ژئومارکتینگ (بازاریابی مکان‌محور)
ژئومارکتینگ (بازاریابی مکان‌محور)

عنوان کتاب

ژئومارکتینگ (بازاریابی مکان‌محور)

  • نویسنده :جرارد کلیکوئت
  • مترجمین :دکتر سعید جوی زاده | مهندس منصورادیبی |دکتر سارا کاویانی
  • گوینده : -
  • موضوع : کاربرد gis در محیط زیست
  • سال انتشار :
  • قیمت : 80,000 تومان

توضیحات کتاب

این کتاب سعی می کند دانش و برنامه های کاربردی را در زمینه ای در حال تحول جمع آوری کند. این کتاب بر جنبه های مربوط به رشته بازاریابی تمرکز می کند، در حالی که دیگران دید وسیع تری از برنامه های کاربردی جغرافیای دیجیتال، با استفاده از علوم کامپیوتر، در علوم مدیریت ارائه می دهند (کارون ۲۰۱۷). جغرافیای دیجیتال همچنین در بسیاری از زمینه ها مانند آب و هوا، استراتژی نظامی و نظارت بر بحران های محیطی اجرا شده است (پلانتین ۲۰۱۴).

تحقیقات مبتنی بر ملاحظات فضایی در اقتصاد از اوایل قرن 19 آغاز شد (von Thünen 1826 ؛ Weber 1909). نشریات منتشر شده در حدود دهه 1930 در کنار کار جغرافیدانان آن زمان (کریستالر 1933 ؛ لوش 1941) تا مدت ها در اقتصاد (هوتلینگ 1929) و بازاریابی (ریلی 1931) اثری از خود بر جای می گذارد. اما اهمیت “جغرافیای بازاریابی” در دهه 1960 تشخیص داده شد (Revzan 1968). این تحول همچنین تولد خرده فروشی (اسکات 1970) را نشان می دهد، یعنی فعالیت فروش کالا در فروشگاه ها یا در اینترنت[۱]. فصل ۴ این کتاب به طور کامل به خرده فروشی جغرافیایی اختصاص داده شده است.

علاقه به تحقیقات چندرشته ای، به ویژه البته در مورد جغرافیا، در امکان بیرون کشیدن عوامل تعیین کننده و مدل های مکان فروشگاه با پیوند دادن واحدهای تجاری و عناصر جغرافیایی و برجسته شدن تحول آنها نهفته است. این امر با در نظر گرفتن رقابت، جریانات کالا و موانع جغرافیایی، تفاوت های جمعیتی در مناطق، تغییرات در اقتصاد شهری با تعاملات فضایی در مناطق بازار و مناطق تجاری را در نظر می گیرد. اما فقط متخصصان مکان فروشگاه، خرده فروشان، در این مسیر ادامه خواهند داد و بازاریابی سنتی تا حد زیادی غیر محلی باقی می ماند. با این حال، فصل های ۲ و ۳ نشان می دهد که همه بازاریابی می تواند تحت تأثیر نیاز به فضاسازی مطالعات قرار گیرد، به ویژه از آنجا که پیشرفت های اخیر فناوری در نقشه برداری انجام شده است.

انگلیسی زبانان معمولاً از واژه geomarketing استفاده نمی کنند، بلکه بین GIS (سیستم های اطلاعات جغرافیایی)، geodemographics، که مطالعه افراد بر اساس محل زندگی آنها است، تمایز قائل می شوند (جانسون 1997 ؛ Gonzàlez-Benito و همکاران 2007)، و ریز بازاریابی، که به عنوان سفارشی سازی متغیرهای آمیخته بازاریابی در سطح فروشگاه تعریف می شود (Montgomery 1997 ؛ Swinyard 1997). بنابراین یافتن منابع زبان انگلیسی برای بازاریابی جغرافیایی همیشه آسان نیست. این کتاب با ارائه تعداد زیادی مراجع کتابشناختی به خواننده در این زمینه کمک خواهد کرد.

