمیت مشارکت افراد مرتبط را نادیده بگیرید.
  • درگیر یک تعهد نیمه دلانه و جزئی باشید که از آنچه واقعاً برای تکمیل پایان نامه یا پایان نامه شما با موفقیت لازم است، کمتر است.

برخی شرکت‌کنندگان دوره‌های آموزش جامع پایان نامه نویسی 

تاکنون بیش از 6000 نفر از آموزش‌ها و مشاوره‌های دکتر سعید جوی زاده برای نوشتن کتاب‌ها و مقاله ها،پایان نامه و رساله های خود  خود استفاده کرده اند. برخی از تصاویر دوره های قبلی پایان نامه نویسی و رساله نویسی  در زیر آمده است:

مدرس دوره آموزش جامع پایان نامه نویسی :

  • بنیان‌گذار آکادمی هوش پیروزی
  • بنیان گذار موسسه علمی تحقیقاتی چشم انداز هزاره سوم ملل
  • بنیان گذار کشراه:بزرگراه کشاورزی ایران
  • بنیان گذار موسسه فرهنگی هنری بیا بوک
  • نویسندۀ 60 عنوان کتاب در حوزۀ نویسندگی و علم؛
  • مربی و کوچ کتاب‌نویسی بیش از 2000 مدرس، پژوهشگر، مدیر و رهبران کارآفرین
  • طراح و مدرس دوره‌های آموزشی ئر زمینه های مختلف پژوهشی
  • برگزاری بیش از 700 کارگاه آموزشی در زمینه های مختلف آموزشی در سراسر کشور
  • تولید بیش از 3000 فیلم آموزشی در فضای اینترنت و شبکه های اجتماعی
  • تالیف صدها مقاله علمی در نشریات معتبر علمی و کنفرانس های داخلی و بین المللی

آنچه برای شروع به کار نیاز دارید

این دوره برای دانشجویانی تحصیلات تکمیلی (دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری )طراحی شده است که تجربه قبلی تحقیقات علمی را دارند – شما باید مشتاق باشید که مشاوره نوشتن و انتشار ما را با یک پروژه شخصی موجود تطبیق دهید. اگر رساله تحصیلات تکمیلی خود را به شروع کرده اید یا قصد شروع آن را دارید ، دکترای خود را آغاز کرده اید ، یا در مرحله دیگری از سفر علمی یا شغلی خود هستید و فقط می خواهید یک پایان نامه و رساله خوب بنویسید، این دوره برای شما مناسب است. * درباره دوره های پروژه محور: دوره های پروژه محور برای کمک به شما در اتمام یک پروژه واقعی در دنیای واقعی طراحی شده اند ، با راهنمای شما و جامعه ای از زبان آموزان با اهداف مشابه ، راهنمایی ها و پیشنهادهایی را در این راه ارائه می دهند. با به کارگیری فعال مفاهیم جدید ، همانطور که یاد می گیرید ، بر محتوای دوره کارآمدتر خواهید شد. شما همچنین می توانید با استفاده از مهارت هایی که برای ایجاد تغییرات مثبت در زندگی و حرفه خود کسب می کنید ، شروع به کار کنید. با اتمام دوره ، یک پروژه تمام شده خواهید داشت که از استفاده و به اشتراک گذاری آن افتخار خواهید کرد.

اگر به یکی از سوالات زیر پاسخ مثبت داده اید ، این دوره برای شما مناسب است

    • آیا شما دانشجوی دکترای هستید؟
    • آیا شما دانشجوی کارشناسی ارشد هستید؟
    • آیا شما در حال نوشتن پایان نامه یا رساله دکتری  هستید و آیا برای راهنمایی در نوشتن پایان نامه علمی خوب نیاز به کمک دارید؟
    • آیا می خواهید مهارت های مورد نیاز برای نوشتن پایان نامه و رساله را توسعه و گسترش دهید؟
    • آیا دوست دارید یاد بگیرید که چگونه ایده های خود را به صورت مختصر و ظریف در پایان نامه و رساله دکتری بیان کنید؟
    • آیا دوست دارید که یک ارائه بسیار خوب داشته باشید؟
    • آیا دوست دارید که پایان نامه و رساله خود را طوری بنویسید که چندین مقاله بتوانید از آن استخراج کنید؟

</

برخی از تالیفات دکتر سعید جوی زاده :

