خلاصه
زمینه: درک الگوهای مربوط به دانش دانش آموزان یک شهر خاص، درست مانند حقایقی که به نفع آن است یا آن را تغییر می دهد، بسیار مورد توجه بوده است، زیرا به فرد امکان می دهد تحلیل های مقایسه ای بعدی را با گروه هایی که تحت تأثیر حساسیت های خاص مرتبط هستند انجام دهد. جایی که در آن شهر تحصیل می کنند. مشکل: هدف کار حاضر بر آگاهی از یکی از آن الگوها متمرکز است: میراث محلی (فرهنگی، طبیعی، خدماتی و اوقات فراغت)، که جمعیتی در سن مدرسه از یک شهر متوسط مانند سیوداد رئال دارند. تأثیر عواملی مانند مکان مدرسه، پیشینه اجتماعی-فرهنگی و سن ممکن است بر ترجیح آن میراث داشته باشد. روش شناسی: برای تأیید این موضوع، نمونه ای متشکل از 200 نفر انتخاب شد. همه آنها در طول سال تحصیلی 2017/2018 در سیوداد رئال اقامت داشته اند. نتایج و نتیجه گیری: از تجزیه و تحلیل نتایج حاصل از این مطالعه، می توان به این نتیجه رسید که ترجیح بر میراث شهری را نمی توان بر اساس نزدیکی مدرسه شرکت کننده پیش بینی کرد. ، زیرا با توجه به نمونه مورد تجزیه و تحلیل، این عنصر تعیین کننده نیست. با این حال، این مطالعه برای مقامات محلی بسیار مورد توجه است، زیرا به فرد اجازه می دهد تا استراتژی هایی را ایجاد کند که به دنبال درک بهتری از تمام میراث های شهر بر اساس منبع ناآگاهی باشد.
کلید واژه ها:
میراث شهر ; مکان ؛ ادراک شهری ; مدرسه
1. معرفی
طی دهه های گذشته در اسپانیا، روند رشد شهری نه تنها بر مناطق بزرگ شهری، بلکه بر مناطق متوسط نیز تأثیر گذاشته و ساختار و ماهیت آنها را به شدت تغییر داده است. فرآیندهای شهرنشینی در این دوره به ویژه بر مناطق توریستی سواحل مدیترانه، نواحی پیرامونی شهرهای بزرگ و همچنین محیط شهرهای متوسط و مراکز استان ها از داخل شبه جزیره تأثیر می گذارد [ 1 ]. منطق پشت ساخت و ساز در شهرها که در دو دهه اخیر پدیدار شده است، ساختار فشرده سنتی، شدید و متراکم را تغییر داده است و در حال تسلیم به روش های جدیدی برای درک ابعاد سرزمینی، اجتماعی، عملکردی و مورفولوژیکی است [ 2 ].] (ص 25). برخی از نویسندگان قبلاً منسوخ شدن نظریه ها و پارادایم های چگونگی تلقی یک شهر تا زمان ما و همچنین ظهور نوع جدیدی از شهرنشینی نوظهور را با پیکربندی یک سیستم شهری جدید اعلام کرده بودند. به طور خاص، افزایش روند صنعتیزدایی پایان رابطه بین سیستم شهری و سیستم تولید را آشکار میکند، با توجه به اینکه با تکنولوژی مدرن، فرآیندی فراصنعتیسازی در حال وقوع است که از عوامل مکانیابی کلاسیک تبعیت نمیکند. 3 ] (ص 37).
در میان این سیستم پیچیده، شهرهای میانی یا شهرهای متوسط ظاهر میشوند که در یک سیستم شهری باز ادغام میشوند و عملکرد مراکز خدماتی برای ناحیه نفوذ اداری کوچکتر را بر عهده میگیرند و ایده منطقه شهری را تقویت میکنند و نقش واسطه را ارائه میکنند. از طریق توزیع و مبادله خدمات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی، که ساختار سرزمینی بزرگی را ایجاد می کند و در یک موقعیت خاص به یک شبکه ارتباطی و حمل و نقل معین می پیوندد [ 1 ] (ص 30-31). برای مورد Castilla-La Mancha، با توجه به برخی طبقه بندی کمی [ 4 ] (ص. 58) و پیشنهادات غیر مسکونی [ 5 ]]، هفت شهر متوسط وجود دارد (Albacete، Talavera de la Reina، Toledo، Guadalajara، Ciudad Real، Cuenca و Puertollano).
آموزش درون کلاسهای درس فرصتهای منحصر به فردی را برای نشان دادن این تغییرات جدید شهری فراهم میکند و به جوانان اجازه میدهد در دگرگونی شهر مشارکت کنند و آنها را به عنوان شهروندان آینده تربیت کنند. در اینجا، علوم اجتماعی به طور کلی، و به طور خاص جغرافیا، با کمک آنها به برنامه درسی با دانش از محیط طبیعی و فرهنگی در سراسر مراحل مختلف آموزشی، اهمیت زیادی پیدا می کند [ 6 ، 7 ]. در مورد نگرانیهایی که در برخی از آثار در رابطه با جابهجایی منظر در عمل آموزشی نشان داده شده است، مثالهای روشنی وجود دارد [ 8 ].
در این چارچوب، از آنجایی که تحقیقات در خصوص تغییراتی که در شهرهای متوسط اسپانیا به وجود آمده اند، کمیاب است و کارهایی که انجام شده است، از حوزه شهری و جغرافیایی انجام شده است و حتی آثاری که با این مشکل مواجه هستند، کمیاب است. از منظر یادگیری و دانش، ما انجام مطالعه ای در مورد درک محیط شهری در یکی از این شهرهای متوسط را بسیار مورد توجه می دانیم. تحقیقات ما در نظر دارد الگوهای خاصی را در ارزش گذاری و ادراک شهروندان جوان تر – آنهایی که در سن مدرسه اجباری هستند – در یک شهر متوسط واقع در مرکز اسپانیا، سیوداد رئال، که به منطقه خودمختار کاستیا-لامانچا تعلق دارد، ایجاد کند.
علاقه برای مطالعه این منطقه در این است که منطقه ای است که در داخل منطقه نفوذ شهری مادرید واقع شده است که با دو فرآیند در حال وقوع مشخص می شود: از یک طرف، تمرکز بالای توابع در کلان شهر، و از طرف دیگر، منطقه متروپولیزاسیون، که مادرید را بر سیستمهای شهرها مسلط کرد و به مرکز ثقل جریان مرکزگرا تبدیل شد که تأثیر زیادی از کلان شهر بر نزدیکترین استانها ایجاد کرد. این فرآیند مجموعه ای از تغییرات اجتماعی، عملکردی و مورفولوژیکی شهرهای این ناحیه نفوذ را به همراه دارد [ 9 ] (ص 167) و معمولاً با دگرگونی فضای داخلی این شهرها و میراث آنها [ 10 ] همراه است (ص. 138).
