دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین)

دوره آموزش کاربردی ArcGIS

دوره آموزش کاربردی ArcGIS به صورت حضوری و آنلاین توسط موسسه چشم انداز و با تدریس خوب دکتر سعید جوی زاده انجام می شود. اطلاعات دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین)در زیر آمده است.

دوره آموزش کاربردی ArcGIS

مقدمه

ESRI ArcGIS  نرم افزاری که در زمینه سیستم های اطلاعات مکانی کاربرد دارد .نرم افزار ArcGIS نرم افزاری بسیار آسان برای کاربردهای GIS است که به کاربران این امکان را می دهد که به سادگی اطلاعات مکانی و داده های توصیفی را برای ایجاد نقشه ها ، جداول و نمودارها به کارگیرند و به عبارت دیگر ArcGIS نرم افزاری است که اجازه ساخت یک سیستم کامل اطلاعات مکانی را فراهم می کند.این نرم افزار شامل ابزارهایی برای برنامه سازی ، ایجاد نقشه ها و مدیریت آنها ، سرور برای پشتیبانی در سطح سازمان و پشتیبانی از سیستمهای موبایل و بیسیم است . این نرم افزار ابزارهای لازم برای جستجو ، تحلیل داده ها و نمایش نتایج را با کیفیت مناسب در اختیار کاربران قرار می دهد.

در دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین)، با استفاده از نرم افزار  ArcGIS  شرکت ESRI پروژه های عملی و کاربردی تحلیل های مکانی فضایی را یاد خواهیم گرفت.

در دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین) ابتدا نگاهی به پلت فرم ArcGIS می‌اندازیم و نقشه‌های پایه ایجاد می‌کنیم، و سپس یاد می‌گیریم که چطور از نقشه های هوشمند برای کشف رفتار پنهان پدیده ها و عوارض دنیای واقعی استفاده کنیم.

در دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین) نحوه استفاده از ابزار تجزیه و تحلیل برای غنی‌سازی داده مکانی را نیز یاد می‌گیریم. ما یاد می‌گیریم که چطور داده های مکانی  و فضایی را تبدیل به اطاعات و در نهایت آن را تبدیل به دانش کنیم و در برنامه ریزی های استفاده کنیم.

در دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین )  وب جی آی اس را یاد می گیرید و از ان بعنوان یک ابزار پیشرقته سود خواهید برد.

در دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین) طرز استفاده از برنامه‌های کاربردی در ArcGIS را می آموزید و یاد خواهید گرفت. در دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین)  همچنین شما به یک توسعه دهنده سیستم های اطلاعات جغرافیایی تبدیل خواهید شد.

در دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین) ما یاد می‌گیریم که چگونه با نقشه‌های سه‌بعدی کار کنیم،و از آنالیزهای سه بعدی برای کشف جهان واقعی به کار ببندیم.

در دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین) همچنین یاد می‌گیریم که چگونه  پرس و جوهای مکانی و آنالیزهای مکانی و تحلیل شبکه را در پروژه های خود به کار ببندیم.

 

چه چیزی یاد می گیرید؟

در دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین)قبل از هر چیز  شما یاد می گیرید که چطور بتوانید با اتمام دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین) یک شغل در زمینه تحلیل های فضایی پیدا کنید و به درآمد بپردازید و ایده های به شما داده می شود

از آنجایی که جهان امروز مثل گذشته نیست و دوره آزمون و خطا تمام شده است لذا ما در دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین) تجارب بیست ساله تیم تحقیقاتی را با شما به اشتراک می گذاریم.کافی است که کمی تمرین کنید و این تجارب را بکار ببندید.

در دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین) ابتدا به مفاهبم پایه ای و بنیادی در زمینه کار با نرم افزار های سیستم اطلاعات جغرافیایی(GIS) و تحلیل های فضایی می پردازیم  و سپس بر اجرای برخی از رایج‌ترین روش‌های GIS تمرکز خواهیم که در این زمینه مشکلی نداشته باشید.

دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین) دانش کامل و جامع از نرم افزار  ArcGIS پیدا خواهید کرد.

در دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین) تجزیه و تحلیل داده‌های مکانی فضایی را یاد می گیرید.

در دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین) در مورد کاربرد های  مختلف ArcGIS و نقش آن در تحلیل های فضایی  یاد می گیرید.

در دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین) تحلیل  داده‌های فضایی – مکانی بصورت عملی و پروژه محور در ArcGIS را یاد خواهید گرفت.

در دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین) علاوه بر پروژه های عمومی در مورد موضوعات پیشرفته همچون زمین‌آمار  یاد خواهید گرفت  و آن‌ها را بر روی داده‌های واقعی کشور ایران اجرا خواهید کرد.

در دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین) تمامی خروجی های استاندارد نقشه ها جهت ارائه به کارفرمایان را یاد خواهید گرفت.

در دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین) تحلیل های آمار مکانی را با انجام پروژه های کشور ایران به صورت حرفه ای یاد خواهید گرفت.

در دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین) به شما ایده هایی را یاد خواهیم داد که بعد از اتمام دوره بتوانید با این تکنیک ها خودتان دوره های تکمیلی را فرا بگیرید.

در دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین در شیراز)پروژه های کاربردی و عملی را یاد خواهید گرفت که دربیشتر سازمان ها درباره آنها صحبت و کار می شود.

 

بعد از اتمام  دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین) چیزهایی مفید بسیاری را یاد خواهید گرفت که بتوانید با تیم های تحقیقاتی در زمینه سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS) در هر شرکت و سازمانی کار کنید.

 

مخاطبان دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین) چه کسانی هستند:

دانشگاهیان و پژوهشگران

متخصصان ،دانشجویان وفارغ التحصیلان رشته های محیط‌زیست،جغرافیا،کشاورزی،زمین شناسی،معدن،عمران ،نقشه برداری، اکولوژیست های زمین و دانشمندان علوم اجتماعی و…

افرادی که به دنبال این هستند که در زمینه تجزیه و تحلیل GIS شروع به کار کنند

افرادی که به دنبال استفاده از ArcGIS در محیط‌های دانشگاهی یا حرفه‌ای هستند

 

نیازمندی های دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین) :

علاقه داشتن به کار با داده‌های مکانی – فضایی.

علاقه داشتن به انجام پروژه های کاربردی تحلیل فضایی.

داشتن روحیه تیمی .

 

 

مدرس دکتر سعید جوی زاده

مدت زمان 60 ساعت

تلفن تماس با مدرس 09382252774

شروع کلاس یک هفته بعد از ثبت نام

مبلغ سرمایه گذاری  1200000هزار تومان

توجه: با شرکت در آموزش دوره  آموزش کاربردی ArcGIS از مشاوره های رایگان تیم تحقیقاتی ما تا آخر عمر بهره مند خواهید شد و وقتی پروژه جدیدی را می نویسید برای تیم تحقیقاتی ما ارسال و شما را راهنمایی می کند.

سؤالات متداول درباره آموزش دوره  آموزش کاربردی ArcGIS

آیا مطالب آموزش دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین)برای من کاربردی است؟

چیزی که درباره آموزش دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین)مهم است دقیقا «کاربردی» بودن آن است. به این معنا که ما نمی خواهیم با بحث های تئوریک و تعریفی و کلی، وقت دوره را بگیریم، برعکس، هدف ما این است که مهم ترین و متمایزترین تکنیک ها و مهارت ها برای آموزش دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین)در اختیارتان قرار دهیم. به همین دلیل، آموزش های تیم تحقیقاتی، همگی دارای یک دستورالعمل کاربردی و اجرایی هستند که بر اساس سربخش های بین المللی  برای شما طراحی شده تا دقیقا بدانید از چه نقطه ای باید شروع کنید و چطور پیش بروید و در نهایت به کجا برسید.

برای شرکت در آموزش دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین)باید چه چیز‌هایی بدانیم؟

در دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین)نیازی به هیچ پیش زمینه و دانشی نیست. پس از صحبت با مشاوران دوره اگر پیش نیازی لازم باشد به شما تقدیم می‌شود و به شما یاد داده خواهد شد

دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین)در کجا برگزار می‌شود؟

دوره دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین)به صورت حضوری در شیراز برگزار می‌گردد و دوستان و علاقه مندان در دیگر شهرهای کشور  می‌توانند در کلاس‌های آنلاین شرکت کنند و یا بسته آموزشی  برای آنها تهیه نماییم.باید خاطر نشان کنیم که  این بسته های آموزشی دقیقا با سربخش های کلاس حضوری تهیه شده اند

 

آیا مباحث دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین)همیشه در خاطر ما خواهد ماند؟

شرکت‌کنندگان در دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین)می‌توانند تمامی این اطلاعات را در خاطر بسپارند ولی بهتر است که بعد از اتمام دوره آموزشی با تیم تحقیقاتی ما در ارتباط باشند .برای این که دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین)بهتر در خاطره شما بماند فیلم آموزشی کارگاه بصورت ویدئویی و فایل صوتی به شما تقدیم می شود.

 

دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین)در چه سطحی است؟

سطح مطالب از پایه شروع می‌شود و به مطالب پیشرفته خاتمه می‌یابد.در دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین) ما فرض را بر این می گذاریم که کاربران در این باره هیچ چیز نمی دانند.