  • بنیان‌گذار آکادمی هوش پیروزی
  • “كتاب نوآوري اجتماعي در مديريت شهري” . تهران. انتشارات دانشگاه تهران، 1398.
  • “مقدمه ای بر خشکسالی و شاخصهای آن”. تهران. انتشارات سمت. 1389
  • “آمار فضایی کاربردی”انتشارات دانشگاه هرمزگان،1399
  • ” پردازش داده های لیدار ” . تهران. انتشارات آکادمیک، 1399.
  • ” همه چیز درباره مکانی یابی ” . تهران. انتشارات آکادمیک، 1399.
  • “آموزش کاربردی Arc GISمقدماتی” . تهران. انتشارات کیان، 1395.
  • “آموزش کاربردی Arc GIS پیشرفته” . تهران. انتشارات کیان، 1395.
  • “آموزش کاربردی . “ENVIتهران. انتشارات کیان، 1395.
  • “اصول نگارش مقالات علمی”. شیراز. انتشارات همارا، 1395.
  • “خشکسالی و حاصلخیزی خاک”تهران. انتشارات آکادمیک. 1395.
  • “آموزش کاربردی Arc GIS برای جغرافیا و علوم فنی و مهندسی “تهران. نشر هنرهای زیبا.1388
  • “یردازش تصاویر ماهواره ای در Arc GIS”. شیراز، انتشارات آکادمیک. تهران. 1396.
  • “آموزش Gr ADS”. انتشارات آکادمیک. تهران. 1396.
  • “از انتخاب موضوع تا ارسال مقاله ویژه رشته های فنی و مهندسی و علوم پایه”. تهران. انتشارات آکادمیک. 1396.
  • “مبانی آسیب پذیری خشکسالی”. انتشارات آکادمیک. 1396.
  • “اصول نگارش پروپوزال های علمی”. تهران. انتشارات آکادمیک. 1396.
  • “تکنیک های آماری در مقالات ISI”. تهران. انتشارات آکادمیک. 1396.
  • “مدیریت خشکسالی در هزاره سوم”. تهران. انتشارات آکادمیک. 1396.
  • ” کاربرد Arc GISدر برنامه ریزی شهری و مدیریت شهری” . تهران. انتشارات کیان، 1396.
  • “مدلهای آب و هوایی” . تهران: انتشارات آکادمیک: انجمن علمی جغرافیایی ایران‏ ، ۱۳۹۵.
  • “کارگاه عملی مکانیابی در GIS با استفاده از فرایند تحلیل سلسله مراتبی (AHP)”. تهران : انتشارات سخنوران، ‏ ۱۳۹۴.
  • “یردازش تصاویر سنجش از دور در MATLAB”، انتشارات آکادمیک. تهران. 1396.
  • ” آمار فضایی جلد اول ” انتشارات آکادمیک. تهران. 1396.
  • ” آمار فضایی جلد دوم ” انتشارات آکادمیک. تهران. 1396
  • ” مکاتبات بین المللی در پژوهشگری ” انتشارات آکادمیک. تهران. 1397
  • “مدل های آب و هوایی”. انتشارات آکادمیک. تهران. 1397.
  • “اصول نگارش مقالات علمی در اقتصاد و مدیریت و حسابداری”انتشارات اکادمیک 1397.
  • “روش تحقیق در علوم انسانی”انتشارات اکادمیک 1397.
  • “سنجش از دور خشکسالی”، انتشارات آکادمیک. تهران. 1397.
  • “پردازش تصاویر ماهواره ای در زمین شناسی و معدن”، انتشارات آکادمیک. تهران. 1397.
  • “آموزش کاربردی ArcGIS در زمین شناسی و معدن”، انتشارات آکادمیک. تهران. 1397.
  • “یادداشتهای کارآفرینی”، انتشارات آکادمیک. تهران. 1397.
  • “معجون پژوهشگری “، انتشارات آکادمیک. تهران. 1398.
  • “رهبری جغرافیایی”، انتشارات آکادمیک. تهران. 1398.
  • و…
کتاب مقاله نویسی
کتاب مقاله نویسی
کتاب مقاله نویسی
کتاب مقاله نویسی
کتاب پروپوزال نویسی
اصول_نگارش_مقالات_علمی-min-400x561-1
معجون مقاله نویسی