در اثر زیر، بخش اول به بررسی جنبه های مفهومی و روش شناختی اختصاص دارد که در آن به مفهوم و عناصر فضای شهری و همچنین طراحی بررسی انجام شده (تکنیک ها، متغیرها) اشاره شده است. و منابع). بخش دوم بر طرح کلی مناطق و موقعیت میراث در سیوداد رئال تمرکز دارد که بخشی از تحقیقات ما است. در بخش سوم، نتایج بهدستآمده مورد تجزیه و تحلیل قرار میگیرد و بخش پایانی حاوی نتیجهگیری است.
2. پس زمینه
ما معتقدیم که لازم است قبل از پرداختن به نتایج تحقیقات خود، دو جنبه اساسی را مشخص کنیم: یک جنبه مفهومی – فضای شهری و عناصر تشکیل دهنده آن – و تقسیم سیوداد رئال در مناطقی که استفاده کرده ایم:
2.1. فضای شهری و عناصر تشکیل دهنده آن
در پایان روز، شهر یک فضای مشترک است که در آن افراد مختلف به شیوه ای مستمر با یکدیگر تعامل دارند. به همین دلیل است که روابط اجتماعی در میدانها، پارکها، خیابانها، نقاط ملاقات و غیره دیده میشود و نقشه یک شهر تصویری ساکن است که تاریخچه فرآیند شهرنشینی یا به عبارتی زندگی ساکنان را نشان میدهد [ 11 ]. ] (ص 401).
به همین دلیل است که در هر فضای شهری، هم عوامل یا عناصر طبیعی و هم کنشهای انسانی در این فرآیند شرکت میکنند، بیآنکه فراموش کنیم که در کنار این واقعیت، ایدههایی که در مورد اشیا و نحوه زندگیمان داریم نیز نقش دارند. این دقیقاً ترکیبی از همه این عناصر است که برای هر شهر یک سری ویژگی های خاص ارائه می کند. از این رو، چرا عناصری که فضای شهری را پیکربندی می کنند، به نحوه ساخت شهر اشاره می کنند و در یک سری عناصر مانند زیرساخت های جاده، مناطق سبز، امداد و غیره نشان داده می شوند. این عناصر سازماندهی فضای شهری راه دارند. عملکرد، الگوی سازمانی یا معیارهای اهمیت، که از شهری به شهر دیگر متفاوت است، و دقیقاً این تنوع جایی است که ما باید ویژگی های هر شهر را پیدا کنیم. برخی از نویسندگان از آن به عنوان منظر شهری یاد می کنند. به عنوان مکانی ساخته شده از مجموعه ای از عناصر که هویت خاصی را می بخشد و آن را از هر فضای دیگری متمایز می کند، درک می شود. ما نمی توانیم فراموش کنیم که دانش یک شهر نه تنها از شالوده فیزیکی که آن را از منظر مورفولوژیکی تشکیل می دهد، بلکه چگونگی درک و استفاده شهروندان از این فضا را نیز تشکیل می دهد.6 ] (ص 1154).
مجموعه این عناصر سازنده که فضا را تشکیل می دهند، معمولاً به سه گروه اصلی طبقه بندی می شوند: عناصر کالبدی، اجتماعی-فرهنگی و سازمانی.
گروه اول از عناصر شهری، چیدمان کالبدی عناصر مانند چیدمان و نوع مسکن، صنایع، ساختمان های دولتی و سازمانی، مناطق عمومی و تفریحی و مراکز خرید تعریف می شود. همه اینها توسط خدمات حمل و نقل و ارتباطات به هم مرتبط هستند و ساختار شهری را تشکیل می دهند، پس از آن الگوهایی در مورد زمین خاص، فعالیت اقتصادی، هویت، تمایز اجتماعی و ویژگی های فردی و گروهی، از جمله روابط، افکار و عملکرد ساکنان. افزوده شد [ 12 ] (ص 36).
گروه دوم عناصر را واقعیت اجتماعی ساخته شده در آن فضای شهری تشکیل می دهد که این عناصر هستند که فضای شهری را شکل می دهند. حجم گستردهای از ادبیات که حول نیروها و عواملی که فضا را تعریف میکنند، نوشته شده است، و این موارد را برجسته میکند: فرهنگ و فرآیندهای تطبیقی یک شهر، عمدتاً در مورد بومشناسی شهری از مدرسه شیکاگو. فاصله، ادعا شده توسط گرایش فضایی از دهه 1960، که ساختار فضای شهری را با توجه به فاصله از منطقه تجاری توضیح می دهد [ 13 ]. حتی گفتمان پست مدرن که امروزه رایج است، که باز هم فرهنگ را به عنوان یک عامل تعیین کننده معرفی می کند.
در نهایت، برای اهداف عملی، فضای شهری را می توان بر اساس دو استاندارد سازمانی تقسیم کرد: تداوم پراکندگی شهری و عملکردهای انجام شده توسط جمعیت ساکن، که عموماً باید با صنعت، خدمات و فعالیت هایی مرتبط باشد که مستلزم دانش است [ 14 ]. ص 230).
روش دیگر طبقه بندی عناصر فضای شهری به عناصر محیطی و عناصر ساختمانی است.
بنابراین، عناصر زیادی در یک فضای شهری وجود دارد که قابل بررسی هستند و پتانسیل عظیمی از این نوع فضاها را از منظر آموزشی اثبات می کنند، زیرا امکان بررسی آنها از منظرهای مختلف وجود دارد. همچنین به ما این امکان را می دهد که همه آنها را به هم مرتبط کنیم و درک جامعی از این موضوع ارائه کنیم.
با این هدف قصد داریم یکی از عناصر شهری را بررسی کنیم: میراث که در چهار بلوک میراث فرهنگی، میراث طبیعی، اوقات فراغت و خدمات ساختار یافته است.
