توضیحات
آموزش کاربردی زمین آمار (Geostatistic) در ArcGIS
زمین آمار(Geostatistic) یک چارچوب مناسب برای مدلسازی هر نوع داده مکانی – فضایی است و یک بعنوان یک ابزار قدرتمند برای مشخص کردن ارتباط مکانی بین داده های جغرافیایی استفاده می شود. زمین آمار شامل مجموعه ای از روش های آماری است که برای مدل سازی داده های مکانی / زمانی و کشف الگوهای پدیده های جغرافیایی مورد استفاده قرار می گیرد ، که طبیعت در معرض تغییرات وابسته به فضا و زمان هستند. این تکنیک ها ارتباط داده های نمونه برداری و غیر نمونه برداری را خودکار می کنند و به ما این امکان را می دهند تا در مورد یک مجموعه داده ، به عنوان مثال ، فرآیندها ، رویدادها و اشخاص موجود در یک منطقه خاص ، تعمیم بگیریم.فرایندها و وقایع مکانی / زمانی “اهداف در حال حرکت” هستند ، یعنی به طور ناقص شناخته شده اند. زمین آمار با استفاده گسترده از متغیرهای اندازه گیری شده و معلوم ، به تجزیه و تحلیل تغییرات و انحرافات در این پدیده ها می پردازد ، و اطلاعاتی را استخراج می کند که بدون زمین آمار دشوار است.یعنی قادر به استخراج اطلاعات از مناطقی است که فاقد نمونه برداری هستند و اطلاعاتی درباره ان نداریم.
آموزش های رایگان
60+ ساعت
بیش از 60 ساعت آموزش کاربردی به همراه حل پروژه های کاربردی و داده های تمرینی .
7500 دانشجو
بیش از ۱۵۰۰ دانشجو تاکنون با آموزههای این دوره کسبوکار خود را راهاندازی و یا در جایی مشغول به کار هستند
پشتیبانی واقعی
بعد از ثبتنام به مدت یکسال میتوانید از سیستم پشتیبانی اختصاصی دوره استفاده کنید
آشنایی با دورههای GIS و Web GIS موسسه چشم انداز
دورههای جامع موسسه چشم انداز هزاره سوم ملل شامل مجموعهای گسترده و کامل از دورهها شامل دوره های آموزش GIS، آموزش Web GIS در پایتون و سی شارپ، آموزش RS، در رشتههای مختلف مانند شهرسازی و مدیریت شهری، حقوق، گاز، آب، برق، مخابرات و ...، دورههای سنجش از دور (RS)، دوره ENVI، دورههای پژوهشی مانند دوره جامع مقاله نویسی، پایان نامه نویسی، آموزش جامع SPSS، آموزش زبانهای برنامه نویسی مانند پایتون، سی شارپ، ASP.Net Core، لاراول، طراحی وب، دوره برنامه نویسی قالب وردپرس، پلاگین نویسی وردپرس و ... میشود. دپارتمانهای مختلف موسسه چشم انداز به گونهای است که تمامی نیازهای شما را پوشش دهد. تمامی دورهها کاملاً عملی و کاربردی بوده و با هدف ورود به بازار کار طراحی شده است. تمامی دورهها زیر نظر افراد متخصص و حرفهای آموزش داده خواهد شد. چنانچه در مورد هر یک از دورهها سوالی دارید همواره آماده پاسخگویی به شما هستیم. با ما در تماس باشید و سوالات خود را با ما در میان بگذارید.
آموزش GIS: :کتاب جامع و عملی ArcGIS
کتاب جامع و عملی ArcGIS یکی از پرفروش ترین کتاب های کاربردی و راه حل محور در ایران است که توسط دکتر سعید جوی زاده محقق و پژوهشگر حوزه مکانی به رشته تحریر درآمده است .
در این دوره اموزشی علاوه بر آموزش عملی و کاربردی کتاب جامع و عملی ArcGIS به شما تقدیم می گردد.
فناوری GIS چیست؟
فناوری GIS از سیستمهای رایانهای ویژهای برای بدست آوردن دادههای جغرافیایی و ادغام آنها در نقشههای هوشمند “فوق العاده” استفاده میکند. سپس میتوان از دادهها برای ایجاد سناریوهای بیپایان “چه می شود اگر” استفاده کرد.آموزش GIS :کاربردهای متنوع سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS)
- آموزش GIS در دفتر ارزیابی مالیات: نقشه های کاربری اراضی را برای ارزیاب ها و برنامه ریزان تولید می کند.
- آموزش GIS درسازمان آب: شیر آبی را که شاه لوله آب را از مدار خارج کرده را می تواند شناسایی و پیدا کند
- آموزش GIS در اداره پلیس: الگوهای جرم و جنایت را برای استقرار هوشمندانه ماموران و نظارت موثر بر برنامه های کنترل و گشت های محلی مطالعه می کند.
- آموزش GIS در دفتر مهندسی اداره راه: با استفاده از GIS بر وضعیت جاده ها ،راه ها و پل ها نظارت می کند و نقشه های کاربردی برای مقابله با بلایای طبیعی را تولید و نمایش می دهد.
- آموزش GIS در سازمان حمل و نقل شهری: با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) نقشه مسیرهای ویژه دوچرخه را برای رفت و آمدهای روزانه شهری تولید می کند.
- آموزش GIS در اداره فاضلاب: با استفاده از GIS اولویت مناطق برای تعمیرات بعد از زلزله را مشخص می کند.
- آموزش GIS در شرکت مخابرات: با استفاده از GIS عوارض زمین را برای یافتن مکان های لازم جهت احداث آنتن جدید تلفن همراه مطالعه می کند.
- آموزش GIS در مطالعه چشم انداز ها : امروزه از سیستم اطلاعات جغرافیایی در مطالعه انواع چشم انداز های استفاده می شود .
- آموزش GIS در جنگل داری : علم و فناوری فضایی به طور جدانشدنی در مدیریت مدرن جنگل گنجانده شده است و تا آینده قابل پیش بینی نیز همین گونه باقی خواهد ماند. اکثر دانشجویان، مدیران و دانشمندان جنگلداری از دانش پایه زمین فضایی به خوبی بهره مند خواهند شد.
- آموزش GIS در شرکت نفت: با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) کم هزینه ترین مسیر را برای یک خط لوله جدید پیدا می کند.
- آموزش GIS در اداره برق : با استفاده از GIS مدار های خود را برای حداقل سازی افت نیرو ، مدلسازی می کند و محل استقرار تجهیزات جدید را طرح ریزی می کند.
- آموزش GIS در منابع طبیعی : مدیریت منابع طبیعی مستلزم ادغام سیستم های پیچیده و متنوعی است که GIS می تواند نقش مهمی در آن ایفا کند
- آموزش GIS هیدرولوژیست ها: با استفاده از GIS برای حفاظت از سلامت عمومی بر کیفیت آب نظارت می کنند.
- آموزش GIS در هواشناسان: با استفاده از GIS هشدار های لازم را برای مناطقی که در مسیر توفانی قرار دارند،منتشر می کنند.هواشناسی امروزه زیاد از GIS استفاده می کند.
- آموزش GIS در زیست شناسان: با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS)،تاثیر برنامه های ساخت و ساز را بر حوزه آبریز بررسی می کند.
- آموزش GIS در شرکت تجاری: با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) محلههای مختلف نمایندگی های جدید خود را بر اساس نزدیک به نقاط پر تراکم مشتریان ارزیابی میکند.