 

من درباره دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین) هیچ تجربه ای ندارم، آیا این دوره برای من مفید خواهد بود؟

 

اغلب دانشجویانی  که در دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین) ما شرکت می کنند، به دنبال آن هستند که مهارت ها و تکنیک های لازم را برای انجام پروژه های کاربردی ArcGIS را فرا بگیرند تا در نهایت بتوانند بدون تکیه بر دیگران و به طور مستقل، کارشان را به ثمر برسانند. به همین دلیل، دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین) به شکلی طراحی شده که از صفر تا صد آموزش کاربردی ArcGIS  را در اختیار دانشجو قرار دهد. تیم تحقیقاتی ما  فرض را بر این می گذارد که مخاطبینش اطلاع چندانی از دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین) ندارند، و بر همین اساس دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین) را به صورت گام به گام پیش می برد. بنابراین نگران نباشید؛ اگر هیچ تجربه ای در  دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین) ندارید، مطمئن باشید این دوره، اولین تجربه ارزشمند شما در دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین)خواهد بود که مشکل تان در انجام پروژه های کاربردی ArcGIS را حل خواهد کرد.

بعد از دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین) چه کار کنیم؟

بعد از اتمام دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین)،هر یک از کاربران می توانند پروژه های  خود را انجام دهند و به تیم تحقیقاتی ما ارسال کنند تا مورد ارزیابی و نقاط قوت و ضعف آنها گوشزد کند و به راهنمایی آنها بپردازد.

دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین) برای چه کسانی مناسب است؟

دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین) برای دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری که قصد دارند پایان نامه و رساله خود را بنویسند مناسب است.

من در شهرستان زندگی می‌کنم، چطور می‌توانم در دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین) شرکت کنم؟

 

همان طور که در بخش های قبلی اشاره کردیم، دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین ) هم به صورت حضوری برگزار می شود و هم به صورت غیرحضوری یا آنلاین. بنابراین محدودیت جغرافیایی اصلا مهم نیست. شما می توانید با ثبت نام غیر حضوری یا آنلاین دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین) در این دوره، همه اطلاعات و مطالبی که دیگر شرکت کنندگان دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین)به دست می آورند را داشته باشید.

 

آیا با ثبت نام در دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین)، خدمات دیگری هم دریافت خواهم کرد؟

 

بله. مجموعه ای از خدمات جانبی هم برای شرکت کنندگان در دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین )در نظر گرفته شده است، به این شرح

– عضویت رایگان در باشگاه مشتریان موسسه چشم انداز و تیم تحقیقاتی دکتر سعید جوی زاده

– ارائه بسته آموزشی مکمل به کسانی که علاقه مندند منابع علمی و آموزشی در بحث آموزش ArcGIS داشته باشند. (این بسته شامل هزینه جداگانه است)

– ارایه گواهینامه برای شرکت کنندگان در دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین)(در صورت تمایل به داشتن گواهینامه، باید هزینه گواهی را نیز جداگانه پرداخت نمایید)

– دریافت کوپن تخفیف 30 درصدی بقیه دوره های آموزشی موسسه چشم انداز

– دریافت مشاوره رایگان تیم تحقیقاتی ما تا آخر عمر

 

دوره آموزش کاربردی ArcGIS

گواهینامه

شرکت کنندگان در کارگاه حضوری، می توانند در صورت تمایل «گواهینامه شرکت در کارگاه » (با مهر موسسه آموزشی و تحقیقاتی چشم انداز ) را دریافت کنند.

 

مدرس دوره آموزش کاربردی ArcGIS (حضوری و آنلاین)چه کسی است؟

دکتر سعید جوی زاده مدیر موسسه علمی تحقیقاتی چشم انداز هزاره سوم ملل و عاشق مجموعه علوم جغرافیایی است. وی معتقد است که دشمنان اصلی بشریت ترس، شک و بی هدفی هستند. کارشناسی جغرافیای طبیعی را در سال  38  از دانشگاه یزد، کارشناسی ارشد جغرافیای طبیعی گرایش اقلیم شناسی محیطی را از دانشگاه خوارزمی در سال  384 و مدرک دکتری خود را در سال  398 در رشته اقلیم شناسی  از دانشگاه خوارزمی اخذ کرده است. عنوان رساله ایشان “تحلیل فضایی خشکسالی در ایران” است. او متخصص سیستم های اطلاعات جغرافیایی(GIS) و سنجش از دور(RS) وآمار فضایی است. از سال  38  مشغول تدریس در دانشگاه ها و مراکز دولتی و خصوصی است. وی همه ساله کارگاه های تخصصی را برای علاقه مندان به GIS و RS برگزار می کند. کتاب هایی مفید و کاربردی را در زمینه سیستم های اطلاعات جغرافیایی و سنجش از دور و آمار فضایی را به رشته تحریر درآورده است.علاوه بر این کتاب های ارزشمندی را در زیمنه اصول نگارش مقالات علمی،پروپزال نویسی و…را نیز به رشته تحریر در آورده است. هم اکنون نیز بروی سیستم های پهباد و برنامه نویسی پیشرفته در سیستم های اطلاعات جغرافیایی و سنجش از دور مشغول به فعالیت است. علاوه بر این سعید جوی زاده علاقه مند به مطالعات خشکسالی و بلایای طبیعی است و در زمینه خشکسالی نیز کتاب های متعددی را به رشته تحریر درآورده است. از آرزوهای دکتر جوی زاده همه گیر شدن سیستم های اطلاعات جغرافیایی و سنجش از دور و آمار فضایی در بین مردم و نهاد هادی تصمیم گیری است.