از نظر بازاریابی جغرافیایی که به عنوان مجموعه ای از تکنیک ها برای ترسیم بسیاری از پدیده های اجتماعی در نظر گرفته شده است، همانطور که خواهیم دید، می توانیم به گذشته برگردیم و نقش ژرارد د کرم بلژیکی، معروف به Gérardus Mercator، که نقشه برداری را در قرن شانزدهم اختراع کرد، به یاد آوریم. (هورست 2011). در قرن 18، اولین نقشه پادشاهی فرانسه توسط خانواده کاسینی ترسیم شد و این کار، بر اساس مثلث بندی زمین شناسی، بیش از 60 سال به طول انجامید. امروزه ما هنوز نقشه کاسینی را برای آثار تاریخی بررسی می کنیم. و، مطمئناً خوانندگان قدیمی دوره های جغرافیایی و نقشه های Vidal de la Blache (اغلب Vidal-Lablache نامیده می شوند) را به خاطر خواهند آورد.

اما در حالی که بازاریابی جغرافیایی مجموعه ای از تکنیک های نقشه برداری است، بازاریابی فضایی بیش از هر چیز یک حوزه بسیار وسیع تر است، نه تنها از نظر روش شناسی، بلکه بیش از هر چیز از نظر مفهومی و نظری، که باید به سازمان های خصوصی یا دولتی این امکان را بدهد که دقیق تر و مناسب تر تعریف کنند. راهبردها: فضا نه تنها از نظر جغرافیایی، بلکه اقتصادی، فرهنگی و نهادی است اگر مفهوم فاصله را بر اساس مدل اوپسالا تجزیه کنیم (Johanson and Wiedersheim-Paul 1975).

به همین دلیل است که این کتاب در مورد بازاریابی فضایی صحبت می کند، زیرا نقشه برداری، که مهم و محوری در مفهوم ژئومارکتینگ است، تنها تکنیکی نیست که امکان کنترل فضا در تصمیمات بازاریابی را ممکن می سازد. بنابراین بازاریابی فضایی به همه موارد زیر مربوط می شود:

– مسائل مربوط به مکان، از جمله

–        نقاط فروش برای خرده فروشان ؛

–        موسسات خصوصی (کارخانه ها، دفاتر مرکزی، انبارها و غیره) یا موسسات دولتی (تالار شهرها، ادارات، ساختمانهای اداری یا منطقه ای) ؛

– بازاریابی محلی، از جمله

–        در سطح محلی، بازاریابی خرد – بازاریابی محلی برای افرادی که ویژگی های مربوط به محل آنها شناخته شده است، اعمال می شود.

–        در سطح بین المللی، بازاریابی کلان – بازاریابی در سطح یک کشور با در نظر گرفتن ویژگی های جمعیت آن در مقایسه با سایر کشورها ؛

 

– سیستم های اطلاعات جغرافیایی مورد استفاده در بازاریابی ؛

– بازاریابی تلفن همراه تا حد زیادی بر اساس بازاریابی پویای مبتنی بر موقعیت مشتری است (Palos-Sanchez و همکاران 2018).

توسعه بازاریابی فضایی مستلزم درک واضح دو پدیده مرتبط با هم است که به آنها مکان و محلی اشاره می شود. این کتاب به جنبه های مربوط به مکان و بومی سازی و در نتیجه دانش خاص علوم مدیریتی، هم مربوط به جغرافیای سرزمین ها و هم جنبه های بین فرهنگی، می پردازد. ملاحظات اجتماعی تا آنجا که فضا و به ویژه توانایی سفر و جابجایی در آن می تواند منشاء نابرابری باشد که پیامدهای جدی اقتصادی و اجتماعی را به همراه خواهد داشت فراموش نخواهد شد (Fourquet 2019). تحرک فضایی و قابلیت تغییر اقامت یکی از عوامل بیکاری است.

اکثر افراد می توانند از فضا، از جمله مکان ها، فاصله ها و جهت ها، اطلاعاتی کسب کنند: ما از “هوش فضایی” و حتی “GPS مغز” (OʼKeefe et al. 1998) و “سلول هایی که یک سیستم موقعیت مکانی در مغز تشکیل می دهند” صحبت می کنیم. نوعی GPS داخلی مقاله ای در مجله CNRS نحوه عملکرد این GPS مغز را توضیح می دهد (بلود 2019). این کشف به س questionsالات زیر پاسخ می دهد:

چگونه می دانیم که کجا هستیم؟ چگونه از مکانی به مکان دیگر راه خود را پیدا کنیم؟ و چگونه این اطلاعات را به گونه ای ذخیره می کنیم که دفعه بعد که مسیری مشابه را طی کردیم بلافاصله بتوانیم مسیر را پیدا کنیم؟

