کارآفرینی در هفت روز:متفاوت فکر کنید-موسسه چشم انداز هزاره سوم ملل
مدرس :دکتر سعید جوی زاده
مبلغ سرمایه گذاری:30/000/000 ریال
تلفن ثبت نام :09382252774
چرا کارآفرینی در هفت روز(7روز)
افراد زیادی را می بینیم که دوست دارند کارآفرین شوند ولی راه آن را بلد نیستند و واقعا نمی دانند که از کجا شروع کنند.این قضیه من را عذاب می داد.به فکر افتادم تا این دوره کاربردی و ویژه را راه انداز ی کنم .تا افراد صاحب ایده بتوانند کسب و کار خود را شروع کنند.خیلی فکر کردم تا به ایده کارآفرینی در هفت روز رسیدم.اینکه شخص با یک ایده شروع کند و در ظرف مدت هفت روز به مشتریان قابل توجهی برسد و اولین درآمدهای خود را کسب نماید .
تمام آموخته ها و تجربه های خودم را بازبینی کردم و آنرا در قالب یک کارگاه آموزشی به شما ارائه می دهم.شاید خیلی از شماها فکر کنید که آیا می شود در ظرف هفت روز کسب و کاری را شروع کرد؟جواب من بله است هر چند که در ذهن شما این قضیه قابل حل نیست.اگر تجاربی را که به شما می گویم عملی کنید ظرف هفت روز ایده کسب و کار خود را عملی می کنید.کافی است که به تیم ما اعتماد کنید.شاید ایده های زیادی را در سر می پرورانید ولی نمی توانید آنرا به درآمد برسانید و شاید این ایده ها را چندین سال در ذهن خود جای داده اید و خاک می خورد.ولی دوباره بهتون یادآوری کنم که نگران نباشید. با شرکت در این کارگاه آنرا حتما عملیاتی می کنید.
شما با شرکت در این دوره کاربردی و ویژه هیچ ریسکی نخواهید کرد، چون این دوره گارانتی برگشت وجه دارد و در صورت عدم رضایت شما بدون هیچ پرسشی مبلغ کل دوره به شما عودت داده خواهد شد.
برای اولین بار در زندگی حرفه ای خودتون یاد می گیرید که چگونه در ظرف مدت هفت روز یک کسب و کا را شروع کنید.و می توانید آنرا به دیگر دوستان خود یاد دهید تا در شرایط بیکاری آنها نیز کاری را پیدا کنند و از بیکاری خلاص شوند.
هدف از برگزاری دوره کاربردی «کارآفرینی در ۷ روز » چیست؟
هدف این دوره کاربردی (حضوری و آنلاین ) این است که شما را از فردی که رویاپردازی می کند به یک کارآفرین حرفه ای تبدیل کند.و از شخصیت ذهنی خود ،یک شخصیت واقعی تبدیل کنید.
به شما تفکر کارآفرین و راه های عملی و دستیابی به آن را یاد خواهیم داد.
در این دوره کاربردی(حضوری و آنلاین ) به شما آموزش خواهم داد که چطور در یک هفته آینده ایده خود را به یک کسبوکار موفق تبدیل کنید و اولین مشتری دست به نقد خود را از یکسال یا شش ماه به هفت روز کاهش دهید. (کاری که ما در موسسه چشم انداز هزاره سوم ملل و گروه بین المللی آکادمیک و ماهنامه شادی انجام دادیم).
سرفصل دوره کاربردی(حضوری و غیر حضوری) کارآفرینی در ۷ روز چه چیزی است؟
محتوای این دوره شامل ۷ بخش میباشد که هر بخش به یک روز اختصاص داده شده تا در هفت روز آینده گام به گام ایدهی خود را به یک کسبوکار کارآفرینانه تبدیل کنید.البته اگر ایده هم در سر ندارید ما به شما کمک می کنیم تا با راه و روش هایی که ما به شما یاد می دهیم صاحب اولین ایده های کاربردی خود شوید.
روز اول:
درباره ایده پردازی کار می کنیم.و روش های ایده پردازی را یاد خواهم داد.
بزرگترین اشتباه افرادی که قصد دارند کسب وکارخود را راه اندازی کنند این است که ذهن خود را بیش از حد درگیر ایده و طرح می کنند و به افرادی که قرار است محصولات آنها را با رضایت کامل خریداری کنند، توجه کافی ندارند. بخاطر همین موضوع من در روز اول به شما توضیح خواهم داد که چطور یک ایده را از بین ایدههای مختلفی که در ذهن دارید انتخاب کنید. و راه شناخت یک ایده خوب از بد را برای شما توضیح خواهم داد. و در انتها چک لیستی دریافت خواهید کرد که با تکمیل کردن آن میتوانید ایده خود را با دقت انتخاب کنید.
روز دوم: در مورد MVP یا حداقل محصول پذیرفتنی صحبت می کنم و اینکه چگونه محصولی با حداقل ویژگیهای لازم و کافی برای عرضه به مشتری را تولید کنیم، تا بتوانیم بدون صرف هزینههای زیاد با کمترین هزینه ممکن بازخورد مشتریها نسبت به محصول را مشاهده کنیم. همچنین در این بخش به عنوان یک نمونه توضیح خواهم داد که ما چگونه از MVP در استارتاپ آکادمیک،موسسه چشم انداز و.. استفاده کردیم.