نمونه فیلم های تدریس دوره حضوری و انلاین آموزش کاربردی ArcGIS

قسمت اول:

قسمت دوم

قسمت سوم

قسمت چهارم

قسمت پنجم

قسمت ششم

قسمت هفتم

 

سر فصل  دوره آموزش کاربردی ArcGIS:

آشنایی با کلیات و تعاریف

نصب نرم افزار

نصب نرم افزار های جانبی

نصب داده های مورد نیاز برای پروژه ها

آشنایی با محیط نرم‌افزار ARC MAP

معرفی نرم افزار ARCGIS

نرم‌افزار ARC CATALOG

نرم‌افزار ARC GLOBE

نرم‌افزار ARC SCENE

نرم‌افزار ARCMAP

آشنایی با منوهای محیط ARCMAP

منوی FILE

منوي EDIT

منوي VIEW

منوي BOOKMARKS

منوي INSERT

منوي SELECTION

منوی GEOPROCESSING

منوی CUSTOMIZE

منوی WINDOWS

منوی HELP

آشنایی با محیط ARCMAP

طریقه اضافه کردن جدول مندرجات

آشنایی با جدول مندرجات (TABLE OF CONTENTS)

طریقه اضافه کردن نوارها در محیط ARCMAP:

آشنایی با نوار ابزار استاندار

آشنایی با نوار ابزار TOOLS

انواع روش‌های ذخیره نمودن یک پروژه در ARCMAP

ذخیره نمودن یک پروژه

باز کردن پروژه به روش RELATIVE

ذخیره نمودن نقشه برای چاپ

ذخیره پروژه به روش PDF

استفاده از روش PUBLISHER برای ذخیره پروژه

باز کردن پروژه PUBLISHER

ژئورفرنس کردن

معنی و مفهوم ژئورفرنس

انواع ژئورفرنس

مختصات دار کردن فایل‌های وکتوری با ابزار SPATIAL ADJUSTMENT

مختصات دار کردن فایل‌های رستری با ابزار GEO REFERENCING

تغییر مختصات فایل‌های رستری (PROJECT RASTER)

استفاده ازگوگل ارث در زمین مرجع کردن

جداول توصیفی

ساختار جداول در GIS

نمایش یک TABLE

ابزارهای موجود در جدول توصیفی

منوی TABLE OPTION

دیگر تغییرات در جدول اطلاعات توصیفی

مشاهده دو جدول توصیفی

ایجاد یک جدول اطلاعاتی جدید

SHAPEFILE و GEODATABASE

شیپ فایل چیست؟

ایجاد یک SHAPEFILE

GEODATABASE چیست؟

انواع ژئودیتابیس :GEODATABASE

تفاوت ژئودیتابیس تک کاربره و چندکاربره

ایجاد یک GEODATABASE

رقومی کردن نقشه‌ها

تعریف رقومی کردن

مراحل رقومی سازی نقشه

معرفی نوار ابزار EDITOR

معرفی پنجره EDITOR

معرفی منوی ADVANCED EDITING

ایجاد SUBTYPE برای رقومی کردن عارضه‌ها

الحاقیه ARC SCAN

فعال نمودن الحاقیه ARC SCAN

وکتوری کردن یک نقشه اسکن شده

تنظیمات ARCSCAN

روش‌های وکتوری نمودن داده‌های رستری

وکتوری نمودن لایه‌های رستری به روش نیمه اتوماتیک

وکتوری نمودن لایه‌های رستری به روش اتوماتیک

ایجاد و مدیریت گرافیک‌ها

دسترسی به نوار ابزار DRAW

آشنایی با نوار ابزار DRAW

استفاده از لایه‌های CAD و DGN در GIS

تبدیل فایل‌های CAD به GIS

نحوه ی تبدیل فایل CAD به SHAPEFILE

نحوه ی تبدیل فایل CAD به محیط GEODATABASE  تبدیل لایه GIS به CAD

تعریف ANNOTATION برای لایه CAD

داده‌های سازمان نقشه‌برداری با فرمت DGN:

روش‌های تبدیل DGN به GIS

توپولوژی

تعریف توپولوژی

مدل توپولوژی

روابط توپولوژیک در GIS

مزایای ایجاد روابط توپولوژیک

قوانین توپولوژی

قوانین عوارض سطحی(POLYGON RULES)