حتی کوششی برای مدل سازی این فرآیند کسب بدون موفقیت واقعی انجام شده است (مونتلو 1998). این ابزارهای جغرافیایی دیجیتالی و به ویژه GPS می تواند باعث شود برخی از افراد تمام یا قسمتی از توانایی خود را برای کاوش در محیط های جدید از دست بدهند و به توسعه هوش مصنوعی نیز افزوده شوند و آنها را در “سیاره سندرم میمون ها” غرق کند (عکس 2019 )

علاوه بر این، امروزه تفکیک عملکردهای یک شرکت (یعنی بازاریابی، سیستم های اطلاعاتی و مدیریت منابع انسانی، لجستیک، استراتژی، بلکه اشکال سازمانی زیربنایی) در سطوح محلی، منطقه ای، ملی و بین المللی دشوار است. به همین دلیل است که بسیاری از تأملات در این کتاب بر جنبه های دیگری غیر از بازاریابی به معنای دقیق تمرکز خواهد کرد.

انقلاب ارتباطات ممکن است ما را به این باور برساند که فاصله “مرده” است (Cairncross 1997). این چنین نیست و زمان آن است که دوباره فضا را کشف کنیم (بارنز و همکاران 2018). ابزارهای جابجایی دیجیتال، تلفن های هوشمند و رایانه های لوحی تا حد زیادی بر اساس سیستم های مکان یابی هستند. عدم در نظر گرفتن فضای جغرافیایی در فرآیندهای تصمیم گیری در دراز مدت می تواند منجر به امتناع شرکت شود

برای مطابقت با “منسوخ شدن” آن این درست است که در همه بازارها، شرکت های کوچکی وجود دارند که بدون استفاده از فن آوری های “جدید” بسیار خوب زنده می مانند. اما آنها اغلب در طاقچه هایی کار می کنند که برای سازمان های بزرگتر قابل دسترسی نیست. دومی با تکیه بر داده های مکان یابی، به طور خاص امکانات Big Data را مورد بررسی قرار می دهد، زیرا حدود 80 درصد از داده های مربوط به کسب و کار، به طریقی به ملاحظات فضایی مرتبط است. این شرکت ها در حال توسعه روش های داده کاوی برای بهبود فرایندهای تصمیم گیری خود در ارتباط با مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) هستند، بنابراین نیاز به پیوند مدیریت بازاریابی و سیستم های اطلاعاتی دارد (Goes 2014). علاوه بر این، فضا همچنان نقش اساسی در محل فروش نقاط دارد. تصمیمات اخیر گروه های خرده فروشی برای بستن فروشگاه ها نمونه بارز این امر است، اگر کامل نیست (به فصل 4 مراجعه کنید). باید توجه داشته باشیم که استراتژی های مکان یابی امروزه حداقل به اندازه بسته شدن، و به عبارت دیگر بازسازی شبکه، مربوط به باز شدن نقاط تماس است.

سرانجام، در حالی که هدف این کتاب انتشار نظریه ها، مفاهیم و روش ها، بدون ذکر کاربردها است، همچنین فراخوانی برای تحقیقات بیشتر با تمرکز بر بازاریابی فضایی است. تصمیم گیرندگان برای تفسیر نتایج نقشه برداری، درک بهتر پیامدهای وارد کردن فضا به فرایند تصمیم گیری خود و یکبار دیگر تدوین استراتژی های دقیق به یک مبنای نظری نیاز دارند. این کتاب بر اساس ساختار یک دفترچه راهنمای بازاریابی (تعاریف و تکنیک های تحقیق، رفتار مصرف کننده، آمیخته بازاریابی با تمرکز بیشتر بر مکان) به پنج فصل تقسیم شده است، در آخرین فصل، در بازاریابی تلفن همراه حتی اگر اطلاعات و اطلاعات فن آوری های ارتباطی در همه فصل ها وجود دارد.

در فصل ۱ سعی می شود بازاریابی فضایی متمایز از بازاریابی جغرافیایی و مفاهیم و تکنیک هایی برای درک چگونگی انطباق نرم افزارهای نقشه برداری با بازاریابی جغرافیایی تعریف شود.