- آموزش GIS در کمیته مدیریت : با استفاده از GIS، کمیته مدیریت بحران تسهیلات امدادی را از طریق مدل سازی نیازمندی ها و امکان دسترسی طراحی میکنند
- آموزش GIS در تیم آتش نشانی : با استفاده از GIS، تیم آتش نشانی نحوه گسترش یک آتش سوزی جنگلی را با استفاده از اطلاعات زمین و وضع هوا پیش بینی می کند
- آموزش GIS در مرکز کنترل و اعزام پلیس 110: با استفاده از GIS،سریعترین راه برای رسیدن به حادثه را پیدا می کند
- آموزش GIS درمدیریت منابع آب : با استفاده از GIS، جریان رودخانه را برای یافتن منشا و منابع احتمالی آلودهکننده ردیابی میکند.
- آموزش GIS در دیده بان های نظامی: با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS)، مسیر دید متناسب با ناهمواری های موجود را مورد بررسی قرار میدهند.
- آموزش GIS در مهندسین منابع آب: با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS)، متناسب با روند هیدرولیک و هیدرولوژی رودخانه پهنه بندی سیلاب انجام می دهند.
- آموزش GIS در ژئومورفولوژی: با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS)،مسیر حرکت توده های یخچالی را در دامنه کوهها مدلسازی مینمایند.
- آموزش GIS در مدیران شهری : با استفاده از GIS،مناطق تحت پوشش و مسیرهای خدمات رسانی را مشخص می نمایند.
- آموزش GIS در جمعیت شناسان: با استفاده از GIS، روند تغییرات جمعیتی را در یک منطقه خاص پایش می کنند.
- آموزش GIS در متخصصان علوم زمین: با استفاده از GIS، مدلسازی های مختلف از سطح زمین را انجام میدهند.
- هواشناسان و متخصصین علوم جو: با استفاده از GIS، نقشه های هم دما از میزان متوسط دمای سالانه ترسیم مینمایند.
- آموزش GIS مهندس علوم زیست محیطی: با استفاده از GIS، آلودگی های حاصل از نفت را از سواحل و دریاهای آزاد مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار میدهند.
- آموزش GIS در امروز ارتش : با استفاده از نقشه های جی آی اس برای طرح ریزی پروازها و شناسایی محلهای ریختن بمب استفاده میکند.
- آموزش GIS در منابع معدنی : با استفاده از جی آس اس، با کمک محیط ها و تحلیل های سه بعدی، بهخوبی امکان بررسی بهتر ذخایر و منابع نامرئی زمینی به وجود میآید.
- آموزش GIS در مدیریت منابع آب : مدلسازی یکپارچه مدیریت منابع آب با استفاده از ابزارهای توانمند GIS امکان پذیر خواهد شد.
- آموزش GIS در آب های زیر زمینی : ساز و کار پیچیده آب های زیرزمینی با استفاده از ابزارهای توانمند جی آی اس مدلسازی میشود.
- آموزش GIS در جست وجوی مکانی : امروزه جستجوی مکانی در اقصی نقاط دنیا با استفاده از ابزارهای اینترنتی جی آی اس در اختیار عموم قرار گرفته است.
چرا باید دوره جامع و حرفه ای GIS را یاد بگیرم؟
توسعه و یادگیری مهارت ها در سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS) میتواند به مسیرهای مختلف شغلی در سازمانهای دولتی، شرکت های خصوصی منجر شود. امروزه کاربران و پژوهشگرانی که مسلط به نرم افزار های سیستم اطلاعات جغرافیایی باشند و بتوانند به انجام پروژه های کاربردی بپردازنند از درآمدهایی بالایی برخوردار می باشند.
چرا سیستم های اطلاعات جغرافیایی مهم هستند؟
مردم همیشه مجذوب تحقیق در مورد مکان زندگی خود بوده اند. برای درک سیاره ما ، دانشمندان در جهان باستان در رم ، یونان ، هند ، چین و جاهای دیگر بیش از ۲۵۰۰ سال پیش پایه های جغرافیا و ژئودزی را پایه گذاری کردند. امروزه ، چشم انداز جغرافیایی بیش از هر زمان دیگری مطرح است ، زیرا مسائل مربوط به تغییر اقلیم ، جهانی سازی اقتصادی ، گسترش شهر ، از بین رفتن تنوع زیستی ، کشاورزی پایدار ، کیفیت و کمیت آب ، جرم ، تنوع فرهنگی ، انرژی ، گردشگری ، بی ثباتی سیاسی و خطرات طبیعی در مقیاس جهانی از اهمیت برخوردار می شوند اما همچنین به طور فزاینده ای بر زندگی روزمره ما تأثیر می گذارند مقابله با این مسائل به مردمی نیاز دارد که در جغرافیا پایه محکم داشته باشد ،که می تواند “تصویر بزرگ” را ببیند اما همچنین می فهمد که چگونه الگوها و روندهای مختلف از مقیاس جهانی به جامعه محلی مربوط می شوند. دیدگاه جغرافیایی مربوط به همه مسائل مربوط به زمان ما است ، زیرا همه این مسائل دارای یک مولفه جغرافیایی هستند. سیستم های اطلاعات جغرافیایی از این جهت مهم است که به تسهیل کشف روندها و روابط مبتنی بر اطلاعات مکانی کمک می کند. “استفاده از نقشه های هوشمند به چگونگی درک ما از پدیده ها و عوارض در جهان هستی به ما کمک می کند .
آموزش پروژه محور GISآموزش پروژه محور GIS عنوان یک دوره بسیار شگفت انگیز است .برای حرفه ای شدن در GIS می توانید از سبک های منفاوتی استفاده کنید. اما بهترین سبک برای حرفه ای شدن ، استفاده از ویدئوهای آموزشی است. به همین منظور در آموزش پروژه محور GIS فیلم های آموزشی زیادی در رابطه با آموزش نرم افزار ArcGIS در این دوره آموزش پروژه محور GIS تهیه شده است که می توانید با استفاده از آن ها حرفه ای و وارد بازار کار شوید.در دوره آموزش پروژه محور GIS علاوه بر فیلم های گام به گام و کاربردی کتاب نیز در اختیار شما قرار می گیرد. کافی است که همین الان با شماره ۰۹۳۸۲۲۵۲۷۷۴ تماس بگیرید و از مشاوره رایگان دکتر سعید جوی زاده مطلع شوید.
در دوره آموزش پروژه محور GIS یک کتاب فوق العاده برای حرفه ای شدن در GIS به شما تقدیم می گردد که می توانید آموزش و یادگیری شما را سریع و با سرعت شگفت انگیزی به جلو ببرد. در دوره آموزش پروژه محور GIS هر آنچه را که یک کاربر برای انجام یک پروژه GIS نیاز دارید به صورت گام به گام و فیلم های کاربردی ارائه شده است.مزیت دوره آموزش پروژه محور GIS این است که شما می توانید در هر زمان و هر مکانی نسبت به یادگیری بدون هیچ استرس اقدام کنید.
فیس بوک و ناسا: چگونه GIS برای آنها اهمیت دارد …
فناوری GIS به دانشجویان اجازه می دهد تا از داده های گرفته شده توسط ماهواره برای نشان دادن اطلاعات مختلف در مورد یک مکان خاص مانند شرایط محیطی ، الگوی رشد شهری یا خانه های مستعد سیل استفاده کنند. اندازه گیری می شود و ویژگی های مختلف نقشه مانند مرزها و ارتفاعات را نشان می دهد. این فناوری همچنین به دانشجویان امکان می دهد ویژگی ها را از نقشه های موجود ادغام کرده و به ویژگی های دیجیتالی تبدیل شوند.