قوانین عوارض خطی (LINE RULES)

قوانین عوارض نقطه‌ای (POINT RULES)

توپولوژی نقشه و توپولوژی GEODATABASE

ایجاد توپولوژی

اتصال و ارتباط جداول

ارتباط بین جدولها

روشهای مختلف دسترسی به JOIN و RELATE

روش اتصال اطلاعات توصیفی یک جدول به جدول دیگر

معرفی پنجره JOIN

مدیریت JOIN

حذف کردن یک جدول متصل شده

ارتباط دو جدول اطلاعات توصیفی با یکدیگر

معرفی پنجره RELATE

حذف کردن یک جدول ارتباط یافته

اتصال بر مبنای ارتباط فضایی (SPATIAL JOIN یا SPATIAL LOCATION )

آنالیز مکانی

اصول اساسی در پردازش‌های مکانی

BUFFER

CLIP

EXTRACT BY MASK

INTERSECT

UNION

MERGE

استفاده از GPS در GIS

GPS چیست؟

مزایای سیستم GPS

طریقه وارد کردن اطلاعات GPS به GIS

تبدیل فرمت GPX به فرمت SHAPEFILE

ابزار ADD XY COORDINATES

کاربرد تصاویر ماهواره‌ای نرم‌افزار گوگل ارث در GIS  تبدیل لایه‌های GIS به فرمت GOOGLE EARTH

ابزار LAYER TO KML

ابزار MAP TO KML

تبدیل لایه‌های GOOGLE EARTH به فرمت GIS

نماد (SYMBOL)

نماد سازی

انواع نقشه‌های موضوعی بر اساس تکنیک نماد گذاری

تغییر رنگ عوارض

تغییر رنگ و شکل عوارض

طبقه‌بندی عوارض لایه‌ها

FEATURES

CATEGORIES

QUANTITIES

CHARTS

:MULTIPLE ATTRIBUTE

برچسب گذاری (LABLE)

انواع روش‌های برچسب گذاری

روش اول با استفاده از سربرگ LABEL

روش دوم با استفاده از نوار ابزار DRAW

تبدیل برچسبها به ANNOTATION

گراف

انواع نمودارها

روش ترسیم نمودار در نرم‌افزار ARCMAP

تنظیمات پنجره GRAGH

BOOKMARK& HYPERLINK

اتصال عکس، فیلم و سایر مدارک به عارضه (HYPERLINK)

روش ایجاد HYPERLINK در ARCMAP

مدیریت HYPERLINKS

پیوست کردن فایل (عکس، فیلم و…) به لایه‌های GIS

BOOKMARK

روش ایجاد BOOKMARK

مدیریت BOOKMARK

مدل ارتفاعی در سه فرمت TIN ، RASTER و TERRAIN

مدل ارتفاعی در سه فرمت TIN ، RASTER و TERRAIN

مدل TIN

شیوه های تشکیلTIN

اصول تشکیل TIN

روش ایجاد TIN

دستورات کاربردی TIN در ARC TOOLBOX

مدل رقومی ارتفاع ( DEM )

کاربرد DEM

طبقه‌بندی زمین با استفاده از DEM

روش‌های تولید DEM

روش ایجاد DEM

دستورات پرکاربرد DEM در ARC TOOLBOX

تفاوت DEM، DTM، DSM

SPATIAL ANALYST

شیب(SLOPE)

ﮐﺎرﺑﺮدﻫﺎی ﻧﻘﺸﻪ ﺷﯿﺐ

طرز تهیه نقشه شیب در ARCMAP

جهت شیب (ASPECT)

ﮐﺎرﺑﺮدﻫﺎی نقشه جهت شیب

تهیه نقشه جهت شیب در محیط ARCMAP

خطوط تراز چیست؟

قوانین مربوط به منحنی‌های میزان

طرز تهیه خطوط تراز در ARCMAP

تهیه خطوط هم چند در ARCMAP

نقشه سایه روشن (HILLSHADE)

ﮐﺎرﺑﺮدﻫﺎی نقشه سایه روشن

طرز تهیه نقشه سایه روشن در ARCMAP

نقشه میدان دید(VIEWSHED)

كاربرد نقشه میدان دید

ایجاد نقشه VIEW SHADE

نقشه FILL / CUT

کاربرد های نقشه FILL / CUT

پارامترهاي مورد نياز برای تهیه نقشه FILL / CUT

ایجاد نقشه FILL / CUT

درون‌یابی (INTERPOLATION)

روشهای درون‌یابی (INTERPOLATION)

روشهای درون‌یابی جبری یا قطعی (DETERMINISTIC)

روشهای درون‌یابی زمین آماری (GEOSTATISTICAL) درون‌یابی همسایگی طبیعی(NATURAL NEIGHBOR INTERPOLATION)