فصل ۲ خلاصه ای از آگاهی از رفتار مصرف کننده در خارج از نقاط فروش و همچنین در نقاط فروش، بدون فراموش کردن ویژگی های فرهنگی مرتبط با تنوع فضایی است که جهانی شدن محصول آن را حذف نکرده است. این فصل عمدتا به خرید در ابعاد فضایی آن می پردازد.

فصل 3 بر آمیخته بازاریابی فضایی، یعنی ترکیب 4 Ps معروف (محصول، قیمت، مکان، تبلیغات) (مک کارتی 1960) با انتشار فضایی محصولات، جغرافیایی و قیمت گذاری زمین، انتشارات عمومی، بازاریابی مستقیم، در حال حاضر تعاملی تمرکز دارد. مدیریت بازاریابی و فروش P (مکان) سوم در فصل 4 مورد بحث قرار می گیرد.

فصل 4 به طور خاص به جغرافیایی پرداخته می شود زیرا روشهای مکان اولین برنامه های مدیریت geomarketing بودند. خرده فروشان از کاربران اصلی تکنیک های بازاریابی جغرافیایی، به ویژه برای راه اندازی نقاط فروش خود استفاده می کنند، اما خواهیم دید که استفاده های دیگری نیز امکان پذیر است.

فصل پنجم، پس از یادآوری برخی ملاحظات در زمینه تجارت الکترونیک، هم خرید تلفن همراه از طرف مصرف کننده و هم بازاریابی تلفن همراه در تجارت، و همچنین برنامه های کاربردی تجارت الکترونیک و تجارت تلفن همراه، یعنی تلفن های هوشمند و رایانه های لوحی را با استفاده از آنها پوشش می دهد. موقعیت مکانی در بازاریابی

[۱]. https://dictionary.cambridge.org/fr/dictionnaire/anglais/retailing.

فرهنگ سازمانی

اصطلاحات “بازاریابی فضایی” و “بازاریابی مکانی” سوالات زیر را شامل می شود:

– فضا چیست؟

– چرا فضا را در بازاریابی تقریباً به صورت سیستماتیک، اگر نه سیستمیک، معرفی کنیم؟

– چرا حوزه وسیع بازاریابی جغرافیایی را گسترش دهیم؟

فضا چیست؟ بحران اخیر “جلیقه زردها” در فرانسه نشان داده است که چقدر تصمیم گیری بدون در نظر گرفتن فضا یا همانطور که اکنون می گوییم سرزمین ها می تواند تصمیم گیرندگان را به واکنش هایی سوق دهد که مدیریت آنها در آن زمان بسیار دشوار است. آیا می توان گفت که این بحران “جلیقه زردها” همانطور که جیمز الروی نویسنده هیجان انگیز آمریکایی دوست دارد در مورد “جغرافیا سرنوشت است” است؟ تصمیم گیری امروز، برای نهادهای خصوصی یا دولتی بدون توجه عمیق به مسائل محلی می تواند منجر به یک بحران عمیق شود. قرار نیست همه آنطور که انتظار می رود تلفن همراه باشند.

تعریف فضا و درک سریع پیامدهای این تصمیمات در “سرزمین هایی” که ما مسئول آن هستیم، چه در سطح یک دولت و چه در یک شرکت، امروزه پیش نیازهای مدیریت خوب سازمانی است که ما مسئول آن هستیم. با این حال، اصل فرعی بودن (مارتینی و اسپاتارو ۲۰۱۸) در دهه ۱۹۸۰ در سطح اروپا تعریف شده بود: “یک مقام مرکزی فقط می تواند وظایفی را انجام دهد که در سطح پایین تری قابل انجام نیست” یا “مسئولیت اقدامات عمومی، در صورت لزوم، نهاد صالح نزدیک به کسانی است که مستقیماً درگیر این اقدام هستند “، توصیه ای که امروزه اکثر شرکت ها نمی توانند آن را رد کنند. این اصل حتی با ماهیت پایدار فعالیت های اقتصادی به ویژه مرتبط بوده است (گوسن ۲۰۱۵).

بازاریابی مبتنی بر مکان: بازاریابی جغرافیایی و موقعیت مکانی، چاپ اول. جرارد کلیکت و ژرام بارای.

