مختصری از معرفی دریاچه اوان

مختصری از معرفی دریاچه اوان


مختصری از معرفی دریاچه اوان-موسسه چشم انداز-آموزش کاربردی GIS و RS

رضا رسولی

طرح جامع دریاچه اوان بازنگری شود - ایرنا

می گویند دریاچه اوان 500 سال پیش بر اثر لغزش زمین به وجود آمده که این لغزش در حال حاضر غیر فعال است. عده ای هم عقیده دارند که دریاچه بازمانده دریاچه بزرگی در قدیم است. دریاچه ای که بی ربط به نام امروزی آن نیست.

دریاچه زیبای اوان در حلقه 4 روستای اوان،‌ وربن، زواردشت و زرآباد در ارتفاع 1800 متری از سطح دریا در منطقه الموت قزوین قرار دارد. این دریاچه همچون نگینی زمردین می‌درخشد و با چشم‌انداز مسحورکننده‌اش گردشگران داخلی و خارجی بسیاری را در چهار فصل به خود جذب می‌کند.
دریاچه اوان از محیط خارج خود آبی را به طور مستقیم دریافت نمی‌کند و تنها از آب چشمه‌های موجود در کف دریاچه تغذیه می‌شود.

این دریاچه به شکل حفره‌ای است که عمیق‌ترین بخش آن به عمق 7/5 متر در جنوب شرقی واقع شده است. غیر از گونه‌های درختی دست کاشت‌ نظیر بید، چنار تبریزی، سیب، آلبالو، گیلاس، سنجد، فندق و گردو و گیاهان علفی مانند گون، کنگر، شیرین بیان و گونه‌های مختلف دیگر از خانواده‌های گراشینه و لگرینبدره هم در حوزه آبخیز راوان وجود دارند.

از گیاهان داخل دریاچه هم می‌توان به نی بن در آب و خوشاب و چنگال آبی اشاره کرد.

حیات ‌وحش این حوزه آبخیز شامل کل و بز است که به علت شکار بی‌رویه و تخریب زیستگاه آنان کاهش چشمگیری یافته‌اند. پلنگ، خرس قهوه‌ای، روباه، شغال، گرگ، گراز، سیاه گوش (گربه وحشی)، انواع عقاب‌ها، دال، شاه کرکس شاهین، کبک، فاخته، سبز قبا، قورباغه، لاک‌پشت، خرچنگ و … می‌شود که باید انواع ماهی از جمله قزل‌آلای رنگین، کپور و اردک ماهی را هم به آن افزود.
اوان زیستگاه انواع ماهی‌های قزل‌آلای خال‌دار، کپور و اردک ماهی است.

دریاچه اوان در الموت قزوین - شرکت گردشگری هتل ایرانیان قزوین

خبر های داغ مکانی


Fatal error: Uncaught TypeError: ltrim(): Argument #1 ($string) must be of type string, WP_Error given in /home/gisland1/public_html/wp-includes/formatting.php:4482 Stack trace: #0 /home/gisland1/public_html/wp-includes/formatting.php(4482): ltrim(Object(WP_Error)) #1 /home/gisland1/public_html/wp-content/themes/xtra/functions.php(3349): esc_url(Object(WP_Error)) #2 /home/gisland1/public_html/wp-content/themes/xtra/single.php(19): Codevz_Core_Theme::generate_page('single') #3 /home/gisland1/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/home/gisland1/...') #4 /home/gisland1/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/gisland1/...') #5 /home/gisland1/public_html/index.php(17): require('/home/gisland1/...') #6 {main} thrown in /home/gisland1/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4482