13 نکته برای شروع و موفقیت در کسب و کار
در حال شروع کسب و کار خود هستید؟ در اینجا 16 نکته مهم در مورد استارتاپ آورده شده که به شما کمک می کند استارتاپ خود را با موفقیت تاسیس کنید و دوام داشته باشد..
برای راه اندازی کسب و کار چه کاری باید انجام دهید؟ ده ها وب سایت از جمله ما وجود دارد که دارای چک لیست هستند که بسیاری از وظایفی را که باید هنگام شروع کسب و کار انجام دهید به شما یادآوری می کند. اگرچه چنین چک لیست هایی بسیار مفید هستند زیرا به شما کمک می کنند مراحل مهم راه اندازی را به خاطر بسپارید ، آنها فقط لیست هایی برای انجام هستند. آنها به شما می گویند که چه کاری باید انجام دهید ، اما هیچ راهنمایی در مورد موفقیت کسب و کار ارائه نمی دهند.
متأسفانه شما فقط با تکمیل لیستی از کارها در کار موفق نمی شوید. همچنین کسب و کار شما موفقیت آمیز نخواهد بود فقط به این دلیل که فکر می کنید ایده خوبی است.
چه چیزی باعث ایجاد یا شکست کسب و کار شما خواهد شد؟ چه چیزی موفقیت شما را تعیین می کند؟
در اینجا 16 نکته برای راه اندازی کسب و کار و موفقیت در آن آورده شده است.
- خودتان ، سطح انگیزشی واقعی خود ، میزان پولی که می توانید ریسک کنید و کارهایی که می خواهید برای موفقیت انجام دهید را بشناسید
مطمئناً ، همه ما می خواهیم میلیون ها دلار درآمد کسب کنیم. اما برای رسیدن به آن هدف حاضرید از چه چیزی منصرف شوید؟ چند ساعت در هفته به طور مداوم کار خواهید کرد؟ مایلید تا چه حد از منطقه آسایش خود دور شوید؟ خانواده شما تا چه اندازه می توانند شما را تحمل کنند؟ برای موفقیت ، برنامه های کاری خود را مطابق با اهداف و منابع شخصی و خانوادگی خود تنظیم کنید.
- شغل مناسب خود را انتخاب کنید.
فرمول قدیمی این است که نیاز مشتری را پیدا کنید و حل نمایید.این فرمول اگر چه قدیمی به نظر می رسد اما همیشه کارساز خواهد بود. رمز موفقیت در یافتن نیازهایی است که می توانید آنها را برآورده کنید ، می خواهید آنها را تأمین کنید و درآمد کافی برای ایجاد یک تجارت سودآور را ایجاد می کند.
- مطمئن باشید واقعاً بازاری برای آنچه می خواهید بفروشید وجود دارد
یکی از بزرگترین اشتباهاتی که شرکت های نوپا مرتکب می شوند این است که تصور می کنند افراد زیادی تمایل به خرید یک محصول یا خدمات خاص آنها دارند زیرا موسسین چنین کسب و کارهایی ایده های خود را دوست دارند.اما این فکر که بازار بزرگی برای ایده شما وجود دارد،تصوری کاملا اشتباه است.
در مورد ایده تحقیقاتی انجام دهید.
خودتان را گول نزنید، با چشم اندازهای باالقوه واقعی صحبت کنید تا بفهمید آنچه شما می خواهید بفروشید چیزی است که مشتری علاقهمند به خرید آن می باشد یا خیر و اگر چنین است، قادر به پرداخت چه مبلغی برای خدمات و محصولات شما میباشند؟
در مورد رقبا تحقیق کنید:
شما در هر نوع کسب و کاری رقبا خواهید داشت یادتان باشد حتی اگر هیچ پیشنهاد تجاری دیگری دقیقاً همان چیزی که شما قصد فروش آن را دارید وجود نداشته باشد ، به احتمال زیاد محصولات یا خدماتی دیگر وجود دارد که مشتریان هدف شما برای برآوردن نیاز خود از آن استفاده می کنند. برای موفقیت ، باید در مورد این رقبا تحقیق کنید و تا آنجا که ممکن است در مورد آنچه که آنها می فروشند و نحوه فروش آنها مطلع شوید. تحقیقات رقابتی چیزی است که شما باید در حال انجام برنامه ریزی مداوم آن باشید. اگر واقعاً رقبای دیگری وجود نداشته باشد ، ممکن است بازار یا نیاز واقعی به آنچه می خواهید بفروشید وجود نداشته باشد.