در دوره آموزش پایان‌نامه نویسی چه چیزی یاد خواهید گرفت

در طول این دوره 20 ساعت ، با تمام مهارت های لازم برای نوشتن و ویرایش پایان نامه و رساله دکتری آشنا خواهید شد. هر هفته ، یک موضوع خاص ارائه می شود ، و شرکت کنندگان دانش خود را به اشتراک می گذارند و مهارت های جدید را از طریق بحث تعاملی یاد می گیرند. این دوره همچنین امکان تجزیه و تحلیل عمیق تر پایان نامه های کارشناسی ارشد و رساله دکتری  از طریق نگارش ، بررسی و ویرایش چند کار مختلف را فراهم می کند. علاوه بر این ، هر هفته شرکت کنندگان پایان نامه کارشناسی ارشد  و رساله دکتری  یک یا چند دانشجو را تجزیه و تحلیل می کنند. کلاسها بصورت آنلاین و حضوری و متشکل از ترکیبی از کار گروهی و کار فردی خواهد بود. جدا از کلاس ، انتظار می رود که شرکت کنندگان تقریباً دو تا سه ساعت در هفته را صرف آماده سازی و مطالعه خود کنند. این دوره ها شامل 10 جلسه دو ساعته است.

  • ایده پردازی و انتخاب یک موضوع مهم و کلیدی
  • برای درک اصول اساسی نوشتن پایان نامه و رساله دکتری 
  • نحوه پیدا کردن منابع علمی لازم برای نوشتن پایان نامه و رساله 
  • چگونگیاستخراج مقاله از پایان نامه و رساله دکتری 
  • ایده های علمی خود را در پایان نامه و رساله دکتری منسجم ساختار دهید
  • نحوه نوشتن جملات کلیدی مورد پسند اساتید راهنما و شما و داوران 
  • چگونگی نوشتن روش تحقیق عالی در پایان نامه و رساله دکتری 
  • چگونگی چک کردن کامنت های اساتید راهنما و مشاور 
  • نکات مهم گرامری در یک پایان نامه و رساله دکتری 
  • و….

موارد بیشتر

  1. درک دانشگاهی
    در دوره آموزشی پایان نامه نویسی و رساله دکتری موسسه چشم انداز شیراز، شما یاد خواهید گرفت که قبل از نوشتن پایان نامه و رساله دکتری چه مواردی لازم است: زمینه ای که دانشمند در آن در حال انتشار است. شما یاد خواهید گرفت که چگونه از طریق مثال های مختلف جامعه خود را بشناسید و سپس نحوه نوشتن روش تحقیق عالی و خوب را به شما معرفی خواهیم کرد. ما با چند ارزش اخلاقی که دنیای دانشگاهی به اشتراک می گذارد به پایان خواهیم رسید!
  2. قبل از نوشتن: محدود کردن پایان نامه علمی خود
    یک پایان نامه و رساله خوب تمرکز را در کل شکل خود از دست نمی دهد. بدین ترتیب ، ما قصد داریم دیدگاه دقیق تری در مورد چگونگی تعیین محدودیت پایان نامه یا رساله دکتری  ارائه دهیم. ما قصد داریم با نگاهی دقیق به تعریف پایان نامه و رساله  که به شما اطمینان می دهد تمرکز خود را از دست ندهید ، پایان نامه  شما را راهنمایی کنیم. سپس توضیح خواهیم داد که چرا بررسی ادبیات مهم است و چگونه واقعاً این کار را انجام می دهیم. و سپس ما با توصیه هایی در مورد چگونگی یافتن آنچه در پایان نامه شماست راهنمایی خواهیم کرد! این مهم است زیرا تحقیق همه چیز درباره چی است!
    3 . نوشتن پایان نامه و رساله : مواردی که باید بدانید
    در این دوره آموزشی پایان نامه نویسی  موسسه چشم انداز شیراز،،شما یاد می گیرید که چگونه پایان نامه یا رساله  خود را بنویسید. در بخش اول ، ما بر روی ساختار پایان نامه و رساله  تمرکز خواهیم کرد ، و سپس شما می توانید نحوه استفاده از ابزارهای کتابشناسی مانند zotero را ببینید. سرانجام از شما خواسته می شود چکیده پایان نامه  خود را بنویسید و همانند زندگی واقعی دانشگاهی ، در مورد چکیده پایان نامه های  دیگر یک بررسی همتا انجام دهید!
    4 . پس از نوشتن: لیست چک
    پس از نوشتن پایان نامه و رساله دکتری  ، زمان خواندن پایانت نامه  شما چند بار می رسد تا همه چیز کامل شود. در این بخش یاد خواهید گرفت که چگونه بسیاری از اشتباهاتی را که می نوشتید برطرف کنید. در پایان ، شما باید لیست خود را متناسب با مشکلات خود که می خواهید از آنها اجتناب کنید ، تهیه کنید. بعد از این مقاله شما قابل ارسال است و امیدوارم مورد قبول واقع شود !!
  • نحوه نوشتن و انتشار پایان نامه  (دوره پروژه محور)
  • دوره آموزشی پایان نامه نویسی  موسسه چشم انداز شیراز موضوعات زیر را برای کمک به شما در بهبود نوشتن پوشش می دهد:
  • اولویت های تدریس
  • هفته 1: چگونه یک پژوهشگری حرفه ای شوید
  • هفته 2: تفاوت بین پایان نامه و رساله دکتری
  • هفته 3: نحوه نوشتن ارکان اصلی یک پایان نامه و رساله دکتری
  • هفته 4: ایجاد ارتباط منطقی در جریان پایان نامه نویسی
  • هفته 5: نوشتن جملات مناسب و مورد پسند اساتید راهنما و مشاور
  • هفته 6: چک کردن سرقت ادبی و نرم افزار های رفرنس نویسی
  • هفته 7 :علائم نگارشی: متن خود را ویراستاری کنید
  • هفته 8:نحوه استخراج مقاله از پایان نامه و رساله دکتری و انتخاب مجله هدف
  • هفته 9:تصحیح کامنت های داوران و اساتید راهنما و مشاور
  • هفته 10:ارسال مجدد