2.2. بخش سیوداد رئال در مناطق
مطالعه حاضر، همانطور که در بالا ذکر شد، بر تحلیل تأثیر احتمالی مکان مدارس ابتدایی و متوسطه بر ادراک و ارزیابی انواع میراث (فرهنگی، طبیعی، اوقات فراغت و خدمات) متمرکز است. موقعیت در فضای شهری یک شهر متوسط کاستیا-لامانچا مانند سیوداد رئال. ویژگی های اجتماعی- فضایی مکان یک مدرسه مورد مطالعه قرار نخواهد گرفت، زیرا هدف مطالعه ما این نیست. بنابراین، ما به سادگی مدارس هر یک از مناطق ایجاد شده برای اهداف مطالعه خود را نام می بریم.
مناطق زیر در سیوداد رئال متمایز شده اند: مرکز شهر، اولین حاشیه در داخل جاده های حلقوی، و حاشیه دوم در خارج از جاده های حلقه ( شکل A1 ).
منطقه مرکز شهر مربوط به بخش تاریخی شهر است که در اطراف پنج نقطه مهم که بسیار نزدیک به یکدیگر هستند: میدان پیلار، میدان اصلی، کلیسای سن پدرو، شورا و کلیسای جامع. نیمه پیرامونی، یا اولین گسترش شهر، که مربوط به رشد شهر بین سالهای 1960 و 1990 است، شامل برخی محلههای نمادین مانند ال پیلار، پیو دوازدهم، کااساس باراتاس و سیوداد ژاردین میشود. و منطقه پیرامونی، یا شهر جدید، خارج از جاده های کمربندی، با رشد شهر از دهه 90 مطابقت دارد.
این تقسیم بندی به ما امکان می دهد: (الف) معیارهای دسترسی مبتنی بر تکنیک های تحلیل فضایی مانند نزدیک ترین همسایه، که به ما امکان می دهد سازگاری فضایی و تمرکز فضایی تعداد معینی از امکانات آموزشی را ارزیابی کنیم. و (ب) تجزیه و تحلیل گرافیکی گروه هایی که ویژگی های هر گروه را مطالعه می کنند و شعاع های نفوذ را ایجاد می کنند.
3. روش ها و فرضیه ها
این بخش جمعیت مورد مطالعه و تکنیک ها و منابع به کار گرفته شده را توصیف می کند.
بافت فضایی نقش مهمی بر ادراک عمومی از کیفیت زندگی دارد [ 15 ] (ص 30). به عنوان ابزار ضروری برای تجزیه و تحلیل پیشنهادی، ما توصیه میکنیم به مشخصات جمعیتی مدارس از هر یک از مناطق بزرگ تأسیس شده در سیوداد رئال و همچنین مکان انواع مختلف میراث محلی در نظر گرفته شده اشاره کنیم. اینها پایه های تحلیل بعدی خواهند بود.
3.1. مشخصات جمعیتی مدارس در مناطق مختلف سیوداد رئال
این بخش ممکن است بر اساس عناوین فرعی تقسیم شود. باید توصیفی مختصر و دقیق از نتایج تجربی، تفسیر آنها و نتایج تجربی قابل استخراج ارائه دهد.
با در نظر گرفتن تعداد مدارس با توجه به مقاطع تحصیلی مختلف ( شکل A1 ) و جمعیت بر حسب سن در مناطق مختلف شهر، میتوان اشاره کرد ( شکل 1 ؛ جدول A1 ):
- –
-
در مرکز شهر یا مرکز شهر، تراکم کودکان در سن مدرسه از آموزش نوزادان 8.9 کودک در مدرسه، برای ابتدایی 21.4 کودک در مدرسه و برای متوسطه 14.4 کودک در مدرسه است.
- –
-
در نیمه پیرامونی، تراکم جمعیت سن مدرسه برای آموزش نوزادان 5.2 کودک در مدرسه، برای ابتدایی 12.2 کودک در مدرسه و برای متوسطه 12.2 کودک در مدرسه است.
- –
-
در حاشیه دوم، تراکم جمعیت در سن مدرسه برای آموزش نوزادان 2.4 کودک در مدرسه، برای ابتدایی 4 کودک در مدرسه و برای متوسطه 2.1 کودک در مدرسه است.
مدارس با توجه به مناطق مختلفی انتخاب شدند که همانطور که قبلاً گفته شد، سیوداد رئال برای این تحقیق به آنها تقسیم شده بود و در رابطه با فاصله از مرکز شهر ساخته شده بودند. منطقه 1 یا منطقه مرکز شهر از سه مدرسه تشکیل شده است: CEIP Ferroviario، CEIP Carlos Vázquez و CC San José. منطقه 2 ناحیه میانی (نیمه پیرامونی) است که توسط CEIP Pio XII و توسط CC Nuestra Señora del Prado تشکیل شده است. و منطقه 3 از مدارس پیرامونی مانند CEIP Cristóbal Colón و IES Hernán Pérez del Pulgar تشکیل شده است.
همچنین با استفاده از معیارهای مشابه مدارس، فضاها یا بناهای تشکیل دهنده میراث مورد مطالعه طبقه بندی و در پهنه ها توزیع شدند تا هر پهنه دارای عناصر خاصی از هر نوع میراث باشد که در جدول 1 زیر نشان داده شده است. .
3.2. فرضیه
به دنبال توزیعهای قبلی، فرضیه کلی زیر را برای مطالعه خود پیشنهاد میکنیم: مکان منطقه مدرسه میزان ترجیح فضاها و میراث نزدیکتر به منطقه نفوذ دانشآموز را تعیین میکند.
3.2.1. توزیع فضایی امکانات فرهنگی در سیوداد رئال
ما امکانات فرهنگی را نمادینترین عناصر شهر در نظر گرفتهایم و اینها در منطقه مرکز شهر واقع شدهاند که بخش تاریخی شهر است که حول پنج نقطه مهم و بسیار نزدیک به یکدیگر شکل گرفته است: میدان پیلار، میدان اصلی. میدان، کلیسای سن پدرو، شورا و کلیسای جامع.
با در نظر گرفتن این شرایط و در رابطه با فضای فرهنگی، فرضیه زیر را مطرح می کنیم:
فرضیه 1a.
مدارس واقع در منطقه 1 نسبت به میراث فرهنگی به دلیل ارتباط نزدیکی که دارند نسبت ارجحیت بالایی دارند.
3.2.2. توزیع فضایی امکانات ورزشی و تفریحی سیوداد رئال
فعالیتهای ورزشی در زندگی شخصی ما اهمیت بیشتری پیدا میکنند، و بنابراین، تقاضای زیادی برای امکانات ورزشی در جامعه ما وجود دارد، زیرا آنها به بهبود سلامت عمومی و رفاه اجتماعی کمک میکنند و سبک زندگی بهتری را ارائه میدهند.