روز سوم: در روز سوم شما پاسخ این سوال اساسی را خواهید یافت که: چگونه یک نام و یک شعار کلیدی برای کسبوکار خود انتخاب کنیم؟ بیشتر افراد در انتخاب نام برای کسبوکار خود وسواس زیادی به خرج میدهند و این وسواس زیاد باعث میشود که هفتهها و گاهی ماهها در مورد آن فکر کنند. به همین خاطر در روز سوم شما یاد خواهید گرفت که چگونه در یک روز نام مناسبی برای کسبوکار خود پیدا کنید. همچنین ترفندها و چارچوبهای لازم به همراه چک لیستی برای انتخاب آسان تر یک نام به شما ارائه خواهم داد.علاوه بر آن به شما یاد خواهیم داد که چگونه یک شعار کلیدی برای کسب و کار خود شروع کنید.در ضمن تمامی شعار های شرکت های معروف دنیا را نیز بررسی خواهیم کرد.و به شما یاد خواهیم داد که یک شعار کلیدی باید دارای چه ویژگی هایی باشد .
روز چهارم:
بعد از انتخاب ایده و نام و شعار کلیدی شما نیاز به ابزاری برای معرفی کسبوکار خود و همچنین دریافت بازخورد مخاطبان از محصول تولید شده دارید. در روز چهارم نحوه راه اندازی موثرترین و کم خرجترین ابزار موجود برای اینکار یعنی وب سایت را آموزش خواهم داد. در این روز شما یاد خواهید گرفت که چگونه در کمتر از یک روز بدون هیچ دانش برنامه نویسی با مبلغ کمتر از 200 هزارتومان وبسایت خود را برای عرضه محصول راهاندازی کنید.
روز پنجم:
معرفی محصول به مشتری یکی از گام های اساسی و کلیدی است .و برای افرادی که کسبوکر خود را تازه شروع میکنند یک مانع جدی محسوب میشود. اینکه چطور محصول خود را بطور رایگان و با صرف کم ترین هزینه ها معرفی کنید به شما یاد داده خواهد شد.
این نباید بعنوان سدی پیش روی شما قرار بگیرید.بلکه با راه هایی که به شما یاد می دهم این سد برداشته خواهد شد.
روز ششم:
در این روز تاثیر کالای شما بر مشتری مشخص خواهد شد.و باید مشخص شود که یک کسب و کار سریع که قرار است ظرف هفت روز راه اندازی کنید چطور تاثیر گذار باشد.در این مرحله وارد دنیای واقعی مشتری می شوید و از دنیای خیالی خارج می شود و بازخورد مشتری را از طرق مختلف بررسی می کنید.
روز هفتم: راه اندازی و شروع به کسب درآمد.
من با شرکت در دوره کاربردی (حضوری و غیر حضوری ) کارآفرینی در ۷ روز دقیقاً چه چیزی دریافت میکنم؟
– مشاوره رایگان تا اخر عمر
– فایل صوتی و تصویری کارگاه
– پاورپوینت کارگاه
– کتاب کارگاه
مدرس این دوره چه کسی است؟
دکتر سعید جوی زاده
- نویسنده بیش از 50 جلد کتاب در ایران
- ایده پرداز و متخصص کسب و کارهای نوپا و استارپ ها
- سخنران
- سردبیر ماهنامه شادی
- مدیر موسسه علمی تحقیقاتی چشم انداز
- سردبیر انتشارات بین الملی آکادمیک
- مدیر گروه بین المللی آکادمیک
اطلاعات بیشتر درباره مدرس:
دکتر سعید جوی زاده مدیر موسسه علمی تحقیقاتی چشم انداز هزاره سوم ملل و عاشق مجموعه علوم جغرافیایی است. وی معتقد است که دشمنان اصلی بشریت ترس، شک و بی هدفی هستند. کارشناسی جغرافیای طبیعی را در سال 1381 از دانشگاه یزد، کارشناسی ارشد جغرافیای طبیعی گرایش اقلیم شناسی محیطی را از دانشگاه خوارزمی در سال 1384 و مدرک دکتری خود را در سال 1398 در رشته اقلیم شناسی از دانشگاه خوارزمی اخذ کرده است. عنوان رساله ایشان “تحلیل فضایی خشکسالی در ایران” است. او متخصص سیستم های اطلاعات جغرافیایی(GIS) و سنجش از دور(RS) وآمار فضایی است. از سال 1381 مشغول تدریس در دانشگاه ها و مراکز دولتی و خصوصی است. وی همه ساله کارگاه های تخصصی را برای علاقه مندان به GIS و RS برگزار می کند. کتاب هایی مفید و کاربردی را در زمینه سیستم های اطلاعات جغرافیایی و سنجش از دور و آمار فضایی را به رشته تحریر درآورده است. هم اکنون نیز بروی سیستم های پهباد و برنامه نویسی پیشرفته در سیستم های اطلاعات جغرافیایی و سنجش از دور مشغول به فعالیت است. علاوه بر این سعید جوی زاده علاقه مند به مطالعات خشکسالی و بلایای طبیعی است و در زمینه خشکسالی نیز کتاب های متعددی را به رشته تحریر درآورده است. از آرزوهای دکتر جوی زاده همه گیر شدن سیستم های اطلاعات جغرافیایی و سنجش از دور و آمار فضایی در بین مردم و نهاد هادی تصمیم گیری است.
11 نظرات