مخاطبین این دوره چه کسانی هستند؟

تمامی دانشجویان  تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری )و کسانی که قصد دارند با نوشتن پایان نامه و رساله دکتری  و انتشار ایده های و نتایج کارهای تحقیقاتی خودشان جهان را جای بهتری برای زندگی کنند.

پیش نیازهای لازم:

برای شرکت در دوره آموزشی پایان نامه نویسی  موسسه چشم انداز نیاز به هیچ پیش نیازی نیست چرا که همه موارد لازم به شما آموزش داده می شود .

سرفصل‌های دوره آموزشی پایان نامه نویسی

پیشگفتار

فصل اول

  • مقدمه
  • 1-1 هدف این کتاب
  • 1-2 چگونه از این کتاب استفاده کنیم؟
  • 1-3 چه کسانی باید این کتاب را بخوانند؟
  • 1-4 بعد از خواندن هر فصل باید چکار کنیم؟
  • 1-5 خلاصه و نتیجه گیری
  • آنچه تاکنون به شما نگفته اند

فصل دوم

  • ایده پردازی و خلاقیت در پایان نامه و رساله
  • مقدمه
  • ایده های نو از کجا می آیند؟
  • تصمیم غلط
  • شما گیر افتاده اید

فصل سوم

  • تفکر در پایان نامه و رساله
  • اندیشه خور اندیشه ها نباشیم
  • آنچه تاکنون به شما نگفته اند

فصل چهارم

  • انتخاب موضوع
  • 4-1 مقدمه
  • 1-1 اشتباهات رایج در انتخاب موضوع پایان نامه و رساله دکتری
  • 1-2 عمده‌ترین منابع جهت انتخاب موضوع
  • 1-2-1 استفاده از تجارب شخصی
  • 1-2-2 ارتباط با دانشمندان و اساتید به نام در مجامع بین‌الملل
  • 1-2-3 استفاده از معروفترین کلید واژه‌های هر رشته
  • 1-2-4 استنتاج از نظریه‌ها و فرضیه‌ها
  • 1-2-5 استفاده از کتب تخصصی لاتین
  • 1-2-6 مقالات علمی پژوهشی و ISI
  • 1-2-7 اولویت‌های پژوهشی دولت‌ها، دانشگاه‌ها، شرکت‌ها و موسسات خصوصی
  • 1-2-8 شرکت در جلسه دفاعیه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری
  • الف) پایان نامه‌های سایت Google
  • ب) پایگاه اطلاعاتی پایان نامه‌های اتحادیه اروپا
  • ج) پایگاه دانلود پایان نامه پروکوئست (ProQuest)
  • 1-2-9 فیلم‌های مستند و شبکه‌های خبری
  • 1-2-10 انجمن‌های علمی
  • 1-2-11 کنفرانس‌ها، همایش‌ها، و سمینارها
  • الف) پایگاه اطلاع رسانی سیویلیکا (مرجع دانش)
  • ب) پایگاه اطلاع رسانی رویدادهای علمی کشور
  • پ) پایگاه اطلاع رسانی با همایش
  • ی) پایگاه کنفرانس‌های جهانی:
  • و) پایگاه Conferencealerts.com
  • 1-2-12 ایده گرفتن، خودیادگیری و فرایند آموزش از طریق اینترنت
  • آنچه تاکنون به شما نگفته اند