این فعالیت به تجهیزاتی با ویژگی های خاص نیاز دارد که نه تنها باعث می شود که ادارات مختلف آنها را بسازند، بلکه امکان استفاده مشترک از این خدمات، افزایش تعداد، صرفه جویی در ساخت و نگهداری و کسب سود را فراهم می کند. امکانات ورزشی سیوداد رئال ( شکل 2 ب) عمدتاً در خارج از جاده کمربندی قرار دارند، زیرا فضای زیادی مورد نیاز است.
در حال حاضر تقاضای زیادی برای این نوع تسهیلات وجود دارد و به دنبال انعطاف بیشتر در جدول زمانی و امکانات تخصصی تر است، بنابراین برخی از امکانات خصوصی در شهرداری های نزدیک به وجود آمده است. بسیاری از ساکنان سیوداد رئال برای جستجوی این مزایا به باشگاههای ورزشی خصوصی (مانند کلاب د کامپو یا باشگاهی که در نزدیکی شهر پوبلته قرار دارد) سفر میکنند. به نظر متناقض به نظر می رسد که ساکنان پایتخت برای ورزش مجبور به سفر به شهرها و روستاهای کوچکتر شوند زیرا اولی فاقد امکانات لازم است و آن هم بدون در نظر گرفتن نقص خصوصی بودن این باشگاه ها و هزینه استفاده از آنها، شرطی سازی. استفاده از آنها
با در نظر گرفتن این شرایط و در رابطه با فضای فرهنگی، فرضیه زیر را مطرح می کنیم:
فرضیه 1b.
مدارس مستقر در منطقه 2 و 3 به دلیل ارتباط مجاورت با میراث خدمات رابطه ترجیحی مثبت خواهند داشت.
3.2.3. توزیع فضایی امکانات خدمات شهری در سیوداد رئال
در جامعه کنونی فرهنگ از یک پدیده جزئی به حق جمعیت تبدیل شده است. از این رو نیاز به ارضای تقاضای روزافزون فرهنگی جامعه که عموماً نیازمند امکانات خاص و نیز فعالیت های مربوطه است، می باشد.
بخش بزرگی از امکانات میراث خدمات شهری سیوداد رئال در منطقه مرکز شهر واقع شده است، به جز کتابخانه ها – هم کتابخانه دولتی دولتی با کتابخانه های محلی محلی و هم کتابخانه شهرداری که هنوز رونمایی نشده است – و تالارها. – یکی در Granja و دیگری در ساختمان جدید مدرسه موسیقی – که در دو منطقه پیرامونی قرار دارند. بقیه عناصر میراث فرهنگی متشکل از شش موزه، اتاقهای نمایشگاه عمومی و خصوصی هستند و در منطقه مرکز شهر واقع شدهاند ( شکل 2 ب).
با در نظر گرفتن این شرایط و در رابطه با فضای فرهنگی، فرضیه زیر را مطرح می کنیم:
فرضیه 1c.
مدارس واقع در منطقه 1 به دلیل رابطه مجاورت با میراث اوقات فراغت رابطه مثبت ترجیحی خواهند داشت.
3.2.4. توزیع فضایی مناطق سبز در سیوداد رئال
مناطق سبز واقع در داخل شهرها، به لطف توسعه شهرنشینی و مشکلات ناشی از آن، اهمیت زیادی مشابه بقیه منابع و تجهیزات شهری پیدا کرده اند [ 16 ] (ص 224).
وسعت این مناطق سبز در شهر ما بسیار متفاوت است. ما با بسیاری از مناطق سبز کوچک مواجه می شویم که وسعت آنها محدود به مردم محلی است و این مناطق در اطراف مناطق مختلف پراکنده شده اند و در اطراف ساخت و سازهای جدید واقع شده اند. و چند مورد بزرگ، هم از نظر اندازه و هم از نظر وسعت جمعیت که از آنها استفاده می کنند، که برای جمعیت بسیار وجود دارد.
مناطق سرسبز داخل جاده کمربندی سیوداد رئال حدود 1.7 متر مربع / سکنه و 45.5 متر مربع / ساکن در خارج از جاده های کمربندی است. این تفاوت به دلیل تراکم زیاد در داخل شهر است که 55 درصد جمعیت در آن زندگی می کنند و با تراکم 237.2 نفر در هکتار می باشد. سطح سبز منطبق با جاده کمربندی 4 درصد فضا را تشکیل می دهد.
مناطق سرسبز داخل جاده کمربندی متعدد و پراکنده در سراسر منطقه شهری است که اکثر آنها بسیار کوچک هستند، زیرا زمین مسکونی عملاً آن را غیرممکن کرده است. با این وجود فضاهایی در میادین و اطراف کلیساها ایجاد شده و به اکسیژن رسانی به این مناطق کمک می کند و نه تنها به فضا، بلکه مبلمان شهری (نیمکت، سطل زباله و آبنما) اشاره دارد.
ایجاد باغها در میدانها، مانند مبلمان شهری و پارکهای نوزادان، رشد چشمگیری داشته است. این پیشرفتها بر استفاده تأثیر گذاشته است، در طول بعدازظهرهای آفتابی، به زمینهای بازی واقعی مملو از کودکان، افراد مسن و خانوادههایی که برای پیادهروی میروند، تبدیل میشوند و به پویایی زیادی در مناطقی که در آن قرار دارند کمک میکند.
مناطق سبز بزرگ که در خارج از جاده کمربندی به دلیل سطح وسیع مورد نیاز قرار گرفته اند نیز رشد قابل توجهی از خود نشان داده اند. در سال 1980، شهر فقط یک پارک واقعی به نام گست پارک داشت و امروزه دارای بیش از 11 پارک بسیار بزرگ و مجهز است که بیش از 310.322 متر مربع را پوشش می دهد .. تخصیص فضایی این پارکها تا تکمیل کمربندی موازی اطراف جاده کمربندی انجام شد. در اواسط دهه 1990، سیوداد رئال سه پارک بزرگ داشت که در نزدیکی سه ورودی شهر قرار داشتند: پارک گست برای ورودی جنوبی. پارک گورستان برای ورودی شمالی، در کنار جاده تولدو. و پارک پیلار در اطراف ورودی جاده والدپناس. در طول دهه آینده، این پارکها رشد کردهاند و یک طرح شهری با مناطق سبز فراوان ایجاد کردهاند که بهشدت توسط سیاستهای مسکن قوی تقاضا شده است.