چرا باید فضا را در بازاریابی به شیوه ای تقریبا سیستماتیک، اگر نه سیستمی، وارد کنیم؟ دلیل آن تنها نیاز به بومی سازی همه ویژگی های بازار نیست (Rigby and Vishwanath 2006): مشتریان، تامین کنندگان، نقاط فروش، تدارکات و بسیاری از جنبه های دیگر که در این کتاب نشان داده شده است. حتی تغییرات تکنولوژیکی ما را ملزم به در نظر گرفتن فضای جغرافیایی می کند. استفاده تقریباً سیستماتیک از GPS (سیستم موقعیت یابی جهانی) و به زودی سیستم گالیله اروپایی، رو به افزایش است و همه بازیگران، عرضه کنندگان و متقاضیان و همچنین تسهیل کنندگان بازار را مجبور می کند تا ملاحظات فضایی را در استدلال، تصمیمات و اقدامات خود وارد کنند. اصطلاح سیستمیک نیز می تواند تا آنجا مورد استفاده قرار گیرد که اگر شرکت به عنوان یک سیستم در نظر گرفته شود، اکنون باید تا حد ممکن با محیط خود تطبیق دهد، چه از نظر اقتصادی و چه از نظر زیست محیطی،

چرا حوزه وسیع بازاریابی جغرافیایی را گسترش دهیم؟ در واقع، این اصطلاح در فرانسه هنگامی که نرم افزارهای هم نام به شرکت ها و مقامات محلی گسترش یافت، توسط فرانسه مطرح شد. بنابراین بعد فنی قوی است.

ویکی پدیا این تعریف را ارائه می دهد: “بازاریابی زمینی شاخه ای از بازاریابی است که شامل تجزیه و تحلیل رفتار افراد اقتصادی با در نظر گرفتن مفاهیم فضا است.”[۱] و همان منبع این جنبه فنی را تأیید می کند:

[۱] . https://fr.wikipedia.org/wiki/Géomarketing..

سرفصل های کتاب ژئومارکتینگ (بازاریابی مکان‌محور)