فصل پنجم

  • استاد راهنما و استاد مشاور
  • 5-1 استاد راهنما(Supervisor)
  • 5-2 پشتیبانی استاد راهنما از دانشجو
  • 5-3 وظایف استاد راهنما
  • 5-4 وظائف استاد راهنما جهت ارائه طرح پژوهش پايان نامه
  • 5-5 وظائف استاد راهنما در ارتباط با جلسه گزارش پيشرفت (پيش دفاع)
  • 5-6 وظائف استاد راهنما در جلسه دفاع از پايان نامه و بعد از آن
  • 5-7 چگونه استاد راهنما انتخاب کنیم؟
  • 5-8 تعامل با استاد راهنما و ساير موارد
  • 5-8 استاد مشاور(Advisor)
  • 5-9 وظایف استاد مشاور
  • 5-10 ویژگی یک استاد مشاور خوب
  • 5-11 تفاوت استاد راهنما و استاد مشاور
  • 5-12 استاد داور(Reviewer)
  • 5-13 وظایف استاد داور
  • 5-14 ویژگی یک استاد داور خوب
  • 5-15 شیوه مکاتبه با استاد مشاور و راهنما و داور
  • 5-17 شرایط تغییر استاد راهنما
  • 5-18 اگر از استاد راهنما رضایت ندارید چه باید بکنید؟
  • 5-18 در صورت لجبازی استاد راهنما چه باید کرد؟
  • 5-19 در صورت فوت استاد راهنما چه باید کرد؟
  • 5-20 در صورتی که پایان نامه تمام شود و استاد راهنما اعتقاد داشته باشد موضوع تکراری می باشد
  • 5-21 پایان نامه و رساله براساس پروپوزال کار می شود ولی در آخر استاد راهنما می فرمایند فرضیه و
    سوالات را تغییر بدهید
  • 5-22 انتخاب استاد راهنما خارج از محل تحصیل
  • 5-23 کار کردن با استاد خارجی
  • 5-24 مزایا و معایب یک استاد راهنمای بین المللی
  • 5-25 در صورت انتخاب استاد خارجی چه باید کرد؟
  • 5-26 فرمت نامه برای استاد خارجی
  • 5-27 کلمات جادویی در هنگام دفاع از پایان نامه و رساله
  • آنچه تاکنون به شما نگفته اند