ازدیاد مناطق سبز نه تنها به ایجاد پارکهای جدید تبدیل شده است، بلکه در میان دیگر ساختوسازها در سایر مناطق پوشش گیاهی بزرگ نیز ساخته شدهاند. این مورد مربوط به پردیس دانشگاه، کاج های خیابان توملوسو، غرفه نمایشگاهی، کمربند سبز و مسیر سبز است که مجموعاً به 192.580 متر مربع از کل سطح هسته شهری می رسد.
پارک های جدید به طور کلی مجهز به مناطق ورزشی هستند که به استفاده جوانان از این مناطق کمک می کند. نورپردازی شبانه زمین های پارک آتوچا آن را به یک جایگزین سالم برای اوقات فراغت تبدیل می کند.
با در نظر گرفتن این شرایط و در رابطه با فضای فرهنگی، فرضیه زیر را مطرح می کنیم:
فرضیه 1d.
مدارس واقع در منطقه 3 به دلیل ارتباط نزدیکی که دارند نسبت ارجحیت مطلوبی با میراث طبیعی خواهند داشت.
به عنوان جمع بندی این بخش می توان گفت که مکان تأسیسات میراث فرهنگی شهر عمدتاً در منطقه 1 واقع شده است در حالی که میراث طبیعی در منطقه 2 و میراث ورزشی، اوقات فراغت و خدمات در منطقه 3 و مجاورت. به مدارس بر ترجیح آنها تأثیر خواهد گذاشت.
4. طرح تحقیق و منابع
از میان روشهای مختلف جمعآوری دادههای موجود، یک نظرسنجی مبتنی بر کاغذ و یک نظرسنجی آنلاین انتخاب شدهاند. همانطور که [ 17 ] ادعا شد، این روش جمع آوری داده ها به خوبی با این تحقیق مطابقت دارد، زیرا شامل یک نمونه تعریف شده بدون دلیلی برای فکر کردن به اینکه اعتبار اطلاعاتی که ارائه می دهد ممکن است مشکلاتی وجود داشته باشد (به عنوان مثال با نظرسنجی تلفنی یا پستی) است. ).
به همین ترتیب، در مورد اندازهگیری آیتمها، از مقیاسهای معتبر استفاده شده و با زمینه این تحقیق تطبیق داده شده است. مقیاس های فوق آسان برای استفاده هستند و مصاحبه شوندگان معمولاً می دانند که چگونه بدون مشکل به سؤالات پاسخ دهند [ 18 ].
ساخت این نظرسنجی حول دو بلوک می چرخید. قبل از شروع پرسشنامه، متغيرهاي دموگرافيك مربوط به شركت كنندگان گنجانده شده بود كه مي توانست در روابط موجود بين متغيرها تداخل داشته باشد، به طور كلي بر اساس اطلاعات شخصي مصاحبه شوندگان از قبيل جنس، رشته يا مركز آموزشي كه به آنها تعلق دارند.
بلوک اول از پاسخ دهندگان نظرسنجی در مورد دانش آنها در مورد فضاهای مختلف شهر سیوداد رئال می پرسد. بلوک دوم از آنها می پرسد که کدام مناطق را ترجیح می دهند، حداکثر با پنج. هر دو بلوک به چهار بخش متمایز تقسیم می شوند. میراث فرهنگی، میراث طبیعی، اوقات فراغت و خدمات.
این نظرسنجی در هفت مدرسه انجام شد که در مجموع 200 پاسخگوی نظرسنجی انجام شد که از این تعداد 190 دانش آموز ابتدایی و متوسطه و 10 معلم دیگر بودند. 97 شرکت کننده در مقطع متوسطه و 103 نفر در مقطع ابتدایی بودند. از مجموع 90 نفر جنسیت زن و 110 نفر مرد بودند. در رابطه با محل سکونت، 180 نفر در شهر سیوداد رئال زندگی می کنند، در حالی که 20 نفر در شهرهای دیگر زندگی می کنند. در مورد فعالیت کارگری اعضای خانواده، 7 نفر پاسخ دادند که هیچ یک از اعضای خانواده آنها شغلی ندارند، 60 نفر پاسخ دادند که برخی از اعضای خانواده آنها بیکار هستند، 122 نفر پاسخ دادند که همه اعضای خانواده آنها شاغل هستند و 11 نفر پاسخ خالی دادند.
اطلاعات استفاده شده متعلق به داده های ثانویه ارائه شده توسط موسسه ملی آمار (INE https://www.ine.es/ ) است که دارای داده های خرد در مورد موقعیت مکانی مراکز آموزشی مختلف دولتی، از سطوح آموزش ابتدایی است. به ثانویه نقشه اصلی شهری توسط خدمات برنامه ریزی شهرداری محلی تهیه شده است.
مراکز آموزشی از طریق برنامه ArcGis 10.03 ارجاع داده شده اند.
برای تجزیه و تحلیل آماری نتایج، از برنامه آماری SPSS نسخه 24.0 استفاده شده است، همانطور که در بالا اشاره شد، به منظور به دست آوردن نتایج مربوط به توصیفات مربوطه (فراوانی و درصد)، و روابط بین متغیرها و مناطق از طریق آمار جداول متقابل برنامه. . روش به کار رفته در این مطالعه می تواند برای هر شهر، منطقه یا کشور اعمال شود.
به این معنا، اشاره میکنیم که در تفسیر مدلها: تعداد متغیرهایی که آنها را تشکیل میدهند، ترتیب ظاهر شدن آنها، و نسبت توضیح ارائه شده توسط هر کدام را در نظر گرفت. اینها جزئیاتی هستند که معمولاً مشخص نمی شوند اما به نظر ما برای درک کامل نتایج ضروری هستند. نتایج توصیفی تحقیق را می توان در شکل 3 خلاصه کرد .
5. نتایج
برای تجزیه و تحلیل داده ها از یک برنامه آماری به نام SPSS (نسخه 24.0) استفاده شده است تا با استفاده از جداول متقابل، نتایج توصیفی مربوطه (میانگین، حالت، میانه و انحراف معیار) و همبستگی بین متغیرها به دست آید. نتایج توصیفی تحقیق را می توان در شکل 3 و جدول A2 خلاصه کرد :
قبل از ارائه تجزیه و تحلیل آماری، توجه به همبستگی های خطی بین متغیرها را ضروری می دانیم. به این معنا، اشاره می کنیم که در تفسیر مدل موارد زیر در نظر گرفته نشده است: تعداد متغیرهایی که آنها را تشکیل می دهند، ترتیب ظاهر شدن آنها و نسبت توضیحی همراه با هر یک. این جزئیات معمولاً مشخص نیستند، اما، به نظر ما، برای درک کلی نتایج حیاتی هستند.