ابزارهای درونیابی در ARCGIS

ابزار IDW

ابزار KRIGING

ابزار SPLINE

تحلیل شبکه (NETWORK ANALYST)

شبکه چیست؟

انواع شبکه‌ها در GIS

تحلیل شبکه حمل و نقل

مجموعه داده‌های شبکه‌ای

عناصر و منابع شبکه‌ای

مفهوم اتصال در تحلیل شبکه

خصوصیات شبکه

مراحل ایجاد یک مجموعه داده شبکه

مراحل انجام تحلیل شبکه‌های حمل و نقل

مراحل ساخت یک مجموعه داده شبکه

روش ایجاد تحلیل شبکه در ARCMAP

پیدا کردن کوتاه ترین و بهترین مسیرNEW ROUTE))

 

مراحل انجام کار

یافتن نزدیک‌ترین تسهیلات (CLOSET FACILITY)

مراحل انجام کار

محاسبه محدوده خدماتی

مراحل انجام کار

مدل سازی با MODEL BUILDER

چه زمانی مدل‌ها را می‌سازید؟

چرا MODEL BUILDER را یاد بگیریم؟

کاربردهای MODEL BUILDER

ساخت مدل در MODEL BUILDER

مراحل ساخت مدل در محیط MODEL BUILDER

روش تهیه گزارش در ARCMAP

روش تهیه گزارش در ARCMAP

مدیریت انتخاب‌ها (SELECT)

انواع روشهای پرس و جو

SELECT BY ATTRIBUTE

SELECT BY LOCATION

SELECT BY GRAPHIC

کاربرد سایر دستورات SELECTION

فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (AHP)

اصول فرآیند تحلیل سلسله مراتبی

فرآيند انجام یک پروژه مكان يابي دفن پسماند در GIS با روش AHP

بررسي ويژگي هاي محدوده مطالعاتي

تهيه داده‌ها و معیارهای موثر

استاندارد سازی نقشه‌ها

وزن دهي به نقشه‌ها

وزن دهی در محیط نرم‌افزار EXPERT CHOICE

تلفيق نقشه‌ها

تهيه نقشه‌هاي نهايي

نرم‌افزار ARCSCENE

طریقه دسترسی به نرم‌افزار ARCSCENE

آشنایی منوی TOOLS در ARCSCENE

نمایش سه‌بعدی لایه‌های وکتوری

نمایش سه‌بعدی لایه‌های رستری

ساخت نقشه و ارایه آن برای چاپ

چیدمان نقشه

عناصر چیدمان نقشه

مهم‌ترین اطلاعات مورد استفاده در چیدمان نقشه

معرفی محیطVIEW LAYOUT

خروجی گرفتن نقشه‌ها در محیط ARCMAP

اضافه کردن GRIDE به نقشه

روش ساخت اطلس در GIS

روش ساخت اطلس در GIS

روش ساخت MAP BOOKS

تنظیمات MAP BOOK

دوره های آنلاین


Warning: ltrim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/gisland1/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4494

Warning: ltrim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/gisland1/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4494

Warning: ltrim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/gisland1/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4494

Warning: ltrim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/gisland1/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4494

Warning: ltrim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/gisland1/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4494

Warning: ltrim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/gisland1/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4494

Warning: ltrim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/gisland1/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4494

Warning: ltrim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/gisland1/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4494

Warning: ltrim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/gisland1/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4494

Warning: ltrim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/gisland1/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4494

Warning: ltrim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/gisland1/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4494

Warning: ltrim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/gisland1/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4494

Warning: ltrim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/gisland1/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4494

Warning: ltrim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/gisland1/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4494

Warning: ltrim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/gisland1/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4494

Warning: ltrim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/gisland1/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4494

Warning: ltrim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/gisland1/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4494

Warning: ltrim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/gisland1/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4494

Warning: ltrim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/gisland1/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4494

Warning: ltrim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/gisland1/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4494

Warning: ltrim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/gisland1/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4494

Warning: ltrim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/gisland1/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4494

Warning: ltrim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/gisland1/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4494

Warning: ltrim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/gisland1/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4494

Warning: ltrim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/gisland1/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4494

Warning: ltrim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/gisland1/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4494

Warning: ltrim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/gisland1/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4494

Warning: ltrim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/gisland1/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4494

Warning: ltrim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/gisland1/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4494

Warning: ltrim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/gisland1/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4494

Warning: ltrim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/gisland1/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4494

Warning: ltrim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/gisland1/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4494

Warning: ltrim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/gisland1/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4494

Warning: ltrim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/gisland1/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4494