علاوه بر این ، شرکت هایی مانند فیس بوک از فناوری GIS در کنار مأموریت خود برای باز و اتصال بیشتر جهان با تجزیه و تحلیل نحوه زندگی مردم در یک منطقه خاص و تعیین بهترین اتصال آنها به اینترنت استفاده می کنند. به عنوان مثال ، افرادی که در نزدیکی هم زندگی می کنند ، ممکن است شبکه های دسترسی کوتاه برد مانند نقاط اتصال Wi-Fi مناسب را پیدا کنند ، در حالی که فناوری تلفن همراه برای افرادی که در مناطق دورتر زندگی می کنند بهتر کار خواهد کرد. فیس بوک حتی تا آنجا پیش رفته است که به عنوان بخشی از تلاش های تجزیه و تحلیل تراکم جمعیت ، میلیون ها نقشه را برای ایجاد نقشه خود از جهان سرمایه گذاری کرده و با آن ترکیب کرده است .
نمونه دیگری از برنامه GIS دنیای واقعی از طریق ناسا ارائه می شود ، که از فناوری GIS برای مطالعه مدل سازی آب و هوا ، بیماری های واگیر دار همچون کرونا و… استفاده کرده است . این سه چیز ممکن است در ابتدا غیرمرتبط به نظر برسند ، اما به گفته جو نیگرو ، یکی از مدیران ارشد برنامه ریزی در ناسا، “استفاده از تحلیل های فضایی مرتبط با سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS) عالی و بی نظیر است .در واقع با استفاده از تحلیل های سیستم اطلاعات جغرافیایی می توانیم به کشف رفتار پنهان پدیده های مکانی فضایی بپردازیم.من دقیقا نمی دانم چه خواهم شد ولی مطمئن هستم که سیستم اطلاعات جغرافیایی دنیای جدیدی را بروی ما باز خواهد کرد . “
چرا امروزه استفاده از نقشه ها مهم هستند؟
برای قرن ها ، نقشه ها تخیلات را برانگیخته و اکتشافات ناشناخته را القا کرده اند. امروزه از نقشه ها برای کمک به درک روابط بین مناطق استفاده می شود. این روابط فضایی با استفاده از نقشه ها به صورت دیجیتالی در چارچوب سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS) مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرند. در این چارچوب ، این نقشه های پویا و هوشمند هستند.که به کشف رفتار پدیده ها منجر می شوند. آنها را می توان با نقشه ها و اطلاعات توصیفی دیگری مثل نمودارها ، داستان ها و چندرسانه ای ترکیب کرد. بهمراه سیستم های سنجش از دور و سیستم موقعیت جهانی (GPS) ، فناوری های ژئوتک را تشکیل می دهند که به افراد کمک می کند تا تصمیمات و برنامه های روزمره را به طور موثر تر و کارآمدتری اتخاذ کنند.
فناوری GIS چگونه در دنیا تفاوتی ایجاد می کند؟
فناوری GIS به دلیل طیف گسترده ای از کاربردهای ممکن ، تا حدی باعث ایجاد تغییر در جهان می شود. گذشته از روندها و روابط ، مهارت های GIS می تواند برای مشاغل در ارزیابی املاک و مستغلات ، خرده فروشی ، بانکداری ، مدیریت منابع طبیعی ، مدیریت اضطراری و موارد دیگر مفید باشد. برای مواردی مانند املاک و مستغلات ، خرده فروشی و بانکداری ، GIS می تواند به معنی تصمیم گیری بهتر برای صاحبان مشاغل باشد. در مدیریت منابع طبیعی ، این می تواند به معنای بهبود شفافیت مقامات دولتی باشد ، یا به شناسایی جمعیت های در معرض خطر یا زیر سرویس در یک جامعه کمک کند. برای مدیریت اضطراری ، این می تواند به معنای شناسایی نقاط ضعف یا بهبود ارتباطات در هنگام بحران باشد.
با GIS چه کاری می توانیم انجام دهیم؟
از GIS می توان به عنوان ابزاری در فرآیند حل مسئله و تصمیم گیری و همچنین برای تجسم داده ها در یک فضای فضایی استفاده کرد. داده های فضایی را می توان برای تعیین (1) مکان ویژگی ها و روابط با ویژگی های دیگر تجزیه و تحلیل کرد ، (2) جایی که بیشترین و یا حداقل برخی از ویژگی ها وجود دارد ، (3) تراکم ویژگی ها در یک فضای خاص ، (4) آنچه در داخل یک منطقه مورد اتفاق می افتد ، (5) آنچه در نزدیکی برخی از ویژگی ها یا پدیده ها اتفاق می افتد ، و (6) و اینکه چگونه یک منطقه خاص با گذشت زمان تغییر کرده است (و به چه روشی)
- نقشه برداری از مکان ها: ما می توانیم موقعیت مکانی ویژگی های دنیای واقعی را ترسیم کرده و روابط فضایی را در بین آنها تجسم کنیم. مثال: در زیر نقشه ای از مکان های معدن شن و ماسه و مناطق ماسه سنگی در ویسکانسین را مشاهده می کنیم. با تعیین اینکه فعالیت استخراج شن و ماسه در منطقه ای با یک نوع خاص زمین شناسی رخ می دهد ، می توانیم الگوهای بصری را در داده ها مشاهده کنیم.
- نقشه برداری از مقادیر: مردم برای یافتن مکانهایی که معیارهای آنها را برآورده می کنند یا برای دیدن روابط بین مکانها ، مقادیری را ترسیم می کنند ، مانند مکانهایی که بیشترین و کمترین آنهاست. مثال: در زیر نقشه ای از مکان های قبرستان در ویسکانسین آورده شده است. نقشه مکان های قبرستان را به صورت نقطه (تراکم نقطه) نشان می دهد و هر شهرستان رنگی کدگذاری شده است تا نشان دهد بیشترین و کمترین مکان (آبی روشن تر ، به معنای تعداد کمتر گورستان است)
- نقشه های تراکم: گاهی اوقات مهم تر است که نقشه برداری از غلظت ها ، یا مقدار نرمال شده توسط منطقه یا تعداد کل انجام شود. مثال: در زیر ما تراکم جمعیت منهتن را ترسیم کرده ایم (تعداد کل جمعیت نرمال شده توسط منطقه در مایل مربع از سرشماری ها)
- یافتن آنچه درون آن است: ما می توانیم از GIS برای تعیین اینکه چه اتفاقی می افتد یا چه ویژگی هایی در داخل یک منطقه / منطقه خاص واقع شده استفاده کنیم. ما می توانیم ویژگی های “درون” را با ایجاد معیارهای خاص برای تعریف یک منطقه مورد علاقه (AOI) تعیین کنیم. مثال: در زیر نقشه ای است که یک رویداد سیل و بسته های مالیاتی و ساختمانهای موجود در آبراه را نشان می دهد. ما می توانیم از ابزارهایی مانند CLIP استفاده کنیم تا مشخص کنیم کدام بسته ها در حوادث سیل قرار دارند. علاوه بر این ، ما می توانیم از ویژگی های این بسته ها برای تعیین هزینه های احتمالی خسارت اموال استفاده کنیم.