بلوک دوم سوالات به ترجیحات فضایی آنها اشاره دارد، جایی که آنها فقط می توانند حداکثر پنج مورد را انتخاب کنند و نتایج در شکل 4 ، شکل 5 ، شکل 6 و شکل 7 و جدول A3 ، جدول A4 ، جدول A5 و جدول A6 بیان شده است. .
5.1. نتایج همبستگی بین مناطق مختلف و میراث فرهنگی
نتایج در مورد رابطه معنی دار بین متغیرها نشان می دهد که همبستگی مثبت ( 0.1 = p ) ( سطح معنی داری P = و در سطح 0.01 و در سطح 0.05 معنی دار است که هر چه این مقدار کمتر باشد، درجه بالاتری دارد. سطح معناداری یک آزمون آماری یک مفهوم آماری است که با تأیید یک فرضیه ارتباط دارد . ( 0.01 = p ) بین درب تولدو (منطقه 2) و پاسخ دهندگان نظرسنجی مربوط به منطقه 2 ( جدول 2 ).
ترجیح قابل توجهی بین منطقه 3 (شرکت کنندگان) و منطقه 3 وجود دارد، یعنی آن دسته از موضوعاتی که دورتر از میدان اصلی در منطقه مرکز شهر هستند ترجیح بیشتری نشان می دهند. با این وجود، برای شرکتکنندگانی که نزدیکتر هستند (منطقه 2)، اگرچه مرکز آموزشی آنها در منطقه متفاوتی است، اما رابطه مخالف دارند، یعنی نزدیکی بیشتر، حداقل بر اساس این دادهها، آن را ترجیح نمیدهد.
5.2. نتایج همبستگی بین مناطق مختلف و میراث طبیعی
در رابطه با میراث طبیعی ( جدول 3 )، نتایج منعکس کننده یک همبستگی معنادار ( 0.01 = p ) بین مسیر سبز (منطقه 3) و منطقه 1 ( r = 0.002) است ( r = نشان دهنده سطح همبستگی پیرسون است. پیرسون ضریب همبستگی r در مقیاس 0 تا 1 در جهت مثبت و منفی اندازه گیری می شود. مقدار “0” نشان می دهد که هیچ رابطه خطی بین متغیرها وجود ندارد. مقدار “1” یا “-1” نشان می دهد. به ترتیب یک همبستگی منفی کامل یا مثبت کامل بین دو متغیر .) که مثبت است، یعنی بین ترجیحات شرکت کنندگان منطقه 1 و مسیر سبز رابطه وجود دارد. با این وجود، یک منفی وجود دارد ( r= 0.000) رابطه معنی داری بین شرکت کنندگان منطقه 3 و مسیر سبز وجود دارد که می تواند به این معنی باشد که با قرار گرفتن در یک منطقه، اولویت معکوس است.
همچنین یک همبستگی معنیدار ( 0.05 = p ) بین باغهای تورئون (منطقه 2) و منطقه 3 (پیرامون) شرکتکنندگان وجود دارد، که یک بار دیگر ترجیح دادن مکانهایی را نشان میدهد که از منطقه همگرایی آنها دور هستند.
5.3. نتایج همبستگی بین مناطق مختلف و میراث اوقات فراغت
وقتی صحبت از میراث اوقات فراغت می شود ( جدول 4 )، یک همبستگی معنادار ( 01/0= p ؛ 000/0= r ) بین تئاتر (منطقه 1) و شرکت کنندگان در منطقه 2 وجود دارد. رابطه ( p = 0.01؛ r = 0.008) با شرکت کنندگان منطقه 3.
5.4. نتایج همبستگی بین مناطق مختلف و میراث خدمات
رابطه بین مناطق مختلف و میراث خدمات ( جدول 5 ) ثابت میکند که یک همبستگی مثبت و معنیدار ( 01/0= p ؛ 002/0= r ) بین کتابخانه گست پارک (منطقه 1) و شرکتکنندگان از منطقه 1 وجود دارد، اگرچه یک همبستگی منفی وجود دارد. همبستگی بین این فضا ( 01/0 = p ؛ 000/0 = r ) و پاسخ دهندگان نظرسنجی منطقه 3، به این معنی که هر چه از منطقه شرکت کنندگان دورتر باشد، ترجیح کمتری برای فضا نشان خواهند داد.
5.5. نتایج همبستگی بین مناطق مختلف و مقدار کل میراث منطقه
نتایج جدولهای متقاطع ( جدول 6 ) بین مناطقی که شرکتکنندگان در آن همگرا میشوند و میراثهای تثبیتشده، همبستگی معنیداری را نشان میدهد ( 0.01 = p ؛ 0.003 = r ) بین میراث خدمات و منطقه 3، که ثابت میکند شرکتکنندگان منطقه مذکور تمایل به داشتن دارند. ترجیح کمی برای میراث مربوط به خدمات شهری.
6. بحث
با توجه به نتایج کل مبالغ حاصل از میراث منطقه متقاطع و مفروضات مربوطه می توان بیان کرد که:
- –
-
H1a = بیان کرد که مدارس واقع در منطقه 1 به دلیل مجاورت با میراث فرهنگی نسبت بالایی نسبت به میراث فرهنگی دارند. این رابطه باید رد شود زیرا هیچ ارتباط معنی داری بین مساحت و فضای نشان داده شده وجود ندارد.
- –
-
پذیرش H1b = مدارس واقع در منطقه 2 و 3 به دلیل رابطه مجاورت با میراث خدماتی رابطه ترجیحی مثبت خواهد داشت، زیرا بین مناطق ذکر شده در فرضیه همبستگی معناداری وجود دارد. لازم به ذکر است که منطقه 3 بین میراث خدمات و موقعیت آن رابطه منفی دارد.
- –
-
رد H1c = مدارس واقع در منطقه 1 به دلیل رابطه مجاورت با میراث اوقات فراغت یک رابطه ترجیحی مثبت خواهد داشت. ارتباط معنی داری بین منطقه و میراث در معرض یافت وجود داشت.
- –
-
رد H1d = مدارس واقع در منطقه 3 دارای نسبت مطلوبی با میراث طبیعی به دلیل رابطه مجاورت آن خواهد بود. هیچ رابطه ای در سطح معناداری بین هر دو متغیر وجود نداشت.