1: بازاریابی فضایی و بازاریابی مکانی
  • 1.1. تعریف فضا
  • 1.2. از بازاریابی جغرافیایی گرفته تا بازاریابی فضایی
  • 1.2.1. بازاریابی فضایی: بین اقتصاد و جغرافیا
  • 1.1.1. تعریف بازاریابی فضایی و بازاریابی مکانی
  • 1.2.2.1. تعریف بازاریابی فضایی
  • 1.2.2.2. تعریف بازاریابی جغرافیایی
  • 1.1.2. محتوای بازاریابی فضایی و بازاریابی جغرافیایی
  • 1.2.3.1. محلی در مقابل جهانی
  • 1.2.3.2. استاندارد سازیدر مقابل سازگاری
  • 1.2.3.3. زمینه های بازاریابی فضایی
  • 1.2.3.3.1. رفتار فضایی مصرف کننده
  • 1.2.3.3.2. مطالعات بازاریابی فضایی
  • 1.2.3.3.3. استراتژی و بازاریابی فضایی
  • 1.2.3.3.4. مدیریت بازاریابی فضایی
  • 1.3. برنامه های کاربردی بازاریابی مکانی و بازاریابی مکانی
  • 1.3.1. برنامه های کاربردی در خرده فروشی و توزیع انبوه
  • 1.3.2. برنامه های کاربردی در خدمات
  • 1.3.3. برنامه های کاربردی در بازاریابی و مدیریت ابزار
  • 1.3.4. برنامه های کاربردی دیگر
  • 1.4. بازاریابی جغرافیایی، تکنیک ها و نرم افزار
  • 1.4.1. استفاده از نرم افزارهای بازاریابی جغرافیایی
  • 1.4.2. تکنیک های بازاریابی جغرافیایی
  • 1.4.2.1. سیستم های اطلاعات جغرافیایی، مبانی فنی بازاریابی جغرافیایی
  • 1.4.2.2. برخی از ابزارهای آماری برای بازاریابی جغرافیایی
  • 1.4.2.3. سیستم های شبیه سازی
  • 1.4.3. نرم افزار و وب سایت
  • 1.4.3.1. نرم افزارها و خدمات ژئومارکتینگ
  • 1.4.3.2. وب سایت ها و بسترهای بازاریابی جغرافیایی
  • 1.5. نتیجه
2 : رفتار فضایی مصرف کننده
  • 2.1. مفاهیم اصلی رفتار فضایی خارج از فروشگاه
  • 2.1.1. جاذبه، گرانش و تعامل فضایی
  • 2.1.2. فاصله
  • 2.1.2.1. فاصله جغرافیایی و زمانی
  • 2.1.2.2. فاصله در روانشناسی جامعه شناسی
  • 2.1.2.2.1. فاصله اجتماعی یا فضایی اجتماعی
  • 2.1.2.2.2. فاصله روانی
  • 2.1.2.2.3. فرهنگیفاصله
  • 2.1.2.2.4. فاصله روانی
  • 2.1.2.2.5. فاصله نهادی
  • 2.1.3. مفهوم سفرهای خرید
  • 2.1.3.1. مسیر omnichannel
  • 2.1.3.2. مسیر ROBO یا ROPO
  • 2.1.4. مفهوم تحرک
  • 2.1.4.1. تحرک پیچیده
  • 2.1.4.2. نابرابری در تحرک
  • 2.1.5. همه جا
  • 2.1.6. مفاهیم دیگر مربوط به رفتار مکانی مصرف کننده
  • 2.1.6.1. منطقه بازار
  • 2.1.6.2. منطقه تجارت فروشگاه و منطقه عرضه مصرف کننده
  • 2.1.6.3. اصل بی تفاوتی فضایی
  • 2.1.6.4. اشباع بازار و نشت فروش
  • 2.1.6.5. سهام مشتری و جریان مشتری
  • 2.2. مدل ها و نظریه های رفتار مصرف کننده فضایی در خارج از فروشگاه
  • 2.2.1. مدل سازی گرانش یا مدیریت سهام مشتری
  • 2.2.1.1. رویکرد قطعی
  • 2.2.1.2. رویکرد احتمالی
  • 2.2.1.2.1. مدل هاف
  • 2.2.1.2.2. مدل MCI
  • 2.2.1.3. مدلهای رویکرد ذهنی و جاذبه
  • 2.2.1.3.1. MCI یا مدل ذهنی MICS
  • 2.2.1.3.2. نظریه ادغام اطلاعات
  • 2.2.1.4. جریان مشتری
  • 2.2.1.4.1. تحرک مصرف کننده و جذب "موقت"
  • 2.2.1.4.2. مدل سازی جاذبه موقت برای استراتژی های مکان جدید
  • 2.3. رفتار فضایی مصرف کننده در فروشگاه
  • 2.3.1. تحقیق در مورد رفتار فضایی مصرف کنندگان در فروشگاه ها
  • 2.3.1.1. استفاده از RFID
  • 2.3.1.2. استفاده از PDA
  • 2.3.1.3. استفاده از تلفن های همراه
  • 2.3.1.4. استفاده از سیستم هوشمند مکاترونیک