- پیدا کردن آنچه در نزدیکی است: ما می توانیم با نگاشت آنچه در نزدیکی آن است ، با استفاده از ابزارهای پردازش جغرافیایی مانند BUFFER ، از آنچه در یک فاصله مشخص از یک ویژگی یا رویداد اتفاق می افتد ، دریابیم. مثال: در زیر نقشه زمان رانندگی را از یک مکان مرکزی در شهر مادیسون ، مشاهده می کنیم. ما می توانیم از خیابان ها به عنوان یک شبکه استفاده کنیم و معیارهای خاصی مانند محدودیت سرعت و کنترل های تقاطع را اضافه کنیم تا مشخص کنیم راننده به طور معمول در 5 ، 10 یا 15 دقیقه چقدر می تواند به آنجا برسد.
- آشکارسازی تغییرات: ما می توانیم تغییر را در یک منطقه خاص جغرافیایی برای پیش بینی شرایط آینده ، تصمیم گیری در مورد یک اقدام یا ارزیابی نتایج یک اقدام یا سیاست ، نقشه برداری کنیم. مثال: در زیر نقشه های استفاده از زمین مشاهده می کنیم که تغییرات در توسعه مسکونی از سال ۱۹۵۱ تا ۱۹۹۹ را نشان می دهد. سبز تیره جنگل را نشان می دهد ، در حالی که زرد روشن توسعه مسکونی را نشان می دهد. برنامه هایی از این دست می توانند به اطلاع روندها و سیاست های برنامه ریزی جامعه برسند.
خدمات ویژه آموزش GIS
- اهدا و تقدیم دو جلد کتاب کاربردی نوشته شده توسط دکتر سعید جوی زاده اهدا و تقدیم بیش از ۵۰ ساعت فیلم آموزشی مرتبط با دوره آموزشی
- تبدیل شدن به یک مدرس حرفهای و با تجربه
- ارتباط مسقیم با دکتر سعید جوی زاده
- مشاوره مسقیم از طریق شبکه های اجتماعی
مخاطبین دوره آموزش GIS چه کسانی هستند؟
- تمام علاقه مندان به سیستم های اطلاعات جغرافیایی و تحلیل های فضایی
- برای افراد جویای کار ،بی شک یادگیری GIS بهترین راه برای یافتن شغل مناسب در ایران و جهان است
- اساتیدی که قصد دارند سیستم اطلاعات جغرافیایی را در دانشگاه تدریس کنند
- دانشجویانی که قصد مهاجرت دارند می توانند با استفاده از تخصص GIS به روند مهاجرت خود تسریع ببخشند
- دانشجویان تحصیلات تکمیلی که قصد نوشتن پایان نامه کارشناسی ارشد و رساله دکتری را دارند
- دانشجویان رشته های جغرافیا ، محیط زیست ، کشاورزی ، زمین شناسی ، برنامه ریزی شهری ، شهرسازی ، معدن ، عمران ، نقشه برداری ، باستان شناسی و …
- کارمندان شاغل در بخش های GIS ادارات دولتی و شرکت های خصوصی
- مدرسانی که علاقه مند به آموزش دادن هستند می توانند با آموزش های کاربردی GIS به درآمدهای بالایی برسند
پیش نیازهای آموزش GIS جامع و کاربردی (مقدماتی تا پیشرفته)
- شرکت در دوره آموزش GIS جامع و کاربردی (مقدماتی تا پیشرفته) نیاز به پیش نیاز خاصی ندارد چرا که در این دوره حرفه ای و کاربردی آنچه را که شما لازم داشته باشید یاد خواهید گرفت کافی است که علاقه مند باشید و تکالیف استاد را دنبال کنید.
- در دوره حرفهای و کاربردی آموزش جامع GIS مقدماتی و پیشرفته نیاز به درک مفاهیم اولیه نیز نیست چون در جلسات اولیه تمامی مفاهیم پایه به شما آموزش داده می شود.
- خیلی نگران هستند از اینکه با نقشه و نقشه خوانی آشنا نیستند ولی خبر مهم و خوب این است که در دوره حرفه ای و کاربردی آموزش جامع GIS مقدماتی و پیشرفته ،اصول نقشه خوانی نیز به شما آموزش داده می شود.
اطلاعات تکمیلی دوره آموزش جامع GIS
- مدت زمان این دوره ۶۰ ساعت خواهد بود.
- سطح دوره: مقدماتی تا جامع
- بدون پیش نیاز
- نوع دوره بسته به علاقهمندی شما به سه روش حضوری، غیرحضوری و فیلم آموزشی خواهد بود.
- زبان آموزش، فارسی است.
- به کاربران شرکت کننده در این دوره آموزشی کتاب و فیلم آموزشی نیز هدیه داده می شود.
- روش پشتیبانی: تلفنی یا WhatsApp و از طریق تماس تلفنی مستقیم با مدرس دوره
- گواهینامه معتبر و رسمی موسسه چشم انداز
- داده های تمرینی و هر آنچه که برای تمرین پروژه های عملی نیاز داشته باشید در اختیار شما قرار داده خواهد شد.
- در این دوره هر آنچه که برای حضور و کار در شرکتها و سازمانهای دولتی و خصوصی داخل کشور و خارج کشور نیاز دارید به شما آموخته خواهد شد.
- چنانچه دانشجو یا سرباز هستید برای شما تخفیفی را در نظر گرفتهایم، پس قبل از ثبت نام با ما در تماس باشید تا تخفیف ویژهای به شما عزیزان تعلق گیرد.
- شرکتها و سازمانهای دولتی و خصوصی داخل یا خارج از کشور، چنانچه نیاز به آموزش به صورت گروهی دارند، با ما در تماس باشند، چرا که برای آنها تخفیف ویژه در نظر داریم.
- اگر فردی هستید که قصد ثبت نام در دوره را دارید اما توانایی پرداخت هزینه دوره را ندارید، میتوانید با معرفی ۵ نفر، تنها برای ثبت نام در این دوره، خود در این دوره کاملاً رایگان شرکت کنید!
آموزش GIS سوالات متداول
شرکت در این دوره و به صورت کلی یادگیری همانند یک سرمایهگذاری برای آینده است. این دوره محوریتی پروژه محور دارد که باعث میشود دانشجو تمامی مطالب را در بستر یک پروژه کاملاً واقعی یاد گیرد و بتواند ارزیابی صحیحی از میزان رشد خود داشته و با مشکلات و خطاهای موجود در دل پروژه آشنا شده و بتواند نیازهای خود را به خوبی رفع کند. اساتید دوره آموزش GIS همواره همراه دانشجو خواهند بود.
سازمانها و شرکتهای دولتی و خصوصی داخل و خارج از کشور، برای ثبت نام به صورت تلفنی با ما در تماس باشند. با توجه به تعداد شرکت کنندگان، تخفیفاتی ویژه برای آنها در نظر داریم.