با توجه به نتایج، می توان این احتمال را ارزیابی کرد که تحلیل مرکز به عنوان محور اصلی برای شناخت میراث محلی می تواند با ترجیحات الگوها تداخل داشته باشد. اگر میراث با محله یا محل سکونت افراد شرکت کننده مرتبط باشد، نتایج رضایت بخش تر خواهد بود، که یکی از انواع تحقیقات آینده است. با این حال، باید به هر شهری تعمیم داده شود که توزیع بر اساس مناطق را پیشبینی میکند و میراثهای مختلف را شناسایی میکند و ممکن است بتواند متغیرهای مورد استفاده در این تحلیل را، همانطور که در بالا ذکر شد، به منطقه محل مرکز مطالعه و/یا مسکن مرتبط کند. نه بر این اساس که مرکز نزدیک یا در همان منطقه مسکونی باشد.
7. نتیجه گیری
پیشبینی امکان شناسایی الگوهای ترجیحی مربوط به میراث محلی در شهرهای متوسط، که نمونه آن سیوداد رئال است، پس از تجزیه و تحلیل اطلاعات بهدستآمده از شرکتکنندگان در این مطالعه دشوار است، با این حال، میتوان نتایج جالبی را استنباط کرد که نشان میدهد درجه ای از اهمیت آماری که به ما امکان می دهد عبارات زیر را بیان کنیم:
- –
-
آن دسته از پاسخ دهندگان نظرسنجی که در یک منطقه معین مطالعه می کنند، تمایل به انتخاب بناهای میراث فرهنگی دارند که در همان منطقه نیستند، یا به عبارت دیگر، نزدیکی بیشتر به این میراث، ترجیح آن را از آن بیشتر می کند.
- –
-
میراث طبیعی در مورد اهمیت نیز به طور معکوس نشان داده می شود، یعنی ترجیح در آن فضاهای طبیعی قرار می گیرد که از منطقه ای که مدرسه در آن واقع شده است فاصله دارد.
- –
-
در مورد اوقات فراغت، حتی اگر تمایل به پیروی از همان مسیر فوق الذکر دارد، تفاوت قابل توجهی وجود دارد، زیرا میراث منطقه 3 (پیرامون) که توسط محل نمایشگاه نشان داده شده است، توسط شرکت کنندگان از همان منطقه انتخاب شده است. همچنین کتابخانه (منطقه 1) متعلق به میراث خدمات شهری، ارتباط معناداری با شرکت کنندگان از همان منطقه برقرار می کند که در رابطه معکوس با اعضای منطقه 3 قرار دارد.
از تجزیه و تحلیل نتایج حاصل از این مطالعه، میتوان به این نتیجه رسید که ترجیح بر میراث شهر را نمیتوان بر اساس مجاورت مدرسه شرکتکننده پیشبینی کرد، زیرا با توجه به نمونه مورد تجزیه و تحلیل، این عنصر تعیینکننده نیست.
با این حال، این مطالعه برای مقامات محلی بسیار جالب است زیرا آنها به شما اجازه می دهند استراتژی هایی را ایجاد کنید که به دنبال درک بهتری از تمام میراث های شهر بر اساس منبع ناآگاهی است. این مطالعه به نوبه خود از نظر هدف مطالعه پیشگام است، زیرا هیچ مطالعه مشابهی یافت نشده است که به ما امکان مقایسه های مرتبط را بدهد و دریچه ای را برای علاقه مندی به دانش میراث محلی از دیدگاه دانش آموزان مدرسه با اجازه دادن به مقامات محلی برای ترویج فضاهای فرهنگی، طبیعی، اوقات فراغت یا خدماتی که ممکن است ارزش کمتری داشته باشند یا به سادگی ناشناخته باشند. در این نوع مطالعه، مؤسسات محلی میتوانند بدون توجه به اندازه، موقعیت جغرافیایی یا سن دانشآموزان، ارجاعاتی به بهبود استفاده و انتشار میراث بیابند.
در سطرهای پژوهشی آتی، متغیرهای جدیدی که بر ترجیح ثروت و سطح تحصیلات اجتماعی مراکز تأثیر میگذارند، میتوان گنجاند، مانند میزان بیکاری در مناطق مورد مطالعه یا سطح علمی معلمان مختلف مراکز. .
یکی دیگر از تحقیقات آینده استفاده از نوع دیگری از برنامه های آماری برای اندازه گیری روابط است، مانند Amos یا PLS که اخیراً به طور گسترده برای درمان مدل های احتمالی استفاده می شود.
در نهایت از تحلیل نتایج این مطالعه میتوان نتیجه گرفت که ترجیح بر میراث شهر بسته به نزدیکی مدرسه شرکتکننده قابل پیشبینی نیست، زیرا با توجه به نمونه مورد تجزیه و تحلیل، این عنصر تعیینکننده نیست. با این حال، این مطالعه برای مقامات محلی بسیار مورد توجه است، زیرا به آنها اجازه می دهد تا استراتژی هایی را تنظیم کنند که به دنبال درک بهتری از تمام میراث شهر بر اساس منبع ناآگاهی باشد.
پیوست اول

شکل A1. توزیع مدرسه در سیوداد رئال.

جدول A1. رابطه جمعیت سن مدرسه و مدارس در مناطق شهری.

جدول A2. نتایج تشریحی پاسخ ها.

جدول A3. نتایج پاسخ های مربوط به میراث فرهنگی.

جدول A4. نتایج پاسخ های مربوط به میراث طبیعی.

جدول A5. نتایج پاسخ های مربوط به اوقات فراغت.

جدول A6. نتایج پاسخ های مربوط به خدمات شهری.
منابع
- بلت، سی. Llop، JM Miradas و Otros Espacios Urbanos: Las Ciudades Intermedias. در دسترس آنلاین: https://www.ub.es/geocrit/sn/sn-165.htm (در 25 سپتامبر 2019 قابل دسترسی است).
- وارلا، CV; Cebrián Abellán، F. y Panadero Moya، M. Ciudades Medias. Formas de Expansión Urbana ; Biblioteca Nueva: مادرید، اسپانیا، 2013. [ Google Scholar ] [ CrossRef ][ نسخه سبز ]
- Regales، MF Los Centros Históricos en España. Teoría، Estructura y Cambio. گوبیرنو دو ناوارا ؛ گوبیرنو دو ناوارا Fondo de Publicaciones: پامپلونا، اسپانیا، 2003.