فصل ششم

  • پروپوزال نویسی
  • 3-2 تعریف پروپوزال
  • 3-3 هدف از نگارش پروپوزال
  • 3-4 اصالت موضوع (Originality)
  • 3-5 عنوان (Project Title)
  • 3-6 اطلاعات فردی دانشجو
  • 3-7 اطلاعات اساتید راهنما و مشاور
  • 3-6 نوع کار تحقیقاتی
  • 3-6-1 تحقیقات بنیادی (پایه ای(Basic Research)(
  • 3-6-2 تحقیقات نظری بدلیل ماهیت تئوریک پژوهش مطالعه در سطح نظری و تئوریست.
  • 3-6-3 تحقیقات کاربردی (Applied Research)
  • 3-7 پرسش اصلی تحقیق
  • 3-8 بیان مسأله اصلی تحقیق (Problem Statement)
  • 3-9 اهمیت و ضرورت تحقیق(Importance and Statement of Topic)
  • 3-10 پیشینه تحقیق(Litrature Review)
  • 3-11 فرضیه های تحقیق(Research Hypothesis)
  • 3-11 اهداف تحقیق(Research Aimes)
  • 3-11-1 تناظر فرضیات، سوالات پژوهش، و ا هداف اختصاصی پژوهش
  • 3-12 بیان نام بهره وران
  • 3-13 نوآوری در تحقیق(Research Innovation)
  • 3-14 تعریف واژه ها و اصطلاحات تخصصی(Definitions)
  • 3-14-1تعریف مفهومی
  • 3-14-2 تعریف اسمی
  • 3-14-3 تعریف تحلیلی
  • 3-14-4 تعریف تجزیه ای
  • 3- 14-5 تعریف چند مرحله ای
  • 3-14-6 تعریف واقعی
  • 3-14-7 تعریف عملیاتی (عملی)
  • 3-15 بیان روش تحقیق(Research Method/Methodology)
  • 3-15-1 روش تحقیق میدانی
  • 3-15-2 روش تحقیق کتابخانه ای
  • 3-16 متغیرهای تحقیق(Research Variables)
  • 3-16-1انواع متغیرها
  • 3-17 جامعه و نمونه آماری، روش نمونه گیری و حجم نمونه
  • (Research Population/Research Sample/Sampling Method)
  • 3-18 روش ها و تکنیک تحلیل داده ها (Data Analysis):
  • 3-19 ابزار جمع آوری اطلاعات (Research Tools):
  • 3-19-1 استفاده از اطلاعات و مدارک موجود
  • 3-19-2 مشاهده
  • 3-19-3 مصاحبه
  • 3-20 استفاده از امکانات آزمایشگاهی
  • 3-21 زمانبندی انجام تحقیق
  • 3-22 مراحل تایید پروپوزال در دانشگاه
  • 3-23 پروپوزال رویایی ننویسید
  • 3-22 شیوه نگارش پروپوزال بین المللی
  • آنچه تاکنون به شما نگفته اند

فصل هفتم

  • پایان نامه نویسی و رساله نویسی
  • 7-1 پایان نامه چیست؟
  • 8-1 رساله چیست؟
  • 7-6 تفاوت مقاله پژوهشی ،پایان نامه و رساله
  • 7-2 هدفهای یک پایان نامه و رساله
  • 7-3 چرا باید یک پایان نامه بنویسیم؟
  • 8-2 چرا باید یک رساله بنویسیم؟
  • 7-4 مشخصه هاي اصلی پایان نامه
  • طرح عملیاتی براي یک پایانامه
  • 7-7 ویژگی یک پایان نامه خوب
  • 8-6 ویژگی یک رساله خوب
  • 7-8 چه زمانی باید پایان نامه را شروع کنیم؟
  • 8-7 چه زمانی باید رساله را شروع کنیم؟
  • 7-9 چه نوع داده هایی نیار داریم؟
  • 7-10 از چه مدل ها و روش های آماری استفاده کنیم؟
  • 7-12 شیوه نگارش پایان نامه
  • ترتیب صفحات کل پایان نامه
  • چکیده
  • فصل اول پایان نامه
  • فصل دوم پایان نامه
  • فصل سوم پایان نامه
  • فصل چهارم پایان نامه
  • فصل پنجم پایان نامه
  • منابع نویسی
  • 7-13 مدیریت زمان در پایان نامه
  • 8-12 مدیریت زمان در رساله
  • 7-11 چگونگی ارزیابی پایان نامه ها
  • 8-10 چگونگی ارزیابی رساله ها
  • آنچه تاکنون به شما نگفته اند