دکتر سیعد جوی زاده
- بنیان گذار تئوری هوش پیروزی در جهان
- مدیر و موسس گروه آموزشی موسسه چشم انداز
- موسس وب سایت سرزمین GIS
- مدیر و موسس وب سایت مرکز کوچینگ ایران
- نویسنده بیش از 110 کتاب
- بیش از 20 سال سابقه تدریس
مهندس عقیل جوکار
- برنامه نویس حرفه ای
- مدیر بخش IT موسسه چشم انداز هزاره سوم
- متخصص WebGIS
- استراتژیست GIS سازمانی
- موبف و پژوهشگر IT
- بیش از 10سال سابقه تدریس
GIS
آموزش GIS (سرفصل ها)
جامع ترین سرفصل های دوره آموزش GIS
آشنایی با محیط نرم افزار ARCMAP
- معرفی نرم افزار ARCGIS
- نرمافزار ARC CATALOG
- نرمافزار ARC GLOBE
- نرمافزار ARC SCENE
- نرمافزار ARCMAP
آشنایی با منوهای محیط ARCMAP
- منوی FILE
- منوي EDIT
- منوي VIEW
- منوي BOOKMARKS
- منوي INSERT
- منوي SELECTION
- منوی GEOPROCESSING
- منوی CUSTOMIZE
- منوی WINDOWS
- منوی HELP
آشنایی با محیط ARCMAP
- طریقه اضافه کردن جدول مندرجات
- آشنایی با جدول مندرجات (TABLE OF CONTENTS)
- طریقه اضافه کردن نوارها در محیط ARCMAP
- آشنایی با نوار ابزار استاندار
- آشنایی با نوار ابزار TOOLS
انواع روشهای ذخیره نمودن یک پروژه در ARCMAP
- ذخیره نمودن یک پروژه
- باز کردن پروژه به روش RELATIVE
- ذخیره نمودن نقشه برای چاپ
- ذخیره پروژه به روش PDF
- استفاده از روش PUBLISHER برای
- ذخیره پروژه
- باز کردن پروژه PUBLISHER
ژئورفرنس کردن
- معنی و مفهوم ژئورفرنس
- انواع ژئورفرنس
- مختصات دار کردن فایلهای وکتوری با
- ابزار SPATIAL ADJUSTMENT
- مختصات دار کردن فایلهای رستری با ابزار GEO REFERENCING
- تغییر مختصات فایلهای رستری (PROJECT RASTER)
- استفاده از گوگل ارث در زمین مرجع کردن
جداول توصیفی
- ساختار جداول در GIS
- نمایش یک TABLE
- ابزارهای موجود در جدول توصیفی
- منوی TABLE OPTION
- دیگر تغییرات در جدول اطلاعات توصیفی
- مشاهده دو جدول توصیفی
- ایجاد یک جدول اطلاعاتی جدید
- SHAPEFILE و GEODATABASE
شیپ فایل چیست؟
- ایجاد یک SHAPEFILE
- GEODATABASE چیست؟
- انواع ژئودیتابیس :GEODATABASE
- تفاوت ژئودیتابیس تک کاربره و چندکاربره
- ایجاد یک GEODATABASE
رقومی کردن نقشهها
- تعریف رقومی کردن
- مراحل رقومی سازی نقشه
- معرفی نوار ابزار EDITOR
- معرفی پنجره EDITOR
- معرفی منوی ADVANCED EDITING
- ایجاد SUBTYPE برای رقومی کردن عارضهها
- الحاقیه ARC SCAN
- فعال نمودن الحاقیه ARC SCAN
- وکتوری کردن یک نقشه اسکن شده
- تنظیمات ARCSCAN
- روشهای وکتوری نمودن دادههای رستری
- وکتوری نمودن لایههای رستری به روش نیمه اتوماتیک
- وکتوری نمودن لایههای رستری به روش اتوماتیک
ایجاد و مدیریت گرافیکها
- دسترسی به نوار ابزار DRAW
- آشنایی با نوار ابزار DRAW
- استفاده از لایههای CAD و DGN در GIS
تبدیل فایلهای CAD به GIS
- نحوه ی تبدیل فایل CAD به SHAPEFILE
- نحوه ی تبدیل فایل CAD به محیط
- GEODATABASE تبدیل لایه GIS به CAD
- تعریف ANNOTATION برای لایه CAD
- دادههای سازمان نقشهبرداری با فرمت DGN
- روشهای تبدیل DGN به GIS
توپولوژی
- تعریف توپولوژی
- مدل توپولوژی
- روابط توپولوژیک در GIS
- مزایای ایجاد روابط توپولوژیک
- قوانین توپولوژی
- قوانین عوارض سطحی(POLYGON RULES)
- قوانین عوارض خطی (LINE RULES)
- قوانین عوارض نقطهای (POINT RULES)
- توپولوژی نقشه و توپولوژی GEODATABASE
- ایجاد توپولوژی
- اتصال و ارتباط جداول
- ارتباط بین جدولها
روشهای مختلف دسترسی به JOIN و RELATE
- روش اتصال اطلاعات توصیفی یک جدول به جدول دیگر
- معرفی پنجره JOIN
- مدیریت JOIN
- حذف کردن یک جدول متصل شده
- ارتباط دو جدول اطلاعات توصیفی با یکدیگر
- معرفی پنجره RELATE
- حذف کردن یک جدول ارتباط یافته
- اتصال بر مبنای ارتباط فضایی (SPATIAL JOIN یا SPATIAL LOCATION)
آنالیز مکانی
- اصول اساسی در پردازشهای مکانی
- BUFFER
- CLIP
- EXTRACT BY MASK
- INTERSECT
- UNION
- MERGE
استفاده از GPS در GIS
- GPS چیست؟
- مزایای سیستم GPS
- طریقه وارد کردن اطلاعات GPS به GIS
- تبدیل فرمت GPX به فرمت SHAPEFILE
- ابزار ADD XY COORDINATES
- کاربرد تصاویر ماهوارهای نرمافزار گوگل ارث در GIS تبدیل لایههای GIS به فرمت GOOGLE EARTH
- ابزار LAYER TO KML
- ابزار MAP TO KML
- تبدیل لایههای GOOGLE EARTH به فرمت GIS
نماد (SYMBOL)
- نماد سازی
- انواع نقشههای موضوعی بر اساس
- تکنیک نماد گذاری
- تغییر رنگ عوارض
- تغییر رنگ و شکل عوارض
- طبقهبندی عوارض لایهها
- FEATURES
- CATEGORIES
- QUANTITIES
- CHARTS
- MULTIPLE ATTRIBUTE
برچسب گذاری (LABEL)
- انواع روشهای برچسب گذاری
- روش اول با استفاده از سربرگ LABEL
- روش دوم با استفاده از نوار ابزار DRAW
- تبدیل برچسبها به ANNOTATION
گراف
- انواع نمودارها
- روش ترسیم نمودار در نرمافزار ARCMAP
- تنظیمات پنجره GRAGH
BOOKMARK & HYPERLINK
- اتصال عکس، فیلم و سایر مدارک به عارضه (HYPERLINK)
- روش ایجاد HYPERLINK در ARCMAP
- مدیریت HYPERLINKS
- پیوست کردن فایل (عکس، فیلم و…) به لایههای GIS
- BOOKMARK
- روش ایجاد BOOKMARK
- مدیریت BOOKMARK
مدل ارتفاعی در سه فرمت TIN ، RASTER و TERRAIN
- مدل ارتفاعی در سه فرمت TIN ، RASTER و TERRAIN
- مدل TIN
- شیوه های تشکیلTIN
- اصول تشکیل TIN
- روش ایجاد TIN
- دستورات کاربردی TIN در ARC
- TOOLBOX
- مدل رقومی ارتفاع ( DEM )