- گاناو، جی. Villagrasa, J. Ciudades medias en España: posición en la red urbana y processos urbano recientes. En Capel, H. Ciudades, Arquitectura y Espacio urbano. در مدیترانه اقتصادی ؛ Instituto de Estudios Socioeconómicos de Cajamar: آلمریا، اسپانیا، 2003. [ Google Scholar ]
- Salom، J. Ciudades medias y centros intermedios en el Arco mediterráneo. در Las ciudades españolas a finales del siglo XX. Actas del I Coloquio de Geografía Urbana ; Servicio de Publicaciones de Castilla La Mancha: تولدو، اسپانیا، 1995. [ Google Scholar ]
- Muñoz Espinosa، EM; رودریگز دومنک، MA Enseñar y Aprender و Pensar Los Paisajes Urbanos. La Percepción Urbana en Las Ciudades ; En Riva, J., Ibarra, P., Montorio, R., Rodrigues, M., Eds. Análisis espacial y represación geográfica: innovación y aplicación; Universidad de Zaragoza-AGE: ساراگوسا، اسپانیا، 2015; صص 1153-1161. [ Google Scholar ]
- رودریگز دومنک، Mª.A. جغرافیا در LOMCE یک موقعیت از دست رفته است. در دسترس آنلاین: https://www.researchgate.net/publication/274720079_La_geografia_en_la_LOMCE_una_ocasion_perdida (در 25 سپتامبر 2019 قابل دسترسی است).
- جرز گارسیا، O. Paisaje y Geografía Física. De la Investigación Científica a la Transposición Didáctica ; En Marrón، MJ، Salom، JY، Souto، XM، Eds. Las Competencias geográficas para la educación ciudadana; Grupo Didáctica de Geografía de la Asociación de Geógrafos Españoles، Universitat de Valencia: والنسیا، اسپانیا، 2007; صص 101-116. [ Google Scholar ]
- رودریگز دومنک، Mª.A. آسیب پذیری جمعیتی در مناطق Nuts-2 در اروپا. مورد کاستیا لامانچا Papeles de Población 2016 ، 22 ، 65-200. [ Google Scholar ]
- ناواس-کاریلو، دی. هیدالگو، بی دی؛ پابلو، اف. Cano، MT توصیف میراث شهری با استفاده از سیستم های اطلاعات جغرافیایی سه بعدی. سیستم شهرهای متوسط در اندلس. بین المللی قوس. فتوگرام حسگر از راه دور اسپات. Inf. علمی 2018 ، XLII-4/W10 ، 127–134. [ Google Scholar ] [ CrossRef ][ نسخه سبز ]
- رودریگز دومنک، Mª.A. Nueva Realidad Urbana y Territorial de Ciudad Real ; Instituto de Estudios Manchegos (CSIC): سیوداد رئال، اسپانیا، 2012. [ Google Scholar ]
- Soja، EW Postmetrópolis: Estudios Críticos Sobre Las Ciudades y Las Regiones ; Traficantes de Sueños: مادرید، اسپانیا، 2008. [ Google Scholar ]
- کاستلز، M. La cuestión urbana ; Rincón de Lectura: مادرید، اسپانیا، 1976. [ Google Scholar ]
- López Trigal، L. Diccionario de Geografía Aplicada y Profesional. Terminología de Análisis, Planificación y Gestión del Territorio ; دانشگاه لئون: لئون، اسپانیا، 2015. [ Google Scholar ] [ CrossRef ]
- روزو، ال. کوردسکو-روسکا، ای. Blăgeanu، A. آیا موقعیت جغرافیایی مهم است؟ ارزیابی الگوهای فضایی در کیفیت ادراک شده زندگی در شهرهای اروپایی. یورو جی. جئوگر. 2015 ، 6 ، 15-34. [ Google Scholar ] [ CrossRef ][ نسخه سبز ]
- Capel, H. Ciudades, Arquitectura y Espacio urbano. در دسترس آنلاین: https://www.researchgate.net/publication/285198579_Does_geographical_location_matter_Assessing_spatial_patterns_in_perceived_quality_of_life_in_European_Cities. (دسترسی در 25 سپتامبر 2019).
- Alvira Martín، F. La Encuesta: Una Perspectiva General Metodológica ; CIS: Lakewood، NJ، ایالات متحده، 2011. [ Google Scholar ]
- Malhotra, NK Investigación de Mercados: un Enfoque Aplicado ; Pearson Educación: مادرید، اسپانیا، 2004. [ Google Scholar ]

شکل 1. رابطه جمعیت سن مدرسه و مدارس در مناطق شهری. منبع: شورای سیوداد رئال، دفتر آموزش کاستیا-لامانچا. کار خود را.


شکل 2. مناطق عمومی و توزیع تسهیلات سیوداد رئال: ( الف ) مناطق سیوداد رئال. ( ب ) امکانات خدمات شهری. این طرح نشان می دهد: الف. موزه لوپز ویلاسنور؛ ب موزه استان; ج موزه دون کیخوت؛ د موزه Diocesano و ثبت. ه. موزه الیزا سنترو؛ f. موزه آنجل آندراد؛ g. موزه Convento Mercedaros; ساعت نمایشگاه کاجا مادرید; ل گالری هنری الف; j غرفه نمایشگاهی; آموزشگاه موسیقی ک. ل کتابخانه شهرداری; متر تئاتر کویجانو؛ n تالار گرانجا y ñ. دفتر تاریخی استان; ( ج) امکانات ورزشی و تفریحی. این طرح نشان می دهد: 1. Rey J. Carlos I Pavilion; 2. مجموعه ورزشی سانتا ماریا; 3. رینا سوفیا پارک; 4. Quijote Arena; 5. زمین عمومی; 6. Las Vías-Fuensanta; 7. پارک قبرستان; 9. Príncipe Felipe Pavillion; 9. مجموعه ورزشی سور و ورزشگاه گلف. 10. پارک آتوچا; د ) پارک ها و مناطق سبز بزرگ. این طرح نشان می دهد: 1. Torreón Park; 2. لس روزالس پارک; 3. پارک آتوچا; 4. خوان پابلو دوم پارک; 5. Gasset Park; 6. پارک قبرستان; 7. پارک پیلار; 8. پارک پرادو; 9. Lineal Park; 10. پارک رینا سوفیا; 11. پارک دانشگاه و 12. اوست پارک.

شکل 3. نتایج تشریحی پاسخ ها. منبع: کار شخصی

شکل 4. نتایج پاسخ های مربوط به میراث فرهنگی. منبع: کار شخصی

شکل 5. نتایج پاسخ های مربوط به میراث طبیعی. منبع: کار شخصی

شکل 6. نتایج پاسخ های مربوط به اوقات فراغت. منبع: کار شخصی

شکل 7. نتایج پاسخ های مربوط به خدمات شهری. منبع: کار شخصی
بدون دیدگاه