  • 2.3.2. اهمیت یک سیستم اطلاعات فضایی داخلی
  • 2.3.2.1. پیکربندی یک سیستم اطلاعات فضایی داخلی
  • 2.3.2.2. سیستم های اطلاعات مکانی و مسیرهای مصرف کننده
  • 2.3.2.3. تبدیل فروشگاه-بازدید و خرید-خرید از فروشگاه
  • 2.3.2.4. سرعت خرید مصرف کننده
  • 2.3.3. چشم انداز CNIL
  • 2.4. نتیجه
3 : ترکیب بازاریابی فضایی
  • 3.1. بازاریابی فضایی و ترکیب بازاریابی
  • 3.1.1. بازاریابی استراتژیک و فضا
  • 3.1.2. ترکیب بازاریابی و فضا
  • 3.1.2.1. طراحی یک پیشنهاد ارزش
  • 3.1.2.2. بررسی پیشنهاد
  • 3.1.2.3. ارائه پیشنهاد
  • 3.1.2.4. جذب پیشنهاد
  • 3.1.2.5. فضاسازی ترکیب بازاریابی
  • 3.2. رویکرد فضایی به مدیریت محصول
  • 3.2.1. انتشار فضایی محصولات
  • 3.2.1.1. نقش فضا در انتشار محصولات
  • 3.2.1.2. سایر عوامل انتشار محصول
  • 3.2.2. Geomerchandising
  • 3.2.2.1. از تجاری سازی تا geomerchandising
  • 3.2.2.1.1. پیاده سازی روشهای جغرافیایی
  • 3.2.2.1.2. نقش مجموعه در جذب نقاط فروش
  • 3.2.2.2. کاربرد geomerchandising
  • 3.2.2.2.1. یک برنامه geomerchandising خارجی و داخلی
  • 3.2.2.2.2. یک برنامه geomerchandising کاملاً خارجی
  • 3.2.2.2.3. تجزیه و تحلیل geomerchandising خارجی و محیط زیست
  • 3.2.2.2.4. از بازاریابی تجاری تا معیارهای مدیریت خرده فروشی
  • 3.2.2.2.5. برنامه ای که از مدل مبتنی بر عامل استفاده می کند
  • 3.2.2.3. مکان یابی و مکان یابی Geomerchandising
  • 3.2.2.2.4. طراحی و طراحی داخلی فروشگاه
  • 3.3. رویکرد فضایی به قیمت
  • 3.3.1. فضا و قیمت
  • 3.3.2. تاثیر جغرافیا بر قیمت گذاری
  • 3.3.2.1. جغرافیای هزینه ها
  • 3.3.2.1.1. هزینه حمل و نقل
  • 3.3.2.1.2. لجستیک
  • 3.3.2.1.3. سیستم مالیاتی و استانداردها
  • 3.3.2.2. جغرافیای رقابت
  • 3.3.2.2.1. رقابت محلی
  • 3.3.2.2.2. مسابقه بین المللی
  • 3.3.2.3. جغرافیای تقاضا
  • 3.3.2.3.1. تقاضا و جغرافیای سیاسی
  • 3.3.2.3.2. تقاضا و جغرافیای محصول
  • 3.3.2.3.3. جغرافیای تقاضا و "کشور مبدأ"
  • 3.3.3. سیاست قیمت گذاری فضایی یا قیمت زمین
  • 3.3.3.1. نظریه های قیمت فضایی
  • 3.3.3.2. بین نظریه ها و واقعیت ها
  • 3.3.3.3. و در قفسه های تله کابین های فروشگاه؟
  • 3.3.3.4. تاثیر فناوری دیجیتال بر قیمت گذاری
  • 3.3.3.4.1. مدیریت سود/درآمد
  • 3.3.3.4.2. مقایسه قیمت ها
  • 3.4. رویکرد فضایی برای ارتقاء و مدیریت نیروی فروش
  • 3.4.1. تبلیغات جغرافیایی
  • 3.4.1.1. بازاریابی مستقیم و geomarketing
  • 3.4.1.2. نمایش و بازاریابی جغرافیایی
  • 3.4.1.3. تبلیغات سینمایی و بازاریابی جغرافیایی
  • 3.4.1.4. تبلیغات مطبوعاتی و بازاریابی جغرافیایی
  • 3.4.1.5. تبلیغات رادیویی و بازاریابی جغرافیایی
  • 3.4.1.6. تبلیغات تلویزیونی و بازاریابی جغرافیایی
  • 3.4.1.7. تبلیغات اینترنتی و بازاریابی جغرافیایی
  • 3.4.2. «توسعه زمین فروش»
  • 3.4.3. مدیریت فضایی نیروهای فروش
  • 3.5. نتیجه
4 : مکان فروشگاه و جغرافیایی
  • 4.1. مکان فروشگاه
  • 4.1.1. فرایند تصمیم گیری مکان
  • 4.1.1.1. تصمیمات مکان
  • 4.1.1.2. تکنیک های مکان یابی
  • 4.1.1.3. مفاهیم اصلی مربوط به مکان
  • 4.1.1.3.1. استراتژی شرکت خرده فروشی
  • 4.1.1.3.2. بازار و منطقه بازار ملی یا منطقه ای
  • 4.1.1.3.3. سایت و فروش بالقوه