- کاربرد DEM
- طبقهبندی زمین با استفاده از DEM
- روشهای تولید DEM
- روش ایجاد DEM
- دستورات پرکاربرد DEM در ARC
- TOOLBOX
- تفاوت DEM، DTM، DSM
SPATIAL ANALYST
- شیب (SLOPE)
- ﮐﺎرﺑﺮدﻫﺎی ﻧﻘﺸﻪ ﺷﯿﺐ
- طرز تهیه نقشه شیب در ARCMAP
- جهت شیب (ASPECT)
- ﮐﺎرﺑﺮدﻫﺎی نقشه جهت شیب
- تهیه نقشه جهت شیب در محیط ARCMAP
- خطوط تراز چیست؟
- قوانین مربوط به منحنیهای میزان
- طرز تهیه خطوط تراز در ARCMAP
- تهیه خطوط هم چند در ARCMAP
- نقشه سایه روشن (HILLSHADE)
- ﮐﺎرﺑﺮدﻫﺎی نقشه سایه روشن
- طرز تهیه نقشه سایه روشن در ARCMAP
- نقشه میدان دید (VIEWSHED)
- كاربرد نقشه میدان دید
- ایجاد نقشه VIEW SHADE
- نقشه FILL / CUT
- کاربرد های نقشه FILL / CUT
- پارامترهاي مورد نياز برای تهیه نقشه
- FILL / CUT
- ایجاد نقشه FILL / CUT
درونیابی (INTERPOLATION)
- روشهای درونیابی (INTERPOLATION)
- روشهای درونیابی جبری یا قطعی (DETERMINISTIC)
- روشهای درونیابی زمین آماری (GEOSTATISTICAL)
- درونیابی همسایگی طبیعی(NATURAL NEIGHBOR INTERPOLATION)
- ابزارهای درونیابی در ARCGIS
- ابزار IDW
- ابزار KRIGING
- ابزار SPLINE
تحلیل شبکه (NETWORK ANALYST)
- شبکه چیست؟
- انواع شبکهها در GIS
- تحلیل شبکه حمل و نقل
- مجموعه دادههای شبکهای
- عناصر و منابع شبکهای
- مفهوم اتصال در تحلیل شبکه
- خصوصیات شبکه
- مراحل ایجاد یک مجموعه داده شبکه
- مراحل انجام تحلیل شبکههای حمل و نقل
- مراحل ساخت یک مجموعه داده شبکه
- روش ایجاد تحلیل شبکه در ARCMAP
- پیدا کردن کوتاه ترین و بهترین مسیر (NEW ROUTE)
مراحل انجام کار
- یافتن نزدیکترین تسهیلات (CLOSET FACILITY)
- مراحل انجام کار
- محاسبه محدوده خدماتی
- مراحل انجام کار
مدل سازی با MODEL BUILDER
- چه زمانی مدلها را میسازید؟
- چرا MODEL BUILDER را یاد بگیریم؟
- کاربردهای MODEL BUILDER
- ساخت مدل در MODEL BUILDER
- مراحل ساخت مدل در محیط MODEL BUILDER
- روش تهیه گزارش در ARCMAP
- روش تهیه گزارش در ARCMAP
مدیریت انتخابها (SELECT)
- انواع روشهای پرس و جو
- SELECT BY ATTRIBUTE
- SELECT BY LOCATION
- SELECT BY GRAPHIC
- کاربرد سایر دستورات SELECTION
فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (AHP)
- اصول فرآیند تحلیل سلسله مراتبی
- فرآيند انجام یک پروژه مكان يابي دفن پسماند در GIS با روش AHP
- بررسي ويژگی های محدوده مطالعاتی
- تهيه دادهها و معیارهای موثر
- استاندارد سازی نقشهها
- وزن دهي به نقشهها
- وزن دهی در محیط نرمافزار EXPERT CHOICE
- تلفيق نقشهها
- تهيه نقشههای نهايی
نرمافزار ARCSCENE
- طریقه دسترسی به نرمافزار ARCSCENE
- آشنایی منوی TOOLS در ARCSCENE
- نمایش سهبعدی لایههای وکتوری
- نمایش سهبعدی لایههای رستری
ساخت نقشه و ارایه آن برای چاپ
- چیدمان نقشه
- عناصر چیدمان نقشه
- مهمترین اطلاعات مورد استفاده در
- چیدمان نقشه
- معرفی محیط VIEW LAYOUT
- خروجی گرفتن نقشهها در محیط ARCMAP
- اضافه کردن GRIDE به نقشه
- روش ساخت اطلس در GIS
- روش ساخت اطلس در GIS
- روش ساخت MAP BOOKS
- تنظیمات MAP BOOK
60+ ساعت
بیش از 60 ساعت آموزش کاربردی در زمینههای مختلف GIS و راهاندازی کسب و کار تا رساندن آن به درآمد
7500 دانشجو
بیش از ۱۵۰۰ دانشجو تاکنون با آموزههای این دوره کسبوکار خود را راهاندازی و یا در جایی مشغول به کار هستند
پشتیبانی واقعی
بعد از ثبتنام به مدت یکسال میتوانید از سیستم پشتیبانی اختصاصی دوره استفاده کنید
آشنایی با دورههای GIS و Web GIS موسسه چشم انداز
دورههای جامع موسسه چشم انداز هزاره سوم ملل شامل مجموعهای گسترده و کامل از دورهها شامل دوره های آموزش GIS، آموزش Web GIS در پایتون و سی شارپ، آموزش RS، در رشتههای مختلف مانند شهرسازی و مدیریت شهری، حقوق، گاز، آب، برق، مخابرات و ...، دورههای سنجش از دور (RS)، دوره ENVI، دورههای پژوهشی مانند دوره جامع مقاله نویسی، پایان نامه نویسی، آموزش جامع SPSS، آموزش زبانهای برنامه نویسی مانند پایتون، سی شارپ، ASP.Net Core، لاراول، طراحی وب، دوره برنامه نویسی قالب وردپرس، پلاگین نویسی وردپرس و ... میشود. دپارتمانهای مختلف موسسه چشم انداز به گونهای است که تمامی نیازهای شما را پوشش دهد. تمامی دورهها کاملاً عملی و کاربردی بوده و با هدف ورود به بازار کار طراحی شده است. تمامی دورهها زیر نظر افراد متخصص و حرفهای آموزش داده خواهد شد. چنانچه در مورد هر یک از دورهها سوالی دارید همواره آماده پاسخگویی به شما هستیم. با ما در تماس باشید و سوالات خود را با ما در میان بگذارید.
کتاب آموزش جامع و عملی ArcGIS
کتاب آموزش کاربردی جامع و عملی ArGIS : GIS مخفف واژه های Geographic Information System و به معنی سیستم اطلاعات جغرافیایی است. این سیستم بستری برای ذخیره، نگهداری، مدیریت و تجزیه و تحلیل اطلاعات جغرافیایی می باشد و برای کار همزمان با داده هایی که وابستگی مکانی و توصیفی دارند طراحی شده است.
برای بهره گیری صحیح از قابلیت های یک سیستم اطلاعات جغرافیایی در درجه اول به درک درستی از آن نیاز دارید و سپس باید با ساختار اطلاعاتی آن آشنا باشید و از طرفی برای پیاده سازی یک سیستم GIS توجه به ماهیت و ساختار اطلاعات جغرافیایی متشکله ی آن (که رکن اساس هرسیستم GIS را تشکیل داده و توامندی ها و پتانسیل های آن را تعیین می کند) اجتناب ناپذیر است.