- برای موفقیت برنامه ریزی کنید:
اگر به دنبال سرمایه گذار نیستید یا قصد سرمایه گذاری ندارید و نمی خواهید که کسب و کاری چند میلیون دلاری را ایجاد کنید ممکن است نیازی به یک طرح تجاری پیچیده نداشته باشید ، اما همچنان به برنامه ریزی هدفمند نیاز دارید – برنامه ای که هدف شما را مشخص کند – مقصد خود را – و سپس حداقل یک نقشه راه شفاف که دار ای چهارچوب مشخص باشد نیاز دارید. با پیشرفت و کسب اطلاعات بیشتر در مورد مشتریان و رقابت ، این طرح تغییر خواهد کرد ، اما با این وجود به شما کمک می کند تا متمرکز و در مسیر درست پیش بروید.
- نیازهای عملیاتی را بشناسید:
بیشتر افرادی که در فکر راه اندازی مشاغل هستند ، بر آنچه می فروشند و چه کسی محصول آنها را خریداری می کند تمرکز می کنند. آنچه که آنها اغلب در نظر نمی گیرند نحوه عملکرد واقعی کسب و کار است. به عنوان مثال ، اگر کالاهایی را می فروشید ، چگونه تحویل می دهید؟ چه میزان می تواند مشتری را حمایت کنید؟اگر محصول به دست مشتری نرسید چه توجیهی دارید؟آیا شما نیاز به پذیرش کارت های اعتباری دارید؟ چه کسی وب سایت و شبکه های اجتماعی شما را مدیریت می کند؟ آیا می توانید از دستیار مجازی استفاده کنید؟آیا برای چنین کارهایی ، شما مجبور به استخدام کارمندان زبده هستید؟ حتی اگر یک کار کوچک خدمات شخصی را شروع می کنید ، اینها موضوعاتی است که باید در نظر بگیرید و برای آنها برنامه ریزی کنید.
- تعلل نکن:
بارها این جمله را از بعضی کارآفرینان شنیده اید که می گویند تا محصول شما کامل و بدون عیب و نقص نباشد وارد بازار نشوید چون سود دهی مناسبی برای شما ندارد.مشکل این رویکرد این است که منجر به تعلل و تاخیر در شروع کسب و کار شما می شود. اما همیشه یادتان باشد که هیچ کس واقعاً نمی تواند یک محصول کاملا بی عیب و نقص را وارد بازار کند. باور کنید در اکثر مواقع محصول ناقص شما نیز دارای مشتریان خاص خود است .اما اگر سعی کنید همه چیز را قبل از راه اندازی کامل کنید ، اصلاً ممکن است هیچ وقت شروع به کار خود نکنید. و این امروزه مشکل اکثر استارت آپ های بی تجربه است.
- کوچک شروع کنید:
برخی معتقدند که کارآفرینان ریسک پذیر هستنداما به این معنی نیست که آنها با چشم بسته بروی مین راه بروند. در عوض ، آنها ریسک کنترل شده را می پذیرند. آنها ایده ای را در مقیاس کوچک آزمایش می کنند ، سپس آنچه را که خوب کار می کند به بازاری بزرگ تعمیم می دهند .
8.اشتباهات را تکرار نکنید:
تفاوت افراد موفق با بقیه در این است که افراد موفق از اشتباهات خود درس می آموزند و با اصلاح اشتباه به حرکت خود ادامه می دهند . آنها در مورد شکست صحبت نمی کنند ، دولت ،مجلس و مردم را سرزنش نمی کنند ، بدشانسی خود را لعنت می کنند ، یا افراددیگری را مقصر شکست خود نمی دانند. اگر راه رسیدن به هدف آنها مسدود شود ، آنها به دنبال راهی جایگزین می گردند یا گاهی هدفی متفاوت و قابل دستیابی را انتخاب می كنند.
راه اندازی چک لیست کسب و کار
شروع کار می تواند طاقت فرسا باشد! برای اطمینان از اینکه هیچ مرحله مهمی را از دست ندهید می توانید به عنوان مثال با تایپ ساده در محیط Word برنامه های مهم را یادداشت نمایید..