فصل هشتم

  • استخراج مقاله از پایان نامه و رساله
  • 9-1 مقدمه
  • 9-2 اصالت موضوع (Originality)
  • 9-3 عنوان (Title)
  • 1-3-5) نویسندگان (Authors)
  • 2) افزودن افیلیشن نویسندگان
  • 3) گام تکمیلی (ارائه دو مثال پیچیده‌تر)
  • 4) نکات مهم در انتخاب عناوین علمی برای نگارش افیلیشن
  • 5) افیلیشن‌های چند گانه
  • 6) نگارش مشخصات نویسنده رابط
  • 2-3-5) یک مقاله باید چند نویسنده داشته باشد؟
  • 4-5) چکیده (Abstract)
  • 1-4-5) انواع چکيده
  • 2-4-5) ويژگي‌هاي يک چکيده خوب
  • 3-4-5) ساختار يا محتواي يک چکيده
  • 4-4-5) فرايند تهيه يک چکيده
  • 5-4-5) مواردی که باعث رد چکیده از طرف داوران خواهند شد
  • 6-4-5) طول چکيده
  • 7-4-5) کلمات کلیدی (Key Words)
  • 5-5) مقدمه (Introduction)
  • 1-5-5) بخش اول: پیشینه تحقیقات(Litreture Review)
  • 2-5-5) بخش دوم: بیان مشکلات (Problem Statement)
  • 3-5-5) بخش سوم: اهداف پژوهش (Objectives)
  • 4-5-5) تناظر فرضیات، سوالات پژوهش، و ا هداف اختصاصی پژوهش
  • 5-5-5) اشکالات متداول در نوشتن مقدمه:
  • 6-5) مواد و روش‌ها (Materials and Methods)
  • 1-6-5) معرفی پروژه
  • 2-6-5) روش شناسی
  • تفاوت طرح تحقیق (Research Design) و روش تحقیق (Research Method) در مقاله نویسی:
  • 3-6-5) ابزار پژوهش
  • 4-6-5) جامعه پژوهش
  • 5-6-5) محدوده و محدودیت ها
  • 6-6-5) شکل ارائه اطلاعات روش شناختی
  • 7-6-5) سازماندهی مواد و روشها:
  • چند نکته در نگارش مواد و روش ها:
  • 7-5) نتایج یا یافته ها (Results/ Findings)
  • 1-7-5) ساختار نتایج یا یافته ها:
  • 1-1-7-5) یافته ها و نتایج توصیفی
  • 2-1-7-5) یافته ها و نتایج استنباطی و تحلیلی
  • 2-7-5) ارائه نتایج یا یافته ها:
  • 1-2-7-5) ارائه نتایج به صورت جدا
  • 2-2-7-5) ارائه نتایج به صورت مجتمع
  • 3-7-5)چگونگی ارائه نتایج یا یافته ها:
  • 8-5) بحث (Discission)
  • 1-8-5) ساختار بحث و نتیجه گیری
  • 9-5) نتیجه گیری (Conclusions)
  • 10-5) پیشنهادات (Further Research)
  • 11-5) تقدیر و تشکر (Acknowledgement)
  • 12-5) منابع (References)
  • 13-5) پیوست (Appendix):
  • 14-5 قوانین استخراج مقاله از پایان نامه
  • آنچه تاکنون به شما نگفته اند

فصل نهم

  • دفاع از پایان نامه و رساله
  • حضور در جلسة دفاع
  • 10-1 پاورپوینت دفاع از پایان نامه و رساله
  • نکاتی عالی برای روز دفاع از پایان نامه
  • 10-2 طرح کلی پاورپوینت دفاع
  • 10-3 هفت راهکار برای ساخت بهترین پاورپوینت
  • 10-4 نکاتی برای ارائه پاورپوینت در جلسه دفاع از پایان نامه
  • 10-5 چگونه ارائه ای عالی و تحسین برانگیز با ساخت یک پاورپوینت حرفه ای داشته باشیم؟
  • 10-6 توصیه های مهم در جلسه دفاع از پایان نامه و رساله
  • 10-7 راهکارهای کنترل هیجان و استرس در جلسه دفاع
  • 10-8 پیش بینی سوالات
  • پس از جلسة دفاع
  • 10-9 فرایند تکمیل و ثبت نمره پایان نامه
  • تکمیل فرم های بعد از دفاع:
  • اقدام جهت نمره مقاله:
  • ثبت نمره پایان نامه:
  • آنچه تاکنون به شما نگفته اند