ArcGISBOOKMARKBOOKMARK& HYPERLINKBUFFERCATEGORIESCHARTSCLIPESRIEXTRACT BY MASKFEATURESGeodatabase چیست؟gisGIS در بهداشتGPS چیست؟Health GISINTERSECTMERGEMobile GISMULTIPLE ATTRIBUTEQUANTITIESRaster و TerrainUNIONآشنایی با ArcGISآشنایی با جدول مندرجات (Table Of Contents)آشنایی با کلیات و تعاریفآشنایی با محیط ArcMAPآشنایی با محیط نرم‌افزار ARC MAPآشنایی با مفاهیم ArcGISآشنایی با منوهای محیط ARCMAPآشنایی با نوار ابزار DRAWآشنایی با نوار ابزار Toolsآشنایی با نوار ابزار استاندارآکادمی GISآموزش ۰ تا ۱۰۰ GISآموزش ArcGIS به صورت تصویریآموزش ArcGIS پیشرفتهآموزش ArcGIS مستمر و ادامه دارآموزش ArcGIS مقدماتیآموزش GIS در 24 ساعتآموزش GIS در اقلیم شناسیآموزش آرک جی آی اسآموزش اقلیم شناسی در GISآموزش ایجاد نقشه و بانک اطلاعاتی مکانی در ArcGIS‫آموزش پایه ای ArcGISآموزش پروژه محور ArcGISآموزش جامع ۰ تا ۱۰۰ GISآموزش جامع ArcGISآموزش جامع GIS اقلیم شناسیآموزش جامع GIS زمین شناسیآموزش جامع GIS ژئومورفولوژیآموزش جامع GIS فرونشست زمینآموزش جامع GIS گردشگریآموزش جامع GIS معدنآموزش جامع آرک جی آی اسآموزش جامع مدل بیلدر GISآموزش ژئومتریک نتورک GISآموزش صفر تا صد GISآموزش علمی و کاربردی ArcGISآموزش فارسی نرم افزار ArcGISآموزش کاربردی Arcgisآموزش کاربردی آرک جی آی اسآموزش کامل و گام به گام آموزش تصویری ArcGISآموزش مقدماتی نرم افزار ArcGISآموزش مقدماتی و کاربردی نرم‌افزار arcGISآموزش نرم افزار ArcGISآموزش های تکمیلی GISآنالیز مکانیآنلاینابزار ADD XY COORDINATESابزار LAYER TO KMLابزار MAP TO KMLابزارهای موجود در جدول توصیفیاتصال بر مبنای ارتباط فضایی (SPATIAL JOIN یا SPATIAL LOCATION )اتصال عکس فیلم و سایر مدارک به عارضه (HYPERLINK)اتصال و ارتباط جداولارتباط بین جدولهاارتباط دو جدول اطلاعات توصیفی با یکدیگراستاد تمام ArcGISاستادی ArcGISاستفاده از GPS در GISاستفاده از روش PUBLISHER برای ذخیره پروژهاستفاده از لایه‌های CAD و DGN در GISاستفاده ازگوگل ارث در زمین مرجع کردناصول اساسی در پردازش‌های مکانیاصول تشکیل TINالحاقیه ARC SCANانواع روش‌های برچسب گذاریانواع روش‌های ذخیره نمودن یک پروژه در ARCMAPانواع ژئودیتابیس :GEODATABASEانواع ژئورفرنسانواع نقشه‌های موضوعی بر اساس تکنیک نماد گذاریانواع نمودارهاایجاد Subtype برای رقومی کردن عارضه‌هاایجاد توپولوژیایجاد و مدیریت گرافیک‌هاایجاد یک GEODATABASEایجاد یک SHAPEFILEایجاد یک جدول اطلاعاتی جدیدSHAPEFILE و GEODATABASEباز کردن پروژه PUBLISHERباز کردن پروژه به روش RELATIVEبرترین آموزش های آنلاین GISبرترین آموزشهای تخصصی GISبرچسب گذاری (LABLE)برنامه نویسی GIS با پایتونپروژه GISپروژه های آموزش ArcGISپیش‌نیاز‌های دوره آموزش نرم‌افزار ArcGISپیوست کردن فایل (عکستبدیل برچسبها به Annotationتبدیل فایل‌های CAD به GISتبدیل فرمت GPX به فرمت SHAPEFILEتبدیل لایه‌های GOOGLE EARTH به فرمت GISتحلیل رسترتحلیل شبکه ArcGISتصویریتعریف ANNOTATION برای لایه CADتعریف توپولوژیتعریف رقومی کردنتغییر رنگ عوارضتغییر رنگ و شکل عوارضتغییر مختصات فایل‌های رستری (PROJECT RASTER)تفاوت ژئودیتابیس تک کاربره و چندکاربرهتنظیمات ARCSCANتنظیمات پنجره GRAGHتوپولوژیتوپولوژی نقشه و توپولوژی GEODATABASEجداول توصیفیجزوه کامل آموزش ArcGisجی