آموزش کاربردی زمین آمار (Geostatistic) در ArcGIS
زمین آمار(Geostatistic) یک چارچوب مناسب برای مدلسازی هر نوع داده مکانی – فضایی است و یک بعنوان یک ابزار قدرتمند برای مشخص کردن ارتباط مکانی بین داده های جغرافیایی استفاده می شود. زمین آمار شامل مجموعه ای از روش های آماری است که برای مدل سازی داده های مکانی / زمانی و کشف الگوهای پدیده های جغرافیایی مورد استفاده قرار می گیرد ، که طبیعت در معرض تغییرات وابسته به فضا و زمان هستند. این تکنیک ها ارتباط داده های نمونه برداری و غیر نمونه برداری را خودکار می کنند و به ما این امکان را می دهند تا در مورد یک مجموعه داده ، به عنوان مثال ، فرآیندها ، رویدادها و اشخاص موجود در یک منطقه خاص ، تعمیم بگیریم.فرایندها و وقایع مکانی / زمانی “اهداف در حال حرکت” هستند ، یعنی به طور ناقص شناخته شده اند. زمین آمار با استفاده گسترده از متغیرهای اندازه گیری شده و معلوم ، به تجزیه و تحلیل تغییرات و انحرافات در این پدیده ها می پردازد ، و اطلاعاتی را استخراج می کند که بدون زمین آمار دشوار است.یعنی قادر به استخراج اطلاعات از مناطقی است که فاقد نمونه برداری هستند و اطلاعاتی درباره آن نداریم. چیزی که زمینآمار را نیرومند میسازد توانایی آن برای توصیف تغییرپذیری فضایی از طریق یک مدل احتمالاتی است. بنابراین، پیشبینیها با استفاده از روشهای زمین آماری برای ساختار درونی متغیر مناسب هستند و نه تنها به کمیت نمونهبرداری یا الگوی هندسی. بلکه به ساختار فضایی داده ها نیز می پردازدزمینآمار به دلیل چارچوب احتمالی خود عدم قطعیت مربوط به توصیف واقعیت را مورد بررسی قرار داده و ابزارهای تصمیمگیری کارآمدی برای متخصصان و مدیران فراهم میکند. آنالیز زمین آماری (Geostatistic) به مفهوم بررسی پدیده های متغیر در زمان و مکان است و بطور کلی از طریق آنالیز Geostatistic می توان به راحتی یک نقشه یا سطح پیوسته ای از نقاط نمونه برداری شده را ایجاد نمود. نقاط نمونه برداری شده می توانند مقادیر ارتفاع، عمق و یا سطوح آلودگی باشند.همچنین آنالیزهای زمین آماری می توانند برای مدلسازیهای مکانی در کاربردهای مختلف سیستمهای اطلاعات مکانی نیز بکار برده شوند.یکی از مزایای این ابزارها و روشها برازش سطح مدل به نقاط نمونه برداری شده است. آنالیزهای زمین آماری به دنبال راهی برای توصیف پیوستگی مکانی و همچنین جمع آوری ابزارهای آماری و قطعی و مدل نمودن این تغییرات مکانی است.زمین آمار از نقاط نمونه برداری شده ای که در موقعیت های مختلف زمین انتخاب می شوند، استفاده کرده و سطوح پیوسته ای را به روش میانیابی ایجاد می کند. نقاط نمونه برداری شده، ویژگی های کمی برخی پدیده ها مانند تشعشع های ساطع شده از تاسیسات انرژی اتمی، نشت نفت، تغییرات ارتفاع، متغیرهای اقلیمی چون دما، بارش، رطوبت می توانند باشند.زمین آمار شامل دو دسته تکنیک میانیابی جبری و زمین آماری می شود. از آنجایی که تمامی این روشها از نقاط نمونه برداری شده ی مجاور، جهت ساخت سطح استفاده می کنند، نتیجتاً همه آنها به یکدیگر شبیه اند. تکنیک های جبری برای میانیابی از توابع ریاضی استفاده می کنند، اما تکنیک های زمین آمار به هر دو روش ریاضی و آماری وابسته است که می تواند جهت ساخت سطوح بکار برده شوند و امکان تعیین میزان عدم قطعیت پیش بینی را دارند.برای استفاده مناسب از زمین آماری نیازی به یک فرد آماری ندارید ، اما ممکن است شما به کمک ، پشتیبانی ، راهنمایی یک متخصص آمار نیاز داشته باشید. اکنون جغرافیدانان،زمین شناسان،کشاورزی،محیط زیست ، اکولوژیست ، زیست شناس ، دانشمند گیاهان ، هیدرولوژیست ، فیزیکدان خاک و… در حال استفاده از زمین آمار هستند
درباره دوره آموزشی کاربردی زمین آمار در ArcGIS
دوره آنلاین آموزش کاربردی زمین آمار (Geostatistic) در ArcGIS توسط دکتر سعید جوی زاده تدریس می شود . در این دوره آنلاین آموزشی ابتدا به مفاهیم اساسی و بنیادی در زمین آمار پرداخته می شود.و سعی شده که هر آنچه یک پژوهشگر باید بداند به آن پرداخته و بحث می شود. دوره آنلاین آموزش کاربردی زمین آمار (Geostatistic) در ArcGIS طوری طراحی شده که همه بتوانند از آن استفاده کمنند.و اگر هیج آشنایی با مفاهیم و روش های زمین آماری نداشته باشید در دوره آنلاین آموزش کاربردی زمین آمار(Geostatistic) در ArcGIS یاد خواهید گرفت.کاربران که دوره آنلاین آموزش کاربردی زمین آمار(Geostatistic) در ArcGIS را خریداری کنند از مشاوره رایگان دکتر سعید جوی زاده بهره مند می شوند و در حین دیدن مجموعه آموزشی اگر با مشکلی برخوردند می توانند با دکتر سعید جوی زاده تماس بگیرند.در دوره آنلاین آموزش کاربردی زمین آمار(Geostatistic) در ArcGIS سعی شده که کاربران بتوانند از واردن کردن داده های مکانی به محیط نرم افزار تا انجام یک پروژه زمین آماری را یاد بگیرند دوره آنلاین آموزش کاربردی زمین آمار(Geostatistic) در ArcGIS بصورت پروژه محور طراحی شده است و دکتر سعید جوی زاده تجارب خود را در این زمینه با شما به اشتراک می گذارد.در دوره آنلاین آموزش کاربردی زمین آمار(Geostatistic) در ArcGIS سعی شده که از داده های کشور ایران استفاده شود که کاربران در هنگام پروژه های زمین آماری در شرکت ها و موسسات ایران با مشکلی مواجه نشوند.در دوره آنلاین آموزش کاربردی زمین آمار(Geostatistic) در ArcGIS سعی شده که شیوه تفسیر خروجی های زمین آماری به کاربران یاد داده شود .
توجه :با شرکت دوره آنلاین از مشاوره های رایگان دکتر سعید جوی زاده تا آخر عمر بهره مند خواهید شد.و وقتی مقاله جدیدی را م ینویسید برای دکتر ارسال و ایشان شما را راهنمایی می کند.
آموزش کاربردی زمین آمار(Geostatistic) در ArcGIS می تواند برای افراد زیر مناسب باشد:
جغرافیدان علوم کشاورزی محیط زیست زمین شناسی آمار و ریاضی برنامه ریزی شهری و شهرسازی معدن عمران و نقشه برداری محیط زیست و…
آموزش GIS سوالات متداول
شرکت در این دوره و به صورت کلی یادگیری همانند یک سرمایهگذاری برای آینده است. این دوره محوریتی پروژه محور دارد که باعث میشود دانشجو تمامی مطالب را در بستر یک پروژه کاملاً واقعی یاد گیرد و بتواند ارزیابی صحیحی از میزان رشد خود داشته و با مشکلات و خطاهای موجود در دل پروژه آشنا شده و بتواند نیازهای خود را به خوبی رفع کند. اساتید دوره آموزش Geostatisticهمواره همراه دانشجو خواهند بود.
حضور در دانشگاهها دیدی تئوری محور به دانشجو میدهد که در واقع یک محرک بسیار خوب برای دانشجو خواهد بود. این محرک برای ورود به کار لازم است اما کافی نیست. شما باید از لحاظ فنی برای ورود به بازار کار آماده باشید و فیلدی تخصصی برای خود برگزینید و سعی کنید در آن فیلد خود را تقویت کرده و به یک استاد تمام تبدیل شوید. ما در دوره آموزش Geostatistic شما را از صفر تا صد Geostatistic پیش میبریم و بعد فنی برای ورود به بازار کار ایران و جهان را پوشش میدهیم.
سازمانها و شرکتهای دولتی و خصوصی داخل و خارج از کشور، برای ثبت نام به صورت تلفنی با ما در تماس باشند. با توجه به تعداد شرکت کنندگان، تخفیفاتی ویژه برای آنها در نظر داریم.
دکتر سیعد جوی زاده
- بنیان گذار تئوری هوش پیروزی در جهان
- مدیر و موسس گروه آموزشی موسسه چشم انداز
- موسس وب سایت سرزمین GIS
- مدیر و موسس وب سایت مرکز کوچینگ ایران
- نویسنده بیش از 110 کتاب
- بیش از 20 سال سابقه تدریس
مهندس عقیل جوکار
- بنیان گذار تئوری هوش پیروزی در جهان
- مدیر و موسس گروه آموزشی موسسه چشم انداز
- موسس وب سایت سرزمین GIS
- مدیر و موسس وب سایت مرکز کوچینگ ایران
- نویسنده بیش از 110 کتاب
- بیش از 20 سال سابقه تدریس
GeoStatistic
سرفصل های دوره آموزش زمین آمار
جامع ترین سرفصل های دوره آموزش زمین آمار
مفاهیم تحلیل گر زمین آماری ArcGIS
- تحلیل اکتشافی داده های مکانی
- مدل سازی سمی واریوگرام
- پیش بینی سطح و مدل سازی خطا
- تولید نقشه حد آستانه
- ارزیابی و اعتبار سنجی مدل
- پیش بینی سطح با استفاده از کوکریگینگ
- نکاتی مربوط به یادگیری تحلیل گر زمین آماری
کاربردهای تحلیل گر زمین آماری
- ایجاد یک سطح با استفاده از پارامترهای پیش فرض
- بررسی داده
- بررسی توزیع داده ها
- بررسی توزیع نرمال داده ها و اصلاخ آنها
- بررسی وضعیت میانگین و واریانس داده های مکانی
- تعیین یک سطح روند برای داده ها
- درک همبستگی مکانی و تاثیرات
- نقشه سازی
- مقایسه مدل ها
- نقشه سازی احتمال ازن متجاوز از یک آستانه بحرانی
- تولید نقشه نهایی
اصول تحلیل زمین آماری
- مفهوم روش های قطعی
- مفهوم روش های زمین آماری
- طرح یک مسئله
- اصول پایه مربوط به روش زمین آماری
- مدل سازی یک سمی واریوگرام
- کریگینگ
- راهنمای ابزار تحلیل گر زمین آماری
تحلیل اکتشافی داده مکانی
- تحلیل اکتشافی داده مکانی چیست؟
- ابزارهای تحلیل اکتشافی داده مکانی
- بررسی توزیع داده
- جستجوی خطاهای بارز عمومی و محلی
- جستجوی روندهای عمومی
- بررسی خودهمبستگی مکانی و تغییرات جهتی
- بررسی ساختار مکانی و تغییرات جهتی
- مفهوم کوواریانس در چند مجموعه داده
روش های قطعی در درون یابی مکانی
- نحوه انجام درون یابی به روش وزن دهی معکوس فاصله
- تولید نقشه با استفاده از IDW
- نحوه انجام درون یابی چندجمله ای عمومی
- تولید نقشه با استفاده از درون یابی چند جمله ای عمومی
- نحوه انجام درون یابی چندجمله ای محلی
- تولید نقشه با استفاده از درون جمله ای محلی
- نحوه انجام توابع پایه شعاعی
- تولید نقشه با استفاده از RBFها
ایجاد سطح با استفاده از روش های زمین آماری
- روش های درون یابی زمین آماری چیست؟
- مفهوم مدل های مختلف کریگینگ
- مفهوم انواع سطوح خروجی
- تولید نقشه کریگینگ با استفاده از پیش فرض ها
- مفهوم تبدیل ها و روندها
- مفهوم کریگینگ معمولی
- تولید نقشه با استفاده از کریگینگ معمولی
- مفهوم کریگینگ ساده
- تولید نقشه با استفاده از کریگینگ ساده
- مفهوم کریگینگ جهانی
- تولید نقشه با استفاده از کریگینگ جهانی
- مفهوم آستانه
- مفهوم کریگینگ آشکارساز
- تولید نقشه با استفاده از کریگینگ آشکارساز
- مفهوم کریگینگ احتمالی
- تولید نقشه با استفاده از کریگینگ احتمالی
- مفهوم کریگینگ جداسازنده
- تولید نقشه با استفاده از کریگینگ جداسازنده
- مفهوم کوکریگینگ
- تولید نقشه با استفاده از کوکریگینگ
استفاده از ابزارهای تحلیلی هنگام تولید سطوح
- بررسی ساختار مکانی: واریوگرافی
- مدل سازی توابع کوواریانس و سمی واریوگرام ها
- تعیین اندازه همسایگی جستجو
- انجام validation و cross-validation
- انجام cross-validation به منظور ارزیابی مجموعه پارامترها
- ارزیابی پروتکل تصمیم گیری با استفاده از validation
- مقایسه یک مدل با سایر مدل ها
- مدل سازی توزیع ها و تعیین تبدیلات
- استفاده از تبدیلات (Log و Box-Cox و arcsine)
- استفاده از تبدیل دامنه نرمال
- بررسی توزیع نرمال دومتغییره
- پیاده سازی خوشه بندی به منظور تعدیل نمونه برداری ترجیحی
- خوشه بندی به منظور تعدیل نمونه برداری ترجیحی
- حذف روند از داده
- حذف روندهای عمومی و محلی از داده: de trending
- Prediction Map
- Error of prediction Map
- Quantile Map
- Probability map
نمایش و مدیریت لایه های زمین آماری
- لایه زمین آماری چیست؟
- افزودن لایه ها
- کار با لایه ها در یک نقشه
- مدیریت لایه ها
- نمایش لایه های زمین آماری در Arc Catalog
- ارائه دادن لایه زمین آماری
- تغییر نمادگذاری یک لایه زمین آماری
- کلاسه بندی داده
- تنظیمات مقیاس لایه زمین آماری موردنظر
- پیش بینی مقادیر برای موقعیت های خارج از منطقه مورد نظر
- ذخیره کردن و خروجی گرفتن از لایه های زمین آماری
- ابزار الحاقی لایه زمین آماری
- تغییر پارامترهای لایه زمین آماری: ویژگی های روش
- مقادیر پیش بینی برای موقعیت های موردنظر
- انجام اعتبار سنجی روی لایه زمین آماری ایجاد شده از یک زیر مجوعه داده
روش تهیه خروجی گرفتن از خروجی های زمین آماری
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.