فصل دهم

  • استناد نویسی به سبک APA
  • 11-1 مقدمه
  • 1-6) تعاریف استناد واستناد کردن
  • 2-6) دلایل استناد
  • 3-6) شیوه‌های استناد
  • 1-3-6) شیوه‌های استناد برون متنی
  • 1-1-3-6) شیوه نامه ونکوور (Vancouver system)
  • 2-1-3-6) شیوه نامه شیکاگو (Documentary- Note or Humanities Style)
  • 2-3-6) شیوه‌های استناد درون متنی
  • 1-2-3-6) شیوه انجمن روانشناسی آمریکا (American Psychology Association =APA)
  • 2-2-3-6) شیوه نامه انجمن زبان مدرن آمریکا (Modern Language Association =MLA)
  • 4-6) استناد به منابع چاپی در شیوه APA
  • 1-4-6) اثر دارای یک پدید آورنده
  • 2-4-6) اثر دارای دو پدید آورنده
  • 3-4-6) اثر دارای سه تا پنج نویسنده
  • 4-4-6) اثر دارای شش یا بیشتر پدید آورنده
  • 5-4-6) گروه به عنوان نویسنده
  • 6-4-6) اثر دارای نویسنده مجهول
  • 7-4-6)اثر با تاریخ نشر نا معلوم
  • 8-4-6) دو یا چند اثر از پدید آورندگان مختلف
  • 9-4-6) چند اثر از یک نویسنده در سال‌های مشابه
  • 10-4-6)استناد به بخش خاصی از یک منبع یا نقل قول
  • 5-6) درج منابع در فهرست مأخذ
  • 1-5-6) استناد به کتاب در فهرست مأخذ
  • 2-5-6) استناد به کتاب دارای مؤلف و مترجم
  • 3-5-6) استناد به فصلی از کتاب در فهرست مأخذ
  • 4-5-6) استناد به فصل ترجمه شده از کتاب در فهرست مأخذ
  • 5-5-6) استناد به مدخل واژه نامه، دائره المعارف، و کتب مرجع در فهرست مأخذ
  • 6-5-6) استناد به مقاله نشریه یا مجله در فهرست مأخذ
  • 7-5-6) استناد به مقاله مجله، با عنوان ترجمه شده به زبان دیگر در فهرست مأخذ
  • 8-5-6) استناد به مقاله ترجمه شده مجله در فهرست مأخذ
  • 9-5-6) استناد به مقاله‌ای از مجموعه منتشر شده یک کنفرانس در فهرست مأخذ
  • 10-5-6) استناد به مقاله منتشر نشده یک کنفرانس در فهرست مأخذ
  • 11-5-6) استناد به پایان نامه در فهرست مأخذ
  • 12-5-6) استناد به منابع دیداری و شنیداری (لوح فشرده، نوار کاست، نوار ریل، نوار ویدئو) در فهرست
    مأخذ
  • 13-5-6) استناد به نرم‌افزار رایانه‌ای در فهرست مأخذ
  • 6-6) قواعد استناد به منابع الکترونیکی
  • 1-6-6) ستناد به نسخه الکترونیکی مقاله‌یک نشریه چاپی
  • 2-6-6) استناد به نسخه الکترونیکی کتاب چاپی
  • 3-6-6) استناد به یک مدرک موجود در وب گاه
  • 4-6-6)استناد به یک مدرک دریافت شده از وب گاه یک دانشگاه یا سازمان:
  • 7-6) قواعد نظم منابع در فهرست مأخذ
  • آنچه تاکنون به شما نگفته اند

فصل یازدهم

  • اخلاق پژوهشی و سرقت ادبی
  • اخلاق پژوهش
  • سرقت ادبی

فصل دوازدهم

  • تامین منابع مالی پایان نامه و رساله
  • 13-1 چالش
  • 13-2 چالش
  • آنچه تاکنون به شما نگفته اند

فصل سیزدهم

  • دستورات کاربردی Word برای نوشتن پایان نامه و رساله
  • 12-1 سازگاری
  • 12-2 سازگاری
  • 12-3 سازگاری
  • آنچه تاکنون به شما نگفته اند

فصل چهادهم

  • خلاصه کتاب
  • 14-1 برخي اشتباهات رايج و تصورات نادرست دانشجويان در پايان نامه نویسی
  • 14-2 بیابانزایی
  • 14-3 بیابانزایی
  • منابع و مآخذ

دکتر سعید جوی ‌زاده

بنیان گذار تئوری هوش پیروزی در جهان و مدیر و موسس گروه آموزشی موسسه چشم انداز تدریس 100% سرفصل

سوالات متداول

ثبت نام در دوره جامع آموزش GIS

با توجه به تغییر قیمت‌ها، همچنین درخواست‌های متغیر کاربران از دوره‌ها، جهت دریافت مشاوره و ثبت نام در دوره آموزش جامع و حرفه‌ای GIS با ما در تماس باشید:

یا با تکمیل فرم ما با شما تماس خواهیم گرفت:

دوره های مرتبط

9 نظرات

دیدگاهتان را بنویسید