ای اسحذف کردن یک جدول ارتباط یافتهحذف کردن یک جدول متصل شدهحضوریداده‌های سازمان نقشه‌برداری با فرمت DGNدرمان و سلامتدسترسی به نوار ابزار DRAWدستورات کاربردی TIN در ARC TOOLBOXدکتر سعید جوی زادهدوره ArcGISدوره GIS در شهرسازیدوره آموزش ArcGISدوره آموزش ArcGIS در شیرازدوره آموزش کاربردی ArcGISدوره آموزش نرم‌افزار Arc GISدوره جامع ۰ تا ۱۰۰ GISدوره شهرسازی GISدوره کامل و گام به گام آموزش تصویری ArcGISدوره های آنلاین آموزش GISدیگر تغییرات در جدول اطلاعات توصیفیذخیره پروژه به روش PDFذخیره نمودن نقشه برای چاپذخیره نمودن یک پروژهرقومی کردن نقشه‌هاروابط توپولوژیک در GISروش اتصال اطلاعات توصیفی یک جدول به جدول دیگرروش اول با استفاده از سربرگ LABELروش ایجاد BOOKMARKروش ایجاد DEMروش ایجاد HYPERLINK در ARCMAPروش ایجاد TINروش ترسیم نمودار در نرم‌افزار ARCMAPروش دوم با استفاده از نوار ابزار DRAWروش‌های تبدیل DGN به GISروش‌های تولید DEMروشهای مختلف دسترسی به JOIN و RELATEروش‌های وکتوری نمودن داده‌های رستریژئورفرنس کردنساختار جداول در GISسامانه اطلاعات جغرافیاییسطح پروژه های آموزش ArcGISسطح پیشرفته آموزش ArcGISسطح دو آموزش ArcGISسطح یک آموزش ArcGISسعید جوی زادهشیپ فایل چیست؟شیرازشیوه های تشکیلTINطبقه‌بندی زمین با استفاده از DEMطبقه‌بندی عوارض لایه‌هاطریقه اضافه کردن جدول مندرجاتطریقه اضافه کردن نوارها در محیط ArcMAPطریقه وارد کردن اطلاعات GPS به GISفعال نمودن الحاقیه ARC SCANفیلمفیلم آموزشی ArcGISفیلم آموزشی ArcGIS به زبان فارسیفیلم دوره آموزش ArcGISفیلم و…) به لایه‌های GISقوانین توپولوژیقوانین عوارض خطی (LINE RULES)قوانین عوارض سطحی(POLYGON RULES)قوانین عوارض نقطه‌ای (POINT RULES)کاربرد DEMکاربرد تصاویر ماهواره‌ای نرم‌افزار گوگل ارث در GIS تبدیل لایه‌های GIS به فرمت GOOGLE EARTHکارگاه GISکتاب آموزش ArcGISکتاب کامل آموزش ArcGisکتاب مبانی و مفاهیم GISگرافگنجینه آموزش GISمختصات دار کردن فایل‌های رستری با ابزار GEO REFERENCINGمختصات دار کردن فایل‌های وکتوری با ابزار SPATIAL ADJUSTMENTمدرسه استادی ArcGISمدل TINمدل ارتفاعی در سه فرمت TINمدل توپولوژیمدل رقومی ارتفاع ( DEM )مدیر GISمدیریت BOOKMARKمدیریت HYPERLINKSمدیریت JOINمراحل رقومی سازی نقشهمزایای ایجاد روابط توپولوژیکمزایای سیستم GPSمشاهده دو جدول توصیفیمشاور GISمعرفی پنجره EDITORمعرفی پنجره JOINمعرفی پنجره RELATEمعرفی منوی ADVANCED EDITINGمعرفی نرم افزار ArcGISمعرفی نوار ابزار EDITORمعنی و مفهوم ژئورفرنسمنوي BOOKMARKSمنوي EDITمنوي INSERTمنوي SELECTIONمنوي VIEWمنوی CUSTOMIZEمنوی FILEمنوی GEOPROCESSINGمنوی HELPمنوی TABLE OPTIONمنوی WINDOWSموبایل GISموسسه چشم اندازموسسه چشم انداز هزاره سوم مللموسسه چشم انداز هزاره سوم ملل شیرازنحوه ی تبدیل فایل CAD به SHAPEFILEنحوه ی تبدیل فایل CAD به محیط GEODATABASE تبدیل لایه GIS به CADنرم افزار Arc GIS چیست؟نرم‌افزار ARC CATALOGنرم‌افزار ARC GLOBEنرم‌افزار ARC SCENEنرم‌افزار ARCMAPنصب داده های مورد نیاز برای پروژه هانصب نرم افزارنصب نرم افزار های جانبینماد (SYMBOL)نماد سازینمایش یک TABLEوکتوری کردن یک نقشه اسکن شدهوکتوری نمودن لایه‌های رستری به روش اتوماتیکوکتوری نمودن لایه‌های رستری به روش نیمه اتوماتیک

8 نظرات

دیدگاهتان را بنویسید