  • 4.1.1.3.4. شبکه بندی مجدد، زنجیره ای و شبکه
  • 4.1.2. مطالعات مکان را ذخیره کنید
  • 4.1.2.1. مطالعه فرصت
  • 4.1.2.2. مطالعه بازارهای جهانی
  • 4.1.2.2.1. رویکرد تحقیقات بازار برای مکان یابی فروشگاه
  • 4.1.2.2.2. مطالعه کلی بازارهای بالقوه
  • 4.1.2.3. مطالعه مناطق بازار
  • 4.1.2.3.1. روش تحقیق در حوزه بازار
  • 4.1.2.3.2. داده های ثانویه
  • 4.1.2.3.3. ارزیابی اشباع منطقه بازار
  • 4.1.2.3.4. روش تجزیه و تحلیل جریان خرید
  • 4.1.2.4. مطالعه سایت
  • 4.1.2.4.1. محدودیت منطقه تجاری
  • 4.1.2.4.2. تکنیک های دیگر برای تعیین محدوده منطقه تجاری
  • 4.1.2.4.3. ارزیابی و انتخاب سایت
  • 4.1.2.4.4. پیش بینی فروش
  • 4.1.2.5. امکان سنجی
  • 4.2. مدلهای موقعیت مکانی و استفاده از سیستمهای اطلاعات جغرافیایی
  • 4.2.1. قانون گرانش خرده فروشی یا قانون ریلی
  • 4.2.2. مدل هاف
  • 4.2.3. مدل های تعامل رقابتی (MCI و مدل ذهنی MCI)
  • 4.2.3.1. مدل MCI (تعامل رقابتی چندگانه)
  • 4.2.3.2. مدل ذهنی MCI
  • 4.2.3.3. مشکلات در اجرای مدلهای تعامل فضایی رقابتی
  • 4.2.3.3.1. پایه گرانشی
  • 4.2.3.3.2. تجزیه جغرافیایی
  • 4.2.3.3.3. ویژگی های ترازو
  • 4.2.3.3.4. نقض فرضیه IAA
  • 4.2.3.3.5. مشکل عدم پاسخگویی و آمار بیزی
  • 4.2.4. مدلهای موقعیت مکانی متعدد و تخصیص مکان
  • 4.2.5. سهم بازاریابی جغرافیایی در محل فروش نقاط
  • 4.2.6. تأثیر اینترنت بر محل فروش نقاط
  • 4.3. استراتژی های مکانی برای مکان یابی نقاط فروش
  • 4.3.1. مفاهیم اساسی استراتژی های فضایی
  • 4.3.2. بین پوشش منطقه ای و سرعت مکان یک شبکه فروش
  • 4.3.2.1. اندازه گیری پوشش سرزمینی
  • 4.3.2.2. استراتژی مکان یابی و نظریه نفوذ
  • 4.3.3. استراتژی های توسعه برای زنجیره های فروش نقطه
  • 4.3.4. استراتژی های ادغام و کسب (M&A)
  • 4.3.5. استراتژی های توسعه و نقش اینترنت
  • 4.3.6. فضا، برنامه ریزی شهری تجاری و سیاست عمومی
  • 4.3.6.1. برنامه ریزی شهری تجاری
  • 4.3.6.2. بازاریابی منطقه ای
  • 4.4. نتیجه
5 : بازاریابی فضایی، موقعیت مکانی و بازاریابی موبایلی
  • 5.1. از تجارت الکترونیکی گرفته تا بازاریابی موبایلی
  • 5.1.1. تجارت الکترونیکی و فاصله
  • 5.1.2. اولین رویکردهای بازاریابی موبایلی
  • 5.1.2.1. مفهوم سازی تجارت الکترونیکی
  • 5.1.2.2. تأثیر تجارت الکترونیکی بر زمان و مکان
  • 5.1.2.3. دسته های مختلف تجارت الکترونیک
  • 5.1.2.4. استراتژی های قیمت گذاری در تجارت الکترونیکی
  • 5.1.3. بازاریابی موبایلی
  • 5.2. بازاریابی فضایی موبایل
  • 5.2.1. مجاورت
  • 5.2.2. تحرک و موقعیت جغرافیایی
  • 5.2.2.1. تحرک و تحرک
  • 5.2.2.2. تلفن هوشمند، موقعیت جغرافیایی تلفن همراه و خرید
  • 5.2.3. کانال Omnichannel
  • 5.2.4. پایگاه داده های فضایی بزرگ و خطرات آنها
  • 5.3. بازاریابی فضایی موبایل و مدیریت فضا توسط سازمانها
  • 5.3.1. بازاریابی فضایی و تدارکات: مسئله "آخرین مایل"
  • 5.3.2. کلیک کنید و جمع آوری یا رانندگی کنید
  • 5.3.3. آدم خواری و همپوشانی مناطق فروش
  • 5.4. نتیجه
  • نتیجه 215

توضیحات تکمیلی

نوع کتاب

نسخه الکترونیکی (PDF), نسخه چاپی

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “ژئومارکتینگ (بازاریابی مکان‌محور)”