- از دیگران بیاموزید:
مربیانی پیدا کنید ، به گروه هایی با افراد همفکر بپیوندید ، همه آنچه را که می توانید در مورد صنعت خود و آنچه برای رسیدن از جایی که می خواهید به جایی که می خواهید بروید اطلاعاتی بدست آورید. در کنفرانس های مرتبط با شغل خود شرکت کنید. در دوره های آموزشی حرفه ای مرتبط با کسب و کار خود شرکت کنید.فیلم های آموزشی نگاه کنید و کتاب های صوتی مرتبط با کسب و کار خود را دنبال کنید.
- به کاری که می پردازید فکر کنید:
اکثر کسانی که کسب و کار خود را شروع می کنند بدون فکر و برنامه ریزی است .سوال کلیدی این است که آیا چنین افرادی موفق می شوند؟برای شروع هر کسب و کاری باید ماه ها و سال ها فکر کنید تا به یک ایده قابل اجرا برسید و یادتان باشید که ایده تا زمانی که به مرحله اجرا در نیاید صفر تومان بیشتر ارزش ندارد .
- فقط برای خودتان کار نکنید:
کسب و کاری را برنامه ریزی کنید که علاوه بر خودتان بتوانید افراد دیگری را نیز وارد کسب و کارتان کنید.اگر فکر می کنید که به تنهایی می توانید یک کسب و کار موفقی را راهاندازی کنید ،سخت در اشتباه هستید.حتی باید از کسب و کار شما میراثی نیز بر جای گذاشته شود که بعد از شما دیگران نیز سود ببرند.
- سرمایه گذاران را بشناسید:
اگر کسب و کاری را که شروع کرده اید نیاز به سرمایه گذاری دارد باید سرمایه گذاران و روش های تعامل با سرمایه گذاری را یاد بگیرید.یادتان باشد که سرمایه گذاران بدنبال بازگشت سرمایه خود هستند و این باعث آزار و اذیت شما شده و نظام فکری شما را بر هم می زنند.ولی نصیحت ما به شما شاید این باشد که تا زمانی که علم جذب سرمایه گذار را ندارید از جذب سرمایه گذار دوری کنید .
- بازاریابی دیجیتال را در آغوش بگیرید:
حتی اگر کسب و کار کوچکی را راه اندازی می کنید ، به یک حضور دیجیتالی جامع نیاز داریدبه عبارت دیگر باید از ابزار های کارامد اینترنتی بهرمند باشید. حداقل شما به یک وب سایت با ظاهری حرفه ای ، یک لیست ایمیل که به شما امکان برقراری ارتباط منظم با مشتری و چشم انداز و حضور در کانال های رسانه های اجتماعی را که مشتریان می دهد نیاز دارید. اگرچه ممکن است بسیاری از مشتریان خود را از طریق چهره به چهره دست بیاورید ، اما همچنان به حضور قوی در رسانه های اجتماعی و بازار های دیجیتالی نیاز دارید. چرا که بعضی از مشتریان قبل از اینکه تصمیم بگیرند با شما تماس بگیرند یا نه ، شما را در وب جستجو می کنند. تخفیف ها ، پیشنهادات ویژه و اطلاعات عملی ارسال شده به لیست ایمیل شما می تواند مشتریان و چشم انداز را ترغیب به خرید از شما یا خریدهای مکرر کند.
- هرگز یادگیری چیزهای جدید را متوقف نکنید:
آنچه اکنون سودآور است ، لزوماً سال آینده یا 10 سال دیگر سودآور نخواهد بود. بنابراین ، اجازه ندهید که خود را در شیطنت “این راهی که من همیشه کارها را انجام می دهم” قرار دهید. چشم و گوش خود را برای چیزهای جدید باز نگه دارید. آیا روش های جدیدتر یا بهتری برای بازاریابی محصولات و خدمات شما وجود دارد؟ آیا مشتریان چیزی را که شما ارائه نمی دهید ، می خواهند؟ آیا مشتری متفاوتی وجود دارد که شما باید آن را هدف قرار دهید؟ با خواندن هر آنچه درمورد صنعت خود و گوش دادن به سخنان مشتریان خود پاسخ دهید.